Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
τελος γεναρη θα περιμενουμε το 8-10ρι...
αυτο που περιμενουμε χρονια..
ας ματαιωσουν τετοιες μεταγραφες, τσαμπα πεταμενα λεφτα, οχι αλλες μετριοτητες
αυτο που περιμενουμε χρονια..
ας ματαιωσουν τετοιες μεταγραφες, τσαμπα πεταμενα λεφτα, οχι αλλες μετριοτητες
- buffalobill4
Αδερφε μου εγω προσωπικα δε βιαζομαι καθολου και μαλιστα δηλωνω και τωρα πως με πλανο αρνεσεν και τουντορ ειμαι διατεθιμενος να κανω υπομονη και 3 χρονια.danirifle έγραψε:μη βιάζεστε
Αλλοι βιαζονται. Και το κακο ειναι πως οι αποφασεις των ειναι δικαιως βαρυνουσες. Αυτη η ειρωνια δεν παει στο πλανο αρνεσεν αλλα ατην πληρη απαξιωση αυτου σε λιγοτερο απο 6-7 μηνες.
θα δείξει αδερφέ
έχει ακόμα 30 μέρες η μεταγραφική περίοδος
θα δείξει
έχει ακόμα 30 μέρες η μεταγραφική περίοδος
θα δείξει
- buffalobill4
Αν ισχύουν τα αρδοσιεύματα "τον ήπιαμε"...Ο κυρ Νίκος ο έμπειροςjohn4serres έγραψε:PAOK24Πέρασε ιατρικά ο Γκαλίτσιος
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο 29χρονος δεξιός μπακ
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα.
Ο πρώην αμυντικός της Λόκερεν, βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα, στην κουβέντα που έγινε μαζί του, υπήρξε προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο 1,5 χρόνου!
Ο Γκαλίτσιος, μετά από τέσσερα χρόνια στη Λόκερεν (2011-2015), όπου είχε συμπαίκτη στα τρία από αυτά, τον άμεσο συνεργάτη του Τούντορ, Ιβάν Λέκο, είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και δεν έχει αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν… Ο Λέκο τον έχει σε εκτίμηση από την κοινή τους παρουσία στη Λόκερεν και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του δεξιού μπακ.
Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να φέρει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να οριστικοποιήσει αν η προφορική συμφωνία θα γίνει και έγγραφη ή αν το όλο θέμα θα «χαλάσει».

Αν ερθει θεωρώ οτι τον θελει και ο αρνεσεν που ειπε οτι ειναι υπεύθυνος
Ο Βεζυρτζής τι ρολο εχει δεν καταλαβα
Αν και λογικα τον παιρνουμε λογω λειψανδριας Μπακ και δεξια
Τεσπα καλώς να έλθει αν τον θέλουνε εγω το δεκάρι θα κρίνω
Ο Βεζυρτζής τι ρολο εχει δεν καταλαβα
Αν και λογικα τον παιρνουμε λογω λειψανδριας Μπακ και δεξια
Τεσπα καλώς να έλθει αν τον θέλουνε εγω το δεκάρι θα κρίνω
- ace79grpaok
Εγω αν ήμουν ο αρνεσεν και με έφερναν νταίλικη τον κλαρινογαμπρο θα έφευγα την ίδια ώρα ,ο μπάρμπας ειναι ο άνθρωπος που βολεύει τα αρδ να είναι στην ομάδα μας ,μόνο θυμηθείτε τα πυρινα πρωτοσέλιδα για την ανάγκη να είναι ο μπάρμπας στην ομάδα και θα καταλαβαιτε.Αν έρθει ο κλαρινογαμπρος είμαστε απλά για γτπ και κλασικά δεν θα κλείσει ούτε Μπακ ούτε και 10αρι . 

- john4serres
-
Είπαμε ρε tsou αλλά όχι και μέχρι προβατοποίησης...Τυφλοί δεν είμαστε, ούτε λοβοτομή μας έχουν κάνει...Αν ισχύει θα πέσει μεγάλο κράξιμο λλλέέέμμμεεε...tsou έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Και όμως πάλι κάποιος θα βρεθεί να πει μην γκρινιάζετε εμπιστευτείτε το πλάνο.
Γκαλίτσιος.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ.

-
Φίλε buffalobill4 εσύ ο ίδιος 3-4 posts παραπάνω έκραζες για τον πύργο της βαβέλ στους υπεύθυνους για τις μεταγραφές μας...Τώρα που ο "Γιωργάκης" ήταν συμπαίκτης σου στο μπάσκετ (παρ ότι ήρθε εν αγνοία Φ.Α.) δεν "σε χαλάει";buffalobill4 έγραψε:Mε το γιωργακη ημασταν χρονια συμπαικτες, στο μπασκετ ομως. Εξαιρετικο παιδι. Χαμηλων τονων και φοβερα ομαδικος παιχτης. Στο μπασκετ επαναλλαμβανω.
Τωρα απο ποδοσφαιρο εχω χασει τα ιχνη του αφοτου πηγε στη λοκερεν. Δεν ξερω πως επαιζε. Με δεδομενη παντως την απουσια του κωννιδη για ολη τη χρονια δε με χαλαει να δινει λυσεις μιας και θα ξερει απευθειας το που ηρθε
Τι να πω δηλαδή πρώτα; "Μάλιστα"...;...ή " Ό,τι νά ναι"...;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Δεκ 2015, 00:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- john4serres
- buffalobill4
Ποσως με ενδιαφερουν οι στυλιστικες επιλογες ενος παιχτη. Αν αυτος ειναι καλος δεν πα να φοραει και το βρακι του αναποδα?
Αυτο που ειπε ο ace για τον Νικο Βεζυρτζη, μου εχει κανει κι εμενα εντυπωση. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως μετα απο καιρο βγαινει και νον πειπερ για μεταγραφικα σε ολους τους δημοσιογραφους. Ολοι μαζι το βγαλανε. Κατι αλλαξε ισως στον τροπο προσεγγισης των δημοσιογραφων απο την ΠΑΕ.
Αυτο που ειπε ο ace για τον Νικο Βεζυρτζη, μου εχει κανει κι εμενα εντυπωση. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως μετα απο καιρο βγαινει και νον πειπερ για μεταγραφικα σε ολους τους δημοσιογραφους. Ολοι μαζι το βγαλανε. Κατι αλλαξε ισως στον τροπο προσεγγισης των δημοσιογραφων απο την ΠΑΕ.
++++++++++++++++++++++++ ναι ρε, το πουλέν μου...+++++++++++++++++++++++++++panpangr77 έγραψε:Αντι να πάρουμε τον Ιλσινιο παιρνουμε Γκαλιτσιο.... θα αρχισω να βριζω και εγω...