Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Τι είναι αυτά που λες ρε λεβέντη nothu; :mrgreen: Δεν μας δίνεις και κανένα παράδειγμα λέω εγώ; Κάνε μου τη χάρη και προσπάθησε να σέβεσαι περισσότερο απ την ηλικία μου τον εαυτό σου πρώτα και να μην ποστάρεις αβάσιμα σχόλια εναντίον άλλων, χωρίς μάλιστα να σου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα και κάνοντας τον δικηγόρο κάποιων τρίτων εδώ μέσα... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 14:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κοιτά την καμπούρα σου λέω γω. ;);) 8-) :D:D . πάρε και τις φατσούλες και προσπάθησε να καταλάβεις αν κάνω χαβαλε η όχι. Ειρωνα.
Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν χρειάζονται οι φατσούλες για να καταλάβω nothu...Η έλλειψη αποδεικτικών επιχειρημάτων σου για όσα ανυπόστατα γράφεις (για πάρτη μου φυσικά) φτάνει και περισσεύει φίλε, γι αυτό...Στο καλό και να μας γράφεις...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Με μπαναρες;
Άβαταρ μέλους
goran 64

8-)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ελπιζω και μετα τα τελευταια σχολια των παραπανω αδελφων ολοι πρπει να καταλαβουμε ποιο ειναι το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρεεεεεεεε τι να με πεις εσυ τωρα σε λεω ξερω΄γω να πουμε να πουμε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καπου εκει ειναι η αληθεια.................αφου
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Goran δεν γίνεσαι μοντ για να ησυχάσεις και εσευ και εμείς?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έχω δηλώσει, ευθαρσώς και 2 φορές μάλιστα, ότι δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, ούτε πρόθεση φίλε μου ace... 8-)
Δεν το έχεις προσέξει; :roll:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

goran 64 έγραψε:Έχω δηλώσει, ευθαρσώς και 2 φορές μάλιστα, ότι δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, ούτε πρόθεση φίλε μου ace... 8-)
Δεν το έχεις προσέξει; :roll:
Συγνώμη αγαπητέ αλλά η παρεμβατικοτητα σου και η τάση σου να νουθετεις τα "κακα" παιδιά του φόρουμ εμενα αλλά με δείχνουν ,αλλά και πάλι μπορεί απλά να είναι η ιδέα μου
Άβαταρ μέλους
goran 64

abg12d34 έγραψε:ελπιζω και μετα τα τελευταια σχολια των παραπανω αδελφων ολοι πρπει να καταλαβουμε ποιο ειναι το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ

Φίλε μου κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη να ρίξεις μία ματιά στο topic του Βεζυρτζή στις 30 Δεκέμβρη, σε κάποια posts δικά μου και του che4 (του οποίου τον "δικηγόρο" κάνει ο nothu), στο οποίο ξεκίνησε μία "αντιπαράθεση επιχειρημάτων" και μετά, αν θέλεις φυσικά, μου γράφεις μία πιο ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα..."να πούμε να πούμε" που απευθύνεις και σε μένα, αφήνοντας μ αυτόν τον τρόπο ειρωνικά υπονοούμενα που δεν τιμούν κανέναν απ τους...τρεις μας...Ευχαριστώ πολύ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 14:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Η διαφήμιση της ημέρας από σδνα

Ρίχνει «δίχτυα» στη Ρωσία, προτάθηκε ο Μπα

2 Ιανουαρίου 2016, 05:35

Τελευταία ανανέωση: 8 ώρες πριν

FacebookTwitterE-mailWhatsApp02 SHARES

Την αγορά της Ρωσίας φέρεται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση επιτελικού μέσου, ενώ προτάθηκε και ο Σενεγαλέζος αμυντικός Αμπντουλαγιέ Μπα ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Φενέρ από την Πόρτο.

Στον ΠΑΟΚ κρίθηκε αναγκαίο να αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος, με την εφημερίδα «Metrosport» να αναφέρει πως στον Δικέφαλο θα εξετάσουν την αγορά της Ρωσίας.

«Με υγεία ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του»

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 άρθρα
2 ομάδες

Βέβαια τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρουν οι Σαββίδης, Βεζυρτζής, Αγγελίδης και Άρνεσεν, τη στιγμή που η είδηση πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε δάνειο 6 εκατομμυρίων ευρώ στην Ροστόφ προκειμένου να σώσει την ομάδα της πόλης στην οποία διαμένει, έφερε σενάρια για τον Κριστιάν Νομπόα.

Προτάθηκε ο Μπα

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός Αμπντουλαγιέ Μπα προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος βρίσκεται με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο έχει μόλις τέσσερις συμμετοχής με την τουρκική ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του με τους «δράκους» λήγει το 2017.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γενικά γκοραν αν γίνεται, άσε τις νουθεσίες κτλ να τις κάνουν όσοι είναι αρμόδιοι να τις κάνουν. δεν χρειάζεται καθε τρεις και λίγο να ξεφεύγουμε με οφ τοπικ προσωπικές αντιπαραθέσεις. δόξα το Θεό και τον ΠΑΟΚ, όλα (άντε, το 99,9%) των ποστ, διαβάζονται απο κάποιον μοντερεϊτορ... nothu, το ίδιο ισχύει και σε εσένα μαν.

επίσης ένα δεύτερο, αν μπορείς αυτό το πράμα με το να κανεις συνεχόμενα ποστ σε θέματα που άνοιξες αντί να επεξεργάζεσαι το τελευταίο που έκανες, καλό θα ήταν να αλλάξει. μου θυμίζει κάτι τέτοιο:

[youtube]8ZyR9M6YDLo[/youtube]

:mrgreen:
:nairepaok:

υγ: δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να συζητήσουμε τα παραπάνω, οπότε δεν θα ήθελα να δω και τέτοια τάση. just saying.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη η ροστοφ πηρε δανειο απο τον Σαββιδη για να πληρωσει τον Σαββιδη για την μεταγραφη Νομποα; Πονηρος ο Ρωσσος :D .

Υ.Γ goran φιλικα θα σου ελεγα να βαλεις λιγο φρενο βρε παλικαρε,ασταματητος εισαι,συγκρατησου λιγο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως. σωστός ο τζος. Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει!!! :lol: :lol:

μακάρι οι "τόκοι" να "αποπληρωθούν" με το μαυρούκο που πόσταρε ο ευθύμης το πρωί... :)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

goran 64 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:ελπιζω και μετα τα τελευταια σχολια των παραπανω αδελφων ολοι πρπει να καταλαβουμε ποιο ειναι το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ

Φίλε μου κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη να ρίξεις μία ματιά στο topic του Βεζυρτζή στις 30 Δεκέμβρη, σε κάποια posts δικά μου και του che4 (του οποίου τον "δικηγόρο" κάνει ο nothu), στο οποίο ξεκίνησε μία "αντιπαράθεση επιχειρημάτων" και μετά, αν θέλεις φυσικά, μου γράφεις μία πιο ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα..."να πούμε να πούμε" που απευθύνεις και σε μένα, αφήνοντας μ αυτόν τον τρόπο ειρωνικά υπονοούμενα που δεν τιμούν κανέναν απ τους...τρεις μας...Ευχαριστώ πολύ...

goran 64 αδερφε μου εγω θα εστιαζα οχι στο.......να πουμε να πουμε......αλλα στο.....τι να με πεις εσυ τωρα....

θελω να πω οτι απο την φυση μας σαν ΠΑΟΚια ειμαστε .......το ΠΑΟΚιζειν εστι φιλοσοφιν......

δεν αφήνουμε τιποτα να πεσει κατω και αυτο εχει τα αποτελεσματα που βλεπουμε
το ενα φερνει το αλλο και στο τελος φτανουμε στο σημειο να μηδενιζουμε και τους ιδιους μας τους εαυτους

σκεψου ποσο ποιο απλα θα ηταν τα πραγματα εαν δεν απαντουσες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”