Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ήτανε στο παμακ νομιζω ο γκαλιτσιος
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Asimos έγραψε:
fidel έγραψε:
Asimos έγραψε:ποια ειναι η "αλλη εκ Ρωσιας" και ποια συνιστώσα το εβγαλε προς τα εξω;

οι άλλοι.....καλή ερώτηση.....
αν θυμασε καλά σε μια συνέντευξη του Ιβάν πριν κάποια χρόνια ανέφερε ότι δεν είναι μόνος του και ότι αντιπροσωπεύει FUNDS εκ Ρωσίας......Θέλεις να αναλύσουμε το γεωπολιτικό οικονομικό πανηγύρι που διαδραματίζεται στην χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή μας? Είσαι μεγάλο παιδί νομίζω ότι καταλαβαίνεις
Επειδη οντως ειμαι μεγαλο παιδι αλλα δεν εχω ιδιαιτερες γεωπολιτικές γνωσεις εχεις την καλοσυνη να μου το κανεις πενηνταρακια; Και μολις μου το εξηγησεις μπορεις να μου πεις επισης που ειναι το θεμα αν υπαρχει απο πισω fund?
Κανενα θεμα πισω απο τα FUNDS....απλα ο Ιβαν δεν ειναι του μεγεθους μονος του να διαδραματίζει οικονομικές εξελίξεις για ΟΣΕ Λιμανι Θεσ/νικης κτλ...οπως ανέφερα ειναι η βιτρινα......Ως αναφορα της γεωπολιτικες-οικονομικες εξελίξεις αδελφέ να πιούμε ενα καφε να τα πουμε απο κοντα και να στα αναλυσω αλλιώς θέλουμε σελιδες ολόκληρες ανάλυσης................
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες που να κάνουν την διαφορά και όχι παικτάκια τύπου Γκαλίτσιου. Πολύ κακή μεταγραφή από όλες τις απόψεις.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Συντροφε φιντελ

Ο ιβαν ειναι στους 100 πιο πλουσιους ρωσους του ανηκει το μισο ροστοφ μια περιοχη πλουσια και με μεγαλη αναπτυξη δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο για να διαπραγματευεται λιμανια στην ψωροκωσταινα

Απο κει και περα οι λογοι πιυ δε θα τα παρει ειναι αλλοι και οχι οικονομικοι και αυτο το ξερεις μιας και αναφερεσια σε γεωπολιτικες εξελιξεις στην ελλαδα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, αλλά αν είναι να μεταφερθείτε σε κάποιο άλλο τόπικ που θα είναι για μια τέτοια συζήτηση για να μην γεμίσουμε το παρον με οφ τοπικ πράματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Θα παρουμε παικτη για να καλυψει το κενο εξαιτιας τραυματισμου απο χιαστους και το πιο πιθανο ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι 100% ετοιμος ρην περιοδο επιστροφης του κων/δη.
Ακομα και για τον ιδιο τον ΠΑΟΚ ειναι του ματς
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τελικα μηπως το προβλημα με τον Γκαλίτσιο ειναι πως ειχε 41 εμφανισεις με τον γκει και οχι πως ειναι ενας ρολιστας;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ποιος θα ανοίξει τοπικ του ;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

che4 έγραψε:Συντροφε φιντελ

Ο ιβαν ειναι στους 100 πιο πλουσιους ρωσους του ανηκει το μισο ροστοφ μια περιοχη πλουσια και με μεγαλη αναπτυξη δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο για να διαπραγματευεται λιμανια στην ψωροκωσταινα

Απο κει και περα οι λογοι πιυ δε θα τα παρει ειναι αλλοι και οχι οικονομικοι και αυτο το ξερεις μιας και αναφερεσια σε γεωπολιτικες εξελιξεις στην ελλαδα
συμφωνώ για το δεύτερο σκέλος.......ως αναφορά τον πρώτο το ότι είναι απο τους ποιο πλούσιος δεν μου λεει κάτι...σύγκρινε τον με τους τοπ 50 τις Ρωσιας είναι πολλή μικρός μπροστά τους.......γνωρίζοντας οτι για τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία της ευρωπαϊκής Ελλάδος τα διεκδικούν Κινέζοι Ρωσοι Και Γερμανό-Ευρωπαιοι καταλαβαίνεις ότι μόνος του δεν.......Αλλο που ξερουμε που θα καταληξουν ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τετ 30 Δεκ 2015, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω σαν αντί σκονδρα τον βλεπω παντως
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ποιός Γκαλίτσιος τώρα...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :? :? :? :? :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:Θα παρουμε παικτη για να καλυψει το κενο εξαιτιας τραυματισμου απο χιαστους και το πιο πιθανο ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι 100% ετοιμος ρην περιοδο επιστροφης του κων/δη.
αυτός ναι, είναι ένας λογικός προβληματισμός, συμφωνώ.

αλλά αν υπάρχει μια απάντηση που μπορώ να σκεφτώ για αυτό είναι ότι πρώτον τον προορίζουν για λύση έκτακτης ανάγκης ;) και δεύτερον ότι θα έχουν μια πολύ καλύτερη εικόνα απο εμάς μέσω την μετρήσεων που θα του κάνουν... :roll:

υγ: μανιακέ, αυτό λογικά, ΑΝ έρθει, θα ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι γιατί τώρα και οι δυο θα χρειάζεται να είναι στο ρόστερ... αλλά και εγώ εκεί τείνω...

υγ2: ο Γιώργος, Νικολα. :mrgreen:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Τελικά θα τολμήσω να πω πως πολλοί ΑΡΔ ειναι άγιοι μπροστά στους ΑΡΔ που έχει το site μας.
Εντάξει ένα Γκαλίτσιο πάμε να πάρουμε ( που προσωπικά δεν τον γουστάρω και μακάρι να μην γίνει) και ο απόηχος περιλαμβάνει αναλύσεις υπέρ αναλύσεων για Ιβαν , Βεζυρτζή , Αρνεσεν, πλάνα και σχέδια που απέτυχαν-άλλαξαν, εξωγήινους που ειναι πίσω από Ιβαν κτλ.
Βασιλικότεροι του Βασιλέως όλοι ρε έλεος.
Και για να μην παρεξηγηθώ, άλλο να έχεις άποψη και να την καταθέτεις και άλλο αυτό το άρρωςτο που γίνεται από μερικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Τετ 30 Δεκ 2015, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Λετε να ανοίξω το τοπίκ; δεν εχω ξανανοίξει

Μιας και τον ψιλό πιστευω παρότι δεν πολυ καταλαβαινω την κίνηση
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:Θα παρουμε παικτη για να καλυψει το κενο εξαιτιας τραυματισμου απο χιαστους και το πιο πιθανο ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι 100% ετοιμος ρην περιοδο επιστροφης του κων/δη.

Ντεσπε πες σοβαρα τωρα ακομα πιστευεις οτι θα παιξει ο κωννιδης μπαλα μετα απο 138 τραυματισμους σε 2 ματς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”