Frank Arnesen
- ace79grpaok
Re: Frank Arnesen
Φυγε μόνος σου ,αφου βλέπεις ότι εδω δεν είναι ομάδα αλλά η τόλμη και γοητεία και εσύ φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος δεν νομίζω ότι θα κάτσεις να παίξεις τον θορν τωρ στα γεραματα.
Πολύ σωστά και το δείχνει απερίφραστα έως ενοχλητικά...Βδομάδα παρά βδομάδα ο Ζησάκος φιλοξενούμενος στην σουίτα ενώ τον Φρανκ δεν τον είδαμε ποτέ κατά κει...Πολλά τα αυτογκόλ, μην βλέπετε που δεν μιλάμε ως τώρα για το καλό (υποτίθεται) της ομάδας...kataramenos5 έγραψε:Τις ανησυχιες μου για τις σχεσεις Ιβαν ΖΒ τις ξερεις .K_geo έγραψε:αυτο το παραπανω ειναι που με βαζει σε σκεψεις, το εξεφρασε πολυ καλα ο κατ5.Με χουνε ζωσει τα φιδια λεμε μ αυτα που διαβαζω τελευταια.

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ασε ρε που τους βλέπετε και δεν μιλάτε για το "καλό της ομάδας".
Αυτες οι π@υστιες τόσα χρόνια μας κρατάνε πίσω.
Του στυλ "εγώ ξέρω, εχω ακρες, βλέπω τί γίνεται μες την ΠΑΕ αλλά δεν μιλάω".
Οποιος ξέρει να τα πει ΟΛΑ με ονόματα και διευθύνσεις.
Γιατί εγώ ξέρω οτι ο Φρανκ Αρνεσεν εχει το αποκλειστικό κουμάντο.
Οποιος ξέρει κάτι άλλο να βγει να το πεί.
Οχι να πετάει μια μλκ και να βάζει και δέκα φατσούλες για να κρυφτεί σαν την πουτ@να.
Αυτά.
Αυτες οι π@υστιες τόσα χρόνια μας κρατάνε πίσω.
Του στυλ "εγώ ξέρω, εχω ακρες, βλέπω τί γίνεται μες την ΠΑΕ αλλά δεν μιλάω".
Οποιος ξέρει να τα πει ΟΛΑ με ονόματα και διευθύνσεις.
Γιατί εγώ ξέρω οτι ο Φρανκ Αρνεσεν εχει το αποκλειστικό κουμάντο.
Οποιος ξέρει κάτι άλλο να βγει να το πεί.
Οχι να πετάει μια μλκ και να βάζει και δέκα φατσούλες για να κρυφτεί σαν την πουτ@να.
Αυτά.
ο Ζησάκος απο τοτε που πήγε στη Βέροια έχει έρθει δυο (2) φορες στη Τούμπα, μια στην αρχή της σεζόν και μια πριν απο λίγες ημέρες. άλλωστε όποτε έχει έρθει έγιναν τα απαραίτητα αρδορεπορταζ οπότε είναι εύκολο κανείς να το διαπιστώσει και μονος του.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγώ τον είδα με τα μάτια μου στο ματς με την Ντόρτμουντ.
Δεν με νοιαζει αν ερχεται και πότε.
Να κόψει διαρκείας και να ερχεται σε ολα τα ματς. Δικαίωμα του.
Τους υπαινιγμους οτι κάνει κουμάντο και επηρρεαζει ομως δεν τους γουστάρω.
Οποιος τους κάνει να μας πει τί ακριβώς ξέρει.
Δεν με νοιαζει αν ερχεται και πότε.
Να κόψει διαρκείας και να ερχεται σε ολα τα ματς. Δικαίωμα του.
Τους υπαινιγμους οτι κάνει κουμάντο και επηρρεαζει ομως δεν τους γουστάρω.
Οποιος τους κάνει να μας πει τί ακριβώς ξέρει.
Είπε κανείς ότι ξέρει ρε φίλε; Ότι βλέπουμε λέμε...Δηλαδή εσένα που πάει το μυαλό σου μιας και σ έχω για έξυπνο άνθρωπο; Και προς τι τα νεύρα και η αήθης επίθεση; Σου έχουμε κάνει κάτι ή θέλεις κάτι να πετύχεις έτσι και δεν καταλαβαίνουμε; Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ πολύ μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που μας "την πέφτεις" εντελώς αναίτια μέσα σε λίγο καιρό...
καλα λεει ο Γιώργος. Βλέπουμε έναν ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ και αμέσως να τον..προσλάβουμε...
έχει τεράστια διαφορά το ενα με το άλλο... και ειδικά αν δεν έχουμε γνώση των δεδομένων είναι μώρο το να τα κατασκευάζουμε εμείς γιατί πάντα ενα λανθασμένο συμπέρασμα οδηγεί σε αλυσιδωτα λανθασμένες αντιδράσεις...
έχει τεράστια διαφορά το ενα με το άλλο... και ειδικά αν δεν έχουμε γνώση των δεδομένων είναι μώρο το να τα κατασκευάζουμε εμείς γιατί πάντα ενα λανθασμένο συμπέρασμα οδηγεί σε αλυσιδωτα λανθασμένες αντιδράσεις...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Την πέφτω σε οποιον κάνει τον έξυπνο και δεν σκέφτεται πριν γράψει την κοτσάνα του. Απαντώ ακόμα χειρότερα σε όσους αφήνουν υπονοούμενα και δηλητηριάζουν τα μυαλά οσων επισκέφτονται το φόρουμ.
Αν καποιος ξέρει οτιδήποτε για την σχεση ζηση - ΠΑΕ να μας το πει και μας να γνωρίζουμε.
Αν δεν ξέρει και τα πετάει για να γίνει σούσουρο να περιμένει και χειρότερο κράξιμο.
Αν καποιος ξέρει οτιδήποτε για την σχεση ζηση - ΠΑΕ να μας το πει και μας να γνωρίζουμε.
Αν δεν ξέρει και τα πετάει για να γίνει σούσουρο να περιμένει και χειρότερο κράξιμο.
Εσύ ειδικά που πρέπει να διαβάζεις όλα τα posts μου πρέπει να είδες τουλάχιστον 2-3 στα οποία εύχομαι να μην ισχύει τίποτε απ αυτά και να είναι από αρδοσύνες μέχρι και έξυπνα επικοινωνιακά τρικ του Ιβάν για να μπερδέψει τους πάντες...K_geo έγραψε:καλα λεει ο Γιώργος. Βλέπουμε έναν ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ και αμέσως να τον..προσλάβουμε...
Ρε πάτε καλά; Σε μένα ρε βρήκατε να πείτε ότι γράφω κοτσάνες χωρίς να σκέφτομαι; Κάντε μου τη χάρη και συνέλθετε και οι δύο σας παρακαλώ πολύ...Άντε μπράβο...
Υ.Γ. Μίλησα ποτέ ή έστω εννόησα πρόσληψη Βρύζα; Αυτά καταλάβατε; Τότε είστε λάθος καρντάσια μου...Είναι απίθανο όμως απ αυτά που γράφονται κι ακούγονται να επηρεάζει ακόμα τον Ιβάν ο Ζησάκος με τα δικά του σκεπτικά που (επί Ιβάν πάντα) αποδείχτηκαν κατά 90% λανθασμένα και ήταν κι ο βασικός λόγος που "πήρε δρόμο"; Αυτό και μόνο εννοούσα φίλοι μου (τα πολύ πιθανά και τώρα και γνωστά εδώ και τρεισήμισι χρόνια μπρος-πίσω του Ιβάν δηλαδή) και μην βάζετε στο στόμα μου λόγια και στο μυαλό μου σκεπτικά που δεν έχω πει και σκεφτεί αντίστοιχα σας παρακαλώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 04 Ιαν 2016, 17:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγώ παλι μιλάω ειδικά.
Σε κάθε δευτερο ποστ -τσουπ! πετάς και μια χαριτωμενιά.
Αν δεν σταματήσυμε δλδ να σου την λέμε τί θα κάνεις;
Θα προσβληθείς και θα σταματήσεις να γράφεις;

Σε κάθε δευτερο ποστ -τσουπ! πετάς και μια χαριτωμενιά.
Αν δεν σταματήσυμε δλδ να σου την λέμε τί θα κάνεις;
Θα προσβληθείς και θα σταματήσεις να γράφεις;

Να συνελθουν, οκ...goran 64 έγραψε: Ρε πάτε καλά; Σε μένα ρε βρήκατε να πείτε ότι γράφω κοτσάνες χωρίς να σκέφτομαι; Κάντε μου τη χάρη και συνέλθετε και οι δύο σας παρακαλώ πολύ...Άντε μπράβο...
Αλλά...
Μπορείς να μου δείξεις κάπως ότι ο ζήσης έρχεται, όπως λες, κάθε δύο βδομάδες στη σουίτα;
Επίσης, γιατί δε μιλάς; Τι θα πει για το καλό, υποτίθεται, της ομάδας; Τι ΞΈΡΕΙΣ και δεν μιλάς;

Απάντησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ και όχι πάλι γενικά σε παρακαλώ
Goran για τον ζβ έχει δίκαιο θεωρίες συνωμοσίας είναι αυτά η ξέρεις και τα λες με στοιχεία η δεν λες τίποτε, το ότι πήγε τούμπα δύο φορές δεν λέει τίποτε απολύτως από μόνο του
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα πάψω georgedoulk2008;
Και συγγνώμη δηλαδή...Ανοιχτό forum για να λέμε τις απόψεις μας δεν είναι εδώ; Εγώ μάλιστα τις τεκμηριώνω κιόλας, δεν παραφράζω γραφόμενα κανενός και κρατάω κι επιφυλάξεις για το "αν είναι έτσι που φαίνονται τα πράγματα"...
Άλλοι κάνουν τρισχειρότερα εδώ μέσα κι όταν μιλάω για δηλητήριο και "Γκαιμπελικές" τακτικές, αυτοί παίρνουν "άφεση" κι εγώ την ακούω κι από πάνω...Δηλαδή τι; Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι άδικο να υπάρχουν;
Υ.Γ. Δεν είσαι και τόσο "συχνός" στο forum φίλε μου για να καταλάβεις ίσως για τι μιλάω αλλά όσα λέω υπάρχουν γραμμένα κι αποδεικνύονται πανεύκολα...
Και συγγνώμη δηλαδή...Ανοιχτό forum για να λέμε τις απόψεις μας δεν είναι εδώ; Εγώ μάλιστα τις τεκμηριώνω κιόλας, δεν παραφράζω γραφόμενα κανενός και κρατάω κι επιφυλάξεις για το "αν είναι έτσι που φαίνονται τα πράγματα"...
Άλλοι κάνουν τρισχειρότερα εδώ μέσα κι όταν μιλάω για δηλητήριο και "Γκαιμπελικές" τακτικές, αυτοί παίρνουν "άφεση" κι εγώ την ακούω κι από πάνω...Δηλαδή τι; Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι άδικο να υπάρχουν;
Υ.Γ. Δεν είσαι και τόσο "συχνός" στο forum φίλε μου για να καταλάβεις ίσως για τι μιλάω αλλά όσα λέω υπάρχουν γραμμένα κι αποδεικνύονται πανεύκολα...