Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Καλη χρονια
Απλα αρχίσαμε τα κωμικά με αλλαγές προσφορών , να χώνεται ο κυρ Νίκος κλπ
Θα τα ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη τύπου...MANIAKOS έγραψε:Καλη χρονια
Άλλωστε έχει πει ότι θα μιλάει κάθε 2-3 μήνες, άρα... Υπομονή να μας πει, λογικά μετά τη λήξη της μεταγραφής περιόδου.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
δηλαδή τώρα πιστεύει κανείς οτι πρότεινε ο Φρανκ τον Γκαλίτσιο και αρνήθηκε ο ΝΒ?
τρέλα πουλάτε?
αρε κάθε χρόνο νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα... αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο
για περισσότερο πάτο...
τρέλα πουλάτε?
αρε κάθε χρόνο νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα... αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο
για περισσότερο πάτο...
Οπως το λες δεν το πιστεύω.
Το άλλο όμως το πιστεύω.
Να τη "μυρίστηκε" ότι πάει για μπάχαλο η κατάσταση.
Κ ο κυρ Νίκος ετσίμπισε σαν χάνος κ πετάχτηκε.
Το άλλο όμως το πιστεύω.
Να τη "μυρίστηκε" ότι πάει για μπάχαλο η κατάσταση.
Κ ο κυρ Νίκος ετσίμπισε σαν χάνος κ πετάχτηκε.
Πάντος από αυτά που διαβαζω στο forum αυτός ο κυρ Νίκος πρέπει να είναι τεράστιο σίχαμα. Σαν τον κυρ Σάββα ενα πράγμα!!
- kataramenos5
Από τις συνεντεύξεις ο βεζυρτζης δείχνει ότι έμεινε κάπου στα τέλη του 80. ....μιλάει σαν να είναι στον μπασκετικό ΠΑΟΚ του 80. ....και απαξιωνει αυτόν που ασχολείται με το αγωνιστικό και αυτός δεν είμαι εγώ
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η περίπτωση Άρνεσεν με Βεζυρτζή θυμίζει μια απ τα ίδια με Άρνεσεν Μουρίνιο στην Τσέλσι.Ό ένας ήθελε ελπιδοφόρους και εξελίξιμους ο άλλος ήθελε ετοιμοπόλεμους μάχιμους παικταράδες...και το αποτέλεσμα ήταν ατελείωτη κόντρα και στο τέλος χωριό δεν κάνανε μαζί...Αν δεν χαράξεις στρατηγική και πλάνο και να πεις αυτό ακολουθούμε αυτό θα γίνει αυτόν ακούμε τότε χαίρι δεν θα κάνουμε......... 

Δλδ , που πας ρε καημένε Αρνεσεν ένα πράμα ?agios έγραψε:Η περίπτωση Άρνεσεν με Βεζυρτζή θυμίζει μια απ τα ίδια με Άρνεσεν Μουρίνιο στην Τσέλσι.Ό ένας ήθελε ελπιδοφόρους και εξελίξιμους ο άλλος ήθελε ετοιμοπόλεμους μάχιμους παικταράδες...και το αποτέλεσμα ήταν ατελείωτη κόντρα και στο τέλος χωριό δεν κάνανε μαζί...Αν δεν χαράξεις στρατηγική και πλάνο και να πεις αυτό ακολουθούμε αυτό θα γίνει αυτόν ακούμε τότε χαίρι δεν θα κάνουμε.........
Απ το γατάκι το Μουρίνιο γλύτωσες , αλλά εδώ έχουμε Βεζυρζη !
Ωραίο αδερφέ

Όλα αυτά τα συμπεράσματα λόγω διαφωνίας για Γκαλίτσιο και 2 συνεντεύξεις Βεζυρτζή για ετοιμοπόλεμους? Μοίπως βιαζόμαστε λίγο?