Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από desperando »

mpouJr έγραψε:To οτι δεν ειχε καν προπονηση εκεινη την ημερα η ομαδα δεν θα επρεπε να μας απασχολει ετσι?

Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση κ το εγραψε ενας αρδ κ θα επρεπε το γραφειο τυπου να βγαλει ανακοινωση κ να πει τι? "Μα για ποσο μαλακες τους περνας?"
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχεια προσπαθεις να δικαιολογεις τα παντα.
ακομα και ο ερπτολ εχει βγει απο τα ρουχα του με αυτα που γινονται στην ομαδα :opaokara:

και φυσικα ειχε εκεινη την ημερα προπονηση η ομαδα,αρα δεν σου τα ειπαν καλα. βεβαια η προπονηση ηταν απογευματινη και οχι πρωινη οπου βρεθηκε ο γκαλιτσιος στις εγκαταστασεις της μεσημβριας και εκανε ατομικη προπονηση μαζι με γυμναστη της ομαδας και με καποιους παικτες στο γυμνασστηριο να κανουν αποθεραπια.

το πιο αστειο βεβαια απο αυτα που γραφεις ειναι το ΄΄Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση΄΄
τι ειναι η μεσημβρια το γηπεδο του μακεδονικου? και μπορει να πηγαινει οποιος θελει για να κανει εκει προπονηση?

η ουσια ειναι οτι φυσικα και υπηρχε θεμα γκαλιτσιου,ο οποιος εκανε προπονηση στο γηπεδο του ΠΑΟΚ.
τωρα γιατι δεν εγινε η μεταγραφη αυτο το ξερουν μονο οι επιτελεις της ομαδας. μπορει να μην περασε τα εργομετρικα,μπορει να μην τον ενεκρινε ο νικολας,μπορει να μην τον ηθελε ο φρανκ,μπορει να μην εκανε στον τουντορ....μπορει μπορει μπορει πολλα μπορει και δεν θα μαθουμε ποτε τι πραγματικα εγινε οπως και σεπολλα αλλα πολυ πιο σοβαρα θεματα απο αυτο του γκαλιτσιου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νομποα λεει οτι επιστρεφει. Ο κανονικος ή ο τουριστας? Ο κανονικος αν ερθει τοτε θα μιλαμε μεγαλο μπαμ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ο τουριστας ποιος ηταν για να καταλαβω?
αυτος που ενω ηταν καποιους μηνες απροπονητος πριν ερθει στον ΠΑΟΚ αλλα ακομα και ετσι ηταν ο μονος που μοχθουσε και προσπαθουσε να παρει στις πλατες του μια κατεστραμενη ομαδα?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Που το λεει αδερφε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:ο τουριστας ποιος ηταν για να καταλαβω?
αυτος που ενω ηταν καποιους μηνες απροπονητος πριν ερθει στον ΠΑΟΚ αλλα ακομα και ετσι ηταν ο μονος που μοχθουσε και προσπαθουσε να παρει στις πλατες του μια κατεστραμενη ομαδα?
Οχι, ο τουριστας που μετα απο 1-2 ματς περπατουσε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
mpouJr έγραψε:To οτι δεν ειχε καν προπονηση εκεινη την ημερα η ομαδα δεν θα επρεπε να μας απασχολει ετσι?

Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση κ το εγραψε ενας αρδ κ θα επρεπε το γραφειο τυπου να βγαλει ανακοινωση κ να πει τι? "Μα για ποσο μαλακες τους περνας?"
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχεια προσπαθεις να δικαιολογεις τα παντα.
ακομα και ο ερπτολ εχει βγει απο τα ρουχα του με αυτα που γινονται στην ομαδα :opaokara:

και φυσικα ειχε εκεινη την ημερα προπονηση η ομαδα,αρα δεν σου τα ειπαν καλα. βεβαια η προπονηση ηταν απογευματινη και οχι πρωινη οπου βρεθηκε ο γκαλιτσιος στις εγκαταστασεις της μεσημβριας και εκανε ατομικη προπονηση μαζι με γυμναστη της ομαδας και με καποιους παικτες στο γυμνασστηριο να κανουν αποθεραπια.

το πιο αστειο βεβαια απο αυτα που γραφεις ειναι το ΄΄Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση΄΄
τι ειναι η μεσημβρια το γηπεδο του μακεδονικου? και μπορει να πηγαινει οποιος θελει για να κανει εκει προπονηση?

η ουσια ειναι οτι φυσικα και υπηρχε θεμα γκαλιτσιου,ο οποιος εκανε προπονηση στο γηπεδο του ΠΑΟΚ.
τωρα γιατι δεν εγινε η μεταγραφη αυτο το ξερουν μονο οι επιτελεις της ομαδας. μπορει να μην περασε τα εργομετρικα,μπορει να μην τον ενεκρινε ο νικολας,μπορει να μην τον ηθελε ο φρανκ,μπορει να μην εκανε στον τουντορ....μπορει μπορει μπορει πολλα μπορει και δεν θα μαθουμε ποτε τι πραγματικα εγινε οπως και σεπολλα αλλα πολυ πιο σοβαρα θεματα απο αυτο του γκαλιτσιου
Εγώ θέλω ο ρόλος του βεζυρτζη να μην δημιουργεί θέματα στην λειτουργία της ομαδας δεν απαξιωνω τα πάντα και όταν δω κάτι καλό πάντα το επικροτω,μακάρι ο Νικόλας να προσφέρει και να του δώσουμε συγχαρητήρια πραγματικά θα το ηθελα πολύ ..... Επειδή λες συνέχεια ακόμη και ο εορπτολ, να πω ότι εδώ και καιρό είσαι μες στην γκρίνια μην με χρησιμοποιείς σαν άλλοθι για σένα, ούτε όλα είναι μαύρα ούτε άσπρα σαν οπαδοί όμως πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα ειδικά όταν είναι στριμωγμενη αγωνιστικά ιδίως... Καλή χρονιά και θετική ενέργεια despe

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Νομποα λεει οτι επιστρεφει. Ο κανονικος ή ο τουριστας? Ο κανονικος αν ερθει τοτε θα μιλαμε μεγαλο μπαμ
Ποιος το λέει;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Νομποα μια χαρα παικτης ειναι,επιτελικος ομως δεν ειναι!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:ο τουριστας ποιος ηταν για να καταλαβω?
Μοχθούσε? Άγνωστη λέξη, για τον Νομπόα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα τωρα σε αυτο το περσινο τσιρκο βγαλαμε και συμπερασματα για παικτη?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ξερει μπαλα ο Νομποα, μακαρι να γυρισει
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mīngus έγραψε: Δεν είναι ο ΠΑΟΚ κανένα χωριό να κάνει ο καθένας το κομμάτι του.

Με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί δεν απέχουμε και πολύ.

Δυστυχώς, είναι άσχημα τα πράγματα, εθελοτυφλούμε και ψάχνουμε τους υπαίτιους εκτός των τειχών. Εγώ το παραπάνω σενάριο δεν θέλω ούτε καν να το πιστέψω, γιατί είναι πολύ χειρότερο ο ΠΑΟΚ να έχει καταντήσει τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ και των μικροσυμφερόντων τους, από το να έγινε αυτό που έγινε με τον χ Γκαλίτσιο.
Το πρόβλημα είναι ότι αντί να βλέπουμε ποιούς παίχτες θα φέρουμε, καθόμαστε κι ασχολούμαστε (γιατί ο σύλλογος είναι ότι να ναι, με αποκλειστική υπευθυνότητα του Ενός) με ποιός τους έφερε αν έρθουν.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Ρε παιδιά που είδατε το θέμα Νομποα ; :roll:

Πάντως εγώ τον ήθελα πισω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε: Εγώ θέλω ο ρόλος του βεζυρτζη να μην δημιουργεί θέματα στην λειτουργία της ομαδας δεν απαξιωνω τα πάντα και όταν δω κάτι καλό πάντα το επικροτω,μακάρι ο Νικόλας να προσφέρει και να του δώσουμε συγχαρητήρια πραγματικά θα το ηθελα πολύ ..... Επειδή λες συνέχεια ακόμη και ο εορπτολ, να πω ότι εδώ και καιρό είσαι μες στην γκρίνια μην με χρησιμοποιείς σαν άλλοθι για σένα, ούτε όλα είναι μαύρα ούτε άσπρα σαν οπαδοί όμως πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα ειδικά όταν είναι στριμωγμενη αγωνιστικά ιδίως... Καλή χρονιά και θετική ενέργεια despe

εεε δεν βλεπεις ο ΠΑΟΚ παει απο το καλο στο καλυτερο και γω ο αναποδος γκρινιαζω.
μακαρι να παει μπροστα ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω.εξαλλου σημασια δεν εχει αν ειναι γκρινιαρεις ο ντεσπε ή οχι,σημασια εχει η ομαδα.
οσο το οτι αναφερθηκα σε εσενα δυο φορες ειναι γιατι εσυ εισαι εδω μεσα ο Νο1 υπερασπιστης των παντων εντος της ομαδας,αλλα ακομα και εσυ με την περιπτωση του νικολα εσπασες και τις αμφιβολιες σου,αμφιβολιες ή δυσταγμους που ποτε εως τωρα δεν εξεφρασες για κανεναν αλλο λογο

μη το παιρνεις στραβα
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Αδέρφια όταν λέτε για ένα παίχτη θα επισυνάπτεται και το άρθρο η αλλιώς να λέτε ότι είναι δική σας επιθυμία!
Για να μην μπερδευόμαστε!
Ο Νάτχο ήταν μέτριος και απατεώνας παίχτης και την επόμενη χρονιά έπαιζε cl και ΄έβγαζε μάτια με την C.SKKA Moscow και τον Νομπόα τον βγάλαμε τεμπέλη και χοντρό?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”