Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από alp920 »

εμένα το ντουγάνι θα μου πει κανείς ποιός κάνει τελικά τις μεταγραφές?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα θα πω κάτι και ας με βρίσετε.

Ο Γκαλίτσιος αν παίξει όπως έπαιξε τα δύο γεμάτα χρόνια στο Βέλγιο, θα είναι πολύ καλή προσθήκη. Είναι άλογο κανονικό και με σχετικά καλή σέντρα. Ας μη βιαστούμε. Στον γαύρο έπεσε πάνω στον Τοροσίδη, αλλιώς δε θα έφευγε ποτέ. Έχω ακούσει ουκ ολίγους από δαύτους να λένε πως είναι το καλύτερο δεξί που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

Αν το συμβόλαιο του είναι νορμάλ, ίσως και να καταλήξουμε με προστιθέμενη αξία από αυτή την κίνηση. Τέλος, μην ακούω για σέντερ μπακ. Ούτε κατά διάνοια ο Γκαλίτσιος εκεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

chrisg4 έγραψε:Εμενα πάντως το γεγονός ότι όλη αυτή η κατάσταση στη ΠΑΕ κάνει τη δουλειά των ρεπορτερ του ΠΑΟΚ απίστευτα δύσκολη γιατί δε μπορούν να βγάλουν άκρη ως το ποιον να πρώτο γλείψουν μπας και τσιμπήσουν καμια είδηση μου αρέσει παρα πολύ.

Βόλευε μέχρι τώρα το μοντέλο όπου είχαμε το Ζήση να ασχολείται με όλα και μάθαιναν τα πάντα εύκολα και ωραία. Ένα μοντέλο που αποδεδειγμένα απέτυχε.

Το θέμα είναι αν αυτή η δομή της ΠΑΕ δουλέψει προς όφελος της ομάδας. Το αν θα δουλέψει προς όφελος της ενημέρωσης μου ως οπαδό δε με νοιάζει καθόλου. Αυτό θα φανεί στο τέλος της χρονιας ομως...
Να σε χαρώ παλικάρι μου...Μακάρι να είναι ακριβώς όπως τα λες...Ίδωμεν... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:
che4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Πλάνο αρνεσεν 30/12/2015 r.i.p

Αυτό δεν ειναι ΠΑΟΚ είναι τόλμη και γοητεία ,ολμο ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα δεν αξίζει να σασχολησαι αλλο.Ανεβαινω στο βουνό και αρχίζω ανταρτικο κατά των κλαρινογαμπρων που θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ κάτι αλλο απο αυτό που αγάπησα.Κλαρινογαμπρε γκαλιτσιο και σια θα τα πούμε στα γουναραδικα.Κατω η αλλιωση της ΠΑΟΚαρας μας ,αποχη μέχρι να καταλάβουν τις μαλακιες που κάνουν εισητηρια επιπέδου βουλινου μέχρι να την ακούσουν ΚΑΤω ο κλαρινογαμπρισμος hasta la vittoria siempre viva Garcia θάνατος στους θεσσαλοβαψομαλλιαδες :evil: :evil: :evil: :evil: Όσοι πιστοί προσέλθετε

Εμαστε δυο ειμαστε τρεις.......
Ειμαστε χιλιοι δεκα τρεις..............
Ωχ...καλώς τον Παπαφλέσα... 8-)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

cellophan έγραψε:Τώρα θα πω κάτι και ας με βρίσετε.

Ο Γκαλίτσιος αν παίξει όπως έπαιξε τα δύο γεμάτα χρόνια στο Βέλγιο, θα είναι πολύ καλή προσθήκη. Είναι άλογο κανονικό και με σχετικά καλή σέντρα. Ας μη βιαστούμε. Στον γαύρο έπεσε πάνω στον Τοροσίδη, αλλιώς δε θα έφευγε ποτέ. Έχω ακούσει ουκ ολίγους από δαύτους να λένε πως είναι το καλύτερο δεξί που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

Αν το συμβόλαιο του είναι νορμάλ, ίσως και να καταλήξουμε με προστιθέμενη αξία από αυτή την κίνηση. Τέλος, μην ακούω για σέντερ μπακ. Ούτε κατά διάνοια ο Γκαλίτσιος εκεί.

Αυτο πιστευω και εγω αλλα δεν το λεω τοσο φωναχτα γιατι θα φα πολυ κραξιμο

Απλα στο ντυσιμο ειναι για ξυλο

Ορο στο συμβολαιο μονο με φορμες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:

Δε βγαζω κομπλεξ απλα δεν εχει παιξει ουτε 5 ματς σερι ειναι γυαλινος ... Πως να το πω πιο κομψα για να μην προσβαλω το πουλεν σου
Δεν εχω πουλεν φιλε μου
Οσο για τους τραυματισμούς και ειδικοτερα τους μυικους αν ηταν σε μια ομαδα του εξωτερικού θα του το ειχαν λυσει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν οπως λεγεται τον εχουν κλεισμενο απο τις 10 Δεκ οταν παιξαμε με την Ντορτμουντ ειναι λογικο ο ΝΒ να μην εχει λογο στη μεταγραφη του Γκαλιτσιου καθως αν και υπηρχαν επαφες ο ρολος του ξεκαθαρισε αργοτερα. Συνεπως τσαμπα το ροντεο.

Το αν παιξει/αποδωσει ειναι θεμα αυτων που τον κλεισανε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Απορώ που οι περισσότεροι δείχνετε να μην καταλαβαίνετε την ΠΑΕ.
Μα, εδώ και χρόνια, η ΠΑΕ κάνει φιλανθρωπίες σχεδόν σε κάθε αγώνα εντός έδρας.
Βοηθάει χρηματικώς παιδάκια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, και μάλιστα όλοι εμείς χειροκροτούμε σε κάθε ημίχρονο όταν ανακοινώνονται αυτές οι φιλανθρωπίες.
Προφανώς και η περίπτωση Γκαλίτσιου, είναι μια τέτοια περίπτωση.
Η ΠΑΕ συμπονεί την ταραγμένη ψυχικά υγεία του, που εκδηλώνεται κυρίως στην αισθητική του, και αποφάσισε να τον στηρίξει πάντα σε πλαίσια φιλανθρωπίας.
Θα τον κάνουν άνθρωπο.

Καλή Χρονιά ρε μάγκες, και άλλο κακό να μην μας βρει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:
che4 έγραψε:

Δε βγαζω κομπλεξ απλα δεν εχει παιξει ουτε 5 ματς σερι ειναι γυαλινος ... Πως να το πω πιο κομψα για να μην προσβαλω το πουλεν σου
Δεν εχω πουλεν φιλε μου
Οσο για τους τραυματισμούς και ειδικοτερα τους μυικους αν ηταν σε μια ομαδα του εξωτερικού θα του το ειχαν λυσει

Μη πιανες;ι απο μια λεξη

Πως θα το λυσεις το θεμα ρε ντεσπε

Νομιζεις εδω στον ΠΑΟΚ δε θελουν να ειναι υγιειης
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τσε αν θεωρείς τον Κωνσταντινίδη τελειωμένο, τότε θα υπήρχε ένας λόγος παραπάνω να απαιτείς πρωτοκλασάτο φουλ μπακ και όχι κάποιον Γκαλίτσιο με 9μηνη αποχή.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ουτε η Πρωτοχρονια δεν περιμενανε να περασει! Ελεος...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χαμηλά οι προσδοκίες, όπως κι η θερμοκρασία...
Ο νινης μένει ελεύθερος, ορμάτε
Ο στόχος αγοράς ενός έτοιμου 10αριου, θα μείνει ανεκπλήρωτος, όπως με τα περσινά εξτρέμ

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 30 Δεκ 2015, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pilotos έγραψε:Χαμηλά οι προσδοκίες, όπως κι η θερμοκρασία...
Ο νινης μένει ελεύθερος, ορμάτε

SM-G920F
απο το πληκτρολογιο μου το πηρες.

Σπυροπουλος για αντικατασταση του Κοροβεση , αν δοθει δανεικος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στο άκουσμα της έλευσης Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ έχω να πω ότι είμαι έτοιμος πλέον να δεχτώ για 10άρι και τον άλλον Έλληνα που ακουγόταν το καλοκαίρι...Λάζαρος!!! :mrgreen:
Σοβαρά τώρα.Τον Γκαλίτσιο που πήγε στον γάβρο θα τον ήθελα.Τώρα είναι ακόμα ένα στοίχημα πλάι στα τόσα πολλά του φετινού ρόστερ.Αν ποτέ θέλουμε να κάνουμε ομάδα πρέπει πλέον να αποφασίσουμε να χτίσουμε ένα ορθολογικό ρόστερ.π.χ.Στα δεξιά μπακ..θα έχεις 4 παίκτες μέτριους.πρέπει να αποφασίσεις ποιον πιστεύεις ωστε να προσθέσεις έναν ακόμη παιχταρά(βραζιλιάνο κατά προτίμηση,π.χ.Mayke).Τον Κίτσιου?Τον Κων/νίδη?Τον Σκόνδρα?Τον Γκαλίτσιο?...Εγώ θα κράταγα Σκόνδρα για το 4-4-2 και θα έπαιρνα και έναν βραζιλιάνο φουλ μπακ(Mayke)..Οι άλλοι μπούλο...Το ίδιο και αριστερά..Θα κράταγα Τζαβέλλα και θα έπαιρνα έναν βραζιλιάνο φουλ μπακ..Πρέπει όμως να αποφασίσουμε.Ποιοι κάνουν και ποιοι όχι..
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μπραβο στη μεταγραφαρα. Αυτοι εκει στο τμημα σκαουτινγκ κανουν φοβερη δουλεια!!!!
Ανακαλυπτουν τροπους να διωχνουν το κοσμο απ' το γηπεδο, υψηλου επιπεδου συνεργασιες με μανατζαρεου, μετατροπη του ανυπαρκτου ελευθερου ,σε ταλεντο μεγαλων προσδοκιων. 
Κατα τ'αλλα παμε φουλ για τα 90 χρονια!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγώτης την Τετ 30 Δεκ 2015, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”