Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από eorptol »

Περσυ είμασταν πρώτοι και η Τούμπα ήταν άδεια γιατί;
Γιατί είμαστε πλέον καναπεδακηδες γιαυτό και κυπελο να πάρουμε θέλουμε τον μαστραπα στο σπίτι μας να πανυγηριζουμε εκεί ποιος τρέχει τούμπα κλπ.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 04 Ιαν 2016, 20:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

geo πραγματικα προσκυνω και μενα μου αρεσε πολυ το matrix :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:Συγχαρητήρια γκεο εισαι ετοιμος για κυβερνητικος εκπρόσωπος

Μια ερωτηση μονο
Αφου ολα στον ΠΑΟΚ πανε τοσο καλα οπως τοσο καιρο προσπαθεις να μας πεισεις

Γιατι η Τουμπα ειναι αδεια και γιατι τα μυαλα των ΠΑΟΚτσιδων πονανε μετα απο σχεδον καθε ματς και μαλώνουμε με τις γυναικες μας,τους φιλους μας και ολους γυρο μας?
ποιος ειπε οτι ολα πανε καλα; απλά δεν λεω ότι όλα ειναι σκ@#τα... έχει τΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά το ενα με το άλλο. αυτο παει και για τον παραπανω.

Και δεν προσπαθώ "να σας πείσω", είχα μεγάλο γκαϊλε να το κάνω... :roll:

άλλωστε έχω πολλάκις εκφράσει τους προβληματισμούς μου για συγκεκριμένες καταστάσεις εντός παε. αλλά ο μηδενισμός δεν είναι κατι που μου αρέσει, ειδικά για πράματα που αγαπάω.

οσο για τη τουμπα, εγω με τη γαυροοντροπια, σου εχω πει. να κανουμε πρωτα ομαδα να σηκώσουμε κανα μαστραπά και μετα θα παω ρε φιλε. απλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για μενα αυτη ειναι η κρισιμοτερη στιγμη της εποχης Σαββιδη.
Αν ισχυει το κακο σεναριο που μας πασαρεται απο ΟΛΑ τα μμε αθηνας και θεσσαλονικης,τοτε θα μιλαμε για την πληρη διαλυση αγωνιστικου και εξωαγωνιστικου τμηματος.
Οι σειρα που θα παει το γκρεμισμα ειναι η εξης.
Τουντορ-Λεκο-Αρτικο-Αρνεσεν-Αγγελιδης.
Η Διχονοια που θα ξεσπασει αμεσως μετα απο το ξηλωμα του project δεν θα εχει προηγουμενο.
Συντομα και μοιραια ΟΛΑ τα μμε θα επικεντρωσουν και στον τελευταιο τους στοχο.
Τον ιδιο τον Ιβαν.
Να ξεκαθαρισουμε κατι...
Πρωτος και κυριοτερος φταιχτης για την κατασταση που εχει δημιουργηθει, και την αμφιβολια που πλαναται σε ολους μας, ειναι ο ιδιος ο Ιβαν.
Μαλλον για να ακριβολογω,ο παρορμητισμος του Ιβαν.
Και οσο σκεφτομαι οτι παρολες τις στραβες, παρολα τα ασχημα αποτελεσματα, παρολο τον πολεμο απο τα μμε κρατιομασταν γερα στο πλανο μας.
Και ηρθε ενας...Γκαλιτσιος κατα κυριο λογο και ενας Βεζυρτζης να μας κανει πτνα,Τρελαινομαι ρε πστη μου.
Δεν θα βρουμε ποτε την ιθακη.
Η τελος παντων,η Ιθακη ειναι πολυ μακρια ακομα.
Μακαρι λοιπον ολα αυτα που ακουγονται να ειναι απλα Αρδιες,και βιαστικα συμπερασματα μας.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

eorptol έγραψε:Περσυ είμασταν πρώτοι και η Τούμπα ήταν άδεια γιατί;
Γιατί είμαστε πλέον καναπεδακηδες γιαυτό και κυπελο να πάρουμε θέλουμε τον μαστραπα στο σπίτι μας να πανυγηριζουμε εκεί ποιος τρέχει τούμπα κλπ.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα δεν είσαι δίκαιος, τρέξαμε και φέτος με γάβροβάζελο και τον ρούλη της Γερμανίας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όπως έλεγε και το άσμα...

ενας γκαλίτσιος φτανει αεροπλάνο να με κάνει...

αυτή είναι η πίστη μας και η στήριξη μας στον οργανισμό ΠΑΟΚ..

θα μου πεις ο μεγαλομέτοχος σου μήπως κάνει το ίδιο; δεν ξέρω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ;)

απο την άλλη, το είπανε οι αρδ και αυτό αρκεί και ας τους μισούμε και ας μην τους δίνουμε σημασία...

η οξύμωρη φύση του ανθρώπου και δη του ΠΑΟΚτσή σε όλο της το μεγαλείο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κανένας Γκαλίτσιος δε σε κάνει αεροπλάνο. Το θέμα του Γκαλίτσιου ήταν μια από τις συνέπειες των αλλαγών που έφερε η λεγόμενη ''δυσφορία για Άρνεσεν'' του Ιβάν. Αλλαγές που μακάρι να μη μας κάνουν όντως αεροπλάνο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι. οντως το ποσταρα με υπερβαλλουσα διαθεση, το μολογω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αρκει απο την αλλη μια μεταγραφαρα για να αρχισουμε τα :opaokara: :(
Άβαταρ μέλους
spyretto

Mīngus έγραψε:Κανένας Γκαλίτσιος δε σε κάνει αεροπλάνο. Το θέμα του Γκαλίτσιου ήταν μια από τις συνέπειες των αλλαγών που έφερε η λεγόμενη ''δυσφορία για Άρνεσεν'' του Ιβάν. Αλλαγές που μακάρι να μη μας κάνουν όντως αεροπλάνο.
Μια παπαρολογία και μισή είναι. Αλλαγές στην διοίκηση έκανε ο Ιβάν, ούτε τεχνικό διευθυντή άλλαξε ούτε προπονητή.

Από την αρχή οι αρδ συσχέτισαν αυτές τις αλλαγές με την υποτιθέμενη δυσφορία...τώρα ο Μίχελ ψάχνει για παίκτες στην Ουκρανία και ο Βεζυρτζής στον πλανήττη Ουρανό.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και ο... Πετρωτός :lol: κάνει νουθεσίες στον Τούντορ να μην πειραματιζεται με την ενδεκάδα στην δεύτερο γύρο αν θέλει να μείνει καιρό στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή μας θεωρούν για πολύ μ@λ@κες.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

κι ενω ο οργανισμος ΠΑΟΚ παλευει με τ'αγρια κυματα σ'ενα φλυτζανι τσαι, η πρασινη τατιανα με τον απροσμετρητο πατο την εκανε παλι τη δουλεια, 4-2 αντι για 2-6
Άβαταρ μέλους
spyretto

Από metrosport.gr: Απογοητευμένος από τα διοικητικά μοντέλα τα οποία χρησιμοποίησε τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει, πλέον, με πολύ σκεπτικισμό το μοντέλο το οποίο θα πρέπει να ασπαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παρότι η επιλογή του Αρνεσεν αποτελεί ένα δείγμα γραφής ότι θέλει πλέον να εμπιστευτεί την οργάνωση της ομάδας και των Ακαδημιών σε ένα πολύπειρο αθλητικό διευθυντή με ισχυρή ατζέντα ονομάτων και γνώστη των εξελίξεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει και εισηγήσεις οι οποίες του βάζουν τον προβληματισμό για την ανάγκη να "παντρέψει" τον Αρνεσεν με ένα πρόσωπο από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Καλά πληροφορημένη πηγή της "Μ" υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από 15 περίπου μέρες είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την ποδοσφαιρική ομάδα. Οι θέσεις του κ. Βεζυρτζή ο οποίος έχει έναν ισχυρό ομφάλιο λώρο με την οικογένεια του Δικεφάλου για την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος άρεσαν στον ομογενή επιχειρηματία και για το λόγο αυτό προφανώς έκανε και ένα δεύτερο ραντεβού μαζί του πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με μία ερμηνεία των δύο συναντήσεων ο κ. Σαββίδης έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τον Νίκο Βεζυρτζή σε ισχυρό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση, βεβαίως, δεν είναι ειλημμένη, ούτε, βεβαίως, και ο ρόλος που θα ανατεθεί στον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου.
Εξελίξεις για το θέμα αναμένονται το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δίνει προτεραιότητα στην επιλογή του προπονητή από τον Αρνεσεν και στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Αφού πρώτα κλείσουν αυτά τα μέτωπα τότε αναμένεται να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για την διοικητική εμπλοκή του κ. Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ολα αυτά τον Ιούνη και πριν ο Αρνεσεν κλείσει προπονητή.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Διαβαστε και το αρθρο του κωλομετροσπορτ τωρα που λεει οτι το καλοκαιρι θα φυγει ο φρανκ..περαστικα μας..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι φανερο τι ρολο παιζει
Το θεμα ειναι αν το ζητάει κπς αλο μεσα ειναι προδότης και εχθρός του ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”