Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από john4serres »

το χαζετα γραφει για τον Κουλιμπαλί του Πλατανιά
Οι Κρητικοί υποστηρίζουν πως ο Κουλιμπαλί «αρέσει» στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν επιβεβαιώνουν ότι από τη Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, αντί 400.000 ευρώ, για την απόκτησή του.
:lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά ότι να'ναι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το μοντελο των φετινων μεταγραφων.

Ζηταει παιχτη ο Τουντορ. Ψαχνει ο Αρνεσεν. Παιρνει πληροφοριες απο τους σκαουτερς. Επιστρεφει με 3-4 περιπτωσεις ιεραρχημενες. Συζηταει με τον Τουντορ. Καταλληγουν σε 2. Ρωτανε τον κυρν Νικο. Αν ολα πανε καλα επιλεγει εναν απο αυτους. Αν οχι προτεινει εναν δικο του. Ολοι μαζι τωρα πανε στο Μαρακι να ρωτησουν για τα οικονομικα δεδομενα της μεταγραφης. Αυτη δινει μια απαντηση. Προχωρανε σε συζητησεις με τους 2 ή με τον εναν. Αν ολα πανε καλα ο ενας ειναι σταντ μπαι. Και ομως οχι. Δεν τον αποκταμε ακομα. Εκει ερχεται ο Ιβαν. Αυτος ρωταει τους στρατηγικους του συμβουλους. Αν ολα πανε καλα τον πειθουνε και τον αποκτουμε. Αν οχι του προτεινουν καποιον αλλον και αρχιζουμε απο το βημα που ολοι μαζι πηγαινουνε στο Μαρακι να μαθουμε για τα οικονομικα.

Αυτο δεν ειναι διοικηση. Ειναι ο πυργος της Βαβελ. Και δεν εβαλα καν τον Αγγελιδη που κι αυτος μπορει να εχει καποιο ρολο.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Θεσσαλονίκη λένε ο Γκαλίτσιος
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πέρασε ιατρικά ο Γκαλίτσιος
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο 29χρονος δεξιός μπακ

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα.

Ο πρώην αμυντικός της Λόκερεν, βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα, στην κουβέντα που έγινε μαζί του, υπήρξε προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο 1,5 χρόνου!

Ο Γκαλίτσιος, μετά από τέσσερα χρόνια στη Λόκερεν (2011-2015), όπου είχε συμπαίκτη στα τρία από αυτά, τον άμεσο συνεργάτη του Τούντορ, Ιβάν Λέκο, είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και δεν έχει αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν… Ο Λέκο τον έχει σε εκτίμηση από την κοινή τους παρουσία στη Λόκερεν και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του δεξιού μπακ.

Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν αύριο, αναμένεται να φέρει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να οριστικοποιήσει αν η προφορική συμφωνία θα γίνει και έγγραφη ή αν το όλο θέμα θα «χαλάσει».
PAOK24
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτη την ομαδα πραγματικα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

.......... :?: :?: :?: :?:

I call bullshit..αλλά αν ισχύει...

Στο μπάσκετ με τον Δέδα και τον Κακαρούδη και στο ποδόσφαιρο με τον Κίτσιου, τον Σκόνδρα και τον...Γκαλίτσιο;;;;
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;
Ε ΑΝΤΕ Γ*@#*&@%&#*@!!!!!!!!!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά υπάρχει περίπτωση να είναι αν έρθει επιλογή αρνεσεν; Παραμύθι πιστεύω ότι είναι

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν ξέρω αν τον έχει σε εκτίμηση ο Λέκο (και φυσικά δεν πιστεύω τους 24αρδες), πάντως εγώ όσο τον έχω δει δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση. Να μην πω ότι θα μετέφερα το θέμα στο τόπικ ΠΑΟΚ είναι Λέμι και ροκ κ όχι φρου φρου κι αρώματα..

Ακόμα και για μπάλωμα στη θέση του Κωνσταντινίδη, δεν δέχομαι παίκτη με αγωνιστική απραξία από το καλοκαίρι, γιατί η απραξία αυτή αναιρεί την άμεση βοήθεια που χρειαζόμαστε.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Μια χαρά μεταγραφή.
Τον θυμάμαι με Ζιώγα-Βαλαώρα-Ανταμτσικ κλπ να κάνουν παππάδες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τότε θυμαμε και ο Ρούλης είχε ανταγωνιστικη ομάδα

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mε το γιωργακη ημασταν χρονια συμπαικτες, στο μπασκετ ομως. Εξαιρετικο παιδι. Χαμηλων τονων και φοβερα ομαδικος παιχτης. Στο μπασκετ επαναλλαμβανω.

Τωρα απο ποδοσφαιρο εχω χασει τα ιχνη του αφοτου πηγε στη λοκερεν. Δεν ξερω πως επαιζε. Με δεδομενη παντως την απουσια του κωννιδη για ολη τη χρονια δε με χαλαει να δινει λυσεις μιας και θα ξερει απευθειας το που ηρθε
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Και όμως πάλι κάποιος θα βρεθεί να πει μην γκρινιάζετε εμπιστευτείτε το πλάνο.
Γκαλίτσιος.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απο τον Σκονδρα σιγουρα ειναι καλυτερος.
6 μηνες συμβολαιο για να βγει η χρονια και το καλοκαιρι αν τα παει καλα ξανασυζηταμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι έγινε ινπαοκ και 24 άρχισαν φανερά πλέον διαρροές για παρατεταμενες διακοπές αρνεσεν; Υπάρχει γραμμή και από ποιον εναντίον του αρνεσεν κάπου υπάρχουν συγκοινωνουντα δοχεία..... Νικόλα βάλε τάξη και προστατεψε τον σύλλογο από τρυπηματα δεν άρχισες καλά βασιλοπουλε κολκα πάρτε το αλλιώς

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”