Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έμαθα το αποτέλεσμα στο basket και χαλάστηκα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους...

Σκέτος και παγωμένος και σήμερα ο καφές μου...Πιο πικρός όμως από προηγούμενες φορές...

Κάτι η αναπάντεχη ήττα στο μπάσκετ, κάτι η απώλεια της μητέρας του κόουτς μας, κάτι το "στα χαμένα ο Μπάνε"...

Ήρθαν κι αυτές οι δηλώσεις του "έμπειρου" κυρ Νίκου ότι "θα βλέπουν μαζί βίντεο και θα συναποφασίζουν" στα καπάκια και το μάτι έκλεισε κατά τις 5 το ξημέρωμα για να ξανανοίξει στις 7 υποχρεωτικά...

Να κι ο θάνατος του Lemmy πρωινιάτικα...

Άστα να πάνε στα διάλα...

Πολύ πικρός σήμερα και καθόλου απολαυστικός αυτός ο κ@λοκαφές...Σκέτο δηλητήριο αλλά...

:pano: είσαι...Αντέχεις, ξεπερνάς, προχωράς, επιμένεις, νικάς...Σκέφτεσαι ότι :pano: έγινες γι αυτά που κέρδισες, κερδίζεις και θα κερδίζεις με την αξία σου και μόνο και συνεχίζεις να είσαι γι αυτά που σου έκλεψαν, σου κλέβουν και θα σου κλέβουν με την δική τους αναξιότητα...Ακόμα και δικοί σου άνθρωποι, ακόμα κι ο Θεός... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πω ρε γαμωτο τι μέρα κι αυτή.Λιγο οι δηλώσεις του Βεζυρτζη και τα περί ευθύνης για το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως το αντιλαμβανεται κι αυτος και ο Ιβαν εμαθα και το θανατο του LEMMY, αλλά όπως και να γίνει η χθεσινή ήττα που δεν χωράει ο νους σου που δεν χωνεύεται με τίποτα και με κερασάκι στην τούρτα μία άθλια και προκλητική διαιτησία. Να χεις αϋπνία,πίκρα,στενοχώρια, απογοήτευση,,κακή διάθεση κι όλα αυτά να συνθέτουν μια ΠΑΟΚτσηδικη μέρα.
Δεν μαμιεται όμως :pano: είσαι αντέχεις ,πονάς,πολεμάς, νικάς και προχωράς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Παπά και Κατ πάω για "εκπομπή"...Μπορείτε ελεύθερα να περάσετε για καφέ :roll: :roll: :roll: ... :mrgreen: ... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol:

Sourme εχεις μαιλ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64, painkiller4, με εκφράζετε απόλυτα.... συν κάτι δικά μου προσωπικά .... η μέρα ήταν για "καφέ της παρηγοριάς".... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ελπίζουμε ες αύριον τα καλύτερα 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας σήμερα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Περιμένω δύο ώρες στο παθολογικό του Τζανειου, είναι στο ίδιο νούμερο από την ώρα που ήρθα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Περαστικά Πέδρο!
Εμένα με ταλαιπώρησε μια ίωση μεταξύ 22 και 26 Δεκέμβρη που με ανάγκασε να πάω στο νοσοκομείο που εφημέρευε (Ευαγγελισμός) το πρωί της 26ης Δεκέμβρη, παρ' όλο που έπαιρνα φάρμακα από την πρώτη μέρα (Tamiflu + αντιβίωση). Ευτυχώς οι εξετάσεις ήταν καλές. Το ότι επί 4 βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ (πρώτη φορά μου συμβαίνει), η γιατρός το απέδωσε σε ψυχολογικούς λόγους. Πήρα ένα ηρεμιστικό το ίδιο βράδυ και κοιμήθηκα μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ προσπαθώ να την περάσω στο πόδι Αποστόλη, όμως γονάτισε την πιτσιρίκα μου... ΤΕΣΠΑ τα φορολογικά μου τα τακτοποίησα χθες... :evil:
Περαστικά σε άπαντες τους άρρωστους ΠΑΟΚτσήδες :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και γω για τέταρτη μέρα πάω με πυρετό σταθερά στο 38.5-39 παρά τα αντιπυρετικά ανά τέσσερις ώρες... Και Πέμπτη μέρα με πόνο στην μέση αριστερά, φοβάμαι για νεφρό...

Γμ τον Πειραιά τους, μιλάμε τόσες ώρες ίδιο νούμερο. Οριακά καλύτερο από Ευαγγελισμό...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο γιατρός, που είναι φίλος, με είπε ότι η γρίπη αυτή χτυπάει απότομα, (όπως κι εμένα) και από την πρώτη ημέρα νιώθεις να εξαντλείσαι. Αν προλάβεις και πάρεις φάρμακα από την πρώτη ημέρα τότε περιορίζεις σημαντικά τα συμπτώματα. Εγώ την Τρίτη το πρωί είχα πονόλαιμο, λίγο αργότερα ανέβαζα πυρετό, σταδιακά, και το απόγευμα είχα 38,9. Πήρα αμέσως διπλό Tamiflu και Claricid, όπως μου είπε ο γιατρός, που με προειδοποίησε και για εμετούς, που εμφανίστηκαν αργά το βράδυ (δεν έβγαλα τίποτε παρά κάτι σάλια, γιατί δεν είχα φάει τίποτε). Από την επόμενη μέρα τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει θεαματικά. Μόνο τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά τελικά αυτό δεν οφείλονταν στη γρίπη.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ευτυχώς πρόβλημα με το στομάχι Δεν έχω βγάλει ακόμα, εμετό κτλ

Μήπως να ανοίξουμε θέμα "Νοσοκομείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ";

Ακόμα περιμένω να βγει το 64, κλεισμένες τρεις ώρες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:shock: :shock: περαστικα σε ολους.Κι εμενα με τριγυριζει κατι (ψιλοδεκατα)αλλα το παλευω.Τι σκ.... βουντου μας κανανε χρονιαρες μερες?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Περαστικά καρντάσια Pgetsos και Αποστόλη και σε σένα ρε φίλε nicoilasf και την μικρούλα κόρη σου...

Προσέξτε την πολύ παιδιά αυτήν την φετεινή κ@λογρίπη, είναι πολύ ύπουλη και δυνατή απ ότι λένε οι γιατροί...Μην την παίρνετε "ελαφριά" και με τα πρώτα συμπτώματα συμβουλευθείτε άμεσα τον γιατρό σας...

Στην Ιταλία Χριστουγεννιάτικα κόντεψε να πάρει μορφή επιδημίας αφού πάνω από 500.000 κάτοικοι της ήταν κρεββατωμένοι με πολύ ισχυρά συμπτώματα...

Περαστικά σε όλους σας και πάλι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”