Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mīngus έγραψε:
mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας :D

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

Τεσπα μαλακιες των αρδ συνεχιζουμε.

Καλα ρε φρανκ 2 του μηνος κ ακομα δεν εκανες μεταγραφη ντροπης
To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.
Σωστός ο Mingus.
Αλλά είπαμε, οι βάρβαροι είναι μια κάποια λύσις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μπα μ αρεσε απο παλια οταν κοιτούσα δανεικούς απο πόρτο , νομιζω σχεδον δίμετρος και αρκετα γρήγορος Μπακ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φίλε μου K_geo...

1...sorry για τα off topic, έχεις δίκαιο...

2...Δεν προσπαθώ να "νουθετήσω" κανέναν, απαντάω χρησιμοποιώντας τα λόγια τους, κυρίως αντικρούοντας ανυπόστατες κατηγορίες και ειρωνικά υπονοούμενα σε βάρος μου, όλα αβάσιμα όμως, που δημιουργούν παρ όλα αυτά λάθος εντυπώσεις για το άτομο μου, όπως στον φίλο (δεν θυμάμαι ακριβώς το "δύσκολο" nickname του αυτόν πάντως) με το προηγούμενο απ το δικό σου και το δικό μου (όχι αυτό) post...Δικαιοσύνη επιζητώ μόνο, να μην διαστρεβλώνουν τα γραφόμενα μου και τίποτε άλλο φίλε μου...Αλλιώς δεν "ενοχλώ" κανέναν...

3...Δεν είδα καμία "παρέμβαση" από κανέναν moderator για όλα τα παραπάνω, αλλά δεν είμαι κανένα παιδάκι να περιμένω υποστήριξη, ούτε όμως θα κάθομαι να "την ακούω" από κάποιους που δεν έχουν επιχειρήματα και "πετάνε" λάσπη στο ανεμιστήρα" σε βάρος μου...Άλλωστε και κάποιοι moderators με ενημέρωσαν τις προάλλες ότι το παράκανα με τις "αναφορές" μου κ.τ.λ. και έπαψα να το κάνω νομίζω...

4...Για το "πινκ πονκ" με τον εαυτό μου στα topics που άνοιξα, πάλι έχεις δίκαιο αλλά, δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος τρόπος να τα "φέρω στο προσκήνιο" και να τα "πάρουν χαμπάρι" κάποιοι συμφορουμίτες που πιθανά δεν τα έχουν δει και να καταλάβω αν υπάρχει ενδιαφέρον για το κάθε νέο topic (το "...Lemmy & Rock..." μέσα σε 2 μέρες "ειδοποίησες" προσωπικά εσύ ότι "στα 9μερα ή στα 40 θεωρείς ότι πρέπει να "κλειδώσει" κι όταν ρώτησα γιατί, παραθέτοντας "ένα κάρο" πράγματα που μπορούν να συζητιούνται εκεί μέσα απάντησες "γιατί η ζωή για όλους εμάς συνεχίζεται"...Τι εννοούσες μ αυτό, μήπως για μένα δεν συνεχίζεται;) ...Αυτό λοιπόν (το να επανέλθει ένα topic στο "προσκήνιο" δηλαδή) σίγουρα δεν γίνεται με την επεξεργασία (το δοκίμασα και είδα ότι το post παραμένει στην ημερομηνία που πρωτογράφτηκε), γι αυτό, αν υπάρχει άλλος τρόπος να ξαναμπαίνει στις "πρόσφατες δημοσιεύσεις" χωρίς "πινκ πονκ" σε παρακαλώ να μου τον υποδείξεις...

Υ.Γ. Για να δεις πόσο καλοπροαίρετος είμαι γενικότερα, το "πινκ πονκ" που παρέθεσες το "βλέπω" εντελώς χιουμοριστικό και καθόλου ειρωνικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 15:39, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Sick Bastard έγραψε:
Mīngus έγραψε:

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.
Σωστός ο Mingus.
Αλλά είπαμε, οι βάρβαροι είναι μια κάποια λύσις
Ο κκ, ο βάζελος και το χανούμι... χμμμμ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λιγο οφτοπικ βεβαια αλλα οκ εμεις ειμαστε οπαδοι και ασχολουμαστε λογω αρωστιας και καπως ετσι δικαιολογουνται και τα οποια λαθη μας,αυτος ο Στεφενς που εδιωξε τον Νετσιντ για να φερει τον Χουσεν...no comment.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

[quote=" Ο Βεζυρτζής που βγήκε στο παρακαλετό να ζητήσει μεροκάματο από τον Σαββιδη, [/quote]

+1
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άσχετο εγω αν ήμουν σαββιδης ,ούτε ΕΝΑΝ βετεράνο η παλιό παράγοντα στην ομάδα,δεν υπάρχουν εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων χειρότερες φαρες
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

prist64 έγραψε:[quote=" Ο Βεζυρτζής που βγήκε στο παρακαλετό να ζητήσει μεροκάματο από τον Σαββιδη,
+1[/quote]

Απλά τα αρδ έψαχναν τον εκλεκτό τους στην παε που θα τους ρουφιανευει το τι γίνεται απλά δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον κοινής αποδοχής για να μην φάνε το κράξιμο ,αφου βρέθηκε ,θα αρχίσει η ομαλή ροη των μεταγραφικών και λοιπών ειδήσεων ,φυσικά υ αβάντα στο προσωπο του θα συνεχιστεί αμείωτη ώστε να εμφανίζεται η "χρησημοτητα" του στον ιβσν και φυσικά να φθαρουν οι υπόλοιποι που δεν μας έκαναν την δουλειά και μαθενονταε τις μεταγραφές και αλλα νέα ,βλέπε φα ιτ κτλ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Mīngus έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το............................ποιο?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μήπως το διέψευσε τώρα η ΠΑΕ ή ακόμα :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ακιμα και στο βαζελο μετα απο εισβολή οπαδών κλπ εχουν καλο ψεύτο κλίμα και εμεις κατάρα μαλλον
Άβαταρ μέλους
spyretto

Μόνοι μας το δημιουργούμε το χάλια κλιμα με το να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αυτόν διάλεξε ο Σαββίδης να φέρει στην διοίκηση αυτόν έφερε, κανείς δεν πριονίζει την καρέκλα του Δανού όπως γράφεται εδώ κατά κόρον., αν ο Δανός δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές κάποιος πρέπει να τις κάνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δε μπορει ;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ε για να θέλει να φέρει τον Γκαλίτσιο μαλλον δεν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αχρηστος και ο Φρανκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”