Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Απορώ πώς οι ΑΡΔιές εισχωρούν ακόμη μέσα στο μυαλό μας. Η υπόθεση Καρέλη είναι για γέλια και μάλιστα την ακούμε από το καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν παίκτη, κατά την άποψή μου κατώτερο του Pereyra, τον οποίο τον στείλαμε στο Αζερμπαϊτζάν. Μ' αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις καλούς παίκτες, φερέλπιδες, τύπου Cimirot, αλλά στις θέσεις που ψάχνεις, που θα σου μείνουν και θα βγάλεις και κέρδος αν τους πουλήσεις.
Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν ακούγεται τίποτε για stopper. Το καλό σενάριο είναι ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης με την ομάδα του και επικρατεί σιγή ιχθύος.
Το κακό σενάριο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν ακούγεται τίποτε για stopper. Το καλό σενάριο είναι ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης με την ομάδα του και επικρατεί σιγή ιχθύος.
Το κακό σενάριο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
καλός παίχτης ο καρέλης για δεύτερο φορ
γρήγορος με, άμπαλος δε
δε νομίζω να σπαταλήσουμε τόσα λεφτά όσα ζητάει η ζέλα (δεν τα αξίζει επουδενί), αλλά και μόνο που ακούγεται το όνομά του για μας, εμένα με ικανοποιεί
γρήγορος με, άμπαλος δε
δε νομίζω να σπαταλήσουμε τόσα λεφτά όσα ζητάει η ζέλα (δεν τα αξίζει επουδενί), αλλά και μόνο που ακούγεται το όνομά του για μας, εμένα με ικανοποιεί
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ θέλω και άλλα τέτοια δημοσιεύματα και όχι μόνο για τον Καρέλια. Και για τον Μπεργκ Θέλω και για παίκτη της κουλας θέλω, γενικά να τους κάνουμε χουνερια και να μαλώνουν μεταξύ τους. Και όχι μόνο να ζητάμε και παραπάνω λεφτά 5 εκατομμύρια 10 έτσι για το χαβαλέ. Όσο με έκαναν Πούτιν όλα αυτά τα χρόνια τώρα να τα κάνω εγω
- ace79grpaok
ποιο πιθανο είναι να κατεβει ο ε.τ ο εξωγήινος στην πλατεια αριστοτελους παρα να παρουμε καρελη,και όχι για οικονομικούς λογους.Εγω βλεπω ότι δεν αξιζει ο κοπος να ασχολούμαστε άλλο με μεταγραφες γιατι δεν τις βλεπω να γινονται,επαιξα στον ξερολα ότι δεν θα ερθει κανενας και περιμενω τη φανελα.
Απλα ειμαστε για τα πανηγυρια από οργανωση για μια ακομη φορα ,φατε δ.ν.α παοκστηδικο να χορτασετε,δεν το λεω για κανεναν από εδώ γενικα μιλαω
Σωστός το σωστός πάει στο ποστ του μαύρο χιόνι
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 04 Ιαν 2016, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άψογος ο danirifle.
Εξαιρετικό το τρολάρισμα της Αρένα για τον βάζελο και μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. Ειδικά τα μικρά γράμματα «αν πωλείται σε ελληνική ομάδα» είναι απόλαυση!
Ταυτοχρόνως δέ, βοηθάει ΚΑΙ τον βάζελο να «δηλώσει» την τιμή του παίκτη. Εμείς κερδίζουμε την επικοινωνιακή νίκη και ο βάζελος τα λεφτά (από έξω), ό,τι χρειάζεται (και δεν έχει) ο καθένας, win-win κατάσταση.
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε το «θέμα» στα σοβαρά, πόσο μάλλον να αγοράσουμε τον παίκτη υπερκοστολογημένο.
Ιδέα για επόμενο τίτλο-τρολάρισμα. Αν (όταν) κάποια στιγμή προσπεράσουμε την ΑΕΚ '44 και βρεθούμε μόνοι δεύτεροι: «Πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και με μικρά γράμματα «αν υποβιβαστεί ο ολυμπιακός».
No offence Ace.
Εξαιρετικό το τρολάρισμα της Αρένα για τον βάζελο και μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. Ειδικά τα μικρά γράμματα «αν πωλείται σε ελληνική ομάδα» είναι απόλαυση!
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε το «θέμα» στα σοβαρά, πόσο μάλλον να αγοράσουμε τον παίκτη υπερκοστολογημένο.
Ιδέα για επόμενο τίτλο-τρολάρισμα. Αν (όταν) κάποια στιγμή προσπεράσουμε την ΑΕΚ '44 και βρεθούμε μόνοι δεύτεροι: «Πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και με μικρά γράμματα «αν υποβιβαστεί ο ολυμπιακός».
Μπήκαμε σε μεταγραφική περίοδο και ο Mr Hyde awakens.ace79grpaok έγραψε:δεν αξιζει ο κοπος να ασχολούμαστε άλλο με μεταγραφες γιατι δεν τις βλεπω να γινονται,επαιξα στον ξερολα ότι δεν θα ερθει κανενας και περιμενω τη φανελα.Απλα ειμαστε για τα πανηγυρια από οργανωση για μια ακομη φορα ,φατε δ.ν.α παοκστηδικο να χορτασετε,δεν το λεω για κανεναν από εδώ γενικα μιλαω
No offence Ace.
Το ερωτημα ειναι πως εννοουν τον ετοιμο παικτη στην παε.Ετοιμος μπορει να ειναι ενας παικτης με συμμετοχες,ενεργος αλλα τοτε θα μιλαμε για αγορα και στυλ καλοκαιριου αλλα ετοιμος μπορει να θεωρειται και ενας παικτης επιπεδου απο μεγαλυτερο πρωταθλημα που ομως λογικα θα στερειται συμμετοχων.Ετοιμοι ελευθεροι δεν υπαρχουν.
- ace79grpaok
εγω είμαι ο μιστερ χαιντ ?η αυτοι που θελουν να φανε τον αρνεσεν? η αποψη μου είναι ότι όταν βλέπεις ότι ο γκαλιτσιος θα ερχονταν με 500000 και ο σουπερ παοκαρας το εριξε στα 50000 είναι σαν να λεει ότι ο αρνεσεν πηγε να κανει λαμογια και ο νικολας μας εσωσε.ΟΤΑΝ θελεις μονο 1 παικτη amc που λεμε και στο χωριο μου και εσυ ακομα μαλωνεις για τις αρμοδηοτητες εγω είμαι ο γκρινιάρης?Δεν με νοιαζει αν θα φερει και ποιον θα φερει αλλα αυτή η εικονα μπάχαλου και το game of thrones που βλεπω να παιζεται στην ομαδα μου,και πιστεψε με το συχενομαι αυτό το σηριαλ .ΑΝ κρινεις ότι εγω είμαι ο κακος γκρινιάρης αποψη σου
Ρε φίλε, μπορεί να έχεις δίκιο. Όλοι να τσακώνονται με όλους, ο Φρανκ να κάνει τζόκινγκ στην παραλία αντί να ασχολείται με μεταγραφή και τελικά να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος χωρίς να κάνουμε ούτε καν πρόταση σε παίκτη («καλύτερο από αυτούς που έχουμε», για να είμαι και στη μόδαace79grpaok έγραψε:ΟΤΑΝ θελεις μονο 1 παικτη amc που λεμε και στο χωριο μου και εσυ ακομα μαλωνεις για τις αρμοδηοτητες εγω είμαι ο γκρινιάρης?
Σου υπενθυμίζω απλώς ότι την τελευταία φορά που έγραφες περίπου τα ίδια, ήρθαν μέσα σε λίγες μέρες σχεδόν 10 ποδοσφαιριστές νέοι, που τους περισσότερους δεν τους ήξερε κανείς μας και στο τέλος για το κερασάκι, έσκασε και η μεγαλύτερη σε όνομα μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Εκτός αν το κάνεις για γούρι, οπότε πάω πάσο.
Για γούρι το κάνει είμαι σίγουρος
- thanos-xanthi
ace πες τα ,δικιο εχεις
ως τωρα η ομαδα παρουσιαζει επικοινωνιακα κυριως την εικονα του τσιρκου
αρμοδιοτητες φλου, ο νικολας καθε τρεις και λιγο δηλωσεις, τον αρνεσεν οι αρδ τον ξεσκιζουν
ενω η ομαδα εχει συγκεκριμενα κενα, συγκεκριμενες θεσεις που ποναει
για καρελη αστεια πραγματα, δεν υπαρχει περιπτωση, οσο εχει πετυχει μεταγραφες ο πετρωτος, αλλο εχει πετυχει και η αρενα
ως τωρα η ομαδα παρουσιαζει επικοινωνιακα κυριως την εικονα του τσιρκου
αρμοδιοτητες φλου, ο νικολας καθε τρεις και λιγο δηλωσεις, τον αρνεσεν οι αρδ τον ξεσκιζουν
ενω η ομαδα εχει συγκεκριμενα κενα, συγκεκριμενες θεσεις που ποναει
για καρελη αστεια πραγματα, δεν υπαρχει περιπτωση, οσο εχει πετυχει μεταγραφες ο πετρωτος, αλλο εχει πετυχει και η αρενα
Μην ξυνεις πληγες,θα παρεξηγηθει ο "δικος" μου.nothu έγραψε:Έχω φίλο βάζελο που αποκαλεί τον Καρέλη "νέο Σάλπι".![]()
Dimg4,
xρονια πολλα,καλη χρονια
και σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου.
- ace79grpaok
Ρε παιδιά ,με βλέπετε να κράζω επειδή δεν παίρνουν παίκτες ?ας μην πάρει και κανέναν σε κε με κανταρ ,απλά όταν βλέπεις εξόφθαλμα πράγματα δεν γίνεται εγω να λεω όλα καλά.Άλλοι μπορεί να γουστάρουν ,άλλοι μπορεί να λένε "μαμα τους νικολα παοκτσηδικο δνα " εγω γουστάρω να σχολιαζω αυτά που βλεπω και να μην ζω με αυταπάτες.Παιδια ο καθένας πιστεύει οτι θέλει ,εγω ακόμα γκιρκουφ να με φέρει παλι τα ίδια θα λεω .Το πρόβλημα μου δεν είναι να έρθει παίκτης να γλεντάω σαν πανηγυρτζης αλλα το μπάχαλο που παρουσιάζουμε και το επιδιοκομενο φάγωμα του αρνεσεν από αρδ σε συνεργασία μπάρμπα νικου
-
john4serres
παικτη με την ταχυτητα , δυναμη , σουτ του καρελη δεν εχουμε.
απλα θελει λιγη δουλεια παραπανω στα τελειωματα.
απλα θελει λιγη δουλεια παραπανω στα τελειωματα.