Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Αν θέλετε περισσότερα, μπορούμε να στείλουμε στον έναν το e-mail του άλλου.. Το e-mail που έχει δηλώσει στο forum..
Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ ναι δεν έχω θεμα
Ραντεβου στα τυφλά και ο Ρομάν η Βασια Τριφύλλη χαχαχα
Sent from my mind using boobs power
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Τετ 30 Δεκ 2015, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ο κουβεντιδης στον χορο κατά του κακού αρνεσεν......μυρίζει μπαρουτι λέει ο Γιωργάκης γιατί ο κακός άσχετος αρνεσεν παρεκαμψε τον βεζυρτζη
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 30 Δεκ 2015, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι στείλεThanix έγραψε:Εγώ ναι δεν έχω θεμα
SM-G920F
Τώρα ποιος θα φταίει στον ΠΑΟΚ;
http://www.gazzetta.gr/football/article ... -ston-paok
Απο τις λίγες φορές που δεν κλαψομουνιαζει και λέει αλήθειες!
http://www.gazzetta.gr/football/article ... -ston-paok
Απο τις λίγες φορές που δεν κλαψομουνιαζει και λέει αλήθειες!
Κι όμως...Τώρα μόλις άρχισα να ελπίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει κι όχι τόσο αρνητικό...Μετά την "έντονη" διαφωνία στην "επιτροπή μεταγραφών" των Φ.Α, Ν.Β. και Ι.Α. την λύση στο θέμα Γκαλίτσιου θα δώσει ο Ιβάν...Μάλιστα... 
Υ.Γ. 45 Γιάννηδες...ενός κοκόρου γνώση...(Το απόφθεγμα του θυμόσοφου ελληνικού λαού το λέει, όχι εγώ)...

Υ.Γ. 45 Γιάννηδες...ενός κοκόρου γνώση...(Το απόφθεγμα του θυμόσοφου ελληνικού λαού το λέει, όχι εγώ)...

Εγώ δεν το ξεχνάω καθόλου φίλε μου...Ο Ιβάν δεν το κάνει πράξη και αντίθετα μας έφερε για "υπεύθυνο διευθυντή αγωνιστικού τμήματος" την "πριμαντόνα" των F.M. και της Ε.Τ. 3...Ορίστε;
- Μπαρκαρούτσος
Done!pilotos έγραψε:Ναι στείλεThanix έγραψε:Εγώ ναι δεν έχω θεμα
SM-G920F
Τώρα αθλητικά στις ειδήσεις ερτ 3 10 λεπτά Ηρακλής λίγο αρης ΠΑΟΚ πουθενά κυριολεκτικά ακόμη και για την συγκέντρωση στην αριστοτελους τίποτε απίστευτο
Η ηγεμονία των αόρατων!eorptol έγραψε:Τώρα αθλητικά στις ειδήσεις ερτ 3 10 λεπτά Ηρακλής λίγο αρης ΠΑΟΚ πουθενά κυριολεκτικά ακόμη και για την συγκέντρωση στην αριστοτελους τίποτε απίστευτο
Καλή χρονιά.
Μετά εμάς λένε "ομάδα του δημοσίου" οι πουθενάδες δούλοι του κατεστημένου της χαβούζας...Δεν κοιτάνε που όλοι οι φίλοι τους είναι "χωμένοι" σε θεσούλες του δημοσίου, ανύπαρκτοι και βολεψάκηδες, όπως ακριβώς είναι κι οι κ@λοομαδίτσες τουςeorptol έγραψε:Τώρα αθλητικά στις ειδήσεις ερτ 3 10 λεπτά Ηρακλής λίγο αρης ΠΑΟΚ πουθενά κυριολεκτικά ακόμη και για την συγκέντρωση στην αριστοτελους τίποτε απίστευτο

Ο κολκας πήρε το όπλο του ελεεινο γλυψιμο στον βεζυρτζη συνεχείς σπόντες για τουντορ ειρωνεία για αγγελιδη και σπόντες για μεταγραφές και διαχείριση μπερμπατοφ σε αρνεσεν...... Ο μενιος σακελαροπουλος του βεζυρτζη είναι ο κολκας