Υ.Γ. Για (την προσωπική μου άποψη για) το πως φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες από "υψηλού οικονομικού βεληνεκούς" παράγοντες (όταν το θέλουν πραγματικά) δεν έκανες κανένα σχόλιο όμως...
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Όταν "έκαιγε" ο ήλιος κι οι ειδικοί ήταν μόνο δύο αποφάσιζαν αυτοί Κώστα μου...Τώρα που χιονίζει κι οι ειδικοί γίνανε τέσσερις φυσικά υπάρχει "θέμα" να τονιστεί από παντού και να αποφασίζει πάλι εκείνος τελικά...Όπως τά κανε ας τα λουστεί λοιπόν...
Υ.Γ. Για (την προσωπική μου άποψη για) το πως φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες από "υψηλού οικονομικού βεληνεκούς" παράγοντες (όταν το θέλουν πραγματικά) δεν έκανες κανένα σχόλιο όμως...
δε σε πιανω. το θεμα σου ειναι ο ιβαν δλδ;
τα αλλα τι να σχολιασω; δεν υπαρχει λογος... αφου....
το 2 ξαναλεω, το 2.
το 2 ξαναλεω, το 2.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να "πειστεί" ο Ιβάν όταν η μεταγραφή κυμαίνεται στα πλαίσια του μπάτζετ και είμαστε μείον έναν παίκτη που κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν η πρώτη ή η δεύτερη επιλογή μας για τη θέση;
Αλλο δίνω τη συγκατάθεση μου να προχωρήσει μια μεταγραφή, άλλο μεσολαβώ ο ίδιος για να γίνει η μεταγραφή ( βλέπε Μπερμπάτοφ ).
Αλλο δίνω τη συγκατάθεση μου να προχωρήσει μια μεταγραφή, άλλο μεσολαβώ ο ίδιος για να γίνει η μεταγραφή ( βλέπε Μπερμπάτοφ ).
Κάθε μεταγραφή θα γίνεται σαπουνόπερα;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κουδα σαν εξωδιοικητικο τον ρωτήσαμε ; αφού λέει ο βεζυρτζης ότι θα τον ρωτάμε
Ε που να με πιάσεις; Το 2 το έχω συνέχεια στο νου μου κι ο Ιβάν δεν κάνει τίποτα τρεισήμισι χρόνια τώρα, το αντίθετο μάλιστα...Δες την απάντηση που σου έδωσα στο άλλο topic που μου το είπες.K_geo έγραψε:δε σε πιανω. το θεμα σου ειναι ο ιβαν δλδ;
το 2 ξαναλεω, το 2.
Όσο αν είναι το point μου ο Ιβάν...το κάθε αρνάκι απ το ποδαράκι του κρέμεται τελικά όπως λες κι εσύ...
Πάντως εγώ δεν χάνω...
Δυστυχώς στα αγωνιστικά τίποτε στα οικονομικά εκανε τα πάντα γιαυτό θα είμαι πάντα καλοπροαιρετος και θα είμαι μαζί του γιατί μας έσωσε από την καταστροφή. ....στα αγωνιστικά ιβαν δώσε τα κλειδιά στόν Αρνεσεν έλεγχε το αλλά τα κλειδιά μόνο σε αυτόν
τοτε γιατι μου "τσαμπουνας" οτι ακριβως διαβαζω να λενε οι αρδ και για παιχτες του 6-7 και τζαβελλα κτλ κτλ και μετα μας λες για δηλητηρια και να διωξουμε κοσμο απο το φορουμ κτλ κτλ;
δεν σε πιανω, πραγματικα.
υγ: ηρωϊκή ατάκα σε σχολιο ημερας... αναφερομενο στο γιατι οι ισραηλινοι εβγαλαν βρωμα για Τουντορ...
υγ: ηρωϊκή ατάκα σε σχολιο ημερας... αναφερομενο στο γιατι οι ισραηλινοι εβγαλαν βρωμα για Τουντορ...
:ugeek:Συμβαίνουν αυτά τέτοιες μέρες. Τι να πουλήσουν οι άνθρωποι;
Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά, να πέφτει κράξιμο σε κάποιον παράγοντα για την επικείμενη επιλογή ενός παίκτη - αν γίνει κι αν την έκανε αυτός - χωρίς αυτός ο παίκτης να έχει κλείσει ακόμα και χωρίς φυσικά να τον έχουμε δει στο γήπεδο.
Ας πούμε κι ένα μυστικό που μπορεί να το παρανόησαν καποιοι: Οταν Ιβάν είπε ότι και την Μπαρτσελόνα να φέρει θα έρθουμε δεύτεροι εννoούσε ότι δεν θα τη φέρει, όχι ότι θα την φέρει...
Υπάρχουν κάποια λογικά "κωλλήματα" αλλά δεν μπορεί κάθε μεταγραφή που γίνεται στον ΠΑΟΚ να παίρνει την έγκριση των οργανωμένων πρώτα.
Ούτε η προσθήκη του ΝΒ στην διοίκηση σημαίνει το τέλος της συνεργασίας με Αρνεσεν ή την εγκατάληψη του "πλάνου" για κάτι άλλο, εκτός αν εγώ κατάλαβα λάθος.
Λέγονται υπερβολικά πράγματα τις τελευταίες μέρες και πολλά είναι αντίλαλος αρδ. ΚΑτά τ'αλλα δεν τους παρακολουθούμε, σωστά;

Ας πούμε κι ένα μυστικό που μπορεί να το παρανόησαν καποιοι: Οταν Ιβάν είπε ότι και την Μπαρτσελόνα να φέρει θα έρθουμε δεύτεροι εννoούσε ότι δεν θα τη φέρει, όχι ότι θα την φέρει...
Υπάρχουν κάποια λογικά "κωλλήματα" αλλά δεν μπορεί κάθε μεταγραφή που γίνεται στον ΠΑΟΚ να παίρνει την έγκριση των οργανωμένων πρώτα.
Ούτε η προσθήκη του ΝΒ στην διοίκηση σημαίνει το τέλος της συνεργασίας με Αρνεσεν ή την εγκατάληψη του "πλάνου" για κάτι άλλο, εκτός αν εγώ κατάλαβα λάθος.
Λέγονται υπερβολικά πράγματα τις τελευταίες μέρες και πολλά είναι αντίλαλος αρδ. ΚΑτά τ'αλλα δεν τους παρακολουθούμε, σωστά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 31 Δεκ 2015, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά με τα δηλητήρια σου τά λεγα πριν μία εβδομάδα τουλάχιστον κι έλεγες "νταξ μωρέ φόρουμ είμαστε, κι η αντίθετη άποψη χρειάζεται, κι η μονόπλευρη ενημέρωση είναι κάπως", κάτι τέτοια...Όχι;K_geo έγραψε:τοτε γιατι μου "τσαμπουνας" οτι ακριβως διαβαζω να λενε οι αρδ και για παιχτες του 6-7 και τζαβελλα κτλ κτλ και μετα μας λες για δηλητηρια και να διωξουμε κοσμο απο το φορουμ κτλ κτλ;
:ugeek:Συμβαίνουν αυτά τέτοιες μέρες. Τι να πουλήσουν οι άνθρωποι;
Και ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ που κάποιες απόψεις μου συμπίπτουν (όπως λες εσύ και σε πιστεύω μιας και δεν άκουσα και δεν διάβασα κανέναν αρδ όλη τη μέρα, εκτός από το PAOKmania) με κάποιων αρδ, ξαφνικά "σου τσαμπουνάω ό,τι ακούς απ τους αρδ και δεν με πιάνεις";
Τα 6-7 για τον Τζιώλη πότε σου τά λεγα και συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε ρε φίλε; Στου Τζαβέλα το topic από πότε έγραψα ότι δεν τον γουστάρω παρ ότι περνάει αφύσικα μακρά περίοδο φορμαρίσματος και του "την είπα" για τις δηλώσεις του μετά το ματς του Πλατανιά; Είπα ποτέ ότι είναι άνω του 6-7 ο Τζαβέλας μήπως;
Κι εγώ δεν σε πιάνω σήμερα φίλε...Ίσως καλύτερα να το λήξουμε μιας και δεν φαίνεται καθόλου "επικοινωνιακή" η συγκεκριμένη νύχτα και για τιυς δυό μας, Ο.Κ.;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 31 Δεκ 2015, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι.
μας ελεγες να διωξουμε λαο για τα δηλητηρια κτλ κτλ και σημερα ολη μερα εισαι μονο "δηλητηριο". σκεψου αυτο και τα λεμε.
κατα τα αλλα, μάλλον άλλα λεω εγώ και άλλα λες εσύ, οπότε δεν υπάρχει όντως θέμα να συνεχίζεται...
μη σου πω ότι μπορεί να μιλάμε και εντελώς για άλλο θέμα...
μας ελεγες να διωξουμε λαο για τα δηλητηρια κτλ κτλ και σημερα ολη μερα εισαι μονο "δηλητηριο". σκεψου αυτο και τα λεμε.
κατα τα αλλα, μάλλον άλλα λεω εγώ και άλλα λες εσύ, οπότε δεν υπάρχει όντως θέμα να συνεχίζεται...
μη σου πω ότι μπορεί να μιλάμε και εντελώς για άλλο θέμα...
Μάρτης Απρίλης...κοντά το θέρος φίλε μου...Η αυριανή μέρα προβλέπεται από αποκαλυπτική έως ιδιαίτερα ταραχώδης...DC έγραψε:Οι διαφορές απόψεων που υπάρχουν στην "επιτροπή μεταγραφών" που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία των Ιάκωβου Αγγελίδη, Νίκου Βεζυρτζή και Φρανκ Άρνεσεν, καταγράφηκαν στην συζήτηση επί μακρόν που είχαν ο Φρανκ Άρνεσεν με τον Νίκο Βεζυρτζή σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.goran 64 έγραψε:DC έγραψε:.....
Ο.Κ. Constantin...Έχασες επεισόδια όμως απ το πρωί, να ξέρεις...
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ διαφώνησε στην ανάγκη απόκτησης του Γοώργου Γκαλίτσιου, επιμένοντας στη θέση του ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να παίξουν άμεσα, ενώ ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός είναι ανενεργός εδώ και 6 μήνες.
Από την άλλη, ο Δανός αθλητικός διευθυντής ανέλυσε όλα τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της υλοποίησης της μεταγραφής (το "θέλω" του Τούντορ,οι άριστες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ο καλός χαρακτήρας του παίκτη).
Κατάλαβες τώρα γιατί είπα να περιμένουμε;![]()
Βασικά, μένω με την απορία "πως σκατά έβγαλαν τέτοιο ρεπορτάζ";;;; Τις συσκέψεις τις κάνούν παρέα με τους αρδ;
Αν (ΑΝ) ισχύει το παραπάνω που ψάρεψα από την κεντρική, η πόρτα του Ιβάν στον λαρισινό είναι μονόδρομος, αλλιώς κρεμάει τον αντιπρόεδρό του. Εκεί δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Φρανκ.
Αν ο Ιβάν δώσει το οκ για τον Γκαλίτσιο, τότε, φυσιολογικά, θα έχουμε παραίτηση Βεζυρτζή και καλά θα κάνει γιατί δεν τον φώναξαν για γλάστρα.
Να βγει και να πει ο Βεζυρτζής ότι τον έπεισε ο Φρανκ; Χλωμό.
- kataramenos5
Λετε επιτελους να ρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα?hasio_john έγραψε:Εντάξει πως κάνετε έτσι ρε παιδιά! Αν δεν μπορεί να έρθει ο μικρός Γκαλίτσιος ας έρθει ο μπαμπάς του!
Ζουμε ιστορικες στιγμες.Μεχρι κι ο eorptol αγανακτησε.eorptol έγραψε:Α ρε βεζυρτζη άρε βεζυρτζη μπουρδελο θα μας κάνεις τι θα μας κάνεις μας έκανες ήδη. ....ρε κάντε τον και προπονητή
Τι σας ζηταμε ρε ενα παπα,ενα Κουαρεσμα,ενα Ροναλτινιο, κατι απ τα παλια κι εσεις μας φερνετε Γκαλιτσιο?Αιδος Δανιμαρκεοι.