Frank Arnesen
- paokovios1974
Re: Frank Arnesen
Τι λετε ρε παιδια ποιος Αρνεσεν να φυγει,απο που το ειδατε αυτο,απο τη γατα η απο το σπορντογκ?
Εριξαν αδεια και επισαν πολυ γεματα μου φαινεται.
Ιδιες δηλωσεις εχει κανει και ο Αρνεσεν.
Εριξαν αδεια και επισαν πολυ γεματα μου φαινεται.
Ιδιες δηλωσεις εχει κανει και ο Αρνεσεν.
Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα καμία μεταγραφή;
1...Μήπως επειδή ο Φ.Α. δεν ξέρει από προγραμματισμό ή επειδή ήταν πολλές μέρες (περισσότερες απ όλους τους άλλους) "διακοπές";
2...Ή μήπως επειδή η ομάδα είναι πλήρης και πανέτοιμη να πετύχει τους στόχους της;

1...Μήπως επειδή ο Φ.Α. δεν ξέρει από προγραμματισμό ή επειδή ήταν πολλές μέρες (περισσότερες απ όλους τους άλλους) "διακοπές";

2...Ή μήπως επειδή η ομάδα είναι πλήρης και πανέτοιμη να πετύχει τους στόχους της;

- paokovios1974
Το ακομα ειναι το 3 Ιανουαριου.
Επειδη εκανε ο Βαζελος (σε συνδυασμο με αποχωρησεις ,καθως φευγει ο εσιεν και ο καρελης)σημαινει οτι πρεπει να τρεξουμε και εμεις να προλαβουμε τα κελεπουρια?
Επειδη εκανε ο Βαζελος (σε συνδυασμο με αποχωρησεις ,καθως φευγει ο εσιεν και ο καρελης)σημαινει οτι πρεπει να τρεξουμε και εμεις να προλαβουμε τα κελεπουρια?
Τα καλά αποτελέσματα και η επίτευξη μεγάλων στόχων προϋποθέτουν πολύ καλύτερο προγραμματισμό... 

- paokovios1974
- paokovios1974
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με τις δηλωσεις ΝΒ και όσα αναπαράγονται από τους αρδ. Ή πρόκειται για άλλη μια ολιγωρία του επικοινωνιακού τμήματος της ΠΑΕ που αφήνει σενάρια να αιωρούνται τόσες μέρες χωρίς να λέει τίποτα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ( που μακάρι να ίσχυε αλλά δεν το πιστεύω).
Ή πρόκειται για προσπάθεια να ξεφορτωθούν όντως τον Άρνεσεν (και όχι μόνο αυτόν), υποβιβάζοντάς τον και κάνοντάς τον να παραιτηθεί, μια και η αποζημίωση θα είναι τσουχτερή. Γιατί εάν ο ΝΒ, που είναι και έμπειρος και σίγουρα ξέρει τι γράφεται και λέγεται, ήθελε να υποβαθμίσει το θέμα δεν θα έκανε τη δήλωση που έκανε. Θα δήλωνε αναρμόδιος και θα παρέπεμπε στον ΤΔ ή θα απέφευγε να σχολιάσει για μεταγραφές εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί. Δεν έχω άλλη πιθανή εξήγηση για την ξαφνική εμπλοκή του Βεζυρτζή στις μεταγραφές. Κι επειδή δεν είναι ούτε βδομάδα στον Π.Α.Ο.Κ. πιστεύω ότι εκτελεί εντολές Σαβίδη.
'Ετσι τα βλέπω κι ελπίζω να μη δικαιωθώ γιατί η ξεφτίλα για την ομάδα πανευρωπαϊκά και σε μανατζερικούς κύκλους θα είναι τεράστια. Και το ξενέρωμα πολλών φιλάθλων της ομάδας μεγάλο.
Ή πρόκειται για προσπάθεια να ξεφορτωθούν όντως τον Άρνεσεν (και όχι μόνο αυτόν), υποβιβάζοντάς τον και κάνοντάς τον να παραιτηθεί, μια και η αποζημίωση θα είναι τσουχτερή. Γιατί εάν ο ΝΒ, που είναι και έμπειρος και σίγουρα ξέρει τι γράφεται και λέγεται, ήθελε να υποβαθμίσει το θέμα δεν θα έκανε τη δήλωση που έκανε. Θα δήλωνε αναρμόδιος και θα παρέπεμπε στον ΤΔ ή θα απέφευγε να σχολιάσει για μεταγραφές εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί. Δεν έχω άλλη πιθανή εξήγηση για την ξαφνική εμπλοκή του Βεζυρτζή στις μεταγραφές. Κι επειδή δεν είναι ούτε βδομάδα στον Π.Α.Ο.Κ. πιστεύω ότι εκτελεί εντολές Σαβίδη.
'Ετσι τα βλέπω κι ελπίζω να μη δικαιωθώ γιατί η ξεφτίλα για την ομάδα πανευρωπαϊκά και σε μανατζερικούς κύκλους θα είναι τεράστια. Και το ξενέρωμα πολλών φιλάθλων της ομάδας μεγάλο.
- paokovios1974
Για μενα παντως αν οντως ερθει ετοιμος παικτης να προσφερει αμεσα,ας ερθει και 31 Ιανουαριου.
Ρε φιλε και να θελουμε να πιστεψουμε κατι αλλο, βγαινει ο ΠΑΟΚαρχης ο Βεζυρτζης με υφος ταβερνιαρη που μιλαει στο προσωπικο του και μιλαει σαν να λεει "εδω κουμαντο κανω εγω"KOSTAS54 έγραψε:Εύχομαι , η κατάσταση, να μην είναι αυτή, που νομίζουμε!Dimg4 έγραψε:Ξαναλεω, φυγε μονος τωρα αν σεβεσαι το ονομα που εχεις φτιαξει και σε σεβεται ολη η ευρωπη... ολη ειπα? ε εκτος καποιων πανεξυπνων που εχουν οδηγησει τον ΠΑΟΚ στην μιζερια
Πολυ καλα τα λες φιλε μου johnnys...
Και με τοσα στοιχεια (ειδικα οι δηλωσεις ακριβως μετα τη συναντηση με Ιβαν και η σαφης αποδυναμωση της θεσης του ΑΔ που με δαφνες ηρθε για να ηγηθει της προσπάθειας),
ειναι τουλάχιστον αφελες να σφυραμε αδιαφορα, να μην ανησυχούμε για το 2ο σεναριο και ναφησουμε το καραβι να βρει ξερα ξανα, παραμυθιαζομενοι με το βολικο "οι αρδ τα κανουν ολα και φταινε"..
Και με τοσα στοιχεια (ειδικα οι δηλωσεις ακριβως μετα τη συναντηση με Ιβαν και η σαφης αποδυναμωση της θεσης του ΑΔ που με δαφνες ηρθε για να ηγηθει της προσπάθειας),
ειναι τουλάχιστον αφελες να σφυραμε αδιαφορα, να μην ανησυχούμε για το 2ο σεναριο και ναφησουμε το καραβι να βρει ξερα ξανα, παραμυθιαζομενοι με το βολικο "οι αρδ τα κανουν ολα και φταινε"..
Ακριβως αυτο.johnys999 έγραψε: Ή πρόκειται για προσπάθεια να ξεφορτωθούν όντως τον Άρνεσεν (και όχι μόνο αυτόν), υποβιβάζοντάς τον και κάνοντάς τον να παραιτηθεί, μια και η αποζημίωση θα είναι τσουχτερή. Γιατί εάν ο ΝΒ, που είναι και έμπειρος και σίγουρα ξέρει τι γράφεται και λέγεται, ήθελε να υποβαθμίσει το θέμα δεν θα έκανε τη δήλωση που έκανε.
Το θέμα είναι να υπάρχει προεργασία. Λίστα με πιθανούς στόχους κατά σειρά προτίμησης και να γίνονται κρούσεις.
Λόγω της πίστης μου στο Δανό, θεωρώ ότι η λίστα υπάρχει. Μπάτζετ δεν ξέρω αν υπάρχει.
Λόγω της πίστης μου στο Δανό, θεωρώ ότι η λίστα υπάρχει. Μπάτζετ δεν ξέρω αν υπάρχει.