Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από eorptol »

Γκοραν μην είσαι ισοπεδωτικος πρόσφερε ο βεζυρτζης και μπορεί να προσφέρει αρκεί να μην μπλεκετε στα πόδια του φρανκ......

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οτιδήποτε αρνητικό για Βεζυρτζή πρεπει να γράφεται στο τοπικ σαββιδη που δεβ εβαλε ξεκάθαρους η σωστούς ρολους
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τα έχουμε συμφωνήσει αυτά ρε Πτολεμαίο, τι τα ξαναλές; Εκεί την βλέπεις όμως εσύ να πηγαίνει τη "δουλειά"; :(
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kastrakis έγραψε:Μια χαρά τα είπε.

Ότι έπρεπε να ειπωθεί αυτή την στιγμή.

Ίδωμεν..... ;)
Τα kastra-kis απο μεσα πεφτουν... σορυ απλα δεν αντεξα με τον νικ σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

MANIAKOS έγραψε:Οτιδήποτε αρνητικό για Βεζυρτζή πρεπει να γράφεται στο τοπικ σαββιδη που δεβ εβαλε ξεκάθαρους η σωστούς ρολους
Συμφωνώ, γι αυτό τα γράφω ήδη κι εκεί... ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε γκοραν περίμενε να δούμε με υποθέσεις θα κραζουμε; Απλά λέμε τι δεν πρέπει να γίνει..... Αλλά περίμενε να δούμε πρώτα.....

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Οτιδήποτε αρνητικό για Βεζυρτζή πρεπει να γράφεται στο τοπικ σαββιδη που δεβ εβαλε ξεκάθαρους η σωστούς ρολους
Οταν ενας παικτης σερνεται, πας στο τοπικ του προπονητη και τα χωνεις?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εάν σέρνεται συνέχεια και συνεχίζει να τον βαζει ναι
Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:Ρε γκοραν περίμενε να δούμε με υποθέσεις θα κραζουμε; Απλά λέμε τι δεν πρέπει να γίνει..... Αλλά περίμενε να δούμε πρώτα.....

Δεν κράζουμε..."Κινητοποιούμαστε", όπως για παράδειγμα στην περίπτωση "Κάκου"... ;)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πάντως το γλύψιμο προς το πρόσωπό σου,απο τον φίλτατο Κόλ(α)κα άρχισε.Και άντε αυτό να το καταπιείς.Τον ευθύ πόλεμο,που κήρυξε στον Τούντορ και τον Άρνεσεν πως να τον καταπίεις
Πήγαμε στη Ξάνθη, είδαμε το Σαλέ του Πανόπουλου, φάγαμε σε νορμάλ τιμές είναι η αλήθεια και επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη. Όχι βέβαια πως δεν έχει καλό φαϊ η πόλη μου, αλλά έπρεπε να δούμε αν θα γίνει η όχι το παιχνίδι. Τελικά δεν έγινε.

Επειδή πολλά ακούω για υποδομές και χαζά, τι υποδομές για χιόνι να έχει η Ελλάδα, μία χώρα που έχει δύο μήνες χειμώνα; Πρώτη φορά συνάντησα κάτι τέτοιο. Μια φορά είχα ταξιδέψει για παιχνίδι που δεν έγινε λόγω της απεργίας των διαιτητών.

Σωστά ο Παπαπέτρου δεν το ξεκίνησε γιατί καμιά φορά πρέπει να μπαίνουμε και στη θέση των διαιτητών. Σίγουρα πρώτη προϋπόθεση είναι να μπορεί να παιχτεί παιχνίδι, αλλά τον διαιτητή τον βαραίνει και η ακεραιότητα των παικτών. Και σε αυτό το γήπεδο, υπήρχε θέμα.

Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ είναι πως τώρα λογικά πάει ο αγώνας για τις 20 του Γενάρη, κάτι που σημαίνει πως φορτώνεται η εβδομάδα πριν από την ΑΕΚ. Όμως αυτά είναι για να ψάχνουμε δικαιολογίες. Υπάρχουν είκοσι ενεργοί παίκτες και σίγουρα μπορούνε να μοιραστούν έξυπνα οι συμμετοχές.

Ένα από τα θέματα που θέλω να θίξω, αφορούν την διαχείριση του Μπερμπάτοφ ο οποίος ούτε σήμερα θα ξεκινούσε. Εκτιμώ πως είναι μεγάλο λάθος του Τούντορ αυτό που συμβαίνει.

Στον ΠΑΟΚ έχουμε καταφέρει να χλευάζουμε και τον μεγάλο Βούλγαρο ο οποίος πέρυσι έπαιξε 40 παιχνίδια και βέβαια είχε συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έγινε μέσα σε πέντε μήνες βετεράνος.

Αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που έχω εντοπίσει εδώ και καιρό. Πως το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ δεν βοηθάει τους φορ του κάτι που θα έπρεπε να αλλάξει γιατί έχει εντοπιστεί εδώ και καιρό.

Αντί να αλλάξει το πλάνο, δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ. Θα μου πει κάποιος πως προτιμά τον Κλάους, ο οποίος όμως αρέσκεται και στη δουλειά του χαμάλη θα συμπληρώσω εγώ. Την έχει κάνει ουκ ολίγες φορές.

Κάποιος θα πει πως ο Μπερμπάτοφ… περπατάει. Να υποθέσω πως ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο τελευταίος έτρεχαν σαν τα σκυλιά του πολέμου ή ο Τσάρτας στην ΑΕΚ. Και χρησιμοποιώ τα εγχώρια παραδείγματα μη το πλατειάσω. Έχουμε άλλους εννέα να τρέχουν. Δεν είναι ανάγκη να τρέχει ο Βούλγαρος.

Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό που εγώ βλέπω όταν παίζει ο Μπερμπάτοφ, είναι πως πάντα είναι αμαρκάριστος και πως μέχρι στιγμής, πήρε μόλις μία φορά τη μπάλα σε θέση για να εκτελέσει. Πως για να μπει στο παιχνίδι παίρνει καμιά τριαντάρα μέτρα προς τα πίσω, αντί να κινείται κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Βαρέθηκα έναν ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να αξιοποιήσει αποδεδειγμένα καλούς ποδοσφαιριστές. Πριν του Βούλγαρου, έπαιξαν στον ΠΑΟΚ ο Νάτχο και ο Νομπόα. Ο τελευταίος χρεώθηκε τουρίστας εσωτερικά. Αλήθεια, μπορεί να κάνει κανένας τουρισμό αν δεν βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον; Μήπως ο ΠΑΟΚ ήταν παραθεριστικό θέρετρο;

Αυτή η κωμωδία με τον Μπερμπάτοφ πρέπει να κοπεί σιγά – σιγά. Ή να αποκτηθεί ένας ποιοτικός παίκτης από πίσω του για να μπορέσει να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο ή να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας.

Όλες οι σοβαρές ομάδες του πλανήτη παίζουν για τα φορ τους και ο ΠΑΟΚ παίζει για τα εξτρέμ του που βαφτίζει φορ. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος να το επιβάλει αυτό; Δεν υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται πρακτικά;

Άκουγα τον Νίκο Βεζυρτζή στη Ξάνθη να ξεκαθαρίζει χωρίς να παίζει με τις λέξεις πως η μεταγρσφή του Γκαλίτσιου χάλασε γιατί δεν είχε συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Προφανώς και διαφώνησε με αυτούς που πήραν την απόφαση και πέρασε το δικό του. Άρα βλέπουμε μία υποτυπώδη ιεραρχία εδώ.

Είπε επίσης πως θα έρχονται παίκτες στον ΠΑΟΚ που θα κάνουν διαφορά. Προφανώς ο ίδιος έχει εξασφαλίσει πως αν του φέρει ο Άρνεσεν μία πρόταση για παίκτη υψηλών προδιαγραφών που ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν θα πει το ναι.

Το θέμα από εδώ και στο εξής λοιπόν είναι το αν ο Άρνεσεν φέρει παίκτη στα πρότυπα που έθεσε ο Βεζυρτζής και ο Ιβάν δεν τον πληρώσει, ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος και του Δανού αλλά και του αντιπροέδρου; Γιατί εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως ο Σαββίδης δεν έχει και μεγάλη διάθεση επένδυσης. Έχοντας βέβαια τους λόγους του.

Αυτό που επίσης διαπίστωσα σήμερα, είναι πως ο Βεζυρτζής παίζει μόνος του επικοινωνιακά. Έχοντας γνώση της κατάστασης και της νοοτροπίας, βγαίνει μπροστά, παίρνει θέση που αρέσει και από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει έναν οργανισμό που επικοινωνεί … ευρωπαϊκά στην πιο αφρικανική χώρα της Ευρώπης.
SDNA
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Dimg4 έγραψε:
kastrakis έγραψε:Μια χαρά τα είπε.

Ότι έπρεπε να ειπωθεί αυτή την στιγμή.

Ίδωμεν..... ;)
Τα kastra-kis απο μεσα πεφτουν... σορυ απλα δεν αντεξα με τον νικ σου :opaokara:
:D :mrgreen:

Δεν υπαρχει θεμα.
Η ειρωνεια (άλλου μελους ) με πειραξε,οχι το χιουμορ το δικο σου.
Γενικοτερα καταλαβαινω τις ενστασεις των περισσοτερων εδω, για τον ρολο του...,Αλλά πιστευω οτι ειναι ΠΑΟΚτσης κι ηρθε θελοντας να βοηθησει....

Νομιζω οτι αν δει οτι δεν προχωραει το πραγμα,θα φυγει μονος του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κλασικός γλυφτης κολκας

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπόνννν...

αυτή η γράπα του Θείου μου (με Θ κεφαλαίο :) ) είναι εξαιρετική....

εκεί που έβλεπα τον πάτο μου έσκασε μια σκέψη... μα τι σκέψη...

έχει περάσει απο το μυαλό μας το ενδεχόμενο όλα αυτά να γίνονται για την...υστεροφημία;

εξηγούμαι:

Είναι ευρέως γνωστό, μια σελίδα στο φβ να ανοίξει κάποιος θα το διαπιστώσει, ότι το μεγαλύτερο "επιχείρημα" κατά του Αγγελίδη (που δεν είναι πολύ των...μέσων) είναι η "γλάστρα". Δεν κανει τιποτε, δεν εχει ρολο, δεν εχει φωνή...

Είναι επίσης γνωστό ότι οκ, μλκς υπάρχουν πολλοί, αλλά το να αμφισβητήσεις σε ένα meeting τον Άρνεσεν μπορεί να σε κάνει να μην βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς, καθότι αν κάποιος έχει κονε και ξέρει απο τοπι εκεί, είναι δαύτος... εδώ κοτζαμάν μουρινιο έστειλε στον αγύριστο (ή καλύτερα, γύρισε όταν ο Φράνκ έφυγε... )

Τέλος, είναι γνωστό και απορρέει απο την αντίδραση του όταν έγινε εκείνη η πατάτα με τη ψηφοφορία για επιτροπή 90 ετών, ότι ο Βεζυρτζής νοιάζεται για αυτή την υστεροφημία του. Δεν πιστεύω ότι αν πχ δεν ηταν στο 2-3% αλλά στο 30% θα τον "χαλούσε"...

Και να που ο Ιβάν του είπε "έλα". Τι να κάνω; "έλα". μισθός καλός, περιβάλλον όμορφο :) , κάθε μια του μήνα το ρευστό στο ατμ και ας μπορεί να βγάλει μόνο τα 420 καθε Σάββατο. μλκς είναι να πει όχι;

Τι θα έκανα εγώ στη θέση του; Απλό. Έχω ρόλο ρε σεις. Ναι, πέρα απο το DNA μου... Να, προχθές που ο Φράνκ ήθελε να φέρει το Γκαλίτσιο βάρεσα το χέρι στο τραπέζι, προστάτευσα τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ κτλ κτλ και τα κατάφερα. Και θα διορθώσω τα κακώς κείμενα που κανουν αυτοί που δεν...γουστάρετε εσείς οι αρδ...

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ας πουμε και καμια μλκια παραπάνω να νιώσουν μερικοί ότι "μλκ, ο Βεζυρτζής κάνει κουμάντα τελικά εκεί!"...

Άσε που ακόμα και αν παει στραβά το θεμα, θα πέσουν να φανε τον Άρνεσεν που δεν ειναι και πολύ των "ντόπιων" μμε... στην τελική αυτός θα βρεί να παει κάπου, καμια ισπανία μιας και είναι ΄Ιβηρας για παράδειγμα... εγώ;

μια χαρά λεω εγώ... και άσε το λαό απο κάτω να αναρωτιέται και να διαρρηγνύει τα ιμάτια του, ζαμαν φου. Υπάρει και ο ...Ζήσης άλλωστε! :lol:

εν ολίγης, ίσως τελικά όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι η προσπάθεια ενός ανθρώπου να αποδείξει ότι α) η εποχή δεν τον ξεπέρασε και β) δεν είναι γλάστρα, όπως λένε για τους άλλους...

Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Η δουλειά θα γίνεται όπως πρέπει και αυτό είναι που τελικά μετράει...

αυτά μου είπε η γράπα λοιπόν... το πιο πιθανό να είναι πιο δυνατή απο όσο περίμενα, αλλά δεν παύει να είναι του...Θείου... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Το ότι δεν αξιοποιείται ο Μπερμπάτοφ δεν είναι πόλεμος στον Τούντορ αλλά μια πικρή και ακατανόητη αλήθεια..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο αληθεια ειναι και αν δεν ειχαμε κύπελλο οποτε ιςως ροτεισον θα έκραζα περισσοτερο τον ιγκορ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”