Πολλά ξερεις εσυ.ace79grpaok έγραψε:Ποιος εχει υποχρέωση στα μμε για την αβάντα που έφαγε για να μπει στο δ.σ?κάτι τέτοια έκανε και τότε που έφαγε τον παντελακηMīngus έγραψε:Το πρωί το έγραψα ότι βλέπω τη μεταγραφή να χαλάει και να μας βγάζουν τον Βεζυρτζή ως ήρωα.
Το σκηνικό είναι κάργα ενορχηστρωμένο. Ξεκίνησε με τα άρθρα σε όλα τα μέσα της πόλης περί διακοπών, φθοράς και επικείμενων διαφωνιών και σιγά σιγά κορυφώνεται.
Και αναρωτιέμαι, σε ένα meeting 2 ανθρώπων, ποιος άραγε διαρρέει τους διαλόγους στα media.
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δεν κρίνουμε τον Αρνεσεν.eorptol έγραψε:Να κρίνουμε τον Αρνεσεν σε βάθος χρόνου τίποτε άλλο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αλαλούμ κ την παράνοια κρίνουμε ...
φτανει με τα πλανα κ την υπομονη.ξερεται απο ποτε εχουμε να δουμε μισο τιτλο;;ε;;ξερετε;;ετσι οπως παμε κ με τετοιες μεταγραφές ουτε σε 30 χρονια..ουτε καν.....με τουντορ(κυριως)σαμπο,μαλεζα,ζαιρο,γκαλιτσιο,λεοβατς κτλ θα παλευουμε για 3-4οι....χρειαζομαστε παιχτες τυπου νατχο-νομποα,λουκας-σιντερφελντ-στοχ κτλ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
- thanos-xanthi
φιλε μου ο Φρανκ τον φιλοτιμο πχ τον εδιωξε το καλοκαιρι.. ο νικολας θα τον κρατουσε στανταρgergeo4 έγραψε:Ο καταλληλος(φρανκ) πρεπει ομως να μαθει που ηρθε κ να ενισχυσει επιτελους την ομαδα με ΠΑΙΧΤΕΣ κ οχι παιχτακια της σειράς ...Βαρεθηκα του φιλοτημους κ καλους χαρακτηρες!θελω κακκαλα και προσωπικοτητες!thanos-xanthi έγραψε:απλα τις μεταγραφες να τις κανει ο καταλληλος, οχι ο αβανταδορος ντεμεκ μεγαλοπαοκτσης...
εκανε καποιες κινησεις, αλλες πετυχημενες αλλες οχι
εμενα δε με πειθουν οτι η επιλογη ειναι του Αρνεσεν, οταν ακουγεται το ονομα του κλαρινογαμπρου απο περισυ πριν ερθει ακομα στον ΠΑΟΚ ο Φρανκ
ας κριθει σε βαθος διετιας τριετιας, οπως λεει και ο eorptol, οχι να γυρναμε σε ξεπερασμενους μεγαλοπαραγοντες που σε συγκριση με τον υπαρχοντα τεχνικο διευθυντη, δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης..ειτε σε επιτυχιες, ειτε σε "ματι" για παιχτες
Μα έλεος να συγκρίνουμε το 2015 Αρνεσεν με βεζυρτζη γελάνε και τα τσιμέντα
Φυσικα η συγκριση αρνεσεν βεζυρτζη δεν υφίσταται ,..η διαφορά ειναι χαωδης υπερ του δανου.ΑΛΛΑ κ αυτος να καταλαβει οτι χρειαζομαστε ΠΑΙΧΤΕΣ ετοιμους για πρωταθλητισμο κ οχι σαμπους κ μαλεζαδες.αυτοι για μπακαπ καλοι μπορεί ν ειναι αλλα μεχρι εκει
Ρε στειλ' τον τον "ραδιοφωνατζη",K_geo έγραψε:οχι.
μας ελεγες να διωξουμε λαο για τα δηλητηρια κτλ κτλ και σημερα ολη μερα εισαι μονο "δηλητηριο". σκεψου αυτο και τα λεμε.
κατα τα αλλα, μάλλον άλλα λεω εγώ και άλλα λες εσύ, οπότε δεν υπάρχει όντως θέμα να συνεχίζεται...
μη σου πω ότι μπορεί να μιλάμε και εντελώς για άλλο θέμα...
τον "αποξηραμενο".
gergeo4 έγραψε:φτανει με τα πλανα κ την υπομονη.ξερεται απο ποτε εχουμε να δουμε μισο τιτλο;;ε;;ξερετε;;ετσι οπως παμε κ με τετοιες μεταγραφές ουτε σε 30 χρονια..ουτε καν.....με τουντορ(κυριως)σαμπο,μαλεζα,ζαιρο,γκαλιτσιο,λεοβατς κτλ θα παλευουμε για 3-4οι....χρειαζομαστε παιχτες τυπου νατχο-νομποα,λουκας-σιντερφελντ-στοχ κτλ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
γραφε γραφε γιατι βαριεμαι να παιζω σε δυο τοπικ ξυλο με τους οπαδους των μετριων....υπογραφω καθε ποστ σου
Εσύ μέτριο έβγαλες και τον Λούκας:):) Αν ήταν τότε ο βεζυρτζης θα του έκανε ένεση με dna ΠΑΟΚ και θα ήταν όλα καλά
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βρε περιμένετε βρε αύριο ξεκινά η μεταγραφική περίοδος και θα διαρκέσει πάνω από μήνα. Έχουμε καιρό ακόμα. Ή προεργασία έγινε σίγουρα έγιναν και συζητήσεις με υποψηφίους που υπάρχει περίπτωση να τους φέρεις στο Ελλαντα και απλά εμείς πρέπει να περιμένουμε. Τα αρδ από την άλλη κοιμούνται όρθιοι ως συνήθως και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν φυτιλια. Είμαι σίγουρος πως όσα ονόματα ακουστούν θα ακουστούν από ξένους αρδ και όχι από τα δικά μας τα βόδια.
eorptol έγραψε:Εσύ μέτριο έβγαλες και τον Λούκας:):) Αν ήταν τότε ο βεζυρτζης θα του έκανε ένεση με dna ΠΑΟΚ και θα ήταν όλα καλά
αν του την κανανε και δεν εβριζε το λαο μας δε θα τον εβριζα τωρα εσυ σαρεσε η συμπεριφορα του και η αβαντα στα πρωτοσελιδα της χαβουζας που τον αναπαραγανε για να μας πουν μαμαλουκους τριτοκοσμικους
δε τον θελω αυτον τον παιχταρα θελω τον παμπλο να τους βριζει και να τους δειχνει τσρχιδια του μαζι με τον σερτζιο
σορρυ τετοιος τριτοκοσμικος ΠΑΟΚσης ειμαι και εγω και χιλιαδες αλλα αδερφια μας που εγινανα ΠΑΟΚ γιαυτο και οχι για τα ψευτοπρωταθληματα των νταιφακοσκοτοκοκκαλομαρινακηδων
Όταν τα μαθαίνει ο Νικόλας θα τα μαθαίνουν και οι αρδ έχουν ήδη τον άνθρωπο τους εκεί
Καλυτερα να υπογραφεις,che4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:φτανει με τα πλανα κ την υπομονη.ξερεται απο ποτε εχουμε να δουμε μισο τιτλο;;ε;;ξερετε;;ετσι οπως παμε κ με τετοιες μεταγραφές ουτε σε 30 χρονια..ουτε καν.....με τουντορ(κυριως)σαμπο,μαλεζα,ζαιρο,γκαλιτσιο,λεοβατς κτλ θα παλευουμε για 3-4οι....χρειαζομαστε παιχτες τυπου νατχο-νομποα,λουκας-σιντερφελντ-στοχ κτλ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
γραφε γραφε γιατι βαριεμαι να παιζω σε δυο τοπικ ξυλο με τους οπαδους των μετριων....υπογραφω καθε ποστ σου
παρα να γραφεις,οπαδε.............................του φροντιστη.
gergeo4 έγραψε:φτανει με τα πλανα κ την υπομονη.ξερεται απο ποτε εχουμε να δουμε μισο τιτλο;;ε;;ξερετε;;ετσι οπως παμε κ με τετοιες μεταγραφές ουτε σε 30 χρονια..ουτε καν.....με τουντορ(κυριως)σαμπο,μαλεζα,ζαιρο,γκαλιτσιο,λεοβατς κτλ θα παλευουμε για 3-4οι....χρειαζομαστε παιχτες τυπου νατχο-νομποα,λουκας-σιντερφελντ-στοχ κτλ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Με Νατχο και Νομπόα δλδ πήραμε το πρωτάθλημα??
Τετοιους παίχτες είναι εύκολο να πάρεις δεν χρειάζεσαι αθλητικό διευθυντή..
Σκας 1.5 εκατομύριο συμβόλαιο όπως έσκασες και στον Μπερμπάτοφ δλδ και παίρνεις έναν παίχτη που έχει όνομα και έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα αλλά τον παίρνεις υπερεκτιμημένο. Γιατί ο Μπερμπάτοφ όπως είναι τώρα δεν αξίζει τα 2 εκατομύρια όπως και οι Νατχο,Νομπόα που ναι μεν είχαν ποιοτητα αλλά δεν είχαν τρεξίματα και ταχύτητα.
Υπάρχει και το μοντέλο της Πόρτο που βρίσκουνε νεαρούς παίχτες σε σχετικά φθηνή τιμή και μετά τους πουλάνε χρυσάφι. Αφού πρώτα έχουν αποδώσει βέβαια.
Εκεί χρειάζεσαι αθλητικό διευθυντή να έχει μάτι και να βρει τα ταλέντα.
Αυτό θα ήθελα εγώ να κάνει ο Αρνεσεν και αυτό πήγε να κάνει το καλοκαίρι. Τσιμιροτ,Ζαιρο, Ροντρίγκες, Σαμπο παίχτες εξελίξιμοι και με ταχύτητα, χαρακτηριστικό που ποτέ δεν είχαμε σαν ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.
Θα έρχονταν και ο Σπόραρ με 700 χιλιάρικα αλλά μπλέχτηκε ο Σαββίδης και ήρθε ο Μπερμπατοφ.
Τώρα το χειμώνα ο Σπόραρ πουληθηκε 3 εκατομύρια.
Και πρέπει να γίνουν και κάποιες επιλογές ακόμη πιο ακριβές σε αυτό το μοτίβο για να πάρεις τα μεγάλα ταλέντα.
Να παίξεις και σε Βραζιλία αργεντινή για τα μεγάλα ταλέντα.
Τώρα δεν ξέρω τι παίζει και πως έχει μπλεχτεί η κατάσταση και μας προέκυψε ο Γκαλίτσιος.
Κακώς μπλέκεται και ο Τούντορ πιστεύω.
Είδαμε και με την επιλογή Λεοβατς ότι δεν το έχει