Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Γεια σου ρε πρόεδρε των επιτυχιών Βεζυρτζή ! Φέρε παίχτες να φτιάξεις άλλη μια ομάδα σε πρωτάθλημα 2 ομάδων δεύτερη!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο αρννεσεν κάνει κουμάντο απλά ο νβ πρέπει να ικανοποιήσει τα αρδ ισι να το περάσει οτι έκανε την μεγάλη παρέμβαση και έκοψε το συμβολαιο του κλαρινογαμπρου ,εγω πιστεύω ότι τηρήθηκε η συμφωνία που είχε κλείσει ο Φρανκ απλά έπρεπε ο ήρωας μ παντούφλες να κάνει το κομμάτι του.Ο Φρανκ ειναι γάτα το 6+1 σίγουρα δικια του δουλειά ειναι και άσε τα αρδ να σκουζουν.Παιζει να του είπε μπάρμπα κάνε στην άκρη να κάνουν παιχνίδι οι ειδικοί.

Στις υπογραφές του συμβολαίου θελω ντύσιμο υπερπαραγωγή απο γκαλιτσιο ετδι να κάνουμε χαβα αλλά αν ειναι έξυπνος να μας τρολαρει κιόλας.ανεβάστε φωτο γκαλιτσιου για να ψηφήσουμε τι να βαλει

Στις υπογραφές του συμβολαίου θελω ντύσιμο υπερπαραγωγή απο γκαλιτσιο ετδι να κάνουμε χαβα αλλά αν ειναι έξυπνος να μας τρολαρει κιόλας.ανεβάστε φωτο γκαλιτσιου για να ψηφήσουμε τι να βαλει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Πέμ 31 Δεκ 2015, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://inpaok.com/284800/οριστικό-συμφω ... γκαλίτσιο/
μοντς να το ανοιξω η περιμενουμε να μπει το 2016
- ace79grpaok
-
Μπαρκαρούτσος
Επίσημη ανακοίνωση από το paokfc.gr ή από τα σότσιαλ μίνδια της Π.Α.Ε.!che4 έγραψε:http://inpaok.com/284800/οριστικό-συμφωνία-με-γκαλίτσιο/
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
+++Συμφωνω μαζι σου.K_geo έγραψε:οκ. ο Γκαλίτσιος ξέραμε ότι θα έρθει, ειδικά απο τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία είναι δύσκολο να βγεις κάρτα στην...πιάτσα επειδή δεν μπορείς να "συνεννοηθείς".Από thessports.gr: Από χίλια κύμματα πέρασε η απόκτηση του Γιάννη Γκαλίτσιου από του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα φαίνεται πως ο 29χρονος αμυντικός θα φορέσει τα ασπρόμαυρα αφού επήλθε συμφωνία μέσα στον ΠΑΟΚ.
Αν και ο Άρνεσεν είχε συμφωνήσει αρχικά με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκο, για κλειστό συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, τελικώς οι δικαιολογημένες ενστάσεις του Βεζυρτζή είχαν αποτέλεσμα κι έτσι ο Γκαλίτσιος θα κληθεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ συμβόλαιο για έξι μήνες.
Ο Βεζυρτζής θεώρησε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεσμευτεί ο ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να παίξει ποδόσφαιρο 8 μήνες, και παρά το ότι αρχικά επέμενε, ο Άρνεσεν έκανε πίσω και συμφώνησε να δοθεί στον Γκαλίτσιο συμβόλαιο για έξι μήνες.
Εφόσον σ΄ αυτό το διάστημα δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως ότι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες, τότε το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.
Η λύση του εξάμηνου, θεωρητικά θα βόλευε και τον Γκαλίτσιο, εφόσον πιστεύει στις δυνατότητές του. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι 8 μήνες εκτός δράσης δεν μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο συμβόλαιο κι αν πιστεύει στον εαυτό του, κάνει συμβόλαιο για έξι μήνες και το καλοκαίρι παίρνει πολύ περισσότερα χρήματα.
Το θέμα τώρα: Ανέρτησα χθες στη κεντρική/μμε δημοσίευμα με υπογραφή Κώστα Μπότσαρη που έλεγε χαρακτηριστικά "η παε δινει εξαιρετικά λίγες πληροφορίες για την υπόθεση που έφτασαν το πολύ στο ότι ζήτησε να προπονηθεί με την ομάδα και μέχρι εκεί. μετά σιωπή"...
Απο την άλλη είχαμε ένα ορυμαγδό δημοσιευμάτων για τον Άρνεσεν που θέλει κλειστό 1,5 έτος, που του δίνει 500 χιλιάρικα, που κανει διακοπές κτλ κτλ και φυσικά οτι -ευτυχώς- ο Βεζυρτζής έβαλε στοπ και με την "απειλή" (;) οτι θα τους παει στον Ιβάν () τελικά σήμερα διαβάζουμε ότι τους έπεισε να...πείσουν για συμβόλαιο 6μηνου τον Πολ τον Κουτσολιάκο...
![]()
(όπως και λέγαμε ότι θα γίνει, εγώ είπα 6μηνες συν οψιόν ενα χρόνο επιπλαόν...
).
Δεν έχω τπτ απολύτως με το ΝΒ, αλλά αυτό το γεγονός και μόνο, το πως το προβάλαν τα αρδομμε και εν τέλει το συμπέρασμα που θα "πουλήσουν" είναι ΤΟ πρόβλημα.
αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν βλέπω φως στο τούνελ και ξαναλέω, μοναδική λύση είναι ο ίδιος ο εκλεκτός των μμε -όπως φαίνεται- Βεζυρτζής, να βγει και να τους βάλει στη θέση τους. εκτός αν του αρέσει αυτή η κατάσταση, οπότε είναι επικίνδυνος για εμένα.
Τώρα, στο προκείμενο. Γκαλίτσιος. έρχεται γιατί είναι ένας πιο γρήγορος Σκόνδρας και ίσως καλύτερος επιθετικά. Λιγότερο δυνατός αλλά πιο γρήγορος. Αυτό. τα ίδια λεφτά λογικά θα παίρνουν, οπότε αν ο Σκόνδρας δεν αλλάξει άρδην την εικόνα του βλέπω να μας αποχαιρετά, μπορεί και πρίν το καλοκαίρι...
\
τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω και πραγματικά δεν κατανοώ το λόγο για όλη αυτή την ιστορία. εκτός αν είναι αυτός που αναφέρω στο πρώτο σκέλος της δημοσίευσης αυτής...
Τέλος, με αφορμή μερικές δημοσιεύσεις πιο πάνω. όλοι αυτοί που λέτε, Στοχ (που βρήκε ο Αρνεσεν), Νατχκο κτλ ξεκίνησα ως στοιχήματα-μεταγραφές των 300 χιλιάδων απο ομάδες χαμηλότερων πρωταθλημάτων. Και ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ και ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ με μεγάλα ποσά. Ελπίζω να είναι κατανοητό το τι θελω να πω...
ace79grpaok έγραψε:Καλώς ήρθες υπερτιτανα της μοδας![]()
καπως ετσι θα το ανοιξω απλα επειδη θα ειναι πλεον παιχτης του ΠΑΟΚ θα ειμαι κοσμιος
-
Μπαρκαρούτσος
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;john4serres έγραψε:sorry , αλλα![]()
Ρε αυτός είναι σαν τον άλλον που έπαιζε στο Wedding Crushers..και σε καμιά άλλες 200αριά ταινίες...
εμενα παντως δε με χαλαει και λιγη προπαγανδα στα μμε .... τοσο καιρο λεμε για το γαυροκατεστημενο στα μμε ας κανουμε και εμεις κατι κτλ... ε ειναι ενα βημα να εχουμε ανθρωπο στη διοικηση που να ξερει να τους ταιζει καπως ... αλλβστε και ο κυρ σαββας τα ιδια κανει και μη μου πειτε οτι ειναι πιο σοβαρος απ το νβ η οτι εχει περισοοτερη ιδεα απο μπαλα η οτι ανακατευεται λιγοτερο ... ηρεμα ο ιβαν ξερει γιατι εβαλε νβ εκει που εβαλε γιατι στηριζει φα και ιτ και γιατι εφερε το διεθνη ρεφ ... και αν δεν ξερει δικια του επενδυση ειναι αυτος θα πληρωσει ... αλλα δεν τον εχω για ηλιθιο ξερει και καλα κανει .... ολοι χρειαζονται και οι σοβαροι και οι ειδικοι και οι παοκαρες απλα θα αργησει λιγο να βγει η ισορροπιαtheo-drama έγραψε:+++Συμφωνω μαζι σου.K_geo έγραψε:οκ. ο Γκαλίτσιος ξέραμε ότι θα έρθει, ειδικά απο τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία είναι δύσκολο να βγεις κάρτα στην...πιάτσα επειδή δεν μπορείς να "συνεννοηθείς".Από thessports.gr: Από χίλια κύμματα πέρασε η απόκτηση του Γιάννη Γκαλίτσιου από του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα φαίνεται πως ο 29χρονος αμυντικός θα φορέσει τα ασπρόμαυρα αφού επήλθε συμφωνία μέσα στον ΠΑΟΚ.
Αν και ο Άρνεσεν είχε συμφωνήσει αρχικά με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκο, για κλειστό συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, τελικώς οι δικαιολογημένες ενστάσεις του Βεζυρτζή είχαν αποτέλεσμα κι έτσι ο Γκαλίτσιος θα κληθεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ συμβόλαιο για έξι μήνες.
Ο Βεζυρτζής θεώρησε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεσμευτεί ο ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να παίξει ποδόσφαιρο 8 μήνες, και παρά το ότι αρχικά επέμενε, ο Άρνεσεν έκανε πίσω και συμφώνησε να δοθεί στον Γκαλίτσιο συμβόλαιο για έξι μήνες.
Εφόσον σ΄ αυτό το διάστημα δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως ότι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες, τότε το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.
Η λύση του εξάμηνου, θεωρητικά θα βόλευε και τον Γκαλίτσιο, εφόσον πιστεύει στις δυνατότητές του. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι 8 μήνες εκτός δράσης δεν μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο συμβόλαιο κι αν πιστεύει στον εαυτό του, κάνει συμβόλαιο για έξι μήνες και το καλοκαίρι παίρνει πολύ περισσότερα χρήματα.
Το θέμα τώρα: Ανέρτησα χθες στη κεντρική/μμε δημοσίευμα με υπογραφή Κώστα Μπότσαρη που έλεγε χαρακτηριστικά "η παε δινει εξαιρετικά λίγες πληροφορίες για την υπόθεση που έφτασαν το πολύ στο ότι ζήτησε να προπονηθεί με την ομάδα και μέχρι εκεί. μετά σιωπή"...
Απο την άλλη είχαμε ένα ορυμαγδό δημοσιευμάτων για τον Άρνεσεν που θέλει κλειστό 1,5 έτος, που του δίνει 500 χιλιάρικα, που κανει διακοπές κτλ κτλ και φυσικά οτι -ευτυχώς- ο Βεζυρτζής έβαλε στοπ και με την "απειλή" (;) οτι θα τους παει στον Ιβάν () τελικά σήμερα διαβάζουμε ότι τους έπεισε να...πείσουν για συμβόλαιο 6μηνου τον Πολ τον Κουτσολιάκο...
![]()
(όπως και λέγαμε ότι θα γίνει, εγώ είπα 6μηνες συν οψιόν ενα χρόνο επιπλαόν...
).
Δεν έχω τπτ απολύτως με το ΝΒ, αλλά αυτό το γεγονός και μόνο, το πως το προβάλαν τα αρδομμε και εν τέλει το συμπέρασμα που θα "πουλήσουν" είναι ΤΟ πρόβλημα.
αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν βλέπω φως στο τούνελ και ξαναλέω, μοναδική λύση είναι ο ίδιος ο εκλεκτός των μμε -όπως φαίνεται- Βεζυρτζής, να βγει και να τους βάλει στη θέση τους. εκτός αν του αρέσει αυτή η κατάσταση, οπότε είναι επικίνδυνος για εμένα.
Τώρα, στο προκείμενο. Γκαλίτσιος. έρχεται γιατί είναι ένας πιο γρήγορος Σκόνδρας και ίσως καλύτερος επιθετικά. Λιγότερο δυνατός αλλά πιο γρήγορος. Αυτό. τα ίδια λεφτά λογικά θα παίρνουν, οπότε αν ο Σκόνδρας δεν αλλάξει άρδην την εικόνα του βλέπω να μας αποχαιρετά, μπορεί και πρίν το καλοκαίρι...
\
τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω και πραγματικά δεν κατανοώ το λόγο για όλη αυτή την ιστορία. εκτός αν είναι αυτός που αναφέρω στο πρώτο σκέλος της δημοσίευσης αυτής...
Τέλος, με αφορμή μερικές δημοσιεύσεις πιο πάνω. όλοι αυτοί που λέτε, Στοχ (που βρήκε ο Αρνεσεν), Νατχκο κτλ ξεκίνησα ως στοιχήματα-μεταγραφές των 300 χιλιάδων απο ομάδες χαμηλότερων πρωταθλημάτων. Και ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ και ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ με μεγάλα ποσά. Ελπίζω να είναι κατανοητό το τι θελω να πω...
καλη χρονια λοιπον
Owen WilsonRoMaN έγραψε:ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;john4serres έγραψε:sorry , αλλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε αυτός είναι σαν τον άλλον που έπαιζε στο Wedding Crushers..και σε καμιά άλλες 200αριά ταινίες...
Εδώ Μια χαρά είναι το παιδί
- Duke_Rolson
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι το thessports είναι στους συμμάχους του Βεζυρτζή..
Και κάπως έτσι θα έχουμε και λήξις συναγερμού, με τον Βεζυρτζη να δείχνει ότι κάνει δουλειά και τους Τούντορ-Άρνεσεν να παίρνουν τον παίχτη που ήθελαν. Λίγο ίντριγκα δεν βλάπτει, ΠΑΟΚ είσαι!! Για τον παίχτη, όλα θα φανούν στο χορτάρι, εγώ πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμη μεταγραφή.
Που να μας έφερναν και τον 33χρονο Μέστο του βάζελου να δω τι θα λέγαμε (πολύ καλύτερος πάντως από αυτούς που έχουν τώρα).
Που να μας έφερναν και τον 33χρονο Μέστο του βάζελου να δω τι θα λέγαμε (πολύ καλύτερος πάντως από αυτούς που έχουν τώρα).
τώρα που τελείωσε το θέμα του Γκαλίτσιου να πω ότι σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχω οι κορυφαίες επιλογές για 10άρι μας έφτυσαν. Επομένως σύμφωνα με όσα δεν ξέρω το πιο πιθανό είναι να πάμε σε επιλογή από τα δεύτερα της λίστας ή το ακόμη πιθανότερο, να μην πάρουμε 10άρι (σόρρυ Μανιακέ) αφού δε θα πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό. Τέλος εξίσου σοβαρές πιθανότητες έχει η χρησιμοποίηση παίχτη από τις υποδομές που αφήνει μεγάλες προσδοκίες.
σε ποιο μέσο θα πρωτοπαρουσιαστεί το παραπάνω ρεπορτάζ;
ΥΓ εγώ θέλω τον Γκαλίτσιο με τραγιάσκα στην παρουσίαση.
σε ποιο μέσο θα πρωτοπαρουσιαστεί το παραπάνω ρεπορτάζ;
ΥΓ εγώ θέλω τον Γκαλίτσιο με τραγιάσκα στην παρουσίαση.
Χαχαχα ο βαζελος βοηθάει μειον οριστικά και μεστος 34 χρόνωνomerta76 έγραψε:Και κάπως έτσι θα έχουμε και λήξις συναγερμού, με τον Βεζυρτζη να δείχνει ότι κάνει δουλειά και τους Τούντορ-Άρνεσεν να παίρνουν τον παίχτη που ήθελαν. Λίγο ίντριγκα δεν βλάπτει, ΠΑΟΚ είσαι!! Για τον παίχτη, όλα θα φανούν στο χορτάρι, εγώ πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμη μεταγραφή.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ace79grpaok
Βασικά εγω κλείνω αναμμεα στην φωτο με την τουρτα και την φωτο στην αντιαθλητικη Κυριακή ,ρε σεις μοντ για να πάτε και το καλοκαίρι στις Μπαχάμες κάντε να ψηφίσουμε με σμσ πως θέλουμε να εμφανιστεί στην υπογραφή συμβολαίου και μετα το αποτέλεσμα να αποσταλεί στον παίκτη που θα τηρησει