Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγω αποκλειστηκα μόνο στο παοκμανια θα δώσω τις μεταγραφές Ιανουάριου

Άμυνα Βυντραααααααααααασσα
Δεξί Μπακ γκαλιτσιοςςςςςςςς aka ο κλαρινογαμπρος του κάμπου
Επίθεση γκεκαςςςςςςςςς
Και το δεκαρρρρ ο Σωτήρης νινηςςςςςςςςςςςς

Ε ρε γλέντια,δεν υπάρχει περίπτωση είμαστε καταραμένοι να μην κάνουμε ποτε ομάδα.Αφηστε τις μαλακιες και φέρτε ένα δεκάρι και ένα Μπακ της προκοπής γιατί σας βλέπω με εισητητια ακρατητου στο τελος :evil: :evil: :evil: :evil:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Paokcojonas έγραψε:Mερικοί εδώ μέσα είστε λίγο υπερβολικοί.
1) Αν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου λα μάσια τότε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ.
2) Ακόμα και στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου οι μεταγραφές συμβαδίζουν με τους στόχους. Είσαι έξω από Ευρώπη , δεν διεκδικείς πρωτάθλημα . Μόνη ευκαιρία για κούπα είναι το κύπελλο. Τι παίκτες περιμένετε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δηλαδή;
3) Ο Γκαλίτσιος είναι απλός καλός. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα να πετύχει τους όποιους στόχους έχουν απομείνει. Θα ήμουν υπέρ αν δεν προερχόταν από αγωνιστική απραξία.
1)έχουν βγάλει ηδη 2 πολύ καλυτερους
2)οτι πληρώσει παίρνεις
3)ο Γκαλίτσιος κινείται μεταξύ fashion icon και τσιρλιντερ,ποδοσφαιριστής δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φωτιά και τσεκούρι στους κλαρινογαμπρους :evil:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το χειρότερο είναι ότι και καλά να παίξει ο Γκαλίτσιος (ή ο κάθε Γκαλίτσιος), εμείς θα γιουχάρουμε γιατί τώρα με τον Σαββίδη έχουμε πιάσει τον παπά απ'τα @@ και θέλουμε μόνο τον Ντανι Άλβεζ της Μπαρτσελόνα.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Πάντως ο Γκαλίτσιος αποτελεί προσωπική επιλογή του team Τούντορ (Λέκο) και είναι η δεύτερη προσωπική εισήγηση του προπονητικού επιτελείου μετά την μεταγγραφή Λέοβατς το καλοκαίρι. Κρίνοντας από αυτούς τους δύο με πιάνει ένα τρέμουλο στην ιδέα ότι μπορεί να ακολουθήσει και τρίτη εισήγηση :?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ετσι οπως τα λεει ο zissos ειναι. Αν εισαι ελληνας και πανω απο 24 χρονων, δε δικαιουσαι να κανεις ουτε μια λαθος πασα. Αν ομως εισαι ξενος 30φευγα και η αμοιβη σου ειναι 7ψηφια, τοτε μπορεις να κανεις οσα λαθη θες, αρκει να κανεις που κ που κ κανενα θεαματικο κοντρολ. Γιατι εδω στην τουμπα μπαλα παιζουν τα βιογραφικα, οχι οι ιδιοι οι παικτες...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Μου φαίνεται τους τραβαει ο οργανισμός σας τους Σπυρόπουλους.. :lol: δυστυχώς κάποιοι δεν μαθαινετε απ τα λαθη του παρελθόντος.. Τεσπα,κατα 99% πρόκειται περί μουφας οποτε δεν ασχολούμαι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

zarathustra79 έγραψε:Ετσι οπως τα λεει ο zissos ειναι. Αν εισαι ελληνας και πανω απο 24 χρονων, δε δικαιουσαι να κανεις ουτε μια λαθος πασα. Αν ομως εισαι ξενος 30φευγα και η αμοιβη σου ειναι 7ψηφια, τοτε μπορεις να κανεις οσα λαθη θες, αρκει να κανεις που κ που κ κανενα θεαματικο κοντρολ. Γιατι εδω στην τουμπα μπαλα παιζουν τα βιογραφικα, οχι οι ιδιοι οι παικτες...
Καμιά σχέση.Ποδοσφαιρικά μιλώντας,πες μου τι έχει να προσφέρει ο Γκαλίτσιος.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν γινει αυτη η ακατανοητη κινηση παντως
θα ειναι η πρωτη φορα που παιχτης ακουστηκε πρωτα απο ελληνες αρδ, γιατι ολα τα εβγαζαν απ εξω
θα ειναι η πρωτη φορα που το επαιξαν ταυτοχρονα ολοι οι ρουφιανοι
θα ειναι η πρωτη φορα που καταρριπτεται αυτο το "τις μεταγραφες θα τις μαθαινετε απο την ΠΑΕ"
συνεπως αν ισχυει, ειναι ενα πρωτο δειγμα της εποχης βεζυρτζη..και του συνεπακολουθου γλυψιματος που θα πεσει
δωσε πληροφοριες να σκαβω το λακο του αρνεσεν, και να σ αποθεωνω..
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Είναι 1,80 είναι αθλητικός, έχει κάποια χρόνια εμπειρία στο εξωτερικό, είναι 29 χρονών, οπότε πιό έμπειρος από πολλούς στο σημερινό ρόστερ, καλύπτει 2 θέσεις (δεξί στόπερ στην τριάδα, δ. μπακ στην τετράδα, ίσως και μπακ-χαφ στο 5-3-2), λογικά θα έχει βελτιωθεί κάπως στο τακτικό κομμάτι και δεν έχει πρόβλημα να φάει πάγκο. Για να γεμίζει το ρόστερ μεσοαμυντικά από τα δεξιά, χωρίς να επιβαρυνθεί το μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δυστυχώς άρχισαν να κελαιδανε κάποιοι από μέσα καινούριοι παλιοί δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι ακολουθούν γραμμή φαγωματος αρνεσεν τουντορ και του οποιου πλανου που είπαμε μια φορά να ακολουθησουμε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

eorptol έγραψε:Δυστυχώς άρχισαν να κελαιδανε κάποιοι από μέσα καινούριοι παλιοί δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι ακολουθούν γραμμή φαγωματος αρνεσεν τουντορ και του οποιου πλανου που είπαμε μια φορά να ακολουθησουμε

Μαλλον εκει παει το πραγμα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα ποιος κάνει τις μεταγραφές;

Γιατί από όσα διαβάζω ο Άρνεσεν λείπει,όταν επιστρέψει θα δούμε για μεταγραφές,αλλά ο Γκαλίτσιος έχει έρθει και ο Άρνεσεν το γνωρίζει.Επομένως οι ερωτήσεις είναι:

α)Ποιος σκατά έφερε τον Γκαλίτσιο και ενημέρωσε τον Άρνεσεν,την στιγμή που ο 'Αρνεσεν είναι τεχνικός διευθυντής;
β)Τον έχει δει τον Γκαλίτσιο ο Άρνεσεν και έχει γνώμη για τον παίκτη ή θα τον κόψει φατσικά;Γιατί αν γίνει το δεύτερο,υπάρχει μια ελπίδα να χαλάσει η μεταγραφή.
O Γκαλίτσιος είναι εισήγηση του τεχνικού team και συγκεκριμένα του Λέκο που υπήρξαν συμπαίκτες για 3 χρόνια. Ο Άρνεσεν παρόλο που ήταν εκτός χώρας για τις γιορτές, έχει πλήρη ενημέρωση για την εισήγηση, την έχει επιτρέψει να εξελιχθεί και θα είναι σήμερα στην Τούμπα για τις τελικές συζητήσεις. Όλα αυτά σύμφωνα με το paok24 και λοιπα site κοντά στην ΠΑΕ. Ότι έχει βγει προς τα έξω θεωρώ έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:Δυστυχώς άρχισαν να κελαιδανε κάποιοι από μέσα καινούριοι παλιοί δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι ακολουθούν γραμμή φαγωματος αρνεσεν τουντορ και του οποιου πλανου που είπαμε μια φορά να ακολουθησουμε

Καλημέρα σε όλους και μακάρι...να μην είναι όπως τα λες Πτολεμαίο γιατί αν είναι...φτου κι απ την αρχή...δυστυχώς... :( :( :cry: :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι θα χαρώ πολύ αν δεν είναι ετσι

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”