Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ πάντως, τόσα χρόνια μανατζερ :mrgreen: , απο το 99-2000 και έπειτα πάντα είχα τον φράνκ στην ομάδα μου... 8-)
joshua έγραψε:Δηλαδη η περιφημη λιστα Αρνεσεν δεν ειχε τιποτα πιο ενδιαφερον για αντιΣκονδρα απο εναν αποδειγμενα μετριο παικτη στα 30του,ανενεργο για καμποσους μηνες; Μονο ως μανατζερικο ανταλλαγμα θα ειχε νοημα μια τετοια επιλογη Αρνεσεν διαφορετικα να κλαψουμε παρεα αν ηταν οντως επιλογη του.
επειδή καταννοώ ότι το λες με δόσεις ειρωνίας (αν κανω λαθος διόρθωσε με) θα σε παρακαλούσα είτε να κανεις μια αναδρομή στις πρώτες σελίδες του παρόντος τοπικ, όπου θα δείς ενα δημοσίευμα του angelheart αν δεν κανω λαθος που θα σου λύσει τις απορίες. εναλλακτικά, μπορείς να γουγλάρεις player shortlists arnesen και να κατανοήσεις ότι ναι, κάνεις λάθος... τεράστιο μάλιστα, αλλά τεσπα. ίσως καλό θα ήταν να προτείνω και τις mentos.... :D

κατα τα άλλα οι πιθανότητες και το τι πραγματικά μπορεί να ίσχυε με την περίπτωση αυτή είναι πάρα πολλές και όπως είπε ο ντεσπε, μαλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε (αν και πλέον μπορείς και εσύ να ...ασκ φρανκ)...

ps:μασημένη τροφή ρε. :)
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... en#p534715
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η έγκυρη γάτα λέει ότι "τελειώνει" ο Αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η εφημερίδα του καραπαπαρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τον θέλουν σαν τρελοί οι π@υστόγαυροι...Άμα είμαστε τόσο έξυπνοι ας τους τον κάνουμε δώρο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιον; τον άρνεσεν; :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φυσικά...Έχεις αντίθετη άποψη; Ποιον έχουν αυτοί δηλαδή στη θέση του για να μην τον θέλουν; ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ειναι και ασχημα, αν και κυριως δουλευουν με σταθερους μανατζερς, εχουν και καρεμπε κτλ που εχουν καλα κονε και ονομα στην πιατσα...

αλλα μιλαμε για το γκευ με το καλο πλυντηριο... μην το ξεχναμε... αλλα τα δεδομενα και οχι ποδοσφαιρικα αμιγως...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έχουν "χορτάσει" από παλτά, μην σου πω από "ισχυοψύχια"...Όσο για το πλυντήριο, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που "μπλέκεται" σε ποδόσφαιρο-μεταγραφές υψηλού επιπέδου και δεν είναι "μέσα στο παιχνίδι"; ;)
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

Εμένα ξερετε τι μου κάνει εντύπωση , ότι παίρνεται πολύ σοβαρά τη ΓΑΤΑ , αυτό κάτι μπορεί να σημαίνει.....Αυτή η πουστροφυλλάδα πρωτο είχε γράψει για τον Γκαρσια ότι είναι για να φεύγει .... γιατί ο Σάντος ήθελε γρήγορα χαφ σαν τη σαιντετιεν, κάτι που τελικά αποδείτηκε ανοησία.
Τι σημαίνει αυτό ή προσπαθεί να περάσει γραμμή ή κάποιοι από μέσα λένε διάφορα .....σε πουστροφυλλάδες ή και τα δύο.....
Υπάρχουν στεγανά στα γραφεία εαν όντως σημβαίνει; Ασ λύση το γρίφο ο Τζακ.....

Βέβαια αυτά είναι μυθεύματα , πάντως πέρυσι ο γαύρος διάλυσε την άμυνά μας και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει και στο παρελθόν προσπάθησε να πάρει Γιώργο Κούδα ενώ είχε πάρει μετά την 6άρα που έφαγε Χάρυ Μπανιώτη και Ταις Λιχμπρετς πακέτο..........
Όμως τώρα έχω μεγαλομέτοχο δεν είμαι λιμό και δε μασάω.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran 64 έγραψε:Έχουν "χορτάσει" από παλτά, μην σου πω από "ισχυοψύχια"...Όσο για το πλυντήριο, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που "μπλέκεται" σε ποδόσφαιρο-μεταγραφές υψηλού επιπέδου και δεν είναι "μέσα στο παιχνίδι"; ;)
εδω μιλαμε για πλυντήριο άλλου τύπου. απο αυτά που προτείνει το...σκιπ με τους άσπρους κόκκους... :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Νταξ τότε...Και οι "29 κατασκευαστές πλυντηρίων" που "συνιστούν Skip" φυσικά... :D :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ξαναλεω, φυγε μονος τωρα αν σεβεσαι το ονομα που εχεις φτιαξει και σε σεβεται ολη η ευρωπη... ολη ειπα? ε εκτος καποιων πανεξυπνων που εχουν οδηγησει τον ΠΑΟΚ στην μιζερια
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Και να μην φύγει ο άνθρωπος θα τον φύγουν σε λίγο! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αντέχει την κατασταση μας εκτός αν ειναι αναίσθητος εντελώς!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως που εχω κριτικαρει τον Αρνεσεν για τις μεχρι τωρα κινησεις θεωρω τις σημερινες δηλωσεις Βεζυρτζη και κατα συνεπεια αυτο το ερμαφροδιτο εκτρωμα που εχει σχηματιστει διοικητικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΤΔ που κριθηκε στο 6 μηνο ειναι απλα ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dimg4 έγραψε:Ξαναλεω, φυγε μονος τωρα αν σεβεσαι το ονομα που εχεις φτιαξει και σε σεβεται ολη η ευρωπη... ολη ειπα? ε εκτος καποιων πανεξυπνων που εχουν οδηγησει τον ΠΑΟΚ στην μιζερια
Εύχομαι , η κατάσταση, να μην είναι αυτή, που νομίζουμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”