29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
...αρδιές maniac...Δεν ξέρουν τι να γράψουν αφού ο Φρανκ είναι σφήκα κι ο Δούρειος Ίππος τους κυρ Νίκος ακόμα δεν πρόλαβε να δράσει και γράφουν μ@λακίες να πάρουν κανένα κλικ...
- Panos Fanfaras
Γραφουν για ενδιαφερον της Γαλατασαραι.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
-
Paokcojonas
αν ήταν 4 μύρια εγώ θα ήθελα να τον δώσουμε . Εσείς πόσο νομίζετε ότι μπορεί να πιάσει;
Κάτω από 4,5-5 είναι ξεπούλημα .-
παρόλ' αυτά με συνεχείς πωλήσεις καλών παικτών ομάδα δε χτίζεις, πλάνο δε στεριώνει και πρωτάθλημα βρώμα να δούμε κάποτε..
Στην τελική μπες ομίλους Τσ Λιγκ να πάρουν υπεραξία και μοσχοπούλα τους αν είσαι μάγκας.
παρόλ' αυτά με συνεχείς πωλήσεις καλών παικτών ομάδα δε χτίζεις, πλάνο δε στεριώνει και πρωτάθλημα βρώμα να δούμε κάποτε..
Στην τελική μπες ομίλους Τσ Λιγκ να πάρουν υπεραξία και μοσχοπούλα τους αν είσαι μάγκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Κυρ 03 Ιαν 2016, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
http://www.transfermarkt.co.uk/robert-m ... eler/92180
Σύμφωνα με αυτό κοστολογείται 1.75 εκατομμύρια αγγλικές λίρες το Σεπτέμβριο
Δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο. Πιστεύω ότι οι αλγόριθμοι του τρανσφερ που μετρούν τις επιδόσεις του θα έχουν ανεβάσει από τότε την αξία του κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ (δηλ. 2.8 εκατομμύρια λίρες).Μαυρο Χιονι έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/robert-mak/profil/spieler/92180
Από τον τελευταίο υπολογισμό της τιμής του τα στατιστικά του βελτιώθηκαν κατά πολύ: έχει το απόλυτο των συμμετοχών στο πρωτάθλημα (11 μάτς) με 2 γκολ και 2 ασσίστ, 4 μάτς στην Ευρώπη με 3 γκολ... και τι γκόλ ... τα 2 με BVB, 4 μάτς βασικός με την Εθνική του με 3 γκολ και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της Σλοβακίας για το Euro που υποσκέλισε τον Στοχ για τον οποίο αν θυμάστε ζητούσε η Φενέρ 5 εκατομμύρια παρότι κοστολογημένος με λιγότερα στο τρανσφερ. Αφού μιλάμε για τουρκικές ομάδες οι συγκρίσεις και οι απαιτήσεις μας φέρουν σε πλεονεκτική θέση
Με την λογική ότι ο Κάτσε με 180.000 αποδοχές έχει 3.000.000, ο Robert να μην έχει με 350.000 αποδοχές "καμιά" 5.000.000;
Για τόσα τον έδινα τώρα κι έπαιρνα έναν επίσης γρήγορο, αλλά με πολύ καλύτερα "τελειώματα" (και στο γκολ αλλά και με ασσίστ) με "κανένα" 2άρι κι ας έπαιρνε και 800.000-1.000.000 τον χρόνο...
Στα επόμενα 3 χρόνια δεν θα είχα κανένα "χάσιμο", το αντίθετο ίσως μάλιστα...
Υ.Γ. Όμως για πιο σίγουρα: "Ask Frank"...που είναι και "in fashion" τελευταία...

Για τόσα τον έδινα τώρα κι έπαιρνα έναν επίσης γρήγορο, αλλά με πολύ καλύτερα "τελειώματα" (και στο γκολ αλλά και με ασσίστ) με "κανένα" 2άρι κι ας έπαιρνε και 800.000-1.000.000 τον χρόνο...
Στα επόμενα 3 χρόνια δεν θα είχα κανένα "χάσιμο", το αντίθετο ίσως μάλιστα...
Υ.Γ. Όμως για πιο σίγουρα: "Ask Frank"...που είναι και "in fashion" τελευταία...
-
john4serres
-
Dimg4
Ask Frank? αυτα last year... τωρα εχουμε αρχηγο ταβερνας που δηλωσε ναουμε πως εγω θα εγω θα κι εγω θαgoran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Όμως για πιο σίγουρα: "Ask Frank"...που είναι και "in fashion" τελευταία...![]()
Μααα...το "Ask Frank" είναι να "ξεκινήσει"...όπου νά ναι...Έτσι "ανακοίνωσε" η Π.Α.Ε. μας...αφού...
Μααα..."βγάζουμε και περιοδικό"...όπου θα δημοσιεύονται κι οι απαντήσεις του...αφού...
Υ.Γ. Sorry για το off topic...
Μααα..."βγάζουμε και περιοδικό"...όπου θα δημοσιεύονται κι οι απαντήσεις του...αφού...
Υ.Γ. Sorry για το off topic...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 04 Ιαν 2016, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
john4serres έγραψε:μυριζει ξεπουλημα ρε [ χαρακτηρισμός ]
ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ
Δε νομιζω να θελει με τπτ , πωληση έως 2,5
Ψίχουλα...Στον πάγκο καλύτερα αν κάνει "μαγκιές"...Π.Α.Ο.Κ. είσαι...D.N.A. αλά N.Β. αφού...