Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από aoratos »

Όσο και αν έχω τις επιφυλάξεις μου για την συνεργασία μεταξύ Βεζυρτζή-Άρνεσεν σημασία έχει το αποτέλεσμα και στην προκειμένη περίπτωση αποτράπηκε το να φορτωθεί η ομάδα με έναν απεδειγμένα μέτριο παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.Επίσης θετικό θεωρώ ότι με την έλευση Βεζυρτζή επικοινωνήθηκε ξεκάθαρα ότι ο αγωνιστικός στόχος για φέτος είναι η δευτερη θέση την στιγμή που ο Δανός το καλοκαίρι όριζε ως επιτυχία το να πλασαριστεί η ομάδα σε μια από τις πρώτες 3 θέσεις.

Προσωπικά καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Βεζυρτζή είναι να συναποφασίζει για θέματα του αγωνιστικού με βάση την εμπειρία του, την αντίληψη του και την λογική του, στοιχεία που εκτιμά ο Σαββίδης. Την στάση του και την αντίληψη του απέναντι στο θέμα του Γκαλίτσιου προσωπικά την εκτίμησα περισσότερο από ότι του Άρνεσεν και θεωρώ ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι διαφορετικό από το να προτείνει ο ίδιος παίκτες. Δεν πιστεύω ότι ο ρόλος του είναι να ψάχνει παίκτες και δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει να κάνει κάτι τέτοιο. Θα ήταν τρέλα να κάνει την δουλειά του ΤΔ και του προπονητή. Άλλωστε το είπε και ο ιδιος ότι τον ρόλο του ΤΔ τον έχει άλλος και αυτός λέγεται Άρνεσεν. Εγω καταλαβαίνω ότι είναι κομμάτι του decision making των μεταγγραφικών επιλογών του Άρνεσεν/Τούντορ, όπως κομμάτι του decision making είναι και οι Αγγελίδης, Γκοντσάρεβα και Σαββίδης ο καθένας προσμετρώντας διαφορετικά κριτήρια.

Θεωρητικά έτσι αντιλαμβάνομαι την δομή και αν αυτό νομίζουν μερικοί ότι βάζει πίεση και ξενερώνει τον Άρνεσεν πολύ αμφιβάλλω ότι σε μεγαλύτερες ομάδες με πιο προηγμένες δομές που έχει δουλέψει ο Άρνεσεν έπρεπε να επιχειρηματολογίσει σε λιγότερα άτομα σχετικά με τις μεταγγραφικές του επιλογές πρωτού παρθεί κάποια απόφαση. Ξέρουμε ότι και στη Τσέλσυ και στο Αμβούργο τα conflicts of interests μεταξύ των διοικούντων ήτανε ακόμα μεγαλύτερα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό διότι αυτές οι ομάδες δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη με τον ΠΑΟΚ αλλά μπορεί κανείς να ψάξει στο internet περισσότερες πληροφορίες για την εταιρική πραγματικοτητα που αντιμετώπιζε ο Άρνεσεν σε προηγούμενες δουλειές του, ο Θέμης Καίσαρης θεωρώ ότι έχει κάνει καλή δουλειά γράφοντας σχετικά.

Που θέλω να καταλήξω; Παρά το γεγονός ότι πολλά στημένα ΑΡΔ έχουν λυσάξει να μας αποδειξουν το αντίθετο για τους γνωστούς λόγους που άλλωστε τον πόλεμο στον Άρνεσεν τον άρχισαν ούτως ή άλλως από πολύ πολύ νωρίτερα, στην πραγματικότητα η 'πίεση' που βάζει η παρουσία του Βεζυρτζή στην δομή μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικοδομοιτική για όλους και πιο πολύ τον ίδιο τον Δανό.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μα τόσο κομπλεξ για έναν παίκτη; Μήπως τελικά ο ντόρος γίνεται γιατί επαιξε στον γάβρο και όχι γιατί δεν είναι αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ; ( ρητορική η ερώτησις ): Oi άλλοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό βέβαια να παίρνουν παίκτες του ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να κάθονται ένα χρόνο και μετά να πάνε δανεικοί όπου να ναι.

Εγώ το βλπεω αποτυχία του πλάνου αν τελικά οι οπαδοί απφασίζουν για το ποιος θα έρθει και ποιος όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 01 Ιαν 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δε θα φορέσει την φανέλα όμως θα τον μάθετε μόνο εδώ.

Ο πραγματικός λόγος λοιπόν είναι...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Οι στιλιστικές επιλογές του εν λόγω παίκτη που με τίποτα δεν μπορούσε να φορέσει την φανέλα παραλλαγής για την επίσημη φωτογράφιση ένταξης στην ομάδα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ε αν είναι οι στιλιστικές επιλογές, τότε εντάξει.
Δύο άσχημα πράγματα πάντως βρήκαν από την όλη διαδικασία

1) Η επιλογή εμφιλεγόμενης ικανότητας και ετοιμότητας παίκτη για την άμεση ενίσχυση της ομάδας. ( δεν μ'ενδιαφέρει ποιος έκανε την επιλογή, η επιλογή έγινε. Και δεν είναι η πρώτη φορά ).
2) Ο φόβος των παραγόντων να προχωρήσουν στην επιλογή τους αυτή λόγω των αντιδράσεων.

Και τα δύο δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεφύγει από τα κόμπλεξ του.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και μην κεχνάμε και την αποτροπή της πρόσληωης Κάκου σαν team manager - λόγω ανάλογων αντιδράσεων - με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ΑΚΟΜΑ team manager

Κατά τ'αλλα βαδίζουμε απολύτως επαγγλεματικά και χτίζουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χτίζουμε σε ρυθμούς μέτρο θεσνικης
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:Χτίζουμε σε ρυθμούς μέτρο θεσνικης
Τουλάχιστον εκεί ξέρεις πως δεν κινείται τίποτε και δεν ελπίζεις.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πλεον ούτε εδω ελπίζω , οι ψεύτο ελπίδες διαλύθηκαν

Ας μεινει αυτος και οι γιοί του για θεατές
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

spyretto έγραψε:Μα τόσο κομπλεξ για έναν παίκτη; Μήπως τελικά ο ντόρος γίνεται γιατί επαιξε στον γάβρο και όχι γιατί δεν είναι αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ; ( ρητορική η ερώτησις ): Oi άλλοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό βέβαια να παίρνουν παίκτες του ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να κάθονται ένα χρόνο και μετά να πάνε δανεικοί όπου να ναι.

Εγώ το βλπεω αποτυχία του πλάνου αν τελικά οι οπαδοί απφασίζουν για το ποιος θα έρθει και ποιος όχι.
Θα τρελαθουμε εντελως?Ρε spyretto τι εχει κανει δηλαδη ο γκαλιτσιος στη καριερα του που αξιζει μια θεση στον ΠΑΟΚ του 2016?Γιατι ειναι ελευθερος τοσους μηνες?Γιατι δεν κλεινει καπου,με λες?Δηλαδη εχουμε μεγαλομετοχο,εχουμε φρανκ αρνεσεν και θελουμε για δεξι μπακ τον γκαλιτσιο επειδη εκανε κανα 2 καλα χρονια στη λαρισσα και αλλα 2 στη λοκερεν του βελγιου.Ο γαυρος γιατι τον εδιωξε με κλωτσιες?Στην εθνικη γιατι δεν εχει ουτε συμμετοχη?Θεωρειται καλυτερος και πιο σοβαρος ποδοσφαιριστης απο τον σκονδρα?

Παλι καλα που ανατρεπονται τελευταια στιγμη οι μ@λακιες της παε φετος,μια με τασο κακο(και τωρα μετα απο τοσο καιρο ακομα δεν το πιστευω οτι μπορουσε να υπαρχει ενδιαφερον απο την πλευρα του ΠΑΟΚ για να του δωσει ποστο) και μια με γκαλιτσιο.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Κωλοχανειο! Αυτή η ομάδα δεν εχει σωτηρία!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δηλαδή στην πρώτη σελίδα γράφεται ότι αντέδρασε ο Βεζυρτζής στην μεταγραφή,,άρα η μεταγραφή δεν ήταν επιλογή Βεζυρτζή αλλά ίσως πρόταση Κουτσολιάκου σε Αρνεσεν και Τούντορ;
Κι ο Βεζυρτζής τι τα άκουγε τόσο καιρό χωρίς λόγο;

Εχω μπερδευτεί και δεν βγάζω άκρη. Αντε να δούμε την εναλλακτική μεταγραφική κινηση τώρα. Πάντως ο Γκαλίτσιος θα βοηθούσε νομίζω και είναι και φτηνός.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:Κωλοχανειο! Αυτή η ομάδα δεν εχει σωτηρία!

Sent from my mind using boobs power
Υπάρχει και η μικρή περίπτωση, να μην είναι όλα, όπως τα περιγράφουν. Γιατί αν είναι έτσι όπως γράφονται, ο ΠΑΟΚ πάει για λουκέτο σαν μαγαζί, όπως οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, λόγω κρίσης

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

spyretto έγραψε:
Εχω μπερδευτεί και δεν βγάζω άκρη. Αντε να δούμε την εναλλακτική μεταγραφική κινηση τώρα. Πάντως ο Γκαλίτσιος θα βοηθούσε νομίζω και είναι και φτηνός.
και ο Μπουκουβαλας της γριας ειναι φθηνος και μπορει να βοηθησει.
απο φιλοτιμους χορτασαμε.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Χάσαμε το κελεπούρι το Γκαλίτσιο και θα χουμε σε λίγο και ενοχές μααστα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ρε παιδιά , μη χάνεστε με το Γκαλίτσιο.

Δεν ειν το θέμα ο Γκαλίτσιος ή τι φοράει.

Η αν είναι παιχταράς , παλτό η μπουφανάκι.

Το θέμα είναι το πως λειτουργούμε.

Είχαμε 1 μοναδική ελπίδα να λειτουργήσουμε "ορθολογικά" (ότι κ αν σημαίνει αυτό για μας).

Κ θέλουμε να την κάψουμε ? Για ένα Γκαλίτσιο ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”