Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ποσά ευχαριστώ πρέπει να του πουμε;
Ειδικά σε εμένα αυτά δεν πρέπει να τα λες,ποτέ δεν αμφισβήτησα την προσφορά του σε ολοκληρο τον σύλλογο.
Ειδικά σε εμένα αυτά δεν πρέπει να τα λες,ποτέ δεν αμφισβήτησα την προσφορά του σε ολοκληρο τον σύλλογο.
- ace79grpaok
Άσε τον ειδικό να σε κάνει ομάδα και άσε τα παοκτσηδικα δνα .Δηλαδη εσύ τις δουλειές σου όταν ακριβοπληρωνεις έναν ειδικό για να σε ανεβασει το επίπεδο του εργοστασίου σου βάζεις διπλα του να τον ελενχει κάποιον που ήταν προέδρος πριν 25 χρόνια επειδή και καλα πονάει το εργοστάσιο ποιο πολύ απο τον ειδικό?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αγαπητέ ιβαν ,στον ΠΑΟΚ γιατί το κάνεις?
Να πω την αλήθεια και είμαι σε φάση απογοήτευσης και δε μου φαίνεται και ιδιαίτερα λογικό όλο αυτό το γαιτανάκι παραγόντων και αρμοδιοτήτων. Προσπαθώ να καταλάβω και να προβλέψω ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις και τελικά πως έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος το μοντέλο που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία.
Παραδείγματα χοσάδα που προσπαθεί να ανεβάσει την ομάδα του στη κορυφή , μου έρχονται 3 στο μυαλό
Ποδοσφαιρικός γαύρος.
Ο Κρόκους όταν ασχολήθηκε σοβαρά ήξερε τί έκανε και με συνδυασμένες κινήσεις βρέθηκε αστραπιαία στη κορυφή. Έριξε πολύ χρήμα σε στήσιμο παράγκας αλλά ταυτόχρονα αγόρασε παικταράδες και έδωσε τα ποδοσφαιρικά κλειδιά στο μόνο άνθρωπο που μπορούσε να εγγυηθεί επιτυχία - Μπάγεβιτς. Ταυτόχρονα υπήρχε κι ένας παράγοντας - δεξί χέρι αν θυμάμαι καλά που πέρναγαν όλα από αυτόν . Μου διαφεύγει το όνομά του. Ο συνδυασμός παράγκας - καλών παικτών και η έλλειψη αντίπαλου ισχυρού παίκτη εκείνη τη στιγμή τον έκανε να επικρατήσει πανεύκολα.
Μπασκετικός βάζελος
Έριξε τρελό χρήμα για εκείνη την εποχή. Απίστευτα τρελό χρήμα , αλλά οι σφαλιάρες ήταν δυνατές για περίπου 4-5 χρόνια . Ψάχτηκε με παίκτες - προπονητές τα πάντα. Δεν άργησε να ανέβει στη κορυφή γιατί ο βασικός αντίπαλος του τα παράτησε νωρίς για να ασχοληθει με τη μπάλα ( κροκους) και γιατί βρήκε τον Ομπράντοβιτς. Μετά όλα τα άλλα είναι ιστορία , καθώς συνέχισε να συνδυάζει πολύ ακριβές ομάδες με προπονητή - εγγύηση. Κοινό με τη προηγούμενη περίπτωση οι ξεκάθαρες αρμοδιότητες . Στα αθλητικά κουμάντο έκανε ο Ομπράντοβιτς και διοικητικά δεν υπήρχαν πολλές γλάστρες
Μπασκετικός γαύρος
Μιλάω για Αγγελόπουλους. Αυτοί είχαν το δυσκολότερο έργο μακράν , να ρίξουν το βάζελο από τη κορυφή. Έβαλαν ένα τανκερ χρήμα , άλλαξαν προπονητές , παίκτες τα πάντα. Δε θυμάμαι κάποιον άλλον να έχει βάλει τόσα λεφτά και ο αντίπαλος να τον γλεντάει τόσο καιρό. Όμως το χρήμα τελικά μίλησε , τη βρήκαν κάπως την άκρη και λάβανε το μερίδιο που τους αναλογούσε την επιτυχία.
Η δική μας περίπτωση δε μπορώ να καταλάβω προς τα που πάει. Ο Σαββίδης βάζει λεφτά αλλά ούτε καν πλησιάζει τα ποσά των παραπάνω και ούτε καν πλησιάζει τα ποσά που χρειάζονται για να εκθρονίσεις το πουστόγαυρο που πέρα το στήσιμο ακόμα και στα σημαιάκια του κόρνερ έχει εδραιωθεί και με μανατζαραίους και κατά καιρούς έχει φέρνει καλούς παίκτες. Από τη μια το χρήμα είναι λίγο , από την άλλη δεν έχει δείξει ικανότητα έστω να αμυνθεί απέναντι στις φρίκες που γίνονται εδώ και χρόνια στο ρδελομπου ποδόσφαιρό μας. Επιπλέον με τα παραπάνω , δε βλέπω να έχει καταλάβει πως να εκμεταλλευθεί τη δυναμική του ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλη από το λαό του. Αφήνει ΜΜΕ και αρδ να τον γλεντάνε , δε προστατεύει το σπίτι του , δεν έχει αγγίξει ποτέ τις ευαισθητες χορδές του λαού μας.
Χωρίς πολύ χρήμα
χωρίς πλάτες του κόσμου
χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου έστω για να αμυνθείς
Χωρίς ξεκάθαρο πλάνο και κάποιες αθλητικές και παραγοντικές σταθερές
Ήμουν πιο αισιόδοξος στην αρχή , πλέον είμαι σκεπτικός . Το μπάτζετ οκ δείχνει να μπορεί να ανέβει λίγο αλλά κατά τη γνώμη μου δε κάνει για πρωταθλητισμό. Άρα πρέπει να ποντάρεις αλλού .. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω διοικητικές σταθερές και δε βλέπω επαφή με το κόσμο. Τζιφος κι από εκεί λοιπόν. Στο παρασκηνιακό δε το πάω γιατί σε γλεντάνε όποτε θέλουν , όπου θέλουν και όσο θέλουν.
Ας ελπίσουμε , από τύχη το πιθανότερο , να βρούμε κάποια ισορροπία και χημεία στις βασικές παραμέτρους και να διεκδικήσουμε τα όσα μας αναλογούν.
Παραδείγματα χοσάδα που προσπαθεί να ανεβάσει την ομάδα του στη κορυφή , μου έρχονται 3 στο μυαλό
Ποδοσφαιρικός γαύρος.
Ο Κρόκους όταν ασχολήθηκε σοβαρά ήξερε τί έκανε και με συνδυασμένες κινήσεις βρέθηκε αστραπιαία στη κορυφή. Έριξε πολύ χρήμα σε στήσιμο παράγκας αλλά ταυτόχρονα αγόρασε παικταράδες και έδωσε τα ποδοσφαιρικά κλειδιά στο μόνο άνθρωπο που μπορούσε να εγγυηθεί επιτυχία - Μπάγεβιτς. Ταυτόχρονα υπήρχε κι ένας παράγοντας - δεξί χέρι αν θυμάμαι καλά που πέρναγαν όλα από αυτόν . Μου διαφεύγει το όνομά του. Ο συνδυασμός παράγκας - καλών παικτών και η έλλειψη αντίπαλου ισχυρού παίκτη εκείνη τη στιγμή τον έκανε να επικρατήσει πανεύκολα.
Μπασκετικός βάζελος
Έριξε τρελό χρήμα για εκείνη την εποχή. Απίστευτα τρελό χρήμα , αλλά οι σφαλιάρες ήταν δυνατές για περίπου 4-5 χρόνια . Ψάχτηκε με παίκτες - προπονητές τα πάντα. Δεν άργησε να ανέβει στη κορυφή γιατί ο βασικός αντίπαλος του τα παράτησε νωρίς για να ασχοληθει με τη μπάλα ( κροκους) και γιατί βρήκε τον Ομπράντοβιτς. Μετά όλα τα άλλα είναι ιστορία , καθώς συνέχισε να συνδυάζει πολύ ακριβές ομάδες με προπονητή - εγγύηση. Κοινό με τη προηγούμενη περίπτωση οι ξεκάθαρες αρμοδιότητες . Στα αθλητικά κουμάντο έκανε ο Ομπράντοβιτς και διοικητικά δεν υπήρχαν πολλές γλάστρες
Μπασκετικός γαύρος
Μιλάω για Αγγελόπουλους. Αυτοί είχαν το δυσκολότερο έργο μακράν , να ρίξουν το βάζελο από τη κορυφή. Έβαλαν ένα τανκερ χρήμα , άλλαξαν προπονητές , παίκτες τα πάντα. Δε θυμάμαι κάποιον άλλον να έχει βάλει τόσα λεφτά και ο αντίπαλος να τον γλεντάει τόσο καιρό. Όμως το χρήμα τελικά μίλησε , τη βρήκαν κάπως την άκρη και λάβανε το μερίδιο που τους αναλογούσε την επιτυχία.
Η δική μας περίπτωση δε μπορώ να καταλάβω προς τα που πάει. Ο Σαββίδης βάζει λεφτά αλλά ούτε καν πλησιάζει τα ποσά των παραπάνω και ούτε καν πλησιάζει τα ποσά που χρειάζονται για να εκθρονίσεις το πουστόγαυρο που πέρα το στήσιμο ακόμα και στα σημαιάκια του κόρνερ έχει εδραιωθεί και με μανατζαραίους και κατά καιρούς έχει φέρνει καλούς παίκτες. Από τη μια το χρήμα είναι λίγο , από την άλλη δεν έχει δείξει ικανότητα έστω να αμυνθεί απέναντι στις φρίκες που γίνονται εδώ και χρόνια στο ρδελομπου ποδόσφαιρό μας. Επιπλέον με τα παραπάνω , δε βλέπω να έχει καταλάβει πως να εκμεταλλευθεί τη δυναμική του ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλη από το λαό του. Αφήνει ΜΜΕ και αρδ να τον γλεντάνε , δε προστατεύει το σπίτι του , δεν έχει αγγίξει ποτέ τις ευαισθητες χορδές του λαού μας.
Χωρίς πολύ χρήμα
χωρίς πλάτες του κόσμου
Ήμουν πιο αισιόδοξος στην αρχή , πλέον είμαι σκεπτικός . Το μπάτζετ οκ δείχνει να μπορεί να ανέβει λίγο αλλά κατά τη γνώμη μου δε κάνει για πρωταθλητισμό. Άρα πρέπει να ποντάρεις αλλού .. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω διοικητικές σταθερές και δε βλέπω επαφή με το κόσμο. Τζιφος κι από εκεί λοιπόν. Στο παρασκηνιακό δε το πάω γιατί σε γλεντάνε όποτε θέλουν , όπου θέλουν και όσο θέλουν.
Ας ελπίσουμε , από τύχη το πιθανότερο , να βρούμε κάποια ισορροπία και χημεία στις βασικές παραμέτρους και να διεκδικήσουμε τα όσα μας αναλογούν.
Спасибо Иванdesperando έγραψε:δυστυχως με σενα Ιβαν ο ΠΑΟΚ οχι στις 20 καλυτερες ομαδες της ευρωπης δεν θα φτασει ποτε αλλα ουτε καν προκειται να φτιαξει μια ομαδα που πρωτα απ ολους θα ικανοποιει το κοινο του.
μπορει να ξεχρεωσες την ομαδα και σε ευχαριστουμε γι αυτο αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι αθλητικο σωματειο και οχι μια οποιαδηποτε αλλη εταιρια και εχει οπαδος που θελουν να βλεπουν κατι που πραγματικα θα τους τραβαει.
μιλας συνεχεια για το ντι εν ει του ΠΑΟΚτση αλλα δεν εχεις ιδεα ποο ειναι αυτο και τι ζηταει.
κανενας δεν εγινε και δεν θα γινει ποτε ο αρχηγος της οικογενειας του ΠΑΟΚ (οπως δηλωσες οτι θελεις να γινεις) μονο και μονο επειδη βαζει χρηματα.
σταματα λοιπον να αντιμετωπιζεις τον ΠΑΟΚ με αυτον τον εγωιστικο τροπο και δες το λιγο αλλιως το πραγμα γιατι δεν ειναι πολυ μακρια απο σωτηρας να βρεθεις κινηγημενος
Αλλά ριξε μια ματια στο ποστ του desperando
καθως και στου Mingus
Ξύπνα σου κάνουν όλοι τους τους καλούς και τους συμβουλάτορες γιατί είδαν το μαρούλι και θέλουν να αρμεξουν...
Και ομάδα γιοκ.
Και ομάδα γιοκ.
Τώρα είναι σειρά μου να σου πω "περίμενε να δούμε" και για το κασέρι...Μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο από μια δυο μέρες, αλλά "περίμενε" φίλε...Ίσως μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές δούμε την συνέχεια, ίσως και μετά τις μεθεπόμενες μιας και πιστεύω θα υπάρξουν δυο τρεις σε μικρό χρονικό διάστημα...DC έγραψε:Όταν έχωνε τα 11 κασέρι τι ήταν; Ροστόφ;
Προσωπικές απόψεις μου εκφράζω πάντως, που μάλιστα απεύχομαι να συμβούν στο μέλλον...Ίδωμεν...

- buffalobill4
Ρε μπαγασα ιβαν μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα. Αυτο που παει στο δασος ο κυνηγος...ξαφνικα πετιεται μπροστα του η αρκουδα. Τον λεει τι κανεις εδω? Κυνηγαω απανταει. Τον βαζει κατω τον γ@μαει. Τη δευτερη μερα τα ιδια. Τι κανεις εδω? Κυνηγαω. Παλι τον πηδαει. Την τριτη μερα ξανα τα ιδια. Τι κανεις εδω, κυνηγαω μπλα μπλα. Τον βαζει κατω τον πηδαει.
Την τεταρτη μερα ξαναπαει ο κυνηγος στο δασος πετιεται παλι η αρκουδα και τον λεει "ελα πες την αληθεια. Δεν ερχεσαι στο δασος για κυνηγι".
Στην περιπτωση σου φυσικα η φραση γινεται "ελα πες την αληθεια, δε θες να κανεις ομαδα".
Την τεταρτη μερα ξαναπαει ο κυνηγος στο δασος πετιεται παλι η αρκουδα και τον λεει "ελα πες την αληθεια. Δεν ερχεσαι στο δασος για κυνηγι".
Στην περιπτωση σου φυσικα η φραση γινεται "ελα πες την αληθεια, δε θες να κανεις ομαδα".
Έτσι οταν αμφισβητουσαμε ότι θέλει να ξεχρεώσει πήγε και το έκανε λίγη σοβαρότητα και όχι αχαριστιαDC έγραψε:Σωστός. Η οποία εταιρεία του τυγχάνει να είναι και η ομάδα που αγαπούμε και που τότε χρωστούσε, μαζί μετις προσαυξήσεις, καμιά τριανταριά τούβλα.
Φίλε μου, άλλο να κριτικάρουμε τις επιλογές του και άλλο να μηδενίζουμε την προσφορά του. Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοησίες φίλε ανοησίες είναι αυτά ναι αλλά μπορεί κλπ με αυτήν την λογική αύριο μπορεί να γίνει η Δευτέρα παρουσία. ....θα κοιτάς τι έγινε τώρα όχι τι φανταζεσε ότι θα γίνει και μάλιστα χωρίς να έχεις ούτε καν ενδείξεις γιαυτό. ....goran 64 έγραψε:Τώρα είναι σειρά μου να σου πω "περίμενε να δούμε" και για το κασέρι...Μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο από μια δυο μέρες, αλλά "περίμενε" φίλε...Ίσως μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές δούμε την συνέχεια, ίσως και μετά τις μεθεπόμενες μιας και πιστεύω θα υπάρξουν δυο τρεις σε μικρό χρονικό διάστημα...DC έγραψε:Όταν έχωνε τα 11 κασέρι τι ήταν; Ροστόφ;
Προσωπικές απόψεις μου εκφράζω πάντως, που μάλιστα απεύχομαι να συμβούν στο μέλλον...Ίδωμεν...
Μπραβο ρε giapas,ετσι ακριβως ρε φιλε εγραψες τα παντα,αυτη ειναι η ιστορια του Ιβαν στον ΠΑΟΚ.
Ίσως να είναι όπως τα λες Πτολεμαίο μου...Μακάρι κιόλας δηλαδή...
Απάντησε μου όμως μόνο σ αυτό σε παρακαλώ...
Προσωπικά δεν πιστεύεις ότι "στο Ελλάντα" υπάρχει άμεση αλληλουχία ποδοσφαίρου και πολιτικής-πολιτικών;
Απάντησε μου όμως μόνο σ αυτό σε παρακαλώ...
Προσωπικά δεν πιστεύεις ότι "στο Ελλάντα" υπάρχει άμεση αλληλουχία ποδοσφαίρου και πολιτικής-πολιτικών;
Εγώ είδα τα 12 ζεστά δεν ήταν οφθαλμαπάτη μην δηλητηριαζουμε το μυαλό μας το κάνουν οι αλλοθρησκοι για μας
Έτσι ακριβώς. Εδώ ακόμα δεν έχει ορισμένο το μπάτζετ της κάθε χρονιάς...Απορώ με Αρνεσεν πως δέχτηκε να συνεργαστεί με αθλητική εταιρεία της οποίας το μπάτζετ δεν είναι ορισμένο από τον Μάιο της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν...giapas έγραψε:Να πω την αλήθεια και είμαι σε φάση απογοήτευσης και δε μου φαίνεται και ιδιαίτερα λογικό όλο αυτό το γαιτανάκι παραγόντων και αρμοδιοτήτων. Προσπαθώ να καταλάβω και να προβλέψω ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις και τελικά πως έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος το μοντέλο που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία.
Ποδοσφαιρικός γαύρος.
Μπασκετικός βάζελος
Μπασκετικός γαύρος
Χωρίς πολύ χρήμα
χωρίς πλάτες του κόσμου
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κ ο κρόκους έχωνε λεφτά στο γαύρο , αλλά άργησε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.
Μέχρι να μάθει τα ... "κατατόπια"
Μέχρι να μάθει τα ... "κατατόπια"