k geo
αν όντως φέρουμε δεκάρι και σέντερ μπακ(για εμένα χρειάζεται άμεσα και μάλιστα εντεκαδάτος με μια σχετική ικανότητα στην προώθηση του παιχνιδιού) θα μιλάμε όντως για μια διαφορετική μεταγραφική περίοδο από προηγούμενες.
Αν φέρει μόνο δεκάρι πάλι ok θα είμαι.Θα καλύψουμε ένα μεγάλο κενό.
Έχω δώσει αρκετές φορές ελαφρυντικά στον Άρνεσεν, θεωρώ ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο το καλοκαίρι,αντίθετα τα πήγε πολύ καλά για πρώτη μεταγραφική περίοδο.
Τώρα όμως που είχε τόσο καιρό μπροστά του να δεί που πονάει η ομάδα και να κάνει το κουμάντο του ώστε να έρθει τουλάχιστον το δεκάρι,και μάλιστα το νωρίτερο δυνατό και όχι στις 31-1-2016, αν γκρινιάξω θα είναι περίεργο?
Ή(επειδή δεν στοχοποιώ καθόλου τον Άρνεσεν) είναι περίεργο να σχολιάζει κάποιος το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη των μεταγραφών ο ιδιοκτήτης της ομάδας επιλέγει να φέρει τον Βεζυρτζή χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το αν και με ποιόν τρόπο θα εμπλέκεται στις μεταγραφές? Είναι περίεργο να μην βρίσκω καμία ποδοσφαιρική λογική σε αυτήν την κίνηση,αφού μόλις πριν από 5 μήνες δόθηκαν τα κλειδιά για τον συγκεκριμένο ρόλο στον δανό?
Δεν νομίζω ότι είναι περίεργο να προβληματίζομαι για αυτό,ούτε είναι περίεργο να ανησυχώ
Μακάρι να βγεί το παληκάρι και να παίξει μπάλλα,εννοείται. Αλλά εκεί έχεις παίχτεςπου μπορούν να καλύψουν το κενό. Τον σκόνδρα τι θα τον κάνουμε? Δεν είναι κεντρικός αμυντικός το παιδί,αυτή είναι η θέση του.Στην τελική και ο κόστα τραυματίας είναι,σύμφωνα και με την λογική σου παίρνεις εκεί μια εναλλακτική λύση μέχρι το καλοκαίρι αν δεν θέλεις να τα σκάσεις τώρα χοντρά για καλό κεντρικό αμυντικό.