Βάλε και οτι ο παικτης δεν είναι καν φουλ μπακ και μπορείς να πεις οτι ξεπερασαμε τον εαυτό μας αυτή τη φοραdesperando έγραψε:Θα παρουμε παικτη για να καλυψει το κενο εξαιτιας τραυματισμου απο χιαστους και το πιο πιθανο ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι 100% ετοιμος ρην περιοδο επιστροφης του κων/δη.
Ακομα και για τον ιδιο τον ΠΑΟΚ ειναι του ματς
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
ΤΣΕ μη νε γράφουμε ετσι ευκολα ειναι ασχημο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τετ 30 Δεκ 2015, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι μικρός τσε ακόμα. και για τον νετσιντ τα ιδια λεγαμε και για τον κουλη τον παπαδοπουλο (2 χρόνια εκτός ήταν!!!) επισης κτλ κτλ.
ειναι μικρος ακόμα.
εδώ ο 34 χρονος κοστα γύρισε μετά απο ενα μήνα με σπασμένο αστράγαλο και χθες τον είδα να τρέχει κανονικά στην προπόνηση!
δεν ξες τι γίνεται. το θέμα είναι να γίνει η θεραπεία και η αποθεραπεία σωστά και όλα τα άλλα τα ξαναβρίσκουμε εν καιρώ.
ειναι μικρος ακόμα.

εδώ ο 34 χρονος κοστα γύρισε μετά απο ενα μήνα με σπασμένο αστράγαλο και χθες τον είδα να τρέχει κανονικά στην προπόνηση!

δεν ξες τι γίνεται. το θέμα είναι να γίνει η θεραπεία και η αποθεραπεία σωστά και όλα τα άλλα τα ξαναβρίσκουμε εν καιρώ.

Δεν πιστεύω να ανφέρεσαι σε μένα Πτολεμαίο...Ελπίζω να παρακολουθείς τα posts μου καιρό τώρα...Ποτέ δεν είπα αλλά ούτε εννόησα ότι ο Ιβάν είναι η καταστροφή του Π.Α.Ο.Κ. αλλά τροχοπέδη στην ίδια του την επένδυση εδώ και τρία χρόνια με την "νοοτροπία ανεγκέφαλου οπαδού και νεόπλουτου ποδοσφαιρικού παράγοντα" που συνεχίζει να τον διακατέχει κατά πως φαίνονται τα πράγματα...eorptol έγραψε:Τουμπιωτης 35 επέστρεψε;:)
Αυτός έλεγε ότι ο ιβαν είναι η καταστροφή του ΠΑΟΚ αν θυμάστε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαφωνούμε μήπως και δεν το κατάλαβα;

αρνητικος δεν θελω να ειμαι..μπορει οπως και καθε μεταγραφη ανεξαρτητα κοστους και ονοματος να προσφερει η οχι ..
αλλα το πληρωνεται με ενα μυριο και ο αρνεσεν για να εχουμε επιλογες τυπου γκαλιτσιου δε μου καθεται ομορφα..
αλλα το πληρωνεται με ενα μυριο και ο αρνεσεν για να εχουμε επιλογες τυπου γκαλιτσιου δε μου καθεται ομορφα..
Ασε θα το ανοιξω εγωMANIAKOS έγραψε:Λετε να ανοίξω το τοπίκ; δεν εχω ξανανοίξει
Μιας και τον ψιλό πιστευω παρότι δεν πολυ καταλαβαινω την κίνηση
Εγω δεν τον ψιλοπιστευω τον πολυπιστευω ... Θα καταλαβουν πολλοι ποσο αστειος ηταν ο κωννιδης ο κιτσιοα και ο σκονδραο αν ερθει
Ολα αυτα για να γι ει ποδοσφαιρικη κουβεντα
Και ναι ο κωννιδης μπορει να εχει ταλεντο φυσικα προσοντα να ειναι καλο παιδι αλλα ειναι γυαλινος ρε γμωτο και το λεω εδω και χρονια 2 ματς σερι οταν κανει τραυματιζεται δεν το βλεπετε ολοι αυτο
MANIAKOS έγραψε:Το βλεπουμε .. Το απόλυτο χτυπάει ασχημα
Ε δεν φημιζομαι και για την κομψοτητα των χαρακτηρισμων μου στο φορουμ

Θα με αφησετε να ανοιξω το τοπικ μετα απο την κλοπη του τοπικ μπερμπα που το δικαιουμουν
απο μπερμπα σε γκαλιτσιο ποσο πιο χαμηλα ο τιτικοεξολοθρευτης

είναι ο τελευταίος λόγος για τον οποίο παίρνει ενα μύριο...ariskatiforos έγραψε:αρνητικος δεν θελω να ειμαι..μπορει οπως και καθε μεταγραφη ανεξαρτητα κοστους και ονοματος να προσφερει η οχι ..
και το να φέρει πχ τον τσίμιροτ ή τον γκάρυ, πάλι δεν είναι ο βασικός ρόλος.
αλλά το να μας εντρυφήσει στο πως α δημιουργήσουμε ενα ευρωπαϊκο, σωστό, ποδοσφιαρικό σωματείο, είναι ο βασικότερος.

- Μπαρκαρούτσος
- buffalobill4
Διαβαζω διαφορα για τη μεταγραφη Γκαλιτσιου. Διαβαζω πως δεν κανει για μπακ χαφ, διαβαζω πως ισως κανει για σεντερ μπακ κλπ.
Επειδη μεχρι και τον Ολυμπιακο τον παρακολουθουσα, να πω τα εξης. Για κεντρικος αμυντικος, μην το συζητατε. Δεν ειναι δυνατος. Εχει μεν καποιο υψος αλλα δεν κανει για αμυντικος. Δεν ειναι σκυλος. Πιο πολυ ντελικατος ειναι παρα σκυλος. Ειναι γρηγορος (μεχρι τον γαυρο τουλαχιστον) και εχει αξιοπρεπη σεντρα (στη λαρισα και το γαυρο). Επισης ειδα πως στο βελγιο σε 90 ματς ειχε 10 ασιστ.
Το χειροτερο ολων θα ειναι να ερθει ο Γκαλιτσιος και να πουμε ειμαστε οκ και στα σεντερ μπακ αφου κι αυτος μπορει να παιξει εκει. Γιατι και να μπορει οντως, δεν γινεται ρε παιδια εδω και 4 χρονια να μην παιρνουμε ενα κανονικο σεντερ μπακ. Εγω εχω ξαναπει πως θελουμε 3 σεντερ μπακ σοβαρα για να ξεκινησουμε τη χρονια 2016-2017
Επειδη μεχρι και τον Ολυμπιακο τον παρακολουθουσα, να πω τα εξης. Για κεντρικος αμυντικος, μην το συζητατε. Δεν ειναι δυνατος. Εχει μεν καποιο υψος αλλα δεν κανει για αμυντικος. Δεν ειναι σκυλος. Πιο πολυ ντελικατος ειναι παρα σκυλος. Ειναι γρηγορος (μεχρι τον γαυρο τουλαχιστον) και εχει αξιοπρεπη σεντρα (στη λαρισα και το γαυρο). Επισης ειδα πως στο βελγιο σε 90 ματς ειχε 10 ασιστ.
Το χειροτερο ολων θα ειναι να ερθει ο Γκαλιτσιος και να πουμε ειμαστε οκ και στα σεντερ μπακ αφου κι αυτος μπορει να παιξει εκει. Γιατι και να μπορει οντως, δεν γινεται ρε παιδια εδω και 4 χρονια να μην παιρνουμε ενα κανονικο σεντερ μπακ. Εγω εχω ξαναπει πως θελουμε 3 σεντερ μπακ σοβαρα για να ξεκινησουμε τη χρονια 2016-2017
με βάση τα όσα δηλώθηκαν από την ΠΑΕ ο μίχελ θα είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία μας στην ουέφα.alp920 έγραψε:ποιός θα κάνει όμως τις μεταγραφές?
Ο δανός μόνος του ή με τον προπονητή, ο βεζυρτζής, ο Μίχελ ή ο Ιβάν?
Άρα πάει αυτός,δεν κάνει μεταγραφές.
Μας μένουν οι υπόλοιποι.Πιστεύω μέχρι τις 31-1-2016 να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.
Γκαλίτσιος καθαρά μεταγραφή Άρνεσεν και Ιβάν δεν το συζητάω...
Απορία χωρίς κανένα απολύτως υπονοούμενο.Πως γίνεται ο αθλητικός διευθυντής-υπεύθυνος για τις μεταγραφές να έχει πολυήμερη άδεια λίγο πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου?
Πείτε μου ρε παιδιά γιατί όσο και να παιδεύω το κεφάλι μου δεν βρίσκω μια απάντηση που να με καλύπτει.
ενα φετος το χειμωνα και ενα το καλοκαιρι θα ελεγα εγω.
τζαβελλας (φετινος) και βιτορ δεν με χαλανε. επισης ο κοστα με τα μισα λεφτα ειναι οκ για εμενα.
τζαβελλας (φετινος) και βιτορ δεν με χαλανε. επισης ο κοστα με τα μισα λεφτα ειναι οκ για εμενα.

- ace79grpaok
Πλάνο αρνεσεν 30/12/2015 r.i.p
Αυτό δεν ειναι ΠΑΟΚ είναι τόλμη και γοητεία ,ολμο ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα δεν αξίζει να σασχολησαι αλλο.Ανεβαινω στο βουνό και αρχίζω ανταρτικο κατά των κλαρινογαμπρων που θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ κάτι αλλο απο αυτό που αγάπησα.Κλαρινογαμπρε γκαλιτσιο και σια θα τα πούμε στα γουναραδικα.Κατω η αλλιωση της ΠΑΟΚαρας μας ,αποχη μέχρι να καταλάβουν τις μαλακιες που κάνουν εισητηρια επιπέδου βουλινου μέχρι να την ακούσουν ΚΑΤω ο κλαρινογαμπρισμος hasta la vittoria siempre viva Garcia θάνατος στους θεσσαλοβαψομαλλιαδες
Όσοι πιστοί προσέλθετε
Αυτό δεν ειναι ΠΑΟΚ είναι τόλμη και γοητεία ,ολμο ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα δεν αξίζει να σασχολησαι αλλο.Ανεβαινω στο βουνό και αρχίζω ανταρτικο κατά των κλαρινογαμπρων που θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ κάτι αλλο απο αυτό που αγάπησα.Κλαρινογαμπρε γκαλιτσιο και σια θα τα πούμε στα γουναραδικα.Κατω η αλλιωση της ΠΑΟΚαρας μας ,αποχη μέχρι να καταλάβουν τις μαλακιες που κάνουν εισητηρια επιπέδου βουλινου μέχρι να την ακούσουν ΚΑΤω ο κλαρινογαμπρισμος hasta la vittoria siempre viva Garcia θάνατος στους θεσσαλοβαψομαλλιαδες