Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Thanix »

Ε σε σχέση με εμάς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ειναι πολυ πιο ψηλά! Και σαν όνομα και σαν ιστορία και σαν πρωτάθλημα που συμμετέχει!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παιδια καλησπερα σας και χρονια πολλα ξανα καθως εξακολουθουμε να ειμαστε σε εορταστικη περιοδο.
Δεν διαβασα καθολου τι εχει προηγηθει απο τα σχολια σας γιατι θα ηθελα να γραψω καποιες σκεψεις οπως μου ερχονται τωρα χωρις να συνεκτημισω τιποτα απο τις δικες σας αποψεις.(και μετα θα καθησω για μελετη)
Γκαλιτσιος?Πλακα μας κανετε ρε γμω την τρελλα μου μεσα.
Αυτος ειναι το Σεντερ μπακ που θα δεσει την αμυνα μας?Που εχει εντοπισει και η κουτση Μαρια οτι Πασχουμε σε αυτη την θεση?Μααα αυτος δεν ειναι Σεντερ μπακ .Ειναι καθαρο πεντακαθαρο δεξι μπακ με καποιες επιθετικες εξαρσεις.Πιο μετριος και απο τον Σκονδρα(απ οσο θυμαμαι)
Και αν ψαχναμε παικτη να αντικαταστησουμε των Κων/νιδη,παιρνουμε καποιον που ειναι ανετοιμος?
Εγω παντως Δηλωνω οτι αν τον αποκτησουμε θα εχουμε παρει ενα νεο σπυροπουλο απο δεξια ετσι για αλλαγη.Μακαρι να διαψευτω,αλλα εμενα δεν μου γεμιζει καθολου μα καθολου το ματι.Χιλιες φορες κιτσιου και σκονδρα.
Και να σκεφτει κανεις οτι ακουγα σιντεφελντ και δεν μου αρεσε,που να φανταστω ο ερμος οτι θα μας ξημερωσει...Γκαλιτσιος.
Να βγαλω λοιπον μια που εχω καιρο να κραξω μια ωραιοτατη :yellowcard: σε οσους μου φερνουν τον γκαλιτσιο για να καλυψουμε το προβλημα στα μετοπισθεν.
Για να στανιαρω τωρα και να επανελθω σαν ΠΑΟΚσης και σαν ανθρωπος Θελω Κραμαριτς Εντουαρντο Πιατι και Φινμπογκασον μαζι.
Οτιδηποτε αλλο θα ειναι ξενερωμα.
Παω να πιω κανα τσιπουρο να στανιαρω και τα λεμε αδερφια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 30 Δεκ 2015, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρειαζόμαστε 2 στόπερ οπωσδήποτε (ο ένας αριστεροπόδαρος), ένα δημιουργικό χαφ στη θέση του Πέλκα και ένα γρήγορο εξτρέμ που να συμπληρώνει τον Μακ, ή τον Rod. Τότε θα δείτε πώς ξεκλειδώνονται οι αντίπαλες άμυνες. Αν θέλει κάποιος να φέρει και τον Γκαλίτσιο, ας τον φέρει, αλλά επιπλέον αυτών.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Έχοντας δει τον παίχτη μόνο σε σε βιντεακια, εμένα αυτός ο Κραμαριτς σαν φορ περιοχής μου φαίνεται. Εξαιρετικό φορ αλλά καμία σχέση μ αυτό που ψάχνουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Ένα μόνο σχόλιο μετά από καιρό αποχής από το site..Πάλι τα ίδια. Πάλι το ίδιο πικρό συναίσθημα ότι κάποιος μας τρολάρει...!!

Ποιος Γκαλίτσιος ???..πλάκα μας κάνουν ωρέ??

Με Ιβάν στο τιμόνι, το συναίσθημα περί τρολαρίσματος το έχουμε νιώσει πολλές φορές αλλά προσωπικά περίμενα ότι με Άρνεσεν δεν θα το ξαναζούσαμε..

Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι παίρνουμε Γκαλίτσιο για να ικανοποιήσουμε Κουτσολιάκο αφού όμως κλείσαμε τον Carlos Eduardo Marques..
http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-e ... eler/52406

Καλή χρονιά σε όλους..!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

goran 64 έγραψε:++++++++ Από τα 5 σέντερ μπακ του Κ_geo τα 2 προήλθαν μετά από "βαφτίσια" +++++++++ Στους 2 από πάνω...
ο Τζαβέλλας πλέον λόγίζεται πιο πολύ ως σεντερ μπακ παρά ως μπακ. στο 352 ειδικότερα.

Ο Σκόνδρας είναι μια ιδιότυπη περίπτωση που μπορεί να παίξει και σεντερ μπακ. οκ, οχι 5, αλλά 4&1/2. :mrgreen:
goran 64 έγραψε:Τότε να μην με "παραμυθιάζουνε" ότι θα γίνουμε "ένα απ τα 20 πρώτα football clubs της Ευρώπης" και εδώ και τρία χρόνια "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"...
θεωρω ότι μάλλον...αυτοπαραμυθιάζεσαι! :mrgreen:

κατα λέξη είχε πει ότι θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρει ακόμα το πως και πότε, αλλά είναι ο στόχος.

τώρα... αν εσύ θές αυτό να γίνει...αύριο... ε τότε φίλε μου ...δεν γίνεται.

υγ: τσε αυτο το ειπε ο πετρωτος, δες και το πιο κατω. ;) :) :) :) οτι να ναι... :lol: παραμυθάκια φτιάχνουν, ευτυχώς υπάρχει το ask frank λεμαι!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

θα μας τρελανουν ρε τελικα μαζεψαμε πολλους ειδικους φα και μη νβ για να αποφασιζει ο ιβαν

μονο στον ΠΑΟΚ αυτα

το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
goran 64 έγραψε:++++++++ Από τα 5 σέντερ μπακ του Κ_geo τα 2 προήλθαν μετά από "βαφτίσια" +++++++++ Στους 2 από πάνω...
ο Τζαβέλλας πλέον λόγίζεται πιο πολύ ως σεντερ μπακ παρά ως μπακ. στο 352 ειδικότερα.

Ο Σκόνδρας είναι μια ιδιότυπη περίπτωση που μπορεί να παίξει και σεντερ μπακ. οκ, οχι 5, αλλά 4&1/2. :mrgreen:
goran 64 έγραψε:Τότε να μην με "παραμυθιάζουνε" ότι θα γίνουμε "ένα απ τα 20 πρώτα football clubs της Ευρώπης" και εδώ και τρία χρόνια "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"...
θεωρω ότι μάλλον...αυτοπαραμυθιάζεσαι! :mrgreen:

κατα λέξη είχε πει ότι θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρει ακόμα το πως και πότε, αλλά είναι ο στόχος.

τώρα... αν εσύ θές αυτό να γίνει...αύριο... ε τότε φίλε μου ...δεν γίνεται.

υγ: τσε αυτο το ειπε ο πετρωτος, δες και το πιο κατω. ;) :) :) :) οτι να ναι... :lol: παραμυθάκια φτιάχνουν, ευτυχώς υπάρχει το ask frank λεμαι!!! 8-)

μακαρι ρε γεο να ειναι ετσι αλλα να θελει ο φα γκαλιτσιο και να μη θελει ο νβ
οι οπαδοι να ειναι φολα φα και κατα νβ αλλα να συμφωνουν στο φλεγων με νβ

εμενα με ξεπερνα
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Σε αυτό για τον Κράμαριτς που είναι περισσότερο φορ συμφωνώ απόλυτα αλλά είναι μεγάλος έρωτας και μπορεί να παίξει από πίσω του Ο Berbatov και να καθαρίσει λίγο τον πάγκο ο Κλάους!Επίσης ένα παίχτη που θα ήθελα είναι ο Ladislav Krejci Τσεχος αριστερός εξτρεμ της Σπάρτακ Πράγας η Tino Susic που είναι δεκάρι καθαρό!Για την άμυνα θα ήθελα τον Eder Balanta τον Κολομβιανό της Ρίβερ!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:
DC έγραψε:.....
Ο.Κ. Constantin...Έχασες επεισόδια όμως απ το πρωί, να ξέρεις...
Οι διαφορές απόψεων που υπάρχουν στην "επιτροπή μεταγραφών" που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία των Ιάκωβου Αγγελίδη, Νίκου Βεζυρτζή και Φρανκ Άρνεσεν, καταγράφηκαν στην συζήτηση επί μακρόν που είχαν ο Φρανκ Άρνεσεν με τον Νίκο Βεζυρτζή σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ διαφώνησε στην ανάγκη απόκτησης του Γοώργου Γκαλίτσιου, επιμένοντας στη θέση του ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να παίξουν άμεσα, ενώ ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός είναι ανενεργός εδώ και 6 μήνες.

Από την άλλη, ο Δανός αθλητικός διευθυντής ανέλυσε όλα τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της υλοποίησης της μεταγραφής (το "θέλω" του Τούντορ,οι άριστες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ο καλός χαρακτήρας του παίκτη).

Κατάλαβες τώρα γιατί είπα να περιμένουμε; ;)
Βασικά, μένω με την απορία "πως σκατά έβγαλαν τέτοιο ρεπορτάζ";;;; Τις συσκέψεις τις κάνούν παρέα με τους αρδ;
Αν (ΑΝ) ισχύει το παραπάνω που ψάρεψα από την κεντρική, η πόρτα του Ιβάν στον λαρισινό είναι μονόδρομος, αλλιώς κρεμάει τον αντιπρόεδρό του. Εκεί δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Φρανκ.
Αν ο Ιβάν δώσει το οκ για τον Γκαλίτσιο, τότε, φυσιολογικά, θα έχουμε παραίτηση Βεζυρτζή και καλά θα κάνει γιατί δεν τον φώναξαν για γλάστρα.
Να βγει και να πει ο Βεζυρτζής ότι τον έπεισε ο Φρανκ; Χλωμό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσε, πειράματα μας κανουν ρε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Και εδω το παραμύθι "ο παοκτσης βεσυρτζης που δενν αφηννει το "λαμογιο" αρνεσεν να φέρει τα παλτά και γλυτώνει τον Ιβάν σαν άλλος αι Δημήτρης "ξεκινάει στα μμε της πόλης .Δανε φυγε να γλυτώσεις εμμεις άνθρωποι δεν θαα γίνουμε ποτε,καθεσε και δίνεις αναφορά σε κάποιον που έχει να ασχοληθεί με το ποδοΣφαιρο απο τωτε που ημουν 2 χρόνων ,ντροπή για το επίπεδο σου και την ιστορία σου.Φυγε να γλυτωσεις
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

che4 έγραψε: το χειροτερο ειναι οτι οι πλειοψηφια των οπαδων και μαλιστα εδω μεσα βριζει για τον νβ αλλα ειναι της αποψης του στο θεμα γκαλιτσιου .... αυτα μονο στον ΠΑΟΚ και μονο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ .....γιαυτο ειμαστε :opaokara: :opaokara:
αυτο παντως che ισως και να ειναι υγιες...
Ειμαι ενας απο αυτους που δεν γουσταρουν να αναμιγνυεται ο Βεζυρτζης στα μεταγραφικα και δεν γουσταρω Γκαλιτσιο. Το οτι δεν γουσταρω Γκαλιτσιο ομως δεν σημαινει πως προτιμω να γινει κατι "αρρωστο" ωστε να ικανοποιηθει το θελω μου. Πιστευω πως δεν υπαρχει κανενας καταλληλοτερος του Αρνεσεν για μεταγραφικες αποφασεις και αν αυτος θελει Γκαλιτσιο ή Βουτυριτσα τουμπεκιαζω και τον εμπστευομαι. Με τον Βεζυρτζη δεν εχω τιποτα εναντιον του σαν ατομο, η προεδραρα που μας εστειλε στα ουρανια ηταν για μενα οπως για τους περισσοτερους. Ομως δεν εχει καμμια μα καμμια δουλεια να εχει αποψη στα μεταγραφικα. Εχουμε εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη γι αυτην τη δουλεια και ο Βεζυρτζης δεν εχει ουτε περγαμηνες, ουτε διασυνδεσεις, ουτε γνωσεις, ουτε παρελθον (στο αντικειμενο), ουτε τιποτα που να δικαιολογει την αναμιξη του στις αποφασεις του υπερ-γνωστη, υπερ-κονεξαρισμενου Αρνεσεν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Από την άλλη, ο Δανός αθλητικός διευθυντής ανέλυσε όλα τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της υλοποίησης της μεταγραφής (το "θέλω" του Τούντορ,οι άριστες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ο καλός χαρακτήρας του παίκτη)"

Ποια στοιχεια ρε?? το θελω του Τουντορ αν ειναι αυτο ληγει η κουβεντα. Τι δουλεια εχει να διαφωνησει με τον προπονητη ΕΑΝ ισχυει αυτο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”