20.Ricardo Costa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 20.Ricardo Costa

Δημοσίευση από john4serres »

στις πολλες γκελες του φετος , τον Κοστα τον θυμαμαι σε ενα καλο ματς ( με βαζελο )
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Συμφωνω με οσα ειπες(αγωνιστικα)κ-geo, στο μονο που διαφωνω ειναι, το οτι για τα χρηματα που παιρνει ως τωρα, ειναι πιο πολλα, απο αυτα που εχει προσφερει.Για 500-600 καλος θα ηταν το οποιο ισχυει κ για αλλους που υπαρχουν στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο λεω.

σίγουρα οταν ηρθε πληρώσαμε υπεραξία λόγω του υψηλού μισθού στην αραβία και φυσικά λόγω βιογραφικού και ονόματος που μετρημένοι στα δαχτυλα του ενός χεριου αυτοί που έχουν παιξει στον ΠΑΟΚ και είχαν το βιογραφικό του...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τα agrssive μαρκαρίσματα του ψηλά μέσα στα Γιάννενα που ήταν στο δεύτερο και το τρίτο γκολ; Και το πολύ καλό επιτόπιο του στο πρώτο γκολ που ο Μανιάς πήρε κεφαλιά σκυμένος; Μία απορία εκφράζω μόνο...

Και τελικά γιατί παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο οι αποδοχές του ρε παιδιά; Δηλαδή γιατί να μας κάνει με 400 κι όχι με 800 χιλιάρικα, δεν το καταλαβαίνω καθόλου όμως...Μου το εξηγεί κάποιος σας παρακαλώ; Ο Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη είμαστε πλέον κι όχι του Πρωτοδικείου με διαχειριστή Ζαγοράκη... 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί τοτε μια φεράρι να κανει 200 χιλιάρικα και ενα φιατ 20; λεφτά υπάρχουν.

με 400 θα μιλάμε για σουπερ ντηλ, με 800 για μετριοκακη συμφωνία με 500-600 για ιδανική τομή. τα λεφτά που παίρνει τώρα ειναι πολλά. κάθε πραμα έχει την τιμή του, αυτό οι ...πλούσιοι Ρώσοι το ξέρουν ακόμα καλύτερα!!! :lol:

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο καλύτερος σου αμυντικός.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ειπαμε αυτος μπορει να κατεβασει μπαλα κ να κανει λιγο παιχνιδι ψηλα(3-5-2),ο Μαλεζας δεν μπορει να το κανει αυτο,μονο στο(4-3-2-1) κ σε φαση αμυνας ειδικα, ειναι πιο καλος ο Μαλε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τεσπα.

εγω αυτο που ηθελα να πω απο την αρχη ειναι οτι θαυμαζω το ποσο γρηγορα επεστρεψε ενας 34χρονος απο σπασιμο στον αστραγαλο, που σε ενα,εναμιση μηνα εχει μπει σε προπονησεις... και αυτο δειχνει παρα πολλά για το σκαρι του αλλα και τις αντοχες του... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:γιατί τοτε μια φεράρι να κανει 200 χιλιάρικα και ενα φιατ 20; λεφτά υπάρχουν.

με 400 θα μιλάμε για σουπερ ντηλ, με 800 για μετριοκακη συμφωνία με 500-600 για ιδανική τομή. τα λεφτά που παίρνει τώρα ειναι πολλά. κάθε πραμα έχει την τιμή του, αυτό οι ...πλούσιοι Ρώσοι το ξέρουν ακόμα καλύτερα!!! :lol:

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο καλύτερος σου αμυντικός.
Ωραία λοιπόν...Έστω να το παραδεχτώ ότι είναι έτσι...Ο καλύτερος μου λοιπόν είναι του 6-7 κι οι υπόλοιποι λίγο παρακάτω (προσωπική μου άποψη φυσικά αλλά απ ότι έχω δει μέχρι τώρα και δεν είναι "ένα ημίχρονο" μόνο)...

Δηλαδή ο Σαββίδης με τέτοιους θέλει να πάρει πρωτάθλημα και να παίξει C.L. γνωρίζοντας μάλιστα πολύ καλά μετά από 4 χρόνια το τι συμβαίνει "στο Ελλάντα";

Αν ναι απλά...πάω πάσο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ας είχε πάει στην άλλη πύλη του αεροδρομίου εκείνη την ημέρα, ας είχε παει στο γαύρο και τότε θα λέγαμε ένα τέτοιο εμείς γιατί δεν βρίσκουμε... ή ας τον είχε πάρει η σπορτινγκ που όμως έδινε μεχρι 800 όπως έλεγαν τότε... αλλά εμείς τότε λέγαμε το σαντάνα παιχταρά :shock: :lol: και τον κόστα λιμό... :roll:

κλασσικά εικονογραφημένα.

τεσπα. εσύ μπορείς να νομίζεις ότι ο Στελάρας είναι καλύτερος αμυντικός. εγώ όχι. άποψη μου και άποψη σου...

προσωπικά, απο ότι έχω δει, είναι ο καλύτερος αμυντικός στο 1με1. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι ήρθε και με προτροπή Φερνάντο Σάντος.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Με την απουσια του Κοστα δυσκολευομαστε να προωθησουμε το παιχνιδι απο την αμυνα (βασικη αδυναμια Μαλεζα) αλλα δυστυχως αμυντικα ειναι πολυ ασταθης

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γενικά έχει δείξει μια έλλειψη συγκέντρωσης σε 2-3λεπτα των αγώνων... που για αμυντικό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος της άμυνας.

αλλά αυτό δεν αλλάζει τα υπόλοιπα του (θετικά) χαρακτηριστικά
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo δεν δήλωσα ποτέ ότι ο Στελάρας είναι καλύτερος του Κόστα, μην βάζεις στο "πληκτρολόγιο" μου λόγια που δεν έγραψα...Απλά με Κόστα για καλύτερο σου αμυντικό το ταβάνι σου ως Π.Α.Ο.Κ. είναι...στάσιμος... ;) Αυτό υποστηρίζω προσωπικά...

Υ.Γ. Ούτε Σαντάνα χειροκροτούσα (εκτός από τον τεράστιο κιθαρίστα Κάρλος Σαντάνα, που τον αποθεώνω) ούτε άλλα πράσινα άλογα... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έσπασε τα κοντέρ…
Η αποθεραπεία του Ρικάρντο Κόστα και η επιστροφή του

ΠΑΟΚ24 - 22-01-2016, 09:17 Στεργιος Αναστασιαδης

Στις 14 Νοεμβρίου, ο Ρικάρντο Κόστα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο από τον επικεφαλής του «ασπρόμαυρου» ιατρικού επιτελείου, Γιάννη Ράλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στόπερ χειρουργήθηκε στον αστράγαλο έχοντας υποστεί κάταγμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης δύο ημέρες νωρίτερα, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογιζόταν σε τρεις τουλάχιστον μήνες.

Δύο μήνες μετά όμως, ο Κόστα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση από τη στιγμή που ξεπέρασε σε χρόνο – ρεκόρ τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος και μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της χθεσινής προπόνησης στην οποία πήρε μέρος κανονικά.

Έτσι, μόνο απίθανο δεν είναι ο Ίγκορ Τούντορ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη, με τον Κροάτη τεχνικό να περιμένει παράλληλα να διαπιστώσει σήμερα και αύριο το αν ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Ρόμπερτ Μακ προλάβουν να ξεπεράσουν εγκαίρως τα δικά τους προβλήματα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ο Βίτορ τί πρόβλημα έχει; Μήπως εννοούν τον Μαλεζά;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Έσπασε τα κοντέρ…
Η αποθεραπεία του Ρικάρντο Κόστα και η επιστροφή του

Αυτά συμβαίνουν, όταν είσαι Επαγγελματίας και όχι εεε.....παγγελματίας!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”