Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μιας και ψάχνουμε τον αντί Lucas εκείνο το παικτάκι από Νιγηρία που είχαν ανακαλύψει τα δικά μας τα τσακάλια ακουσον άκουσον στο παγκόσμιο κύπελλο νέων δεν μας κάνει??? IHEANACHO αν θυμάμαι καλά...
http://www.transfermarkt.co.uk/kelechi- ... ler/295330
Άντε ρε Άρνεσεν..κάνε τα κονέ σου με Σίτυ και φέρε την πουλενάρα!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Aigle_Noir έγραψε:
ace79grpaok έγραψε: θσ κασνουν

Όταν διαβάζω στην μετροκωλης οτι ο αρνεσεν θα έφερνε τον γκαλιτσιο μμε 500000 και ο νικολας έριξε το ποσο στα 50000 τι να πω ρε φίλε?η αβάντα βγάζει μάτι και η αβάντα από τους αρδ δεν
Ειναι τσάμπα ,κάπως πρέπει να πληρωθεί ,ταιδιαι αποκλειστικά παντως των φυλλαδων τις τελευταίες μέρες δεν σε κάνουν εντύπωση απο που βγάνουν ?ιδιαίτερα όταν το καλοκαίρι δεν έπεσα μέσα σε ουτε μια απο τις 11 το ξανάεω 11 μεταγραφεες που έκανε η ομάδα?τα αρδ βρήκαν τον informer τους και στην προσπαθεια να τον διατηρήσουν θα κάνουν τα πάντα .Το θάψιμο φα και ιτ θα συνεχιστεί αμείωτο εδω είσαι και εδω ειμαι
Δε διαφωνώ σε τίποτα απο όσα λες φίλε. Επειδή όμως κάποιοι ΑΡΔ σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους τον Βεζυρτζή, δε θα απορριψω τον Βεζυρτζή για αυτό, αλλα τους βρωμοΑΡΔ. Ειδικά τη μετρο-σκατα που αναφέρεις δεν τους διαβάζω/ακουω καν πια, είναι παντελώς προκλητικοί αντιΠΑΟΚτσήδες
Έτσι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Ναι αλλά...επικοινωνιακά εντυπωσιακή "νίκη" με τρομερό "τρύπημα" του (τελειωμένου από καιρό) βάζελου κ.τ.λ., κ.τ.λ., ...αφού... ;) :( :( :( :( :( :( :(

Απ τον π@υστόγαυρο αν τον έπαιρναν θα έλεγα ΝΑΙ με τα μπούνια... :!: :!: :!: Αυτόν θεωρώ μοναδικό αντίπαλο μου...αφού... :!: :!: :!:
Επειδη το πρωτο ειναι ειρωνικο θα σου απαντησω. Τελειωμενος απο καιρο ο βαζελος ε? Για την ηλικια σου μαλλον δεν ειδες και πολυ ΠΑΟΚ τελευταια χρονια, αν εβλεπες τοτε θα προσγειωνοσουν στο οτι ο βαζελος μας εχει πελατες και ο γαυρος δεν ειναι αντιπαλος μας (ακομα) ουτε κατα διανοια. Ουτε αγωνιστικα ουτε εξωαγωνισικα μπορεις να τον χτυπησεις.
Ο αμανες σηκωθηκε επικινδυνα και αχρειαστα
Τους είχα φέτος 3-0 ημίχρονο για πλάκα τους πράσινους λαγούς, μήπως το ξέχασες; Απ την ώρα που αποκλείστηκαν απ την Ευρώπη είναι τελειωμένοι οικονομικά, αν δεν το κατάλαβες... :roll:

Ο π@ουστόγαυρος ΘΕΛΩ να είναι ο μοναδικός αντίπαλος μου (όπως κι ο Ιβάν, σύμφωνα μ αυτά που δήλωσε, απ τη "σκασίλα" του, μετά την ήττα μας απ αυτόν στην Τούμπα) κι αν δεν βάλω ψηλά τον πήχη (κι όχι τον αμανέ όπως λες εσύ) δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ αυτό φίλε μου... ;)

Ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον... 8-)

Υ.Γ. Όσο Π.Α.Ο.Κ. δεν γίνεται έχω παρακολουθήσει στην ζωή μου αλλά "φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουρτζής" φίλε μου... ;)
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Μαγκες με τα λεφτα που κοστολογουνε τον καρελη ξερετε τι μεσοεπιθετικο μπορουμε να παρουμε?1ον)σιγα μην ειναι αληθεια και 2ον)με αυτα τα χρηματα φερνεις εναν παικταρα υδραυλικο κ σηκωνεις την τουμπα στο ποδι..εχουμε το καλυτερο διδυμο φορ..φερνεις εναν μεσοεπιθετικο κ ενα στοπερ..αλλιως αν θες να τα δωσεις ολα στο δεκαρι ,πας για 2στοπερ το καλοκαιρι..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

makispaspartou έγραψε:Μιας και ψάχνουμε τον αντί Lucas εκείνο το παικτάκι από Νιγηρία που είχαν ανακαλύψει τα δικά μας τα τσακάλια ακουσον άκουσον στο παγκόσμιο κύπελλο νέων δεν μας κάνει??? IHEANACHO αν θυμάμαι καλά...
http://www.transfermarkt.co.uk/kelechi- ... ler/295330
Άντε ρε Άρνεσεν..κάνε τα κονέ σου με Σίτυ και φέρε την πουλενάρα!!!!
ενεργος παικτης στην Σίτι και θα ερθει τωρα στον ΠΑΟΚ ;
αφου δεν παιρνουμε τετοιους παικτες 16 χρονων δεν θα τους παρουμε ποτε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τέσσερις ο μήνας, ξημερώνει πέντε και όχι ποδοσφαιριστής δεν πάτησε στην Τούμπα αλλά ούτε καν όνομα δεν ακούγεται.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλό αυτό!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λογικά θα πάει στην τελευταία βδομάδα του μήνα. Εκτός και αν κάνει κάτι ο Ιβάν και φέρει κανέναν δικόν του.
Ο Αρνεσεν σίγουρα θα περιμένει. Και όπως όλοι ξέρουμε, σ᾽αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι σίγουρα θα πάρεις παίκτη. Οι ομάδες που καίγονται τους παίρνουν νωρίς και εδώ προφανώς φαίνεται οτι ο Φράνκ δεν καίγεται (προφανώς και γι᾽αυτό δεν κινείται τίποτα).
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Οποιος νομίζει πλέον οτι ο αρνεσεν θα κάνει παιχνίδι στις μεταγραφές Είναι γελασμένος ,όλο το μέτροκωλις συσωμμο θάβει αρνεσεν και εκθιαζει νικολα ,άρα έχουν πάρει γραμμή.Αρνεσεν φυγε να γλυτώσεις ,άνθρωποι δεν γινόμαστε εμείς .Φερε μαρβω να δούμε μπαλίτσα ,μας έχει βάλει και γκολ άρα πληρει τα κριτηρια
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ace μπηκα να γραψω ακριβως αυτο. ακουσα το μετροκωλις. μιλαμε για λιβανισμα και γλυψιμο των απιδιων του βεζυρτζη και ευθειες βολες του αλλου του αστειου του γρηγοριαδη κατα αρνεσεν. εφτασε να λεει στον αερα ρε παιδια "πρεπει ο σαββιδης να λαβει δραστικα μετρα και να παρει τις σωστες αποφασεις (ποιες αραγε? :lol: )για τουντορ αρνεσεν".

φυγε καλε μου ανθρωπε φρανκ παρε μαζι και τον τουντορ να γλιτωσετε πραγματικα. εμεις εδω θελουμε βεζυρτζηδες και αγγελους εφ ορου ζωης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Οποιος νομίζει πλέον οτι ο αρνεσεν θα κάνει παιχνίδι στις μεταγραφές Είναι γελασμένος ,όλο το μέτροκωλις συσωμμο θάβει αρνεσεν και εκθιαζει νικολα ,άρα έχουν πάρει γραμμή.Αρνεσεν φυγε να γλυτώσεις ,άνθρωποι δεν γινόμαστε εμείς .Φερε μαρβω να δούμε μπαλίτσα ,μας έχει βάλει και γκολ άρα πληρει τα κριτηρια
Βρε φαγωθηκες να φύγει δεν θα πάει πουθενά εδώ θα μένει και μεταγραφές θα κάνει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

buffalobill4 έγραψε:ace μπηκα να γραψω ακριβως αυτο. ακουσα το μετροκωλις. μιλαμε για λιβανισμα και γλυψιμο των απιδιων του βεζυρτζη και ευθειες βολες του αλλου του αστειου του γρηγοριαδη κατα αρνεσεν. εφτασε να λεει στον αερα ρε παιδια "πρεπει ο σαββιδης να λαβει δραστικα μετρα και να παρει τις σωστες αποφασεις (ποιες αραγε? :lol: )για τουντορ αρνεσεν".

φυγε καλε μου ανθρωπε φρανκ παρε μαζι και τον τουντορ να γλιτωσετε πραγματικα. εμεις εδω θελουμε βεζυρτζηδες και αγγελους εφ ορου ζωης.
Γρηγοριαδη γλιτσα ασχολήσου με τον βαζελο σου κοπρια

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

θα βάλουμε κάποια σειρά στα ποστ που το έχουμε κάνει ουρδελο μπλέκοντας Άρνεσεν-Βεζυρτζή-Μεταγραφές-Προπαγάνδα στα ΜΜΕ;

ον τόπικ, κάνα παίχτη θα πάρουμε; και αν δεν πάρουμε, κάνα παπά θα ακούσουμε; και αν δεν ακούσουμε κάνα βιντεάκι θα δούμε;
Άντε γιατί τελειώνει και η άδεια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

buffalobill4 έγραψε:ace μπηκα να γραψω ακριβως αυτο. ακουσα το μετροκωλις. μιλαμε για λιβανισμα και γλυψιμο των απιδιων του βεζυρτζη και ευθειες βολες του αλλου του αστειου του γρηγοριαδη κατα αρνεσεν. εφτασε να λεει στον αερα ρε παιδια "πρεπει ο σαββιδης να λαβει δραστικα μετρα και να παρει τις σωστες αποφασεις (ποιες αραγε? :lol: )για τουντορ αρνεσεν".

Μέχρι και ο κουλιανος που ήταν λίγο σοβαρός και αυτός σε αυτό το μοτίβο ,ο νικολας που μας εσωσε απο τα 500000 του αρνεσεν και σλουρπ το γλυψιμο στον παοκαρχη και το θάψιμο στον Φρανκ και από διπλα να συφονταρει το σκουλήκι ο πλιακος λέγοντας "στα έλεγα εγω για αρνεσεν απο το καλοκαίρι ορι δεν κάνει" ειναι να γιννει καννα ντου όπως τότε στην ερτ3 μπας και την ακούσουν κάποιοι .Αφου και αυτός λεει τέτοια μάλλον έχει πέσει γραμμή παιδιά δεν εξηγηται διαφορετικά.Εμας λυπάμαι που κάποιοι προσπαθούν να μας κρατήσουν στο χαμηλό τους επίπεδο προκειμένου να έχουν λόγο ύπαρξης στα πέριξ της ομάδας και θα μείνει η ομάδα στα επίπεδα τους.Αφηστε ρε λαμογια την ομαδα να ανοίξει τα φτερά της γαμωτο το κεφάλι σας.σωρυ για το κεφάλι σας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Οποιος νομίζει πλέον οτι ο αρνεσεν θα κάνει παιχνίδι στις μεταγραφές Είναι γελασμένος ,όλο το μέτροκωλις συσωμμο θάβει αρνεσεν και εκθιαζει νικολα ,άρα έχουν πάρει γραμμή.Αρνεσεν φυγε να γλυτώσεις ,άνθρωποι δεν γινόμαστε εμείς .Φερε μαρβω να δούμε μπαλίτσα ,μας έχει βάλει και γκολ άρα πληρει τα κριτηρια
Βρε φαγωθηκες να φύγει δεν θα πάει πουθενά εδώ θα μένει και μεταγραφές θα κάνει

Εγω φαγωθηκα?ςγω τον παω με 1000 αλλά έχω ματια και βλεπω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”