Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

καλύτερα τα φράγκα που θα ζητούσε ο ιλσίνιο να τα δώσω σε ενα δεκάρι.

γιατι να υποθέσω, ούτε εσύ ξέρεις το μπατζετ. σωστά;

τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις όχι.

και εγώ θελω 2 σεντερ μπακ, ενα δεκαρι που να σηκωσε μουντιαλ, δεξια μπακ, χαφ, τερμαρηδες και νεο προπονητη που να ειναι νεαρος, εμπειρος,τροπαιουχος και να μη σηκωνει μυγα στο σπαθι του αλλα να ειναι και καλος με τους παιχτες... :roll: :roll: :roll: αλλα γήπεδο δεν παω να δώσω 10 ευρουλάκια στην ομάδα... :roll: :roll: :roll: πρώτα να κάνουμε ομάδα και μετά αν είναι θα στηρίξουμε... :roll: :roll: :roll:

εδω πέρα λέμε και λέμε χωρίς πραγματικά να ξέρουμε το σύνολο των δεδομένων παρα μόνο μια εικόνα αυτών που συνήθως μας την προσφέρουν οι αρδ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εδω και μία μερα που ακουστηκε για Γκαλίτσιο ξεκίνησε πάλι και η αιώνια μίρλα μας και δώσε ανάλυση επί αναλύσεων:
1. Ποιος τον φέρνει και αν είναι επιλογή Άρνεσεν ή Βεζυρτζή η οποιουδήποτε άλλου (επίσης κάποια στιγμή αυτά τα ΦΑ, ΝΒ, ΖΒ και ΓΧ παλιότερα πρέπει να σταματήσουν, δεν τα εχετε βαρεθεί;;;).
2. Γιατι τον φέρνουν ενώ είναι δεξί μπακ.
3. Τι να τον κάνουμε που έχει να παίξει 8 μήνες.
4. Μήπως σημαινει η επιλογή του απομάκρυνση Αρνεσεν, μήπως το ένα, μήπως θα φύγει ο Σκόνδρας, μήπως το άλλο;

Εγω το βλέπω μία καθαρα ποδοσφαιρική επιλογή και μέσα στην λογική Άρνεσεν (που ακόμα δεν ξέρει το φετινο budget). Δηλαδή ας δούμε πρωτα που πονάμε: σίγουρα σε έναν οργανωτή που θα δώσει μία κάθετη της προκοπής αλλά και επιτέλους να κάνει ένα στημένο της προκοπής (μακραν η πιο ακίνδυνη ομάδα στις στημένες φάσεις στην Ελλάδα, με εκτελέσεις κόρνερ όλες στο πρώτο δοκάρι-ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ). Επίσης χωλαίνουμε σε ύψος (με Κάτσε, Πέλκα, Κίτσιου πιο πολύ για ομάδα πόκεμον μοιάζουμε) και ειδικά στην άμυνα (Τζαβέλας, Σκόνδρας ανέκδοτο μοιάζουν για στόπερ και Βίτορ, Κόστα 1,85 μέγιστο). Τα μπακ μας μέχρι στιγμής δεν κάνουν για 3-5-2 (π.χ Κίτσιου κακός αμυντικά, Λέοβατς κακός επιθετικά, Σκόνδρας όχι για full back) και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με μπαλώματα.

ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Γκαλίτσιος αν αποκτηθεί και από ότι τον θυμάμαι μπορεί να παίξει όλη την δεξιά πλευρά, είναι ψηλός και καλός στο ψηλό παιχνίδι και πάνω από όλα είναι υγιής. Τώρα αν παίξει, αποδώσει ή όχι είναι πολλά που δεν βάζουμε στην εξίσωση, οπότε ας περιμένουμε πρώτα να αποκτηθεί και μετά το χορτάρι θα δείξει.

Τώρα επειδή βλέπω και πολλούς να απογοητεύονται για την εποχή Σαββίδη και τους παίχτες που έρχονται θα ρωτήσω κάτι: έχετε δει ποτέ ομάδα να είναι τόσο πίσω στους στόχους της και το αφεντικό της να ξηλώνεται;;; Φταίει ο Σαββίδης αν το καλοκαίρι δόθηκαν αρκετά λεφτάγια παίχτες που για διάφορους λόγους δεν έχουν αποδώσει;; Φταίει ο Σαββίδης που έχουμε τόσους τραυματισμούς που πάνε την ομάδα πίσω (εκγύμναση, αφομοίωση συστήματος, ομοιογένεια, έλλειψη αυτοματισμών κτλ);; Φταίει ο Σαββίδης που λόγω ατυχίας θα μπορούσες να έχεις 4 βαθμούς παραπάνω;; Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν. Ας μην περιμένουμε ούτε μεγάλους παίχτες τον Γεναρη (εκτος αν θέλουμε πάλι δανεικούς που το καλοκαίρι θα μας αποχαιρετήσουν) και λίγο υπομονή και ο Β Γυρος θα είναι καλύτερος!!

Υ.Γ Και όσο για τον Τζιόλη που απαξιώνετε όλοι, δεστε τι εγινε όταν εφυγε επί Στέφενς, όταν τραυματιστηκε πέρυσι και τον Δεκέμβριο που ηταν ντεφορμέ, πόσο επηρέασε την ομάδα. Ναι θα ήθελα τον Ινιέστα στην θέση του αλλά τι να κάνουμε......
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

K geo τώρα εσύ το πας εντελώς από την άλλη.
Γιατί είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παίρνουμε παίχτες σε θέσεις που δεν καιγόμαστε κιόλας,ενώ δεν παίρνουμε σε θέσεις που φανερά πονάμε ή δεν έχουμε κανέναν.Παραδείγματα δεν χρειάζεται να σου θυμίσω,τα ξέρουμε όλοι λίγο πολύ.
Μια φορά αν γίνουν τα πράγματα σωστά δεν γίνεται?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί; φέτος δεν έχεις ισσοροπημένο ρόστερ; (δεν θετω θεμα ποιότητας μην το δεις έτσι θα παει μακρια η βαλιτσα). αντε να πεις στα σεντερ μπακ που ειναι μονο...5...

ένα δεκάρι θελεις ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ (σίγουρα), ένα σεντερ μπακ υπο προυποθέσεις και απο τη στιγμή που προέκυψε ένας μακροχρόνιος τραυματισμός σε μια θέση είπες να τον καλύψεις με χαμηλού κόστους μπάλωμα γιατί φαίνεται να πιστεύεις στον παίχτη που τραυματίστηκε.

δεν βλέπω κάτι περίεργο, πέρα απο τις αντιδράσεις μας. :D

επίσης θεωρώ τεράστιο λάθος να συγκρίνουμε/συγχεουμε το τί γινόταν τόσα χρόνια τώρα με το μόλις 1 6μηνο του Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
omerta76

K_geo έγραψε:γιατί; φέτος δεν έχεις ισσοροπημένο ρόστερ; (δεν θετω θεμα ποιότητας μην το δεις έτσι θα παει μακρια η βαλιτσα). αντε να πεις στα σεντερ μπακ που ειναι μονο...5...

ένα δεκάρι θελεις (σίγουρα), ένα σεντερ μπακ υπο προυποθέσεις και απο τη στιγμή που προέκυψε ένας μακροχρόνιος τραυματισμός σε μια θέση είπες να τον καλύψεις με χαμηλού κόστους μπάλωμα γιατί φαίνεται να πιστεύεις στον παίχτη που τραυματίστηκε.

δεν βλέπω κάτι περίεργο, πέρα απο τις αντιδράσεις μας. :D

επίσης θεωρώ τεράστιο λάθος να συγκρίνουμε/συγχεουμε το τί γινόταν τόσα χρόνια τώρα με το μόλις 1 6μηνο του Αρνεσεν.
To roster είναι υπερισορροπημένο πλην του δεκαριού, 1-2 στόπερ πιο ψηλών (αλλά έχεις το 2ο πιο μεγάλο σου συμβόλαιο εκεί σε παίχτη που θα αποχαιρετησει το καλοκαίρι, ίσως και ο Βίτορ οπότε περιμένουμε τότε τις αλλαγές) και ενός περιφερειακού επιθετικού στυλ Περέιρα. Πέρυσι γκρινιάζαμε για εξτρέμ, μας έφερε Ροντρίγκες (κορυφαίος-τραυματιστηκε), Ζαίρο (τραυματιστηκε- η θέση του είναι αριστερά και όχι δεξια που τον βάζει ο Τούντορ).
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Και εκεί που θα φτιάχναμε ομάδα στηρίζαμε μέχρι θανάτου 6 ολόκληρους μήνες το πρότζεκτ έρχεται ένας Γκαλιτσιος να τα γκρεμίσει όλα......
Αχ ρε ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Omerta76 ωραίος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:καλύτερα τα φράγκα που θα ζητούσε ο ιλσίνιο να τα δώσω σε ενα δεκάρι.

γιατι να υποθέσω, ούτε εσύ ξέρεις το μπατζετ. σωστά;

τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις όχι.

και εγώ θελω 2 σεντερ μπακ, ενα δεκαρι που να σηκωσε μουντιαλ, δεξια μπακ, χαφ, τερμαρηδες και νεο προπονητη που να ειναι νεαρος, εμπειρος,τροπαιουχος και να μη σηκωνει μυγα στο σπαθι του αλλα να ειναι και καλος με τους παιχτες... :roll: :roll: :roll: αλλα γήπεδο δεν παω να δώσω 10 ευρουλάκια στην ομάδα... :roll: :roll: :roll: πρώτα να κάνουμε ομάδα και μετά αν είναι θα στηρίξουμε... :roll: :roll: :roll:

εδω πέρα λέμε και λέμε χωρίς πραγματικά να ξέρουμε το σύνολο των δεδομένων παρα μόνο μια εικόνα αυτών που συνήθως μας την προσφέρουν οι αρδ.
Τότε να μην με "παραμυθιάζουνε" ότι θα γίνουμε "ένα απ τα 20 πρώτα football clubs της Ευρώπης" και εδώ και τρία χρόνια "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο"...

Αυτό δηλαδή δεν είναι σοβαρή αιτία που η Τούμπα είναι άδεια; Μην βλέπεις κάτι σαν εμένα άρρωστους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εκεί μέχρι να πεθάνουμε κι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων... ;)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ θα επιμείνω.
Εφόσον είναι 6μηνο μπάλωμα και το μπάτζετ είναι περιορισμένο, ανέβασε κάποιον από την Κ20 (πχ Δεληγιαννίδης που παίζει και ως φουλ μπακ πλέον με την Κ20).
Πάντως το να πάρεις κάποιον που έχει να παίξει μπάλα τόσο καιρό, για ένα 6μηνο, είναι παράλογο.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

k geo
αν όντως φέρουμε δεκάρι και σέντερ μπακ(για εμένα χρειάζεται άμεσα και μάλιστα εντεκαδάτος με μια σχετική ικανότητα στην προώθηση του παιχνιδιού) θα μιλάμε όντως για μια διαφορετική μεταγραφική περίοδο από προηγούμενες.
Αν φέρει μόνο δεκάρι πάλι ok θα είμαι.Θα καλύψουμε ένα μεγάλο κενό.
Έχω δώσει αρκετές φορές ελαφρυντικά στον Άρνεσεν, θεωρώ ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο το καλοκαίρι,αντίθετα τα πήγε πολύ καλά για πρώτη μεταγραφική περίοδο.
Τώρα όμως που είχε τόσο καιρό μπροστά του να δεί που πονάει η ομάδα και να κάνει το κουμάντο του ώστε να έρθει τουλάχιστον το δεκάρι,και μάλιστα το νωρίτερο δυνατό και όχι στις 31-1-2016, αν γκρινιάξω θα είναι περίεργο?
Ή(επειδή δεν στοχοποιώ καθόλου τον Άρνεσεν) είναι περίεργο να σχολιάζει κάποιος το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη των μεταγραφών ο ιδιοκτήτης της ομάδας επιλέγει να φέρει τον Βεζυρτζή χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το αν και με ποιόν τρόπο θα εμπλέκεται στις μεταγραφές? Είναι περίεργο να μην βρίσκω καμία ποδοσφαιρική λογική σε αυτήν την κίνηση,αφού μόλις πριν από 5 μήνες δόθηκαν τα κλειδιά για τον συγκεκριμένο ρόλο στον δανό?
Δεν νομίζω ότι είναι περίεργο να προβληματίζομαι για αυτό,ούτε είναι περίεργο να ανησυχώ ;)
Μακάρι να βγεί το παληκάρι και να παίξει μπάλλα,εννοείται. Αλλά εκεί έχεις παίχτεςπου μπορούν να καλύψουν το κενό. Τον σκόνδρα τι θα τον κάνουμε? Δεν είναι κεντρικός αμυντικός το παιδί,αυτή είναι η θέση του.Στην τελική και ο κόστα τραυματίας είναι,σύμφωνα και με την λογική σου παίρνεις εκεί μια εναλλακτική λύση μέχρι το καλοκαίρι αν δεν θέλεις να τα σκάσεις τώρα χοντρά για καλό κεντρικό αμυντικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

++++++++ Από τα 5 σέντερ μπακ του Κ_geo τα 2 προήλθαν μετά από "βαφτίσια" +++++++++ Στους 2 από πάνω...

Υ.Γ. Στα μαθηματικά είναι άριστος αλλά στα δύσκολα-λογικά συνήθως απαντάει "εγώ γενικά μιλούσα..." ή τίποτα, για να δούμε τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Δεκ 2015, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δεν εχω καθολου αποψη για τον Γκαλιτσιο αλλα με χαλαει το οτι εδω και εναν μηνα ακουγεται διαρκως οτι στις μεταγραφες θα παρουμε παικτες ΕΤΟΙΜΟΥΣ και παιρνουμε καποιον που εχει να παιξει μηνες...

ΥΓ: Σχετικα με τον Κων/νιδη δεν το καταλαβαινω καθολου... Ο παικτης παιζει 2 ματς και ειναι 6 μηνες τραυματιας. Μονιμως. Τον βλεπουμε μια φορα το εξαμηνο, δεν ειναι κακος αλλα προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει κι ολας. Παρ' ολα αυτα διαρκως εκθειαζεται και τον πιστευουμε και ταλενταρα κλπ... Θεωρω πως ο ντορος που γινεται γυρω απο το ονομα του ειναι αδικαιολογητος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω που εχω ασκησει εντονη κριτικη στον Αρνεσεν για τις καλοκαιρινες του επιλογες δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Γκαλιτσιος ειναι επιλογη του.Δεν ειναι δυνατον ο ιδιος ανθρωπος που πριν 10 μερες δηλωνε οτι δεν θα αποκτηθει εμπειρος παικτης παρα μονο αν προκειται για κατι εξαιρετικο ,να επελεξε να αποκτησει 5ο δεξι μπακ και μαλιστα εναν 30χρονο αποδεδεγμενα μετριο παικτη ,την ιδια στιγμη που πχ αριστερα πλην του Λεοβατς που δεν εχει θελξει μαλιστα δεν υπαρχει αλλη λυση.Οκ δεν εχουν αποδωσει μεχρι τωρα οι καλοκαιρινες μεταγραφες αλλα η λογικη στην αποκτηση τους ηταν ευδιακριτη,εβλεπες ενα σχεδιο,ενα πλανο,η επιλογη Γκαλιτσιου απο Αρνεσεν μονο σε εγκεφαλικο θα μπορουσα να την αποδωσω η στην καλυτερη σε μανατζερικη εξυπηρετηση προκειμενου να ανοιξει ο δρομος για αλλη κινηση.Ακομα και αν πιστεψω οτι επρεπε να αποκτηθει δεξι μπακ στην θεση Κωνσταντινιδη η περιφημη λιστα Αρνεσεν δεν περιειχε μια πιο ενδιαφερουσα περιπτωση,εστω εναν Γκαλιτσιο στα 21-22 του;Εμενα μου βρωμαει τρυπημα στον Δανο και με ζωνουν τα φιδια,το να κρινεται ΤΔ με μολις μια μεταγραφικη περιοδο στο 6 μηνο ,θα ειναι οτι πιο αστειο εχω δει ακομα και στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φιλαράκι δεκτό ότι ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή αλλά πες μου ποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εκτός από Βιερίνια μετά από τόσους τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς έχει επανέλθει?Αν τον Κίτσιου τον θεωρούμε ταλαντούχο ο Κων/δης τότε τι είναι?Αν υπάρχει στην ηλικία τέτοιος μπάκ να έχει τα τρεξίματα του αλλά και την καλή τελική πάσα και σέντρα!Ο Κίτσιου έχει τρεξίματα αλλά είναι τσαπατσούλης!
Εγώ θα ήθελα να δω και τον Γιανούλη που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αξία του!
Τώρα όσο αφορά την μεγάλη μεταγραφή ο Κράμαριτς είναι άπιαστο όνειρο αλλά το καλό είναι ότι δεν παίζει στην Λέστερ (ούτε χτες έπαιξε με την Μαν Σίτυ) και πρέπει εκεί να κάνει τα κονέ του ο Τούντορ
Άβαταρ μέλους
omerta76

ilovegame27 έγραψε:Φιλαράκι δεκτό ότι ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή αλλά πες μου ποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εκτός από Βιερίνια μετά από τόσους τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς έχει επανέλθει?Αν τον Κίτσιου τον θεωρούμε ταλαντούχο ο Κων/δης τότε τι είναι?Αν υπάρχει στην ηλικία τέτοιος μπάκ να έχει τα τρεξίματα του αλλά και την καλή τελική πάσα και σέντρα!Ο Κίτσιου έχει τρεξίματα αλλά είναι τσαπατσούλης!
Εγώ θα ήθελα να δω και τον Γιανούλη που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αξία του!
Τώρα όσο αφορά την μεγάλη μεταγραφή ο Κράμαριτς είναι άπιαστο όνειρο αλλά το καλό είναι ότι δεν παίζει στην Λέστερ (ούτε χτες έπαιξε με την Μαν Σίτυ) και πρέπει εκεί να κάνει τα κονέ του ο Τούντορ
Kramaric παιζει δυνατα για Τορίνο, ετσι ακουγεται εδω στην Ιταλία....
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Είδα φίλε μου χτες τον αγώνα Λέστερ -Μαν Σιτυ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει ο Κράμαριτς?Εντάξει την Τορίνο εκτός ότι παίζει Σέριε Α δεν την θεωρώ μεγάλο μέγεθος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”