Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα σε όλους...Είπα να πιω έναν καφέ και να διαβάσω καμιά είδηση...Απ την αγωνία μου αν υπέγραψε ο Γκαλίτσιος ή όχι ακόμα έβλεπα εφιάλτη ότι μας τον "έκλεψε" τελευταία στγμή η Ίντερ γιατί λέει το Μιλάνο
είναι η πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής μόδας
και πως να το άφηναν να πάει χαμένο τέτοιο fashion icon;;; 
Συνέλθετε όλοι εκεί στην Π.Α.Ε. ρρρρρέέέέέέ!!!!!
Έχετε "ξεκουτιάνει" τελείως πιάάάάάά;;;;;

Συνέλθετε όλοι εκεί στην Π.Α.Ε. ρρρρρέέέέέέ!!!!!

- Duke_Rolson
Κατ, ξάπλα είμαι, από κινητό μπαίνω 
Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής με 39 και τριάντα "Σε λίγο θα σας πάρουμε", ενημερώθηκα πως θα περιμένω τουλάχιστον άλλη μια++ ώρα
Σηκώθηκα και έφυγα, πήρα 3 το βράδυ τον πατέρα μου να με πάει σε ιδιωτικό και σε μια ώρα είχα κάνει εξέταση Από παθολόγο, εξετάσεις ούρων, αίματος, ακτινογραφία και έφυγα κιόλας με τα αποτελέσματα... 71€ σύνολο που θα μου λείψουν ίσως, αλλά έκανα τη δουλειά μου τουλάχιστον...

Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής με 39 και τριάντα "Σε λίγο θα σας πάρουμε", ενημερώθηκα πως θα περιμένω τουλάχιστον άλλη μια++ ώρα
Σηκώθηκα και έφυγα, πήρα 3 το βράδυ τον πατέρα μου να με πάει σε ιδιωτικό και σε μια ώρα είχα κάνει εξέταση Από παθολόγο, εξετάσεις ούρων, αίματος, ακτινογραφία και έφυγα κιόλας με τα αποτελέσματα... 71€ σύνολο που θα μου λείψουν ίσως, αλλά έκανα τη δουλειά μου τουλάχιστον...
- kataramenos5
Re: Καφενείο
pgetsos έγραψε: Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής .

Ευχαριστώ γκοραν

Σε κανονική μέρα, 4 ωρίτσες τις θες. Μη κοιτάς Θεσσαλονίκη εκεί είστε καλά στα νοσοκομεία
Εδώ κάθε Νοσοκομείο πιάνει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο στην εφημερία του... Και είναι και σε πλήρη διάλυση μερικά, μου έχουν πει στο Τζανειο να αγοράσω ουροσυλλέκτη γιατί δεν είχαν
6 ώρες ήταν το νούμερο 64... Και χάρηκα Στην αρχή, λέω 7 νούμερα μόνο, το έχωkataramenos5 έγραψε:pgetsos έγραψε: Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής .![]()
![]()
Μαλλον καποιος εκανε κοπανα.Δεν υπαρχει αυτο.

Σε κανονική μέρα, 4 ωρίτσες τις θες. Μη κοιτάς Θεσσαλονίκη εκεί είστε καλά στα νοσοκομεία
Εδώ κάθε Νοσοκομείο πιάνει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο στην εφημερία του... Και είναι και σε πλήρη διάλυση μερικά, μου έχουν πει στο Τζανειο να αγοράσω ουροσυλλέκτη γιατί δεν είχαν

- kataramenos5
6 ωρες για 7 νουμερα δε δικαιολογειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Δηλαδη οι δικοι μας εδω πανω εξεταζουν αλλιώς?να μου λεγες πηγα και ειχε 30 νουμερα μπροστα ναι.Ο πολυς κοσμος δεν ειναι δικαιολογια για τετοια καθυστερηση.Τα χουμε φαει με το κουταλι τα εφημερευοντα.
6 ώρες για ΚΑΝΈΝΑ νούμερο. Δε προχώρησε ποτέ. Η ενημέρωση ήταν μόνιμα "Υπάρχουν πολλά εισερχόμενα από ασθενοφόρα"
Εδώ δεν έχει αρκετούς γιατρούς, για οργάνωση κτλ δε το συζητώ... Πχ ένας γιατρός για ορθοπεδικό και για επείγοντα εκαβ. Δε το έχω δει αλλού αυτό το πράγμα
Εδώ δεν έχει αρκετούς γιατρούς, για οργάνωση κτλ δε το συζητώ... Πχ ένας γιατρός για ορθοπεδικό και για επείγοντα εκαβ. Δε το έχω δει αλλού αυτό το πράγμα
Re: Καφενείο
Κι εδώ τα ίδια Πέτρο μην νομίζεις...Εκτός βέβαια από το 1.000.000 "πελάτες" στη εφημερία, αλλά και με πολύ λιγότερους γιατρούς...Όσο για ουροσυλλέκτες κι άλλα αναλώσιμα, ούτε εδώ υπάρχουν διαθέσιμοι, ούτε στα τακτικά ούτε στα έκτακτα ιατρείαpgetsos έγραψε:Ευχαριστώ γκοραν6 ώρες ήταν το νούμερο 64... Και χάρηκα Στην αρχή, λέω 7 νούμερα μόνο, το έχωkataramenos5 έγραψε:pgetsos έγραψε: Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής .![]()
![]()
Μαλλον καποιος εκανε κοπανα.Δεν υπαρχει αυτο.

Υ.Γ. Κατ πόσο καιρό έχεις να πας σε εφημερεύον;;;

Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομεία
Δεν είχα ποτέ παράπονο..

pgetsos έγραψε:Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομείαΔεν είχα ποτέ παράπονο..

καλα ειχες το νουμερο 71 περιμενες 6 ωρες και πηγες εδωσες 71€ σε ιδιωτικο γιατρο?

και γιατι δεν πηγες απο την αρχη?

περαστικα!
stelyk έγραψε:pgetsos έγραψε:Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομείαΔεν είχα ποτέ παράπονο..
![]()
![]()
τι λες ρε παλαβε?
![]()
![]()
![]()