Μα οντως ανοιξαν τα μπεκ για να πιασει παγο κ να αναβληθει ο αγωνας.Η επισημη ΠΑΕ μολις ανεβασε φωτογραφιες με τα μπεκ να λειτουργουν!!!Θεοι.che4 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Ο κανονισμος παντως ειναι σαφης. Αν τον θυμαμαι καλα λεει πως ο διαιτητης βγαινει κανα μισαωρο πριν τη σεντρα, δοκιμαζει τον αγωνιστικο χωρο, ξαναβγαινει στην προγραμματισμενη ωρα αλλα και λιγο μετα για την τελικη αποφαση. Παραλληλα οι ανθρωποι της γηπεδουχου ομαδας προσπαθουν να λυσουν τα προβληματα και οχι να ανοιγουν τα μπεκ (οπως ακουστηκε) για να πιασει παγο.
Εγω προσωπικα ψηνομουνα να δω ματς στο χιονι
τοσο αρρωστακια που ειμαστε και σε παγοδρομιο βλεπουμε ΠΑΟΚ![]()
![]()
Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ,20/01,19:30,NS1 & 1HD
Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ,03/01,17:15,NovaSports2
Θάνο έβγαλε ανακοίνωση κατά του καιρού ο πανοπουλος ?αληθεύειthanos-xanthi έγραψε:στο γηπεδο ανοιξαν και τα μπεκ να ποτισουνε...![]()
![]()
δε την παλευουνε καθολου οι ανθρωποι, με τη μια παγος
ειναι επικινδυνο πολυ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα να επιστρεφουμε στα μεταγραφικα και στα νβ ιτ φα ις μγ κτλ
Πάλι γκολ ο Λούκας ε ρε Τσε το γούρι του είσαι
:)

- potamda
- Bet Guru 2023
Επικό σχόλιο στο φεισ:
Τα μπεκ ανοίξαν γιατί ρίχνουν ειδικό αλατόνερο για να λιώσουν οι πάγοι. Σούπερλιγκ 2016...

Τα μπεκ ανοίξαν γιατί ρίχνουν ειδικό αλατόνερο για να λιώσουν οι πάγοι. Σούπερλιγκ 2016...

Μιλαμε για την επιτομη της βλακειας ο τυπος.potamda έγραψε:Επικό σχόλιο στο φεισ:
![]()
![]()
![]()
Ιμαλαιων;potamda έγραψε:Επικό σχόλιο στο φεισ:
![]()
![]()
![]()
- thanos-xanthi
eorptol έγραψε:Θάνο έβγαλε ανακοίνωση κατά του καιρού ο πανοπουλος ?αληθεύειthanos-xanthi έγραψε:στο γηπεδο ανοιξαν και τα μπεκ να ποτισουνε...![]()
![]()
δε την παλευουνε καθολου οι ανθρωποι, με τη μια παγος
ειναι επικινδυνο πολυ:)
καλα μη το γελας καθολου, ο ανθρωπος ειναι τερμα γραφικος
αυτος ειναι ικανος να βγαλει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ηθελε να γινει το ματς, και η ξανθη εκανε τα αδυνατα δυνατα
μπορει να πει οτι τα μπεκ εριχναν οινοπνευμα
ας κοιταξουμε καμια μεταγραφη απο το γραφειο τυπου του

- sourmenetes
- Moderator
Στο πρωτο σκελος συμφωνω..paokpantou έγραψε:Γιατί δεν είμαστε τρελοί??? ρε χιόνι μαλακουτσικο είναι και όχι παγωμένο άμα θέλανε το ματς γινόταν χαλαρά κιόλας.sourmenetes έγραψε:Δηλαδη επειδη οι αλλοι ειναι τρελοι πρεπει να ειμαστε και εμεις;;;paokpantou έγραψε:Τι επικίνδυνο ρε καθόλου μονο αν είναι παγωμένο..και ξαναλέω διπλα ακριβώς παίζουν οι ακαδημίες τουρνουά..τι να λέμε τώρα....
Τι μετρο συγκρισης ειναι αυτο;;

- sourmenetes
- Moderator
Απο 0-2 3-2 το γυρισαμε,αν θυμαμαι καλα...MANIAKOS έγραψε:Ενα ωραιο με ΟΦΗ θυμάμαι τουμπα
Καλά θυμάσαι sourme,sourmenetes έγραψε:Απο 0-2 3-2 το γυρισαμε,αν θυμαμαι καλα...MANIAKOS έγραψε:Ενα ωραιο με ΟΦΗ θυμάμαι τουμπα
απλά τότε Maniake το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει (πολύ πυκνό) στην διάρκεια του ματς όχι πριν.
- john4serres
-
εμεις είπαμε να γίνει αυτοί μετά ειπαν δεν θα γίνει και είπαμε εμείς οκ δεν θα γίνει και αυτοί ειπαν να γίνει....χαχαχαχαχα .