Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Βεζυρτζης: "Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι."
Ενταξει... τεχνογνωσια λεμε...
Να εισαι ας πουμε ενας απο τους κορυφαιους χειρουργους στον κοσμο και να σου βαλουν διπλα τον τοπικο κρεοπωλη να εγκρινει τις τομες που κανεις... Περα απο τις οποιες πιθανες δυσλειτουργιες, ο Ιβαν θα πρεπει να σκεφτει πως δεν βγαζει τιποτα θετικο το να προσβαλλει με τετοιον τροπο τους συνεργατες του.
Ενταξει... τεχνογνωσια λεμε...
Να εισαι ας πουμε ενας απο τους κορυφαιους χειρουργους στον κοσμο και να σου βαλουν διπλα τον τοπικο κρεοπωλη να εγκρινει τις τομες που κανεις... Περα απο τις οποιες πιθανες δυσλειτουργιες, ο Ιβαν θα πρεπει να σκεφτει πως δεν βγαζει τιποτα θετικο το να προσβαλλει με τετοιον τροπο τους συνεργατες του.
- buffalobill4
λαθος παραδειγμα sic.
Να εισαι ο καλυτερος μαιευτηρας με εμπειρια στον πολιτισμενο δυτικο κοσμο και οι μεθοδοι σου να ειναι ευρεως γνωστες και αποδεκτες, να ερθεις εδω, να αρχιζουν τα γκουκ μουκ απο την τοπικη κοινωνια για τις μεθοδους σου και ο ιδιοκτητης του υπερπολυτελους μαιευτηριου να σου φερνει διπλα (ισως και απο πανω) τη μαια γιατι αυτη στο παρελθον ξεγεννουσε τους παντες με μεγαλη επιτυχια.
Φευγεις ή δε φευγεις ρε φιλε?
Να εισαι ο καλυτερος μαιευτηρας με εμπειρια στον πολιτισμενο δυτικο κοσμο και οι μεθοδοι σου να ειναι ευρεως γνωστες και αποδεκτες, να ερθεις εδω, να αρχιζουν τα γκουκ μουκ απο την τοπικη κοινωνια για τις μεθοδους σου και ο ιδιοκτητης του υπερπολυτελους μαιευτηριου να σου φερνει διπλα (ισως και απο πανω) τη μαια γιατι αυτη στο παρελθον ξεγεννουσε τους παντες με μεγαλη επιτυχια.
- ace79grpaok
Εγω πάντως με τις μπαντεςbuffalobill4 έγραψε:λαθος παραδειγμα sic.

και δεν ξαναρχεσαι ουτε για διακοπες στο Ταμ Τουμ...buffalobill4 έγραψε:λαθος παραδειγμα sic.
Ωραιο παραδειγμα αυτο με τον μαιευτηρα και την μαια.
Ειμαι κι εγω πολυ επιφυλακτικος για τη συμμετοχη Βεζυρτζη στη διοικητικη ομαδα, αλλα αυτο που διδαχτηκαμε απ την ταινια "η κυρα μας η μαμη" με τον Μακρη και τη Βασιλειαδου ειναι πως ο μαιευτηρας κι η μαμη μπορουν να κανουν ζημια ο ενας στον αλλο, πολεμωντας οπως ο σκυλος με τη γατα, η να βοηθησουν ο ενας τον αλλο, αν συνεργαστουν.
Μακαρι οι δικοι μας να συνεργαστουν.
Οπως και να εχει παντως, στηριξη στο πλανο, στηριξη σε Φρανκ και Τουντορ. Αυτη ειναι η δικη μας δουλεια.
Ειμαι κι εγω πολυ επιφυλακτικος για τη συμμετοχη Βεζυρτζη στη διοικητικη ομαδα, αλλα αυτο που διδαχτηκαμε απ την ταινια "η κυρα μας η μαμη" με τον Μακρη και τη Βασιλειαδου ειναι πως ο μαιευτηρας κι η μαμη μπορουν να κανουν ζημια ο ενας στον αλλο, πολεμωντας οπως ο σκυλος με τη γατα, η να βοηθησουν ο ενας τον αλλο, αν συνεργαστουν.
Μακαρι οι δικοι μας να συνεργαστουν.
Οπως και να εχει παντως, στηριξη στο πλανο, στηριξη σε Φρανκ και Τουντορ. Αυτη ειναι η δικη μας δουλεια.
Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές.
Η εν λευκώ επιταγή στον Άρνεσεν έληξε και επίσημα. Και ερωτώ:
1)Γιατί δεν μπορεί να αφεθεί ένα πρότζεκτ να τρέξει έστω και για ένα μαμημένο χρόνο;
2)Από που κι ως που ένας άνθρωπος σαν τον Βεζυρτζή να έχει λόγο στις μεταγραφές;
Υ.Γ. Ακόμα αναμονή και αποφάσεις να παρθούν κι ενώ έχουμε ήδη 29/12;
Η εν λευκώ επιταγή στον Άρνεσεν έληξε και επίσημα. Και ερωτώ:
1)Γιατί δεν μπορεί να αφεθεί ένα πρότζεκτ να τρέξει έστω και για ένα μαμημένο χρόνο;
2)Από που κι ως που ένας άνθρωπος σαν τον Βεζυρτζή να έχει λόγο στις μεταγραφές;
Υ.Γ. Ακόμα αναμονή και αποφάσεις να παρθούν κι ενώ έχουμε ήδη 29/12;
- thanos-xanthi
buffalobill εχω δακρυσειbuffalobill4 έγραψε:λαθος παραδειγμα sic.

φοβερο παραδειγμα
Βεζυρτζη μάζεψε τα λαμογιοαρδ με τις αποκλειστηκες ξαφνικά πληροφορίες και τα σχόλια για τεμπελη δημόσιο υπάλληλο αρνεσεν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για σένα και σε λίγο για τον προπονητή αντε πάλι μια απ τα ίδια.
Άλλος ένας που θα φύγει ως αποτυχημένος από το χωριό στο οποίο κάνουν κουμάντο 3 άρδ και 2 παλαιμαχοι
-
Εσείς εκεί πάνω κάντε κάτι.
Πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας. Κανονίστε συνάντηση με τον ίδιο ιβαν
Πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας. Κανονίστε συνάντηση με τον ίδιο ιβαν