Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
μπορεί να θέλει να τρομάξει το ποδοσφαιρικό τμήμα και για αυτό να κοπανάει προς Άρνεσεν μεριά. Αν τα βάζει με το "θηρίο" τι θα κάνει με εμάς τα "γατάκια" ίσως σκεφτούν οι υπόλοιποι.
Πάντως για να εδραιωθεί ως αφεντικό κάποιος πρέπει να φαγωθεί. Να δούμε ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί, οε οεεεε, οε ο ε.
Πάντως για να εδραιωθεί ως αφεντικό κάποιος πρέπει να φαγωθεί. Να δούμε ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί, οε οεεεε, οε ο ε.
Έλα ντε
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλουμε αίμα αν είναι δυνατόν και live
πολλοί λένε ότι το game of thrones βασίζει εν μερη την επιτυχία του στο ότι πολλοί βασικότατοι ήρωες... φαγώθηκαν νωρίς...
- kataramenos5
Παντως περα απ το θεμα του Βεζυρτζη και το τι πραγματικα ισχυει, οτι και να πεταξουν τα αρδακια ,αμασητο το καταπινουμε και σχεδον παντα καταληγουμε να σφαζόμαστε μεταξυ μας.
με βάση ΚΑΙ το παραπάνω...
απο χθές κάποιοι αρδ, με πρωτοστάτες του μετροσπορ και ειδικά το ζαϊρη έχουν ξεκινήσει μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που λέει:
"Ο Άρνεσεν ήθελε Γκαλίτσιο για α,β,γ λόγους και ο Βεζυρτζής ΤΟΥ ΕΙΠΕ ότι το συμβόλαιο δεν του "κάνει" και να αποφασίσει ο Σαββίδης".
Μιλάμε για ένα μιτινγκ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΡΑ ή λένε ππριες που πρέπει ΑΜΕΣΑ να βγεις και να τις διαψεύσεις και να τους εκθέσεις ανεπανόρθωτα
ή ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ που σημαίνει ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ γιατί τσάτσους στην παε δεν θέλουμε -πάλι-
ή επειδή ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ αυτή η κατάσταση την αφήνεις να εξελίσσεται ΚΑΤΙ που σημαίνει ότι ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να παραιτηθείς. γιατί αυτή η ιστορία με τα "παρεάκια" έχει κουράσει τα μάλα...
Δεν θεωρώ ότι ο Άρνεσεν έχει πάρε δώσε με το ζαϊρη και το συνάφι του... ή θέλετε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο;;
αυτά απο εμένα.
απο χθές κάποιοι αρδ, με πρωτοστάτες του μετροσπορ και ειδικά το ζαϊρη έχουν ξεκινήσει μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που λέει:
"Ο Άρνεσεν ήθελε Γκαλίτσιο για α,β,γ λόγους και ο Βεζυρτζής ΤΟΥ ΕΙΠΕ ότι το συμβόλαιο δεν του "κάνει" και να αποφασίσει ο Σαββίδης".
ΑΡΑ ή λένε ππριες που πρέπει ΑΜΕΣΑ να βγεις και να τις διαψεύσεις και να τους εκθέσεις ανεπανόρθωτα
ή ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ που σημαίνει ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ γιατί τσάτσους στην παε δεν θέλουμε -πάλι-
ή επειδή ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ αυτή η κατάσταση την αφήνεις να εξελίσσεται ΚΑΤΙ που σημαίνει ότι ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να παραιτηθείς. γιατί αυτή η ιστορία με τα "παρεάκια" έχει κουράσει τα μάλα...
Δεν θεωρώ ότι ο Άρνεσεν έχει πάρε δώσε με το ζαϊρη και το συνάφι του... ή θέλετε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο;;
αυτά απο εμένα.
Ο άνθρωπος θέλει να εκλεγεί βουλευτής και θέλει να ειναι αρεστός.
Ο ΠΑΟΚμας, όμως, χρειάζεται μόνο χρήσιμους!
Καλημέρα σε όλους...Άλλη μέρα σήμερα τελικά...Συμφωνώ απόλυτα Κώστα αλλά θα ήθελα να προσθέσω (για να δεις ότι δεν ξεχνάω το "2" μου) ότι αν δεν παραιτηθεί άμεσα, να βγει ο Ιβάν με περισσή παρρησία και ή να τον βάλει στη θέση του αναθέτοντας του συγκεκριμένα "μαντροσκυλικά-"D.N.A."κά" καθήκοντα ή να "τον παραιτήσει" (εάν έχει ήδη υπερβεί τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί δίνοντας ήδη πολλή τροφή στους καταστροφείς κ@λοάρδ του Π.Α.Ο.Κ. κι όχι μόνο) ΑΜΕΣΑ...K_geo έγραψε:με βάση ΚΑΙ το παραπάνω...
αυτά απο εμένα.
Αν όμως δεν γίνει τίποτε από τα δύο θα βγει πλήρως αληθινός ο σεβαστότατος για τις μεστές, λογικές και "υποψιασμένες" απόψεις του @KOSTAS54 και το αμέσως επόμενο από το δικό σου post που παραθέτω εδώ, αφού για πολλοστή φορά στην ιστορία του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. και του λαού του παίζονται βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας κι έτσι σαν ομάδα δεν θα πάμε πουθενά ΠΟΤΕ...
Υ.Γ. Και λέτε με εσείς όσο θέλετε μεγάλο..."φλιτζανολόγο"...
Μιας και είναι "Νικόλας" κι αυτός με το νέο κόμμα του "Νικόλαου" μήπως;KOSTAS54 έγραψε:Ο άνθρωπος θέλει να εκλεγεί βουλευτής και θέλει να είναι αρεστός.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 31 Δεκ 2015, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι τοσο ευκολο ο "υπευθυνος" επικοινωνιας της παε να βγει και να διαψευσει κατι που στην ουσια αβανταρει πολυ τον αντιπροεδρο του σ'αυτο το παιχνιδι εξουσιας που (παλι) δημιουργησε ο Ιβαν??Ο Άρνεσεν ήθελε Γκαλίτσιο για α,β,γ λόγους και ο Βεζυρτζής ΤΟΥ ΕΙΠΕ ότι το συμβόλαιο δεν του "κάνει" και να αποφασίσει ο Σαββίδης".
Θα'πρεπε γιατι ταυτόχρονα απαξιωνεται ενα αλλο σημαινων μέλος της διοικησης..
Θα το κανει?
Πω,δεν ξερω εχω αρχισει κ εκνευριζομαι υπερβολικα μαυτα παλι, που ακομα και τπτ να μη γινεται, κατι θα βρισκουν για να δημιουργουν σκηνικα...
Γαμω την καταρα μας..
Υ.Γ. και στην τελικη και μια διαφωνια να υπάρχει (αν και δε νοειται οταν εχεις τον ΑΔ σου απολυτο αρχων), ειναι δυνατον να βγαινει προς τα εξω?
Εδω αλλα και αλλα δε μπορούσαν να αλιευσουν τους τελευταιους μηνες, τι να λεμε τωρα..
Οποτε φτάνουμε στο συμπέρασμα που αναφερθηκε πιο πανω..
Ή λενε ψεματα ή ξαφνικα βρηκανε insider...
Ή πρεπει να κανει στροφη 180 μοιρων και να συνυπαρξει αρμονικά με ΦΑ, διαλυοντας μια κ καλη όποιες υπονοιες,
Ή να σηκωθει να φυγει..
+1KOSTAS54 έγραψε:Ο άνθρωπος θέλει να εκλεγεί βουλευτής και θέλει να ειναι αρεστός.
"Εδω αλλα και αλλα δε μπορούσαν να αλιευσουν τους τελευταιους μηνες, τι να λεμε τωρα..K_geo έγραψε:με βάση ΚΑΙ το παραπάνω...
αυτά απο εμένα.
Οποτε φτάνουμε στο συμπέρασμα που αναφερθηκε πιο πανω..
Ή λενε ψεματα ή ξαφνικα βρηκανε insider..."
"Ο άνθρωπος θέλει να εκλεγεί βουλευτής και θέλει να ειναι αρεστός.
Ο ΠΑΟΚμας, όμως, χρειάζεται μόνο χρήσιμους!"
Αληθειες
Ρε τον φρουτακια, ταρι μαρι μας εκανε.
Ο φρουτάκιας ή το αφεντικό που τά χει κάνει "κουλουβάχατα";;;