Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δεν το τερματίζει έτσι εύκολα ο ΠΑΟΚ.Alekakius έγραψε:Ε αν γίνει του γκαλιτσιου τι να πούμε θα το έχουν τερματίσει.
Sent from my S55 using Tapatalk
Μπορεί να πάρει για δεκάρι, τον Τσανδαρη δανεικό από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει ο Σάλπι. Τους έχω ικανούς.
Αυτα με καλυπτουν πληρως,αλλα ας περιμενουμε.simba έγραψε:Υ.Γ.Πραγματικά αν παει η δουλεια οπως τη φοβομαστε, και απαξιωθει ο ΦΑ (ή τον κανουν να ξενερώσει) και φυγει και ο Ιγκορ τπτ Μαρτη, ο Ιβαν διαγράφεται απτο μυαλο μου ως ευεργετης και ας γινομαι ιεροσυλος (λογω χρεων)..
Καλυτερα με καναν πουθενά που τουλαχιστον έτσι δικαιως δε θα ελπιζουμε σε τίποτα,
παρα αυτο το ψυχοφθόρο της ατερμονης λουπας λαθων και αυτογκολ, της στασιμότητας και της οπαδικης ξενερας, ενω εχεις καποιον επιτελους με καλες προθεσεις και αρκετα χρηματα..
Οσο για τον Γκαλιτσιο τα εγραψα πιο πανω,υπαρχει θεμα στη θεση μετα τον τραυματισμο Κων/δη, ξεχασατε προπερσι με την κωλοτουμπα του Σκονδρα που μας καρφωσε ο Μπαραλες στη τουμπα και χασαμε την πρωτια;
Δεν κανει το παιδι,ειναι επικινδυνος.
Πρεπει να ερθει καποιος, αν αυτος ειναι ο Γκαλιτσιος ας ερθει για ενα εξαμηνο (αυτος πρεπει να παρακαλαει) αφου τον εγκρινει ο λεκο.
Ολα τα αλλα ειναι συνομωσιες και να ειχαμε να λεγαμε.
- Μπαρκαρούτσος
Δύο μεγάλες επιστροφές, το "παιδί" επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να δείξει αφοσίωση μετανιωμένος!nico4 έγραψε:Δεν το τερματίζει έτσι εύκολα ο ΠΑΟΚ.Alekakius έγραψε:Ε αν γίνει του γκαλιτσιου τι να πούμε θα το έχουν τερματίσει.
Sent from my S55 using Tapatalk
Μπορεί να πάρει για δεκάρι, τον Τσανδαρη δανεικό από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει ο Σάλπι. Τους έχω ικανούς.
Και ο παλαίμ..και ο ΠΑΟΚτσής αρχηγός, που ήταν μέλος της ομάδας που πήρε τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και έφτασε κοντά σε μεγάλες προκρίσεις, επιστρέφει στην ομάδα για να φέρει πίσω το χαμένο ΠΑΟΚτσήδικο DNA και να δείξει τον δρόμο προς τα ψηλά, όπου έχει βρεθεί ο ίδιος παλαιότερα με τον Π.Α.Ο.Κ....
- Dimitris_L4
Αν πω οτι στο ακουσμα της ειδησης δεν παγωσα, θα πω ψεματα...Εαν πω οτι δεν μπαινω σε σκεψεις για τον ρολο πλεον του Αρνεσεν και του Βεζυρτζη παλι θα πω ψεματα..Αν πω οτι δεν μπορω να καταλαβω τι στον διαολο γινεται εκει μεσα τελικα,παλι ψεματα θα πω...Ενας να ξερει την αληθεια υπαρχει....???
Γκαλι με το καλο..και σιδερενιος...
Γκαλι με το καλο..και σιδερενιος...
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι στη μόνη χρονια με ξεκάθαρους ρόλους άρα και υπεύθυνους ηρθε ο σαββιδης και τα κανει μαντάρα παλι και Θ αρχίσουμε μετεγγραφες αρνεσεν Βεζυρτζή κλπ
Ως τι θα κόβει και θα προτείνει παικτες ο Βεζυρτζής απορώ..
Τεσπα
Ως τι θα κόβει και θα προτείνει παικτες ο Βεζυρτζής απορώ..
Τεσπα
29 χρονων παιχτης και 1,5 χρονο συμβολαιο δηλαδη ειναι εντος πλανου...
Μαλιστα
Μαλιστα
- zarathustra79
Δεν είναι κακή η περίπτωση γκαλίτσιου. Κ αυτό λαμβάνοντας υπόψιν οτι στη θέση αυτή έχουμε ήδη δυο εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες που είναι 21-22 χρονων και απο τις ακαδημιες μας και με πολυ μελλον. Με τον γκαλιτσιο δεν τους καπελωνεις, νομιζω οτι απο το καλοκαιρι και μετα παλι κιτσιου κ κωνσταντινιδης θα παιζουν τη θεση. Ο γκαλιτσιος θα συμπληρωνει (αν δε φυγει).
Τα ιδια ακουγαμε για τον παπαδοπουλο (που μια φορα κιολας εφαγε κ ακυρο λογω αντιδρασεων), τα ιδια για ταυλαριδη (που στο βαζελο εκανε πολυ καλο εξαμηνο), τα ιδια κ τωρα για τον γκαλιτσιο. Ειναι παραλογο να θες να εχεις μια ομαδα με 20 σουπερ κλασσατους παικτες...
Αν μαλιστα εχει συμφωνησει με σπαστο συμβολαιο (αρχικα για εξι μηνες κ αν ικανοποιησει να μεινει κ παραπανω) νομιζω οτι ειναι μια καλη συμφωνια, σε μια θεση που μαλιστα ας μη γελιομαστε το αρχικο πλανο ηταν να μην αποκτηθει παικτης.
Τα ιδια ακουγαμε για τον παπαδοπουλο (που μια φορα κιολας εφαγε κ ακυρο λογω αντιδρασεων), τα ιδια για ταυλαριδη (που στο βαζελο εκανε πολυ καλο εξαμηνο), τα ιδια κ τωρα για τον γκαλιτσιο. Ειναι παραλογο να θες να εχεις μια ομαδα με 20 σουπερ κλασσατους παικτες...
Αν μαλιστα εχει συμφωνησει με σπαστο συμβολαιο (αρχικα για εξι μηνες κ αν ικανοποιησει να μεινει κ παραπανω) νομιζω οτι ειναι μια καλη συμφωνια, σε μια θεση που μαλιστα ας μη γελιομαστε το αρχικο πλανο ηταν να μην αποκτηθει παικτης.
ρε παιδια, και εγω σαν και εσας παραξενευτηκα οταν ακουσα για γκαλιτσιο, αλλα το εκανα γιατι δεν τον ξερω τον παικτη και ειναι και ελληνας 29 χρονον ανενεργος. Αμα ηταν κανενας γαλλος/βελγος/πορτογαλος τι θα λεγατε? θα τον απαξιωνατε τοσο ευκολα?
Ειναι κανενας εδω που εβλεπε βελγικο πρωταθλημα /λοκερεν/ να μας πει χαρακτηριστικα για τον παικτη?
Ειναι κανενας εδω που εβλεπε βελγικο πρωταθλημα /λοκερεν/ να μας πει χαρακτηριστικα για τον παικτη?
Καλά ρε μάγκες κάθε μεταγραφική περίοδο έρχεται ο Γκαλίτσιος στον ΠΑΟΚ στα δημοσιεύματα των αρδ γιατι τσιμπατε;
Να τον παρουμε και να τον πουλήσουμε στο βαζελο που δεν εχει δ Μπακ
Ναι ρε φίλε,αλλά δεν είναι ούτε Γάλλος,ούτε Βέλγος,ούτε Πορτογάλος.Είναι ο Έλληνας Γκαλίτσιος,ανενεργός παίκτης εδώ και κοντά ένα χρόνο.Δεν βλέπω βελγικό πρωτάθλημα,αλλά δεν νομίζω να μεταμορφώθηκε σε Καφού στο Βέλγιο.slowcrow έγραψε:ρε παιδια, και εγω σαν και εσας παραξενευτηκα οταν ακουσα για γκαλιτσιο, αλλα το εκανα γιατι δεν τον ξερω τον παικτη και ειναι και ελληνας 29 χρονον ανενεργος. Αμα ηταν κανενας γαλλος/βελγος/πορτογαλος τι θα λεγατε? θα τον απαξιωνατε τοσο ευκολα?
Ένας μέτριος παίκτης,καλός για καμιά Βέροια ή για καμιά γριά.
-
Paokcojonas
Mερικοί εδώ μέσα είστε λίγο υπερβολικοί.
1) Αν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου λα μάσια τότε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ.
2) Ακόμα και στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου οι μεταγραφές συμβαδίζουν με τους στόχους. Είσαι έξω από Ευρώπη , δεν διεκδικείς πρωτάθλημα . Μόνη ευκαιρία για κούπα είναι το κύπελλο. Τι παίκτες περιμένετε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δηλαδή;
3) Ο Γκαλίτσιος είναι απλός καλός. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα να πετύχει τους όποιους στόχους έχουν απομείνει. Θα ήμουν υπέρ αν δεν προερχόταν από αγωνιστική απραξία.
1) Αν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου λα μάσια τότε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ.
2) Ακόμα και στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου οι μεταγραφές συμβαδίζουν με τους στόχους. Είσαι έξω από Ευρώπη , δεν διεκδικείς πρωτάθλημα . Μόνη ευκαιρία για κούπα είναι το κύπελλο. Τι παίκτες περιμένετε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δηλαδή;
3) Ο Γκαλίτσιος είναι απλός καλός. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα να πετύχει τους όποιους στόχους έχουν απομείνει. Θα ήμουν υπέρ αν δεν προερχόταν από αγωνιστική απραξία.
προσωπικά δεν εχω κάποιο "πρόβλημα" με τη μεταγραφή Γκαλίτσιου. ειδικά αν είναι για 6 μήνες (έστω αρχικά) και με ένα απλό...μεροκάματο 
το βασικό-τατο πρόβλημα μου είναι το τι παίζει τον τελευταίο καιρό στα μίντια, ειδικά τα "ΠΑΟΚτσίδικα" και το πως πάνε να πλασάρουν κάποια πράματα. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό έχω για το γεγονός ότι δεν βλέπω τα "παλιά" αλλά και τα "καινούρια" πρόσωπα στην παε να κάνουν κάποια κίνηση ώστε αυτή η τάση να πάψει να υφίσταται....
και ακόμα -λεω- δεν μπήκε η πρώτη του μήνα... τι έχουν να δουν τα ματάκια μας και να ακούσουν τα αυτάκια μας...
το βασικό-τατο πρόβλημα μου είναι το τι παίζει τον τελευταίο καιρό στα μίντια, ειδικά τα "ΠΑΟΚτσίδικα" και το πως πάνε να πλασάρουν κάποια πράματα. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό έχω για το γεγονός ότι δεν βλέπω τα "παλιά" αλλά και τα "καινούρια" πρόσωπα στην παε να κάνουν κάποια κίνηση ώστε αυτή η τάση να πάψει να υφίσταται....
και ακόμα -λεω- δεν μπήκε η πρώτη του μήνα... τι έχουν να δουν τα ματάκια μας και να ακούσουν τα αυτάκια μας...
Μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα ποιος κάνει τις μεταγραφές;
Γιατί από όσα διαβάζω ο Άρνεσεν λείπει,όταν επιστρέψει θα δούμε για μεταγραφές,αλλά ο Γκαλίτσιος έχει έρθει και ο Άρνεσεν το γνωρίζει.Επομένως οι ερωτήσεις είναι:
α)Ποιος σκατά έφερε τον Γκαλίτσιο και ενημέρωσε τον Άρνεσεν,την στιγμή που ο 'Αρνεσεν είναι τεχνικός διευθυντής;
β)Τον έχει δει τον Γκαλίτσιο ο Άρνεσεν και έχει γνώμη για τον παίκτη ή θα τον κόψει φατσικά;Γιατί αν γίνει το δεύτερο,υπάρχει μια ελπίδα να χαλάσει η μεταγραφή.
Γιατί από όσα διαβάζω ο Άρνεσεν λείπει,όταν επιστρέψει θα δούμε για μεταγραφές,αλλά ο Γκαλίτσιος έχει έρθει και ο Άρνεσεν το γνωρίζει.Επομένως οι ερωτήσεις είναι:
α)Ποιος σκατά έφερε τον Γκαλίτσιο και ενημέρωσε τον Άρνεσεν,την στιγμή που ο 'Αρνεσεν είναι τεχνικός διευθυντής;
β)Τον έχει δει τον Γκαλίτσιο ο Άρνεσεν και έχει γνώμη για τον παίκτη ή θα τον κόψει φατσικά;Γιατί αν γίνει το δεύτερο,υπάρχει μια ελπίδα να χαλάσει η μεταγραφή.