Ο πρόεδρος της βαλερέγκα είναι ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο.. με το ζόρι ουέφα..fidel έγραψε:συμφωνώ για το δεύτερο σκέλος.......ως αναφορά τον πρώτο το ότι είναι απο τους ποιο πλούσιος δεν μου λεει κάτι...σύγκρινε τον με τους τοπ 50 τις Ρωσιας είναι πολλή μικρός μπροστά τους.......γνωρίζοντας οτι για τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία της ευρωπαϊκής Ελλάδος τα διεκδικούν Κινέζοι Ρωσοι Και Γερμανό-Ευρωπαιοι καταλαβαίνεις ότι μόνος του δεν.......Αλλο που ξερουμε που θα καταληξουν
φιντέλ και σαν απάντηση σε προηγούμενα ποστ, το ότι αγοράζουν τις ομάδες "Φάντς" είναι διεθνές φαινόμενο.. έτσι λειτουργεί η οικονομία.. νομίζω ότι έχεις στο μυαλό σου εκείνο το πρότυπο του προέδρου που είχε το εργοστάσιο στη σίνδο, άναβε την πουράκλα πρωί πρωί και έφερνε τον μπέρι με 100,000,000 δραχμές...
Η άρσεναλ για παράδειγμα έχει δεκάδες μικρομετόχους που είναι πάρα πολύ πλούσιοι.. έχουν από 10%.. Η μαν γιου από την άλλη, έχει τους αμερικάνους με το πλ. πακέτο..
Με αυτό θέλω να πώ ότι είτε μόνος του είτε με παρέα, είτε γιατί θέλει τα λιμάνια είτε γιατί έχει γκάβλα και θέλει να δεί τσου λου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. ο τύπος χώνει χρήμα, μας πλήρωσε τα χρέη, προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά δεν είναι ποδοσφαιράνθρωπος.. Από την άλλη όμως δεν πρέπει κιόλας.. Πληρώνει τους "κατάλληλους" για την θέση τους...
υγ. αν θες να το επεκτείνουμε σε τέτοιο επίπεδο, μπορώ να πως δύο πράγματα.. αυτό με τα φάντς πάντως δεν είναι χαρακτηριστικό ρωσίας..
υγ 2.. για να είμαστε ον-τόπικ. ο γκαλίτσιος, αν κλείσει θα είναι επιτυχία μόνο αν φύγει κάποιος που δεν αποδίδει καθόλου δλδ. σκόνδρας.. Παρόλ'αυτά τελείως λάθος σαν κίνηση μάρκετινγκ. έχεις τον κόσμο σκασμένο και κάνεις αυτή τη μεταγραφή πρώτα...? Δώσε λίγο κίνητρο. Φέρε μια καλή κίνηση πρώτα, και κλείσε τον γκαλίτσιο τελευταίες μέρες...Ή πριν από το μεγάλο όνομα που μπορεί να συζητάς, και τους οποίους μπορείς να κλείσεις συνήθως 2-3 μέρες πριν την λήξη της μεταγ. περιόδου...