Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περαστικά σε όλους!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

της τατιανας βλεπω.
καλημερες και περαστικα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους...Είπα να πιω έναν καφέ και να διαβάσω καμιά είδηση...Απ την αγωνία μου αν υπέγραψε ο Γκαλίτσιος ή όχι ακόμα έβλεπα εφιάλτη ότι μας τον "έκλεψε" τελευταία στγμή η Ίντερ γιατί λέει το Μιλάνο :shock: είναι η πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής μόδας :shock: και πως να το άφηναν να πάει χαμένο τέτοιο fashion icon;;; :o

Συνέλθετε όλοι εκεί στην Π.Α.Ε. ρρρρρέέέέέέ!!!!! :lol: Έχετε "ξεκουτιάνει" τελείως πιάάάάάά;;;;; :evil: :mrgreen: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

καλησπέρα.. για ποιόν λόγο πήγα για μπάνια? δεν κατάλαβα.. :? :? :?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κατ, ξάπλα είμαι, από κινητό μπαίνω :P

Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής με 39 και τριάντα "Σε λίγο θα σας πάρουμε", ενημερώθηκα πως θα περιμένω τουλάχιστον άλλη μια++ ώρα

Σηκώθηκα και έφυγα, πήρα 3 το βράδυ τον πατέρα μου να με πάει σε ιδιωτικό και σε μια ώρα είχα κάνει εξέταση Από παθολόγο, εξετάσεις ούρων, αίματος, ακτινογραφία και έφυγα κιόλας με τα αποτελέσματα... 71€ σύνολο που θα μου λείψουν ίσως, αλλά έκανα τη δουλειά μου τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε: Εν τέλει, 6 ώρες αναμονής .
:shock: :shock: :shock: Μαλλον καποιος εκανε κοπανα.Δεν υπαρχει αυτο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Περαστικά σου και πάλι Πέτρο...Και για τα 71ευρώ φυσικά... ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευχαριστώ γκοραν
kataramenos5 έγραψε:
6 ώρες ήταν το νούμερο 64... Και χάρηκα Στην αρχή, λέω 7 νούμερα μόνο, το έχω :lol:

Σε κανονική μέρα, 4 ωρίτσες τις θες. Μη κοιτάς Θεσσαλονίκη εκεί είστε καλά στα νοσοκομεία

Εδώ κάθε Νοσοκομείο πιάνει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο στην εφημερία του... Και είναι και σε πλήρη διάλυση μερικά, μου έχουν πει στο Τζανειο να αγοράσω ουροσυλλέκτη γιατί δεν είχαν :!:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

6 ωρες για 7 νουμερα δε δικαιολογειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Δηλαδη οι δικοι μας εδω πανω εξεταζουν αλλιώς?να μου λεγες πηγα και ειχε 30 νουμερα μπροστα ναι.Ο πολυς κοσμος δεν ειναι δικαιολογια για τετοια καθυστερηση.Τα χουμε φαει με το κουταλι τα εφημερευοντα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

6 ώρες για ΚΑΝΈΝΑ νούμερο. Δε προχώρησε ποτέ. Η ενημέρωση ήταν μόνιμα "Υπάρχουν πολλά εισερχόμενα από ασθενοφόρα"

Εδώ δεν έχει αρκετούς γιατρούς, για οργάνωση κτλ δε το συζητώ... Πχ ένας γιατρός για ορθοπεδικό και για επείγοντα εκαβ. Δε το έχω δει αλλού αυτό το πράγμα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο

pgetsos έγραψε:Ευχαριστώ γκοραν
kataramenos5 έγραψε:
6 ώρες ήταν το νούμερο 64... Και χάρηκα Στην αρχή, λέω 7 νούμερα μόνο, το έχω :lol:

Σε κανονική μέρα, 4 ωρίτσες τις θες. Μη κοιτάς Θεσσαλονίκη εκεί είστε καλά στα νοσοκομεία

Εδώ κάθε Νοσοκομείο πιάνει πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο στην εφημερία του... Και είναι και σε πλήρη διάλυση μερικά, μου έχουν πει στο Τζανειο να αγοράσω ουροσυλλέκτη γιατί δεν είχαν :!:
Κι εδώ τα ίδια Πέτρο μην νομίζεις...Εκτός βέβαια από το 1.000.000 "πελάτες" στη εφημερία, αλλά και με πολύ λιγότερους γιατρούς...Όσο για ουροσυλλέκτες κι άλλα αναλώσιμα, ούτε εδώ υπάρχουν διαθέσιμοι, ούτε στα τακτικά ούτε στα έκτακτα ιατρεία :o :o :o ...Άστα να παν στα διάλα... :cry: :cry: :cry:

Υ.Γ. Κατ πόσο καιρό έχεις να πας σε εφημερεύον;;; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομεία :P Δεν είχα ποτέ παράπονο..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

pgetsos έγραψε:Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομεία :P Δεν είχα ποτέ παράπονο..
:lol: :lol: :lol: τι λες ρε παλαβε? :lol: :lol: :lol:

καλα ειχες το νουμερο 71 περιμενες 6 ωρες και πηγες εδωσες 71€ σε ιδιωτικο γιατρο? :lol: :lol: :lol:
και γιατι δεν πηγες απο την αρχη? :mrgreen:
περαστικα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

stelyk έγραψε:
pgetsos έγραψε:Θεσσαλονίκη Έχω πάει δοξα τω Θεό σε όλα τα νοσοκομεία :P Δεν είχα ποτέ παράπονο..
:lol: :lol: :lol: τι λες ρε παλαβε? :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Μήπως εννοείς τα ιδιωτικά; :o :o :o :o :o :o :o :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”