Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Σαμπράκος ειναι αρκετα σοβαρός παντως

Και ακιμα και να μην ισχυει ποιος κατάλαβε τον επίσημο ρολο του Βεζυρτζή στον ΠΑΟΚ ;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μια χαρα τα έγραψε ο Σαμπράκος!

Sent from my mind using boobs power
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

sourmenetes έγραψε: Αναλυσεις επι αναλυσεων ω αναλυσεις για το καπελωμα του αρνεσεν απο το βεζυρτζη...που ειναι τα στοιχεια σας ρε μαγκες;;;οι αποδειξεις που ειναι;;
Γιατι ο τουχελ δεν ειναι μεσα στο καπελωμα;;
Ε να καπελώνουν τον Φρανκ προπονητές άλλων ομάδων ακόμα και για ΠΑΟΚ πάει πολύ :lol: :lol:
Προφανώς πέρα από την πλάκα εννοείς Μίχελ, οπότε είναι ακόμα φρέσκος για να παίξει σε σενάρια. Μην βιάζεσαι, όμως, όταν στερέψουν οι αρδ από θέματα θα τον δούμε κι αυτόν σε κάνα σηριαλ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μοντέλο διοίκησης προσπαθεί να επιβάλλει ο Ιβάν και γιατί συνεχώς έρχεται και φεύγει κόσμος πριν καλά καλά δοκιμαστεί μια λύση.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ο Ιβάν θεωρεί τον ΠΑΟΚ συνεχιστή της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και δανείζεται ιδέες απο κει :mrgreen: :mrgreen:

Υπάρχουν στην πληροφορική αλγόριθμοι που αφορούν την λύση του προβλήματος των "Βυζαντινών στρατηγών".

Υποθετικά, ένας στρατός που διοικείται από πολλούς στρατηγούς πολιορκεί μια πόλη και θέλει να πάρει την τελική απόφαση για επίθεση. Η απόφαση πρέπει να είναι οσο το δυνατόν πιο ομόφωνη έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Το πρόβλημα ξεκινά στην περίπτωση που κάποιοι από τους στρατηγούς είναι προδότες, οπότε και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους υπόλοιπους με ψεύτικα μηνύματα με σκοπό ο στρατός να οδηγηθεί σε μια λανθασμένη απόφαση.

Κάποιες λύσεις εξασφαλίζουν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, μόνο όμως αν οι προδότες είναι λιγότεροι από το 1/3 του συνόλου των στρατηγών. Γι αυτό μάλλον ο Ιβάν προσλαμβάνει κόσμο αβέρτα μέχρι να είναι σίγουρος ότι τα 2/3 των στελεχών του είναι έμπιστα... :lol: :lol: :lol:

Σόρυ για το σπαμ, ήπια πολύ την πρωτοχρονιά και δεν έχω συνέλθει πλήρως :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ήδη ο πετρωτος λέει ο μιχελ ψάχνει δεκαρ στην Ρωσία Ουκρανία μια αγορα που την ξέρει, τελικά όλοι θα κάνουν μεταγραφές εκτός από τον φρανκ για να μην στεναχωριονται και καποιοι εδώ μέσα..... Α ρε πετρωτε αστέρι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

PAOKhead έγραψε:
Σόρυ για το σπαμ, ήπια πολύ την πρωτοχρονιά και δεν έχω συνέλθει πλήρως :D
Ετσι δικαιολογουνται τα λεγομενα :mrgreen: :mrgreen: Don't worry my man Στο ιδιο Club ειμαι και γω απ την Πρωτοχρονια :D :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

κανονικα οι ροστοφαίοι πρεπει να μας δωσουν οποιον παικτη γουσταρουμε απο το ροστερ τους.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

painkiller4 έγραψε: Ετσι δικαιολογουνται τα λεγομενα :mrgreen: :mrgreen: Don't worry my man Στο ιδιο Club ειμαι και γω απ την Πρωτοχρονια :D :lol:
Ημουν σίγουρος ότι κάποιος θα έδειχνε κατανόηση... :roll:
Η επόμενη κατάχρηση έρχεται αύριο κατά τις 3...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Όταν έφερε τον Φρανκ είπε ότι εγώ κάνω πίσω γιατί έφερα στέλεχος και τον ακούω γιατί ξέρει καλλίτερα το αντικείμενο από εμένα.
Θεώρησα τότε ότι έμαθε και δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη, γιατί αυτή η παραδοχή από τον Ρωσοτραφή Πόντιο
ήταν μεγάλη υποχώρηση.
Τελικά δεν άλλαξε νοοτροπία, η αυλή του και σίγουρα η ιδιοσυγκρασία του δεν τον αφήνουν να μην έχει τον έλεγχο.
"Ακούει" πολύ τους κοντινούς του ανεξαρτήτως κατάρτισης για οποιοδήποτε θέμα. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω πως του έβγαινε αυτό επιχειρηματικά εώς τώρα εκτός Ελλάδος ή αν το ακολουθούσε αλλά εδώ λόγω και νοοτροπίας χωριού που έχουμε και ίσως έλλειψης εμπιστοσύνης , άλλωστε όπως ανάφερε και παραπάνω αδερφός δεν έχει βρεί σταθερές με Έλληνες, δεν του βγαίνει και είμαστε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.
Τα επιτελικά στελέχη στον ΠΑΟΚ είναι ξένοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ό,τι κι αν σκέφτεσαι να κάνεις Ιβάν :? ...αργείς χαρακτηριστικά :roll: ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Αν "χαθεί" η χρονιά :mrgreen: για τον Π.Α.Ο.Κ. δυστυχώς εσύ θα είσαι για πολλοστή φορά ο μοναδικός υπεύθυνος... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτο ισως εξηγει πολλα για τη βιασυνη του Ιβαν .

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://newpost.gr/newspapers/page/21569207
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Η εξήγηση για τον Ιβάν είναι ο ίδιος ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια χαρά λαχείο ο ιβαν μην ξεχνάμε ακόμη και το αρχιλαμογιο ο Κόκκαλης 4 χρόνια έκανε να δει τίτλο εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου έκανε τα λάθη του αλλά θα έρθει η ώρα που θα πετύχει και σε αυτό γιατί στα οικονομικά του σωματείου είμαστε πολύ καλά. ....εμείς δεν πρέπει να λειτουργούμε σαν νεοπλουτοι πολυθρονακηδες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Eortopol όντως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της ομάδας, ο άνθρωπος είναι νοικοκύρης.
Από αυτά που ακούω και διαβάζω, δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που λένε ρίξε Ιβάν 50 μύρια για μεταγραφές, φέρε τον Μέσι και τον Ρονάλντο, άσχετα αν ο ίδιος στο παρελθόν ανέβασε τον πήχη με ατυχείς δηλώσεις.
Αυτό που χρειάζεται πιστεύω για να γίνει ένα βήμα μπροστά στο αγωνιστικό επίπεδο, είναι ο ίδιος να στηρίξει τις επιλογές του.
Όσο θα αλλάζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο σύντομα δε θα δούμε προκοπή.
Άσε τον Κόκκαλη γιατί αυτός χρησιμοποίησε και άλλα μέσα. Δες ομάδες που σκάγανε εκατοντάδες μύρια. Μέχρι κι εκεί χρειάστηκε χρόνος και συγκεκριμένο πλάνο.
Κατ' εμέ και το έχω γράψει και πέρσι όταν αναζητούσαμε τον νέο ΤΔ, πρέπει ένας άνθρωπος (βρέθηκε και είναι ο Άρνεσεν) να έχει το απόλυτο κουμάντο του αγωνιστικού με λευκή επιταγή, να φτιάξει σιγά σιγά το επιτελείο του, να διαχειρίζεται ένα ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ budget, να λογοδοτεί στον πρόεδρο κάθε τόσο για τα πεπραγμένα και να κρίνεται και από τον Σαββίδη αλλά μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι μέσα σε 6 μήνες.
Το να αναζητάς στόχους, να θες έγκριση από Βεζυρτζή για να προχωρήσεις, μετά να πηγαίνεις και στον Ιβάν να βγάλει το κονδύλι (αν το εγκρίνει αυτός και η Μαρία) και να ξαναγυρνάς στον παίκτη να του λες οκ έλα, δε γίνεται σε κανένα σοβαρό club. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό αλλά και το γρήγορο το αργό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εξακολουθω να πιστεύω ότι δεν ξέρουμε τελικά ποιος κάνει τις μεταγραφές γιατί εγώ αυτά που κατάλαβα είναι ότι αν δεν πει οκ ο Αρνεσεν δεν πάει η μεταγραφή για το τελικό οκ του ιβαν

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Παραπάνω δεν ισχυρίστηκα ότι τις μεταγραφές δεν τις κάνει ο Άρνεσεν. Μάλλον δε με κατάλαβες. Για τη διαδικασία μέσα από την οποία ολοκληρώνεται μια μεταγραφή μιλάω και όχι για το ποιος τις κάνει.
Κι επειδή δεν είναι μόνο οι μεταγραφές στον ρόλο ενός αθλητικού διευθυντή, ας δούμε ένα απλούστατο παράδειγμα.
Ο ΠΑΟΚ εδώ και μήνες αναζητά Team Manager. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Άρνεσεν στην 1η του συνέντευξη τύπου, είναι υπεύθυνος και για τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος. Αναρωτιέμαι. Είναι; Τουλάχιστον μέχρι στιγμής στην υπόθεση του Team Manager δε φάνηκε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”