ΕεεεεJairo έγραψε:Να συμπληρώσω...το καλό μου πόδι είναι το μεσαίο..![]()
![]()
19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
-
obanebane79
ο πιο αδικημενος παικτης παικτης πιστευω. μπορουσε και επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο.
obanebane79 έγραψε:ο πιο αδικημενος παικτης παικτης πιστευω. μπορουσε και επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο.
Αυτό πιστεύω και εγώ.. Για μένα είναι ο παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά γιατί συνδυάζει την ταχύτητα με την τρίπλα. Μακ και Ροντρίγκεζ που θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι παίχτες μας δεν έχουν την τρίπλα του.
Τώρα που λείπει και ο Ροντρίγκες είναι περίεργο αν δεν παίξει βασικός.
Μετά σου λέει ο Τούντορ έχω το ίδιο ρόστερ με τον Πλατανια.
Μα αν ρε Τούντορα βάζεις μέσα τον Γκολάσα τον Λεόβατς και τον Μυστακίδη(καλύτερος απο τους άλλους δυο) ίδιο ρόστερ θα έχεις με τον Πλατανιά και την την Ξάνθη.
Βάλε μέσα όλα σου τα όπλα όπως έκανες με παναθηναικο και τον πάτησες
Με παναθηναικό είχε μέσα Μακ,Ροντρίγκες,Ζαιρο ταυτόχρονα και εκεί έγινε και η διαφορά κατά την γνώμη μου.
Τώρα αν πας να παίξεις με 4 εξάρια στην Ξάνθη πως να παίξει καλή μπάλα η ομάδα και πως να φανεί καλύτερη από τον αντίπαλο?
Ο Ζαιρο το περίεργο είναι ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει 4 θέσεις μπροστά οπότε δεν μπορεί να πει ο προπονητής ότι δεν χωράει.
Παίζει και στις δύο θέσεις των εξτρέμ και μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις των φορ (κυρίως δευτερος επιθετικός αλλά και κατά περίσταση και σέντερ φορ)
-
Μπαρκαρούτσος
Αν δεν τον βάλει ο Τούνδορας με Ξάνθη, θα πουν ότι τρώει πάγκο επειδή είναι επιλογή του Arnesen.
Ο Tudor όμως τόσο καιρό δεν μπορούσε να μην δεν τον βάλει (αυτή ακριβώς είναι η διατύπωση), επειδή θα τον μάλωνε ο Arnesen και θα πουλούσε τρέλα, γιατί και καλά κάνει κουμάντο και όλα θέλει να περνούν από το χέρι του, γιατί έχει εξουσιομανία αφού.
Τώρα όμως...ήρθε ο πολύπειρος κ. Νίκος Βεζυρτζής και τους έβαλε όλους στη θέση τους. Είπε στον Tudor "βάλε όποιον θέλεις ρε μαν, μη ρωτάς τον άλλονανε" και τελείωσε η υπόθεση.
Όποιος ΑΡΔ το χρησιμοποιήσει το παραπάνω, θέλω λεφτά.
Ο Tudor όμως τόσο καιρό δεν μπορούσε να μην δεν τον βάλει (αυτή ακριβώς είναι η διατύπωση), επειδή θα τον μάλωνε ο Arnesen και θα πουλούσε τρέλα, γιατί και καλά κάνει κουμάντο και όλα θέλει να περνούν από το χέρι του, γιατί έχει εξουσιομανία αφού.
Τώρα όμως...ήρθε ο πολύπειρος κ. Νίκος Βεζυρτζής και τους έβαλε όλους στη θέση τους. Είπε στον Tudor "βάλε όποιον θέλεις ρε μαν, μη ρωτάς τον άλλονανε" και τελείωσε η υπόθεση.
Όποιος ΑΡΔ το χρησιμοποιήσει το παραπάνω, θέλω λεφτά.
Όταν ο Γκολασα έχει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ζαιρο νομίζω κάτι κάνει λάθος ο προπονητης
- thanos-xanthi
πολυ καλος σημερα
και ασιστ και γκολ
ανακατωσε απο τα δεξια
πολυ περισσοτερη ουσια σε σχεση με τον γκολασα
και ασιστ και γκολ
ανακατωσε απο τα δεξια
πολυ περισσοτερη ουσια σε σχεση με τον γκολασα
- PAOK_Antarctica
- pisakaipoupoula
πολύ καλοί όλοι οι άλλοι αλλά μάλλον αυτός είναι ο mvp....και απαραίτητος απέναντι στις ομαδούλες σαν τη σημερινή που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι στήνουν λεωφορεία κ να κλέβουν τα ματς
Πρέπει απλά να μην κλείνεσαι και να μην γυρίζεις την μπάλα πίσω!!! Ίσως να μην σου ταιριάζει τόσο πολύ ο ασβέστης αλλά εκεί χρειάζεσαι!!! Συνήθισε το!!!
Σήμερα πάρα πολύ καλός!!!!
Σήμερα πάρα πολύ καλός!!!!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Χρειαζεται ρυθμό. Εχει πολύ ποιότητα και χαρακτηριστικά που μας εχουν λείψει φέτος.
Πρεπει να σταθεροποιηθεί στην 11αδα.
Πρεπει να σταθεροποιηθεί στην 11αδα.
Με μικρές ομάδες που κλείνονται τη διαφορά κάνει η ατομική ενέργεια και χάρη σε μια τέτοια δικιά του τα πράγματα σήμερα γίνανε απλά όμορφα και εύκολα.