Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μονο ο "τίμιος" Γκαλίτσιος μας έλειπε.
Να φύγει το 2015 και να πάρει μαζί του τους εφιάλτες μας.
Να φύγει το 2015 και να πάρει μαζί του τους εφιάλτες μας.
Βγάλε και συ ρε φίλε georgedoulk2008 κανένα νέο χειμερινό επεισόδιο του "ο Φρανκ στη χώρα των λευκών ζουλού" να "ησυχάσουμε" λιγάκι χρονιάρες μέρες... 

-
Αυτή είναι η μοίρα μας .Μια ζωή τα ίδια, δε θα κάνουμε τίποτα πότε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, μόνοι μας αυτοκαταστρεφομαστε, δεν χρειάζονται άλλοι.
Τρέμετε, πήραμε γκαλιτσιο λέμε. ...έτοιμος να μπει την Κυριακή. Ξέρει ο Γιώργος
Τρέμετε, πήραμε γκαλιτσιο λέμε. ...έτοιμος να μπει την Κυριακή. Ξέρει ο Γιώργος
Προτεινω να μην ανοιξουμε τοπικ του Γκαλιτσιου αν ανακοινωθει και για οικονομια χωρου να συζηταμε γιαυτον εδω:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1305

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1305

- desperando
- Επικοινωνία:
Και πρωταθλημα θελουν να παρουν αλλα δεν ξερουν τοche4 έγραψε:desperando έγραψε:Δεν εχω πουλεν φιλε μουche4 έγραψε:
Δε βγαζω κομπλεξ απλα δεν εχει παιξει ουτε 5 ματς σερι ειναι γυαλινος ... Πως να το πω πιο κομψα για να μην προσβαλω το πουλεν σου
Οσο για τους τραυματισμούς και ειδικοτερα τους μυικους αν ηταν σε μια ομαδα του εξωτερικού θα του το ειχαν λυσει
Μη πιανες;ι απο μια λεξη
Πως θα το λυσεις το θεμα ρε ντεσπε
Νομιζεις εδω στον ΠΑΟΚ δε θελουν να ειναι υγιειης
Πως.
Οσο για τον κων/δη. Μολις φετος πηγαν να δουλεψουν πανω στις μυικες ανισσοροπιες του.
Αν μπορεί να γίνει κάτι και για το μαλί, θα το εκτιμούσα........

che4 έγραψε:cellophan έγραψε:Τώρα θα πω κάτι και ας με βρίσετε.
Ο Γκαλίτσιος αν παίξει όπως έπαιξε τα δύο γεμάτα χρόνια στο Βέλγιο, θα είναι πολύ καλή προσθήκη. Είναι άλογο κανονικό και με σχετικά καλή σέντρα. Ας μη βιαστούμε. Στον γαύρο έπεσε πάνω στον Τοροσίδη, αλλιώς δε θα έφευγε ποτέ. Έχω ακούσει ουκ ολίγους από δαύτους να λένε πως είναι το καλύτερο δεξί που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.
Αν το συμβόλαιο του είναι νορμάλ, ίσως και να καταλήξουμε με προστιθέμενη αξία από αυτή την κίνηση. Τέλος, μην ακούω για σέντερ μπακ. Ούτε κατά διάνοια ο Γκαλίτσιος εκεί.
Αυτο πιστευω και εγω αλλα δεν το λεω τοσο φωναχτα γιατι θα φα πολυ κραξιμο
Απλα στο ντυσιμο ειναι για ξυλο
Ορο στο συμβολαιο μονο με φορμες
Ναι για να τον φέρουμε στο τέλος των μεταγραφών και οι μισοί εδώ να κράζουν γιατι δεν τον φέρε στην αρχή για να κάνει και καμία προπόνηση. Τα ίδια λέγαμε και για τον Παπαδόπουλο...έλεος πια, δεν πιάνο αστέ πουθενα. Γκρίνια και μιρλα μονοDuke_Rolson έγραψε:Ο πρόεδρος της βαλερέγκα είναι ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο.. με το ζόρι ουέφα..fidel έγραψε:συμφωνώ για το δεύτερο σκέλος.......ως αναφορά τον πρώτο το ότι είναι απο τους ποιο πλούσιος δεν μου λεει κάτι...σύγκρινε τον με τους τοπ 50 τις Ρωσιας είναι πολλή μικρός μπροστά τους.......γνωρίζοντας οτι για τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία της ευρωπαϊκής Ελλάδος τα διεκδικούν Κινέζοι Ρωσοι Και Γερμανό-Ευρωπαιοι καταλαβαίνεις ότι μόνος του δεν.......Αλλο που ξερουμε που θα καταληξουν
φιντέλ και σαν απάντηση σε προηγούμενα ποστ, το ότι αγοράζουν τις ομάδες "Φάντς" είναι διεθνές φαινόμενο.. έτσι λειτουργεί η οικονομία.. νομίζω ότι έχεις στο μυαλό σου εκείνο το πρότυπο του προέδρου που είχε το εργοστάσιο στη σίνδο, άναβε την πουράκλα πρωί πρωί και έφερνε τον μπέρι με 100,000,000 δραχμές...
Η άρσεναλ για παράδειγμα έχει δεκάδες μικρομετόχους που είναι πάρα πολύ πλούσιοι.. έχουν από 10%.. Η μαν γιου από την άλλη, έχει τους αμερικάνους με το πλ. πακέτο..
Με αυτό θέλω να πώ ότι είτε μόνος του είτε με παρέα, είτε γιατί θέλει τα λιμάνια είτε γιατί έχει γκάβλα και θέλει να δεί τσου λου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. ο τύπος χώνει χρήμα, μας πλήρωσε τα χρέη, προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά δεν είναι ποδοσφαιράνθρωπος.. Από την άλλη όμως δεν πρέπει κιόλας.. Πληρώνει τους "κατάλληλους" για την θέση τους...
υγ. αν θες να το επεκτείνουμε σε τέτοιο επίπεδο, μπορώ να πως δύο πράγματα.. αυτό με τα φάντς πάντως δεν είναι χαρακτηριστικό ρωσίας..
υγ 2.. για να είμαστε ον-τόπικ. ο γκαλίτσιος, αν κλείσει θα είναι επιτυχία μόνο αν φύγει κάποιος που δεν αποδίδει καθόλου δλδ. σκόνδρας.. Παρόλ'αυτά τελείως λάθος σαν κίνηση μάρκετινγκ. έχεις τον κόσμο σκασμένο και κάνεις αυτή τη μεταγραφή πρώτα...? Δώσε λίγο κίνητρο. Φέρε μια καλή κίνηση πρώτα, και κλείσε τον γκαλίτσιο τελευταίες μέρες...Ή πριν από το μεγάλο όνομα που μπορεί να συζητάς, και τους οποίους μπορείς να κλείσεις συνήθως 2-3 μέρες πριν την λήξη της μεταγ. περιόδου...
;μακαρι να τον δουλεψουν και να στρωσει γιατι ταλενταρα ειναι ... Αν καποιος μπορει να λυσει το προβλημα το σωματικο θα ειναι το καλυτρο δεξι μπακ του πρωταθληματοςdesperando έγραψε:
Και πρωταθλημα θελουν να παρουν αλλα δεν ξερουν το
Πως.
Οσο για τον κων/δη. Μολις φετος πηγαν να δουλεψουν πανω στις μυικες ανισσοροπιες του.
Μεχρι τοτε ας βολευτουμε με γκαλιτσιο
Πραγματικα μονο ο υγειης κωννιδης ειναι καλυτερος του απο κιτσιο και σκονδραο καλυτερος ο γκαλι παιχτικα ... Οποτε ας ερθει για μπαλωμα μεχρι να στρωσουν τον μικρο και ας παρει και ενα χρονο δε χρειαζεται να βιαζται μονο με σωστη αποθεραπει και μετα σωστη προετοιμασια ας ξαναμπει οσο και αν αργησει
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Να μην τον φερει καθόλου δλδ δεν παίζει;
Απο όλα τα δεξια σεντερ μπακ, σε ολοκληρο τον κόσμο, ο γκαλίτσιος μας έλειπε;
Ολοί κρίνονται στο γήπεδο αλλα ξέρω τι σας χαλάει το ονομά Γκαλιτσίος
ενω αν το λέγαν Γκαλιτσιτς ε;
ενω αν το λέγαν Γκαλιτσιτς ε;

Duke_Rolson έγραψε:Ο πρόεδρος της βαλερέγκα είναι ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο.. με το ζόρι ουέφα..fidel έγραψε:συμφωνώ για το δεύτερο σκέλος.......ως αναφορά τον πρώτο το ότι είναι απο τους ποιο πλούσιος δεν μου λεει κάτι...σύγκρινε τον με τους τοπ 50 τις Ρωσιας είναι πολλή μικρός μπροστά τους.......γνωρίζοντας οτι για τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία της ευρωπαϊκής Ελλάδος τα διεκδικούν Κινέζοι Ρωσοι Και Γερμανό-Ευρωπαιοι καταλαβαίνεις ότι μόνος του δεν.......Αλλο που ξερουμε που θα καταληξουν
φιντέλ και σαν απάντηση σε προηγούμενα ποστ, το ότι αγοράζουν τις ομάδες "Φάντς" είναι διεθνές φαινόμενο.. έτσι λειτουργεί η οικονομία.. νομίζω ότι έχεις στο μυαλό σου εκείνο το πρότυπο του προέδρου που είχε το εργοστάσιο στη σίνδο, άναβε την πουράκλα πρωί πρωί και έφερνε τον μπέρι με 100,000,000 δραχμές...
Η άρσεναλ για παράδειγμα έχει δεκάδες μικρομετόχους που είναι πάρα πολύ πλούσιοι.. έχουν από 10%.. Η μαν γιου από την άλλη, έχει τους αμερικάνους με το πλ. πακέτο..
Με αυτό θέλω να πώ ότι είτε μόνος του είτε με παρέα, είτε γιατί θέλει τα λιμάνια είτε γιατί έχει γκάβλα και θέλει να δεί τσου λου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. ο τύπος χώνει χρήμα, μας πλήρωσε τα χρέη, προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά δεν είναι ποδοσφαιράνθρωπος.. Από την άλλη όμως δεν πρέπει κιόλας.. Πληρώνει τους "κατάλληλους" για την θέση τους...
υγ. αν θες να το επεκτείνουμε σε τέτοιο επίπεδο, μπορώ να πως δύο πράγματα.. αυτό με τα φάντς πάντως δεν είναι χαρακτηριστικό ρωσίας..
υγ 2.. για να είμαστε ον-τόπικ. ο γκαλίτσιος, αν κλείσει θα είναι επιτυχία μόνο αν φύγει κάποιος που δεν αποδίδει καθόλου δλδ. σκόνδρας.. Παρόλ'αυτά τελείως λάθος σαν κίνηση μάρκετινγκ. έχεις τον κόσμο σκασμένο και κάνεις αυτή τη μεταγραφή πρώτα...? Δώσε λίγο κίνητρο. Φέρε μια καλή κίνηση πρώτα, και κλείσε τον γκαλίτσιο τελευταίες μέρες...Ή πριν από το μεγάλο όνομα που μπορεί να συζητάς, και τους οποίους μπορείς να κλείσεις συνήθως 2-3 μέρες πριν την λήξη της μεταγ. περιόδου...
Αδελφε μιας και δεν διαβασες ολα μου τα ποστ μου ,δισνοησες.....δεν ειμαι εναντια τον funds....διαβασε μερικες σελιδες πριν για να αποσαφηνιστεί τι εννοώ
εντάξει. μετράει και το ότι είναι Έλληνας, δλδ ευκολότερη προσαρμογή κτλ. συν αυτό που λενε περι λέκο, που δεν είναι κατι το απίθανο να συμβαίνει. εμένα για ενα 6μηνο με οψιον για ενα ακομα χρονο, με κανα 10-15αρι το μηνα, δε με χαλαει. δεν θα αλλάξει και τις ισσοροπίες της ομάδα ούτε θα φάει το μισο μπατζετ ξερω γω.georgedoulk2008 έγραψε:Να μην τον φερει καθόλου δλδ δεν παίζει;
- Duke_Rolson
το να σου πασάρει/φορτώσει ο μάνατζερ [ακούγεται κουτσολιάκος] τον ποδοσφαιριστή για να σου φέρει και άλλο ένα όνομα δεν παίζει δλδ?georgedoulk2008 έγραψε:Να μην τον φερει καθόλου δλδ δεν παίζει;
και όποιος κράξει ή μουρμουρίσει, θα πω απλά οτι στρουθοκαμηλίζει...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Σε ενα 6μηνο δεν θα προλάβει ουτε να προπονησεις να κάνει.
Τον πρώτο μηνα θα τον "ετοιμάζουν εντατικά".
Μετά θα μπει σε δυο ματς αλλαγή.
Μετά θα πάθει θλάση και θα μείνει κανα μήνα έξω.
Θα ξεκινήσει βασικός απ το πουθενα σε ενα αδιαφορο ματς κατά τον Απρίλη. Θα κάνει μια γκέλα. Θα λέμε χρειάζεται χρόνο.
Μετά θα αρχίσουν τα πλέυ-οφ.
Και καλό καλοκαίρι.
Τον πρώτο μηνα θα τον "ετοιμάζουν εντατικά".
Μετά θα μπει σε δυο ματς αλλαγή.
Μετά θα πάθει θλάση και θα μείνει κανα μήνα έξω.
Θα ξεκινήσει βασικός απ το πουθενα σε ενα αδιαφορο ματς κατά τον Απρίλη. Θα κάνει μια γκέλα. Θα λέμε χρειάζεται χρόνο.
Μετά θα αρχίσουν τα πλέυ-οφ.
Και καλό καλοκαίρι.