Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από pgetsos »

Pure RNA :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Παντως η δικαιολογία βρέθηκε για τις επόμενες καραβιές του Αρνεσεν. "Καλύτερα Γκαλίτσιο από Αρνσεν παρά Μέσι από Βεζυρτζή". ΕΤΣΙ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα έχεις ξεφύγει από το πλανο κάποιου Αρνεσεν πάμε στα "να δούμε παίκτες από το dvd και να αποφασίσουμε " του βεζυρτζη :):):):) τελευταία φορά που το είπε έφερε από Βραζιλία την καράβια την θυμάσε; ιντιο πια τον μασκοφόρο εκδίκητη Άλαν και μπαιανο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Απόταν "έφαγαν" τον αείμνηστο Παντελάκη, ψάχνουμε σοβαρότητα στην ομάδα.
Και σίγουρα δεν μπορεί να τη φέρει ο εκ των υπαιτίων της αποπομπής του!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:Να ρωτήσουμε τον Μουρινιο πόσους παίκτες ανακάλυψε ο πολύς Αρνεσεν όσο ήταν κυνηγός ταλέντων στην Τσέλσι γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανέναν. Πολύ καλά λοιπόν έκανε και έπαψε να τον ακούει από ένα σημείο και μετά.
Αλλο που στον ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε επίπεδα αγιοποίησης και είναι δυνατόν αυτός ο παντογνώστης να ήθελε να φέρει τον Γκαλίτσιο: Κάτι άλλο παίζει και θα το μαθουμε από τους αρδ.

Οπως και να χει, ΝΒ - και όποιος άλλος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ τολμήσει να αποδεκτεί πρόταση του Ιβάν ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.
καλύτερα ρώτα τον ρομαν, οχι τον δικό μας, αλλά τον κολλητό του Πούτιν για το ποιος...έφυγε πρώτος... ;)

όσον αφορά παίχτες γρήγορα γρήγορα το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το 1,5 μύριο που έδωσε για ενα 21 ετών σέρβο που ο μουρινιο δεν τον γουσταρε ντιπ, τον εστειλαν μπενφικα αλλά εν τέλει...τον πήρε πισω με...25 μύρια. το όνομα αυτού, Μάτιτς. κατα τα άλλα, Κατι Ιβάνοβιτς, κατι τζον ομπι μικελ (βασικος οταν σηκωσαν το τσ.λ)... γενικά... ψιλολόγια. :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άσε ρε κγεο ,αφου δεν έχει παοκτσηδικο δνα ναουμ ,ξέρω γω εντάξει ξέρω ,ΠΑΟΚ η ομάδα που ακόμα και αν κλείσει πακέτο μέσο Ρονάλντο και μουρινιο εμείς παλι κάτι θα βρούμε να σχολιασουμε ,τελικά το κομπλεξομετρο σε αυτήν την πόλη έχει βαρέσει κόκκινα εδω και καιρό ,δεν αναφέρομαι στα παιδιά εδω μέσα,Αν θέλετε να πάει αυτή η ομάδα στα Ιλίσια πεδία τότε πρέπει να στείλετε ολα τα αρδ και τους λωκοπαραγωγους που δηλητιριαζουν τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ στα ταρταρα.Μια φορά πήρα έναν ρδιοφωνατζη που από το πρωί εωως το βρδτ κράζει τον ΠΑΟΚ και του έκανα την απλή ερώτηση"στις άλλες ομάδες ολα δουλεύουν ρολοι και στον ΠΑΟΚ ολα τόσο χάλια και κράζεις συνέχεια τον παοκ?"φυσικά δεν με ςδωσε σαφή απάντηση με έιπε μη ξαγμενο και πρόβατο που τρώω τον παπα της πας και όταν τον στριμοξα ζήτησε το ονομα μου και από που ειμαι στον αέρα λες κι τον εβρισ ακαι επειδή αρνήθηκα με το έκλεισε βριζοντας ,αυτό εθναι ρο επίπεδο τους και εσείς ακόμα τους πιστεύετε και τους δίνετε νούμερα και κλικ
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ όλη αυτή τα "υπομονή" κ "πίστη" κ "αγαπήστε την ομάδα" , τιναχτήκανε στον αέρα για ένα Γκαλίτσιο ?

Είμαστε υπερβολικοί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ίσα ίσα. Το υπομονή και πίστη είναι αυτό που στηρίζει η πλειοψηφία. Άλλος δεν έχει υπομονή και πίστη και αλλάζει πράγματα κάθε λίγο και λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ε αυτά λέγαμε.

Ο Σαββίδης πρέπει νάχει υπομονή κ να σταματήσει να πριονίζει τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Kαλή χρονιά σε όλους και προ πάντων υγεία και μόνο επιτυχίες στη ΠΑΟΚάρα μας.
Τώρα να μπω στο ψητό χωρίς ίχνος ξερόλα και ειρωνίας.
Η Λατινική Αμερική έχει εκατοντάδες χιλιάδες παίχτες για όλα τα γούστα.
Είσαι δικτυωμένος μάνατζερ και καταξιωμένος εδώ και χρόνια, δεν βρήκες ΚΑΝΕΝΑΝ μέχρι τώρα και κατέληξες στον Γκαλίτσιο (που μπορεί το παιδί να βγάλει μάτια αν έλθει και παίξει-αυτό δεν έχει σημασία) να φέρεις έναν παίχτη που εδώ και δέκα μήνες δεν ακούμπησε τόπι.
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ;
Μετά είναι δυνατόν να μην αντιδράσει ο απλός οπαδός έτσι και χειρότερα;
Δηλαδή μόνο με την απλή λογική δές το ρε παιδί μου...
Τι να πω, εδώ σταματά πλέον κάθε σκέψη μου. :cry:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρώ ότι ΑΝ ασχολήθηκε με τον Γκαλίτσιο έγινε γιατί είναι το μοναδικό ελληνικο δεξι μπακ ελεύθερο (+ οτι λεκο τον ξερει και αρα ευκολοτερη προσαρμογη κτλ) και θα μπορούσε να αποτελέσει έναν αντι-σκόνδρα μελλοντικά καθώς δεν βλέπω ο Γιάννης να έχει πείσει ότι αξίζει θέση στο ρόστερ και για του χρόνου... :roll: 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και γω αυτο πιστευω ενα πασαλειμμα πηγε να κανει τοςο για δεξί Μπακ όσο και για δεξί στοπερ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

KOSTAS54 έγραψε:Απόταν "έφαγαν" τον αείμνηστο Παντελάκη, ψάχνουμε σοβαρότητα στην ομάδα.
Και σίγουρα δεν μπορεί να τη φέρει ο εκ των υπαιτίων της αποπομπής του!
+1
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:θεωρώ ότι ΑΝ ασχολήθηκε με τον Γκαλίτσιο έγινε γιατί είναι το μοναδικό ελληνικο δεξι μπακ ελεύθερο (+ οτι λεκο τον ξερει και αρα ευκολοτερη προσαρμογη κτλ) και θα μπορούσε να αποτελέσει έναν αντι-σκόνδρα μελλοντικά καθώς δεν βλέπω ο Γιάννης να έχει πείσει ότι αξίζει θέση στο ρόστερ και για του χρόνου... :roll: 8-)
Δηλαδη η περιφημη λιστα Αρνεσεν δεν ειχε τιποτα πιο ενδιαφερον για αντιΣκονδρα απο εναν αποδειγμενα μετριο παικτη στα 30του,ανενεργο για καμποσους μηνες; Μονο ως μανατζερικο ανταλλαγμα θα ειχε νοημα μια τετοια επιλογη Αρνεσεν διαφορετικα να κλαψουμε παρεα αν ηταν οντως επιλογη του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα
Γατάκι. :mrgreen:

Το χουμε καψει τελειως.Σουρεαλιστικες καταστασεις γι ακομα μια φορα απο τους πιο σουρεαλ οπαδους του κοσμου.Τι να ξερει κι ο Αρνεσεν. :o

Επειδη καποιοι εχετε παιξει FM δε σημαινει οτι γινατε καλυτεροι μανατζερ απο καποιον που ναι χρονια στο κουρμπετι.Κι εγω εχω προσγειωσει ενα Β747 εκατονταδες φορες στο fsim .Δε σημαινει οτι ειμαι πιλοτος.Μη τα μπερδευουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”