Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λοιπόν να και το άρθρο:

Ο Hämäläinen από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ένα ελεύθερος παίκτης. - Πολυ φιλικό ατομο. Έδωσε στην ομάδα πολλά.
...
Ήταν μια σημαντική φιγούρα στο κλαμπ - δήλωσε ο Dariusz Dudka από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Εγώ ακόμα δεν ξέρω με ποιο σωματείο φινλανδος μέσος θα συνδέσει το μέλλον του.
Ο Δανός μανατζερ του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν έχει ήδη έρθει σε επαφή με Hämäläinen. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, με τα χρώματα του οποίου υπάρχουν σήμερα Dimitar Berbatov και Αλέξανδρος Τζιόλης, το χειμώνα πρόκειται να προσθέσει στη σύνθεση του πολύτιμους παίχτες. Ο στόχος του κροατη προπονητή του ΠΑΟΚ, Igor Tudor περιλαμβάνουν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Νωρίτερα είχε πει ότι ο Φινλανδός θα μπορούσε να πάει στη δανική FC Μίντιλαντ.

Ο Hämäläinen σε Πόζναν ήρθε το 2013 με τη σουηδική Τζουργκάρντεν. έπαιξε 136 αγώνες, σκοράροντας 36 γκολ. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν στα χρώματα της πολωνικής πρωταθλήματος Kolejorz 2014/2015.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΟΚ μερικά συμπεράσματα απο τα παραπάνω ειναι ότι:

Σκοράρει 1/3.5 παιχνίδια. Καλό νούμερο για μεσοεπιθετικό (δεν έχουμε γκολ από το κέντρο)

Γράφει ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίχτες.

Ο Φράνκ δεν μου φαίνεται να κάνει διακοπές όταν ο παίχτης είναι (από σήμερα) ελευθερος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

gkaletsi έγραψε:
che4 έγραψε: αν του την κανανε και δεν εβριζε το λαο μας δε θα τον εβριζα τωρα εσυ σαρεσε η συμπεριφορα του και η αβαντα στα πρωτοσελιδα της χαβουζας που τον αναπαραγανε για να μας πουν μαμαλουκους τριτοκοσμικους
che, αν δεν κάνω λάθος έχεις ξανααναφέρει ότι μας έβριζε. Είναι κάτι που το άκουσες από κοντά, ή κάτι που έγινε δημόσια; Αν είναι το δεύτερο, ρίξε κανένα link αν δεν σου κάνει κόπο. Δεν σε αμφισβητώ, απλά να το δούμε και οι υπόλοιποι.

Δεν εχω χρονο να ψαξω αλλα θα στο βρω ηταν μετα το ματς με τους γαυρους στην τουμπα στον ημιτελικο κυπελλου
Αν θες ψαξε αλλιως οταν εχω χρονο θα το βρω
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

"Είναι ωραία ατμόσφαιρα να ζεις. Αλλά όταν πέφτουν μπουκάλια, παγάκια, ψάρια, φωτοβολίδες... δεν έχω ξαναζήσει ένα περιβάλλον τόσο επιθετικό. Νομίζω η Ελληνική Ομοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση".
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Για τον Λούκας λέτε; πήγα λίγο προς τα πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς η μεταγραφή του χάλασε.

Περισσότερα σε λίγο... :lol: :lol: :o :o
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Magpies4 έγραψε:Φρέσκο:

ekstraklasa.net › Lech Poznań:

Hamalainen left Lech Poznan. Direction - Greece?

Λέτε να είναι καθ᾽οδόν; Δεν έχω ιδέα για τον παίχτη.
Ας γράψει κάποιος αν τον ξέρει.
Καλά γι αυτον γράφουν απο πέρσι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

gergeo4 έγραψε:Ο Γιώργος Γκαλίτσιος δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς η μεταγραφή του χάλασε.

Περισσότερα σε λίγο... :lol: :lol: :o :o

λοιπον οποιον δε θελουμε θα μου δινετε το ελευθερο να ανοιγω το τοπικ του και θα χαλαει :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

οχι στο φασιοναικον του καμπου...
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

gergeo4 έγραψε:Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

"Είναι ωραία ατμόσφαιρα να ζεις. Αλλά όταν πέφτουν μπουκάλια, παγάκια, ψάρια, φωτοβολίδες... δεν έχω ξαναζήσει ένα περιβάλλον τόσο επιθετικό. Νομίζω η Ελληνική Ομοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση".
Το έψαξα κι εγώ και βρήκα αυτό που αναφέρεις, αλλά αυτό δεν είναι βρισιά. Γι´αυτό ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο άρθρο κατευθείαν από Ισπανία γιατί μπορεί οι εδώ ΑΡΔ να μην τα έγραψαν όλα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Χαμαλαινεν πιστεύω είναι καλός παίκτης. Αλλά για να ξεκουράζει τον Σνάιντερ στην θέση 10.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τάδε έφη ο γέρων, την Τετάρτη, όταν όλοι το θεωρούσαν τελειωμένο και ο παίκτης έκανε προπονήσεις.
Mīngus έγραψε: Βλέπω να χαλάει η μεταγραφή πάντως και να παρουσιάζουν τον Βεζυρτζή ως τον ήρωα της ημέρας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

gkaletsi έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το έψαξα κι εγώ και βρήκα αυτό που αναφέρεις, αλλά αυτό δεν είναι βρισιά. Γι´αυτό ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο άρθρο κατευθείαν από Ισπανία γιατί μπορεί οι εδώ ΑΡΔ να μην τα έγραψαν όλα.

λοιπον για να κλεινουμε το θεμα γιατι κουραζει και μετα απο τοσοον καιρο το γατι ... οταν ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ οπαδοι μεγαλομετοχος ομαδα τρωει πολεμο απ επο κρατος δικαστες αθηνοκεντρικο μπουρδλο κτλ και εμεις τραγουδαμε τοσα χροινια για μπασταρδ πολεις κτλ και ερχεται καποιος απ τις ακτες του ατλαντικου να πει χωρις να εχει ιδεα τι εχει τραβηξει αυτος ο λαος και αυτη η ομαδα δεκαετιες οτι πρεπει η επο η γαυροεπο να μας τιμωρησει τοτε καλυτερα να μας ελεγε πτανακια παρα αυτο τελεια παυλα

οποιος διαφωνει να ξαναθυμηθει την ιστορια της ομαδας .... αυτο εννοω με dna ΠΑΟΚ το οποιο μονο ο παμπλο ο σερτζιο ο βιερι και ο μουσλι ειχαν πιασει απ τους ξενους που ηρθαν γιαυτο και τους λατρευουμε και ηταν και καλυτεροι παιχτες απ το λουκα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mīngus έγραψε:Τάδε έφη ο γέρων, την Τετάρτη, όταν όλοι το θεωρούσαν τελειωμένο και ο παίκτης έκανε προπονήσεις.
Mīngus έγραψε: Βλέπω να χαλάει η μεταγραφή πάντως και να παρουσιάζουν τον Βεζυρτζή ως τον ήρωα της ημέρας.

δηλ τωρα για να καταλαβω ποιος σαυτο το φορουμ ηθελε γκαλιτσιο και δε θα πουμε τον νβ ηρωα που τον εκοψε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Για τον βαζελο,εκτος αν τους τον κλεψουμε και αυτον οπως τον Γκαλιτσιο. :mrgreen:
Πάντως του βάζελου του "την κάναμε" την ομορφιά :shock: ...Τον αφήσαμε πρώτα να υπογράψει το ιταλικής μεν :? αλλά παμπάλαιας μόδας :lol: "κασμιρένιο" παλτό :shock: και τώρα πια αφήνουμε και ελεύθερο κι ωραίο και τον "φθηνότερο" ταμτάκο-κλαρινογαμπρό :o , τον οποίο ήθελε να πάρει και με παλαιότερες προτροπές Αναστασίου :o (όπως έγραφαν τα ρεπορτάρδ τους) και για επικοινωνιακούς λόγους ως πρώην παίχτη του π@υστόγαυρου... :roll:

:P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια δηλαδή...Μακάρι... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Ρε σεις, λέτε αυτή η "έλλειψη συνεργασίας" μεταξύ Φρανκ και κυρ Νίκου του έμπειρου να είναι "παπάς" για να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο οι "παπατζήδες"; Αν ισχύει πάντως, όχι μόνο τους βγάζω το καπέλο αλλά θα τους δώσω και τα υπόλοιπα σώβρακα μου, αυτά δηλαδή που δεν μου έχουν πάρει ακόμα!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Υ.Γ. 2...Πολύ αισιόδοξο ακούγεται φυσικά αυτό (αφού Π.Α.Ο.Κ. είσαι...και ένεκα και το D.N.A...αφού), αλλά μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι Πρωτοχρονιά κι η αισιοδοξία είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και διάχυτη σε όλους μας... ;)

Υ.Γ. 3...Πάντως απ τον "Πωλ" ξανά παίχτη του μην περιμένετε εύκολα...Πολύ δύσκολα...ίσως...κάποτε... ;) 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 01 Ιαν 2016, 15:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”