Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Συμφωνώ απόλυτα simba...Μία επιστολή όμως που, αφού ζητήσει μία αντιπροσωπεία 3 ανθρώπων (κατά προτίμηση από τους οργανωμένους) συνάντηση, να του την παραδώσει ιδιοχείρως σε ένα "κλειστό" και δίχως δημοσιότητα ραντεβού μόνο μαζί του ή το πολύ πολύ και με τον γιο του... 

- abc_o_ karpouzas
Dimg4 έγραψε:"Το δύσκολο για μένα είναι ότι ασχολούμαι μήνα Δεκέμβριο πάλι που έχει γίνει όλος ο προγραμμματισμός και καλούμαι να τον ακολουθήσω. Πρέπει να βοηθήσω απ΄όλες τις πλευρές και με όλες τις δυνάμεις για να διορθώσω όλα τα κακώς κείμενα"
Μου αρκει αυτη η δηλωση Βεζυρτζη για να μου δειξει οτι θα γινουν πουτ@να ολα.
γιατι ρε απομονωνετε μια προταση και πετατε μια βομβα και οτι γινει????
για αυτο ποτε αυτη η ομαδα δεν θα παει μπροστα....
ενα χωριο γεματο .......βλαχους.....ειμαστε
Για το ποια είναι η εταιρική δομή στον ΠΑΟΚ και πόσο ξεκάθαρο είναι αυτό: "Έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή. Ορισμένες λεπτομέρειες που υπήρχαν τις ξεκαθάρισα μετά από συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο, γι΄αυτό μπόρεσα και είπα ότι εγώ μπαίνω σε αυτό το σχήμα. Υπάρχει μια ιεραρχία και ένας προγραμματισμός που δεν αλλάζουν. Εκείνο που με ενδιέφερε ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα και μόνο. Κανένα άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχω την υπευθύνοτητα με τη συνεργασία πάντα του Άρνεσεν και του Αγγελίδη. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου και αυτό κάνω και τώρα. Δεν κάνουν πέντε άτομα μεταγραφές, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Χωρίς την έγκριση Άρνεσεν και Αγγελίδη, αφού συζητήσουν και συμφωνήσουν μεταξύ τους, δεν προχωράει τίποτα. Αφού -λοιπόν- συζητήσουν και αποφασίσουν ομόφωνα, θα πρέπει να το παρουσιάσουν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας γιατί αυτός είναι που πληρώνει
ρε Dimg4 πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η ομαδα θα γινει κώλος???
Όντως είπε ότι ο ρόλος του φρανκ είναι βασικός χωρίς αυτόν δεν προχωράει τίποτε ελπίζω να έχει εφαρμογή αυτό στην πράξη
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε διαβασε τις δηλωσεις του. Τι εννοεις πως εβγαλα συμπερασμα? Να διορθωσει τι ακριβως ο βλαχος? Ηρθε ο σωτηρας να σωσει τον ΠΑΟΚ απο τους αμπαλους αρνεσεν και αγγελιδη? Ναι ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑ γιατι σε αυτην δειχνει την ηλιθια υπεροψια του
Εγώ αν προστατεύει την ομαδα που νομιζω εκει θα προσφέρει πολλά έχει να δώσει στα μεταγραφικά απλά να συμφωνεί με τον φρανκ τόσο απλά
:)

- abc_o_ karpouzas
Η ουσια είναι ότι χωρίς φρανκ δεν περνάει τίποτε
Έτσι, όπως, τα είπε στο κλοκα εχει παρει τη θεση του αντικυρσαββα και πουλάει μούρη, για δηθεν εξουσία.
- kataramenos5
abg12d34 έγραψε:Dimg4 έγραψε:"Το δύσκολο για μένα είναι ότι ασχολούμαι μήνα Δεκέμβριο πάλι που έχει γίνει όλος ο προγραμμματισμός και καλούμαι να τον ακολουθήσω. Πρέπει να βοηθήσω απ΄όλες τις πλευρές και με όλες τις δυνάμεις για να διορθώσω όλα τα κακώς κείμενα"
Μου αρκει αυτη η δηλωση Βεζυρτζη για να μου δειξει οτι θα γινουν πουτ@να ολα.
γιατι ρε απομονωνετε μια προταση και πετατε μια βομβα και οτι γινει????
για αυτο ποτε αυτη η ομαδα δεν θα παει μπροστα....
ενα χωριο γεματο .......βλαχους.....ειμαστε
Για το ποια είναι η εταιρική δομή στον ΠΑΟΚ και πόσο ξεκάθαρο είναι αυτό: "Έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή. Ορισμένες λεπτομέρειες που υπήρχαν τις ξεκαθάρισα μετά από συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο, γι΄αυτό μπόρεσα και είπα ότι εγώ μπαίνω σε αυτό το σχήμα. Υπάρχει μια ιεραρχία και ένας προγραμματισμός που δεν αλλάζουν. Εκείνο που με ενδιέφερε ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα και μόνο. Κανένα άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχω την υπευθύνοτητα με τη συνεργασία πάντα του Άρνεσεν και του Αγγελίδη. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου και αυτό κάνω και τώρα. Δεν κάνουν πέντε άτομα μεταγραφές, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Χωρίς την έγκριση Άρνεσεν και Αγγελίδη, αφού συζητήσουν και συμφωνήσουν μεταξύ τους, δεν προχωράει τίποτα. Αφού -λοιπόν- συζητήσουν και αποφασίσουν ομόφωνα, θα πρέπει να το παρουσιάσουν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας γιατί αυτός είναι που πληρώνει
ρε Dimg4 πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η ομαδα θα γινει κώλος???
Και ειμαστε ολοι φτιαγμενοι
απο τον κυρ Νικο μπερδεμενοι...
Οτι φτασαμε με Ιβαν να σπρωχνει γκαφρα και Αρνεσεν ΑΔ σε τετοια κατασταση δε το χωραει ο νους μου
Θα τρελαθω ρε πστ μου δε γινεται σ αυτη την ομαδα να πανε ολα στραβα.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ετσι ειναι..Ή τουλαχιστον βαδιζαμε καπου σταθερα χωρις παιχνιδια εξουσιας, εμποδια και σκηνικα χαμενα στη μεταφραση..Dimg4 έγραψε:Πριν ερθει ο "σωτηρας" μια χαρα ηταν το πλανο.
Και το συμπερασμα θα εβγαινε στη σουμα (εφοσον στηριζοταν και με το καταλληλο μπατζετ)..
Και μετα απ'ολα αυτα, αντε πες πως ειναι ψεματα μετα αυτα που διατεινονται οι μπουληδες 24 τον τελευταιο καιρο οτι η φαση εκτροχιαστηκε με την παρεμβαση και τις αλλαγες επειδη εχασες απ΄τον "ανταγωνιστη γαυρο" στην τουμπα και απ'την κρασνονταρ, τη στιγμη που +-, εκανες 3-4 μυρια μεταγραφες..
Το 2016 ελπίζω να είναι μία χρονιά που δεν θα αλλάξει τίποτα αν η ομάδα χάσει από μία Ρώσικη που ο ιδιοκτήτης της έχει προηγούμενα με τον δικό μας. Ας πει κάποιος πως στο ποδόσφαιρο μία καινούργια ομάδα των δώδεκα εκατ. ευρώ είναι πιθανό να χάσει από μία που συμπληρώνει τετραετία και κοστίζει 40 εκατ. ευρώ. Δεν το λες δηλαδή και έκπληξη. Αν θέλεις να μη χάσεις, κάνε μία ομάδα 100εκατ., περίμενε να εξελιχθεί και αν γίνει η στραβή πάρε σκούπα.
Αλήθεια… Φέτος, αρχές Νοεμβρίου που ο ΠΑΟΚ είχε από ικανοποιητική έως καλή πορεία, ποιος παρενέβη και πίεσε ασφυκτικά τον προπονητή (φθάνοντας στα όρια της απειλής) μην τυχόν και δεν τα καταφέρει με την Κράσνονταρ; Ποιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να χάσει και ο Τούντορ την ψυχραιμία του και να ξεφύγει από αυτό που έπαιζε;
(Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε και τον λόγο που ο ΠΑΟΚ «απαγορεύονταν» να χάσει από την Κράσνονταρ! Ο Γκαλίτσκι είχε «κλέψει» τους προπονητές της ακαδημίας Σαββίδη στο Ροστόφ για να τους πάρει στις δικές του ακαδημίες! Και πίστεψε το Ροστόφ, ότι τώρα θα έπρεπε πάση θυσία να πάρει ρεβάνς… Μέσω του ΠΑΟΚ!! Και επειδή ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε… ήρθε η καταιγίδα).
Με τους ανθρώπους που ηγούνται της ομάδας, να έχουν διαφορετική νοοτροπία, να μιλάνε άλλη γλώσσα (δεν συνεννοούνται ούτε με μεταφραστή) και να ψάχνει ο ένας, τι δουλειά έχει ο άλλος δίπλα του…
Μετά ΚΑΙ από αυτά τα γεγονότα, θα υπάρχουν αρκετοί που ακόμη θα ψάχνουν… «ποιος φταίει». Θα αναρωτιούνται… «τι φταίει».
Το ξαναγράφουμε: Εδώ και τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ όλα και όλοι άλλαξαν. Οι μόνοι που παραμένουν ίδιοι είναι ο Σαββίδης, ο κόσμος και ο Τύπος…
Θα ήθελα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει δομή και όχι αυτή να αλλάζει σύμφωνα με το πώς βλέπει ο μεγαλομέτοχος το πρότζεκτ μέρα με τη μέρα. Θα ήθελα επίσης να μη βλέπει κανένας τον ΠΑΟΚ ως εύκολο μεροκάματο. Και αν δεν το παίρνει, να μην τον βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το πάρει.
(Και τα λενε αυτοι που εχουν κανει τις μαλακιες τους με αμφισβητηση Φρανκ στις αρχες ή χοντραδες με παικτες..)Εύχομαι το 2016 να μη χρειάζεται να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα για ψύλλου πήδημα ή ακόμη και από λάθη της ηγεσίας. Διαβάσω διάφορους μετωπολάτρες – νέα λέξη – που λένε κέρδισε πόντους ο Βεζυρτζής, έχασε ο Άρνεσεν και αναρωτιέμαι. Τι πιστεύουν πως θα κερδίσουν με αυτό; Και τι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ ακριβώς. Και φταίει ο Άρνεσεν που είναι αθλητικός διευθυντής και ο ρόλος του σημαίνει κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα ή ο Βεζυρτζής που τον κάλεσαν να είναι κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα; Από μόνοι τους έγιναν … κουμάντα;