Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του καλαθοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2015/16...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμε

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε 3 Αμερικανούς να πάρουμε, είμαστε στους 16...και όλοι ξανά "άντε ομαδάρα¨...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δυστυχώς σήμερα το παιχνίδι το έχασε σε πρώτο επίπεδο ο Σούλης και σε δεύτερο ο Βασιλειάδης με τον Χάτσερ. Εξηγούμαι. Υπήρχε σαφής εντολή η ομάδα στα λεπτά της συμμετοχής Σόφο, να παίζει παλαιολιθικό, αργό μπάσκετ με σημαδούρα τον Σόφο. Μετρήστε τις επιθέσεις. Όλα τα χαμένα σουτ έγιναν είτε από splits του Σόφο, είτε στα τελευταία δευτερόλεπτα, δευτερογενούς επίθεσης, με την πρώτη να έχει περάσει πάλι από τα χέρια του Σοφοκλή. Αν πας να πάρεις το ματς έτσι με τέσσερα κατσίκια κρεμασμένα στην πλάτη του σέντερ σου και την περιφέρεια σου πιο άστοχη από την αντίστοιχη της γυναικείας σου ομάδας, και δεν αλλάζεις τροπάρι ούτε μετά από 3 δεκάλεπτα, έ είσαι άξιος της τύχης σου. Και εκεί σε δεύτερο επίπεδο, έπαιξε ρόλο η ατολμία των δύο ισχυρών προσωπικοτήτων της ομάδας που ανέφερα στην αρχή και ίσως λίγο πιο πίσω του Μαργαρίτη. Αν ο κόουτς έχει πάθει ένα μπλακ άουτ, τότε του δείχνεις εσύ τι κάνει λάθος. Ιδίως ο Χάτσερ, που έχει και τη μπάλα στα χέρια του, θα μπορούσε να τρέξει, να αγνοήσει σε δύο -τρεις επιθέσεις τον κουρασμένο από το σπρώξιμο Σόφο, να παίξει λίγο με τον Μαργαρίτη που τον κάψαμε, να πάρει 2-3 ατομικές που της έχει πιο πολύ από όλους μέσα στην ομάδα και γενικότερα να κάνει το απαραίτητο ηλεκτροσόκ στον Σούλη μπας και ξυπνήσει.

Ο Φάρος ήταν εύκολος αντίπαλος σήμερα. Ομάδα μια κατηγορία κάτω σε άμυνα, σε συστήματα, σε υλικό. Όποτε ο ΠΑΟΚ έπαιζε με μυαλό, έκανε μπαμ αυτό. Δυστυχώς εγώ μέτρησα δύο δίλεπτα τέτοιας απόδοσης. Όλο το υπόλοιπο, διάστημα ήταν κολλημένο το μυαλό σαν τσίχλα, κυρίως του Σούλη.

Κρίμα. Τα συλλυπητήρια μου στον κόουτς. Μόλις το έμαθα. Ίσως αυτό να δικαιολογεί μέρος των παραπάνω.

Καλή χρονιά παιδιά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτά τα "ας παίζαμε καλύτερα να κερδίζαμε" εγώ τ' ακούω βερεσέ.
Δεν παίξαμε καλά. ΚΑΙ;;; Μόνοι μας παίζαμε; Ή επειδή δεν εβαζε τρίποντα ο αρχηγός και έκανε έιρμπολ ο Μάρκοβιτς, έπρεπε να μας περάσουν πριονοκορδέλα τα κοράκια; Να με τιμωρίσει ο αντίπαλος και όχι να με πάρει με ξένα κάκαλα.
Εγώ ξέρω ότι αν η διαιτησία ήταν πενηνταρίσια, θα κερδίζαμε. ΑΝΕΤΑ. Και δεν ήταν μόνο το φάουλ στον παπαμακάριο. Ήταν το ατιμώριτο ξύλο του κερατσινιού, ήταν κάποια φάουλ σε σουτ (κυρίως) 3 πόντων που δεν δόθηκαν, κάποια σε ντράιβ που τα έκαναν γαργάρα και πάει λέγοντας.
Εγώ θα εξακολουθώ να λέω ΜΠΡΑΒΟ σε διοίκηση Σούλη και παίκτες, για την προσπάθειά τους, όχι μόνο του σημερινού απογεύματος αλλά όλης της σεζόν.

PS: Τα συλληπητήριά μου στον Σούλη. :(
giapas

Δημοσίευση από giapas »

giapas έγραψε:...
Δε ξέρω αν ντρέπομαι περισσότερο που δε ξέρω τη 12αδα των παικτών στο μπασκετ ή που υποστηρίζω την ίδια ομάδα με (...) που βγάζει το άχτι του σε ένα πληκτρολόγιο.

Έφυγε ο χαρακτηρισμός.
Roman

Roman , αυτο που έγραψα έλεγε "με το κάθε πουθενά που βγάζει το άχτι του σε ένα πληκτρολόγιο". Θα σε παρακαλέσω πολύ να μη το διορθώσεις πάλι , έστω κι αν χρειαστεί να με μπανάρεις για το συγκεκριμένο. Βασικά , για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση , αναφέρομαι στον εαυτό μου αποκλειστικά και όχι σε κάποιον άλλον. Δηλώνω λοιπόν πουθενάς του πληκτρολογίου (καθώς τα ποστ μου στο PAOKMANIA είναι απελπιστικά πολλαπλάσια του αριθμού που έχω δει Live το ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα) και ξεκινώ να αποτυπώσω κάποιες σκέψεις μου ...

Ο πουθενάς δε ξέρει το ρόστερ της μπασκετικής ομάδας , αλλά υπερασπίζεται την οπαδική περηφάνια και νιώθει ντροπή όταν χάνουμε από υποδεέστερο αντίπαλο.

Ο πουθενάς, αν η πινγκ-πονγκ ομάδα του ΠΑΟΚ παίξει με το γαύρο, θα ψάξει για λινκ να το δει . Φυσικά δε ξέρει με πόσες μπάλες ( αν έχει μπάλες κιόλας ) παίζεται το πινγκ πονγκ

Ο πουθενάς γνωρίζει από ποδόσφαιρο , μπάσκετ , βόλευ , χαντμπολ , στίβο , καταδύσεις , 3αθλο , 5αθλο , ρυθμική γυμναστική και γενικότερα από οτιδήποτε έχει να κάνει με την έννοια αθλητισμός

Ο πουθενάς καύλωσε πέρυσι με το νταμπλ στο βόλευ αλλά ξίνησε και σηχτιρίζει φέτος γιατί οι άμπαλοι δε ξέρουν να κρατήσουν μια ομάδα επιτυχημένη

Ο πουθενάς όπου σταθεί και όπου βρεθεί μακαρίζει την ομάδα επί Σάντος . Απλά τότε του είχε ξεφύγει ένα καλαμπόκι προς το Πορτογάλο και μετά το χι στη Ν.Σμύρνη , στη Τριπολιτσά και μες στους Φενταγίν ούρλιαζε για αλλαγή προπονητή. Κατά τα άλλα , στήριξε όμως. 'Οταν άρχισες να πηγαίνεις τρένο , στήριξε με όλες τις δυνάμεις... Ξεχάστηκε λίγο στο ντορτι στα Γιάννενα και στη γκέλα με τη γριά , αλλά κατά τα άλλα στήριξε.

Ο πουθενάς ξέρει για χαριστικά συμβόλαια και παρεάκια. Ξέρει και για το Μπάνε , ότι πρέπει να αγαπάμε το ΠΑΟΚ και όχι πρόσωπα. Αχ να δεις υπάρχει και μια ωραία λέξη...προσωπολατρεία ρε συ, δε μπορεί να είσαι προσωπολάτρης... Έλα τώρα , ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα , αυτή η έκφραση είναι πανάκεια για όλα. Ας μου επιτραπεί να πω στο πουθενά εαυτό μου και μόνο τα παρακάτω.. "Ο ΠΑΟΚ είναι ο Μπάνε κι ο Μπάνε είναι ο ΠΑΟΚ καραγκιοζάκο . Στα 50 του μπορούσε να ξύνει τα αρκίντιά του και να καταλήξει μαιντανός , αλλά είναι εκεί στις επάλξεις και ρισκάρει..και κάνει λάθη...και εκτονώνει τη καψούρα του για το άθλημα και το δικέφαλο. Ρισκάρει τα πάντα σε επίπεδο φήμης και καταξίωσης στα μάτια του κόσμου απλά και μόνο γιατί δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Σε παρακαλάει να πας στο γήπεδο να βοηθήσεις όπως μπορείς ... στα γόνατα πέφτει και παρακαλάει το κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα... Κάνει λάθη ώστε εσύ πουθένακο μου να μπορείς να τον κρινεις. Μόνο και μόνο που έχει φέρει κάτω από τις φτερούγες του αετού χιλιάδες κόσμο , ενώ εσύ είσαι ο τίποτας .. μόνο και μόνο αυτό αρκεί ώστε να πλένεις το στόμα σου 3 φορές πριν πεις ή υπονοήσεις κάτι.."

Ο πουθενάς γράφει πριν τελειώσει το παιχνίδι στην ομάδα να μη γυρίσουν πίσω αν χάσουν... Αλλιώς .. θα σκίσουμε κανά καλσόν. Ανατρίχιασε η οικουμένη λέμε

Ο πουθενάς ξέρει να χτίζει , ξέρει να εκπονεί και να υλοποιεί πλάνα. Εννοείται οτι γνωρίζει πως χρειάζεται και υπομονή αλλά ...είναι γεγονός πως καλά θα είναι να νικάμε συνεχώς

Ο πουθενάς θέλει θέαμα για να πάει γήπεδο. Πελάτης είναι , δεν είναι κανάς κατσαπλιάς, αμόρφωτος κι απολίτιστός να πιστεύει τυφλά στο Δικέφαλο Αετό. Βέβαια μέσα στη Ντόρτμουντ στήνει κώλο για να πάει να σελφάρει , άσχετα αν πήγαινες για σάκος του μποξ .

Ο πουθενάς ντροπιάστηκε που έχασες από Κερατσίνι. Βέβαια αν πέρναγες και έτρωγες μια φυσιολογική 20αρα με φερ πλει από τους λαγούς θα ντροπιαζόταν πάλι και θα έσκιζε τα ρούχα του. Αλλά δε γ@μείς , στο τέλικό ήθελε να πάει να έχει να το λέει. Άλλωστε πρόπερσυ στο ΟΑΚΑ σχεδόν τέλειωσε τη μνήμη από το κινητό με τόσες φωτό και βίντεο που τράβηξε. Μια αντίστοιχη τέτοια χαρντκοριλα , θα ήθελε να τη ξαναζήσει και να τον συνεπάρει η όλη φάση.

Ο πουθενάς ξέρει από 442 361 789 και από ροτεισον. Το οβερλαπ και το τρανζισιον το έχει για τη πλάκα του , ιδίως στο καναπε κάνει κάτι τρανζίσιον από τη μια άκρη στην άλλη...σκέτο αριστούργημα.

Ο πουθενάς σιχτηρίζει αρδ και λοιπά αλλά έχει το σπορντογκ σαν ντιφολτ επιλογή όταν ξεκινάει στο ιντερνετ.

........
.......

Ο πουθενάς είμαι μόνο εγώ και το δηλώνω υπεύθυνα - κάθε ομοιότητα με πράγματα και καταστάσεις της καθημερινότητάς είναι τυχαία.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι να πω...
+1926 και θα μας πουν γραφικούς...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρομαν καμια φορα δε χρειαζεται ουτε ενας εξτρα.Πιστη στον εαυτο τους και να δεσει η ομαδα χρειαζεται τις περισσότερες φορες.Ολοι λεμε το προφανες φετος οτι καναν τεραστιο λαθος στη συγκροτηση του φετεινου ροστερ.
Εγω κόλλησα στη συνεντευξη Μπανε-Τελη στην Νετ οπου οταν τους ρωτησαν γιατι δε δεχονται το δωρο Ιβαν(1,2,3 αμερικανοι) ειπαν οτι πιστευουμε σ αυτους που εχουμε.Ε δε νομιζω οτι Μπανε Σουλης και σια ξαφνικα ξεχασαν το μπασκετ που ηξεραν τοσα χρονια,προτιμω να μη πιστεψω στα ματια μου.Η ματια ενος ασχετου μπροστα στη γνωση ανθρωπων που ξερουν το αθλημα σα τη τσεπη τους.
Το χω δει το εργο αρκετες φορες και συνηθως ολα ξεκιναν απο ενα μεγαλο στραπατσο .5-1 ειχε χασει ο Χερ Οτο απο καποια Φιλανδια, μετα δε ξανακοιταξε ποτε πισω και σηκωσε το Euro .Δε ειναι σιγουρο οτι θα γινει και με μας ετσι ομως εχει συμβει αρκετες φορες.Στο dna του ΠΑΟΚτση ειναι να καταφερνει το αδυνατο και τ αρνητικό και το θετικο .
Θα το μαθουμε συντομα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:
giapas έγραψε:...
Δε ξέρω αν ντρέπομαι περισσότερο που δε ξέρω τη 12αδα των παικτών στο μπασκετ ή που υποστηρίζω την ίδια ομάδα με (...) που βγάζει το άχτι του σε ένα πληκτρολόγιο.

Έφυγε ο χαρακτηρισμός.
Roman

Roman , αυτο που έγραψα έλεγε "με το κάθε πουθενά που βγάζει το άχτι του σε ένα πληκτρολόγιο". Θα σε παρακαλέσω πολύ να μη το διορθώσεις πάλι , έστω κι αν χρειαστεί να με μπανάρεις για το συγκεκριμένο. Βασικά , για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση , αναφέρομαι στον εαυτό μου αποκλειστικά και όχι σε κάποιον άλλον. Δηλώνω λοιπόν πουθενάς του πληκτρολογίου (καθώς τα ποστ μου στο PAOKMANIA είναι απελπιστικά πολλαπλάσια του αριθμού που έχω δει Live το ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα) και ξεκινώ να αποτυπώσω κάποιες σκέψεις μου ...

Ο πουθενάς δε ξέρει το ρόστερ της μπασκετικής ομάδας , αλλά υπερασπίζεται την οπαδική περηφάνια και νιώθει ντροπή όταν χάνουμε από υποδεέστερο αντίπαλο.

Ο πουθενάς, αν η πινγκ-πονγκ ομάδα του ΠΑΟΚ παίξει με το γαύρο, θα ψάξει για λινκ να το δει . Φυσικά δε ξέρει με πόσες μπάλες ( αν έχει μπάλες κιόλας ) παίζεται το πινγκ πονγκ

Ο πουθενάς γνωρίζει από ποδόσφαιρο , μπάσκετ , βόλευ , χαντμπολ , στίβο , καταδύσεις , 3αθλο , 5αθλο , ρυθμική γυμναστική και γενικότερα από οτιδήποτε έχει να κάνει με την έννοια αθλητισμός

Ο πουθενάς καύλωσε πέρυσι με το νταμπλ στο βόλευ αλλά ξίνησε και σηχτιρίζει φέτος γιατί οι άμπαλοι δε ξέρουν να κρατήσουν μια ομάδα επιτυχημένη

Ο πουθενάς όπου σταθεί και όπου βρεθεί μακαρίζει την ομάδα επί Σάντος . Απλά τότε του είχε ξεφύγει ένα καλαμπόκι προς το Πορτογάλο και μετά το χι στη Ν.Σμύρνη , στη Τριπολιτσά και μες στους Φενταγίν ούρλιαζε για αλλαγή προπονητή. Κατά τα άλλα , στήριξε όμως. 'Οταν άρχισες να πηγαίνεις τρένο , στήριξε με όλες τις δυνάμεις... Ξεχάστηκε λίγο στο ντορτι στα Γιάννενα και στη γκέλα με τη γριά , αλλά κατά τα άλλα στήριξε.

Ο πουθενάς ξέρει για χαριστικά συμβόλαια και παρεάκια. Ξέρει και για το Μπάνε , ότι πρέπει να αγαπάμε το ΠΑΟΚ και όχι πρόσωπα. Αχ να δεις υπάρχει και μια ωραία λέξη...προσωπολατρεία ρε συ, δε μπορεί να είσαι προσωπολάτρης... Έλα τώρα , ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα , αυτή η έκφραση είναι πανάκεια για όλα. Ας μου επιτραπεί να πω στο πουθενά εαυτό μου και μόνο τα παρακάτω.. "Ο ΠΑΟΚ είναι ο Μπάνε κι ο Μπάνε είναι ο ΠΑΟΚ καραγκιοζάκο . Στα 50 του μπορούσε να ξύνει τα αρκίντιά του και να καταλήξει μαιντανός , αλλά είναι εκεί στις επάλξεις και ρισκάρει..και κάνει λάθη...και εκτονώνει τη καψούρα του για το άθλημα και το δικέφαλο. Ρισκάρει τα πάντα σε επίπεδο φήμης και καταξίωσης στα μάτια του κόσμου απλά και μόνο γιατί δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Σε παρακαλάει να πας στο γήπεδο να βοηθήσεις όπως μπορείς ... στα γόνατα πέφτει και παρακαλάει το κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα... Κάνει λάθη ώστε εσύ πουθένακο μου να μπορείς να τον κρινεις. Μόνο και μόνο που έχει φέρει κάτω από τις φτερούγες του αετού χιλιάδες κόσμο , ενώ εσύ είσαι ο τίποτας .. μόνο και μόνο αυτό αρκεί ώστε να πλένεις το στόμα σου 3 φορές πριν πεις ή υπονοήσεις κάτι.."

Ο πουθενάς γράφει πριν τελειώσει το παιχνίδι στην ομάδα να μη γυρίσουν πίσω αν χάσουν... Αλλιώς .. θα σκίσουμε κανά καλσόν. Ανατρίχιασε η οικουμένη λέμε

Ο πουθενάς ξέρει να χτίζει , ξέρει να εκπονεί και να υλοποιεί πλάνα. Εννοείται οτι γνωρίζει πως χρειάζεται και υπομονή αλλά ...είναι γεγονός πως καλά θα είναι να νικάμε συνεχώς

Ο πουθενάς θέλει θέαμα για να πάει γήπεδο. Πελάτης είναι , δεν είναι κανάς κατσαπλιάς, αμόρφωτος κι απολίτιστός να πιστεύει τυφλά στο Δικέφαλο Αετό. Βέβαια μέσα στη Ντόρτμουντ στήνει κώλο για να πάει να σελφάρει , άσχετα αν πήγαινες για σάκος του μποξ .

Ο πουθενάς ντροπιάστηκε που έχασες από Κερατσίνι. Βέβαια αν πέρναγες και έτρωγες μια φυσιολογική 20αρα με φερ πλει από τους λαγούς θα ντροπιαζόταν πάλι και θα έσκιζε τα ρούχα του. Αλλά δε γ@μείς , στο τέλικό ήθελε να πάει να έχει να το λέει. Άλλωστε πρόπερσυ στο ΟΑΚΑ σχεδόν τέλειωσε τη μνήμη από το κινητό με τόσες φωτό και βίντεο που τράβηξε. Μια αντίστοιχη τέτοια χαρντκοριλα , θα ήθελε να τη ξαναζήσει και να τον συνεπάρει η όλη φάση.

Ο πουθενάς ξέρει από 442 361 789 και από ροτεισον. Το οβερλαπ και το τρανζισιον το έχει για τη πλάκα του , ιδίως στο καναπε κάνει κάτι τρανζίσιον από τη μια άκρη στην άλλη...σκέτο αριστούργημα.

Ο πουθενάς σιχτηρίζει αρδ και λοιπά αλλά έχει το σπορντογκ σαν ντιφολτ επιλογή όταν ξεκινάει στο ιντερνετ.

........
.......

Ο πουθενάς είμαι μόνο εγώ και το δηλώνω υπεύθυνα - κάθε ομοιότητα με πράγματα και καταστάσεις της καθημερινότητάς είναι τυχαία.

Πάρε διαρκείας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ και χάντμπωλ και θα πάψεις να είσαι "ο πουθενάς"...

Τότε θα είσαι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

ΠΑΟΚ γιατί, γιατί μας βγάζεις τη ψυχή...;
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Είδα να χάνουμε ευρωπαϊκό τρόπαιο από λάθος πάσα του Φασούλα,είδα να χάνουμε πρωτάθλημα από λανθασμένη επαναφορά του Μπάρλοου,είδα να χάνουμε ημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επειδή παίκτης αντιπάλου ομάδας έβαλε μέσα σε 3 λεπτά 7 τρίποντα,είδα να σφαγιάζομαι μέσα στην Βιτόρια,αλλά να αποκλείομαι από τον Παπαμακάριο,τον Μπαντή και τον Σκορδίλη με ξεπερνάει.
Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ έχει τεράστια ιστορία που μου απαγορεύει να ασχολούμαι με τα διαιτητικά ΣΙΧΑΜΑΤΑ που διάλεξαν φιναλίστ για τον τελικό.
Υ.Γ.1: Η μασονία του ελληνικού μπάσκετ έχει καταστρέψει το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια,αλλά δεν θα γίνω αυτά που κοροϊδεύω,απόψε έχασα και φταίω εγώ....
Υ.Γ.2: Το τμήμα πρέπει να βρει σταθερό επενδυτή,όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια προς λαϊκή κατανάλωση...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Το παιχνιδι δεν το ειδα γιατι δουλευα αλλα ειδα την φαση του Παπαμακαριου.
Σαφως και δεν παιξαμε καλα....σαφως και δεν επιβαλαμε τον ρυθμο μας....σαφως και
δεν ηταν σε καλη μερα πολλους απο τους παικτες ΑΛΛΑ και σε κακες μερες μας πρεπει
να εχουμε το δικαιωμα να κερδιζουμε.....ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑΝ.
52 δευτερα μενουν και αντι να εχεις επιθεση στο 62-62 με ενα τραγικο σφυριγμα δινει
3 βολες στον Φαρο και εκει χαθηκε το παιχνιδι.....ποιος μου λεει εμενα οτι στην επιθεση
που θα ειχαμε δεν θα σκοραρε καποιος?? και μετα θα εκανε γρηγορη επιθεση ο Φαρος και
και και.....αλλο παιχνιδι.
Πρεπει να κανουν ενσταση...(οσο και αν ακουγεται γραφικο εδω μιλαμε για καθαρη αλλοιωση
αποτελεσματος και εγω θα πω οτι το κανει με δολο γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που μας το κανει).
Η Κηφισια δικαιωθηκε για το παιχνιδι με το Λαυριο και θα παιχτουν τα τελευταια δευτερολεπτα...
Μιλαμε οτι το παιχνιδι θα ειχε τελειως διαφορετικη τροπη...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Να μην ξαναποστάρω το σεντόνι .... Τα κρέντιτς μου στον γιάπα.
:nairepaok:
adidas1926

Re: -Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από adidas1926 »

buffalobill4 έγραψε:Σε αλλες εποχες αν παιζαμε ημιτελικο με το φαρο, θα ειχε γινει καταληψη απο χθες στο κερατσινι απο δικους μας. Και παλι μπορει να χαναμε αλλα αυτο δεν το κρινω. Τι συζηταμε τωρα.

Μη σε πω οτι θα χαμε κανει καταληψη και στη νικαια και στο κορυδαλλο ετσι για τα γουστα.Αυτες οι υπερβολες μας εχουν φαει...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

ΠΙΚΡΑ
Άλλη μια νύχτα που δε θα κοιμηθούμε....
:pano:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

έχουμε τη στεναχώρια μας διαβάζω και από μερικούς αυτοχαρακτηρισμένους ότι για να σχολιάσουμε πρέπει να μετρήσουμε πόσα ποστ έχουμε στο μπάσκετ και ξεσπάνε εκεί, στο συνοπαδό. πέρα από εξυπνάδες και ΠΑΟΚτσηδιλίκια της πλάκας η αλήθεια είναι μια για τον σύλλογο που αγαπάμε.
Σήμερα το ματς έπρεπε να το πάρεις. και το έπρεπε το εννοώ με όλη τη δύναμη του ρήματος πρέπει.
έπρεπε. είτε ο Χ χατζηκλάνιογλου ή Ψ Παπαραρχίδης είχε 2 ποστ για το μπάσκετ στο ΠΑΟΚμάνια, είστε στο γήπεδο πατάνε 10 άτομα, είτε ο διαιτητής έκανε λάθος, είτε, είτε, είτε σήμερα έβρεχε χιονόμπαλες στο γήπεδο μέσα.
είσαι ΠΑΟΚ και παίζεις με μια συνοικία, μια γειτονιά, μια άγνωστη ομαδούλα που οι οπαδοί γνωρίζονται μεταξύ τους με το μικρό όνομα, για να περάσεις σε έναν τελικό μετά από 16 όλοκληρα μαύρα χρόνια.
στο ματς με το βάζελο επιτρεπόταν ίσως και να διασυρθείς αλλα δε το έκανες.
στο γιούροκαπ επιτρεπόταν και να μη περάσεις, αλλά πέρασες.
σήμερα απαγορευόταν απέναντι στο παρελθόν και στο μέλλον του συλλόγου ΠΑΟΚ να διανοηθείς ότι υπάρχει η λέξη ήττα στο λεξικό. και όμως έχασες.
πως τα καταφέρνεις ρε ΠΑΟΚάρα καμιά φορά. τόσο τραγικά και τόσο ποιητικά.
Κρίμα. πολύ κρίμα. πραγματικά πολύ κρίμα.
Στα 30 μου, μου ήρθανε αναμνήσεις ξεχασμένες στο υποσυνείδητο από κάποιες παλιές βραδιές τις παιδικής ηλικίας να πέφτω για ύπνο και να ξεσπάω στο μαξιλάρι και να το κάνω μούσκεμα από το κλάμα με λυγμούς και με κομμένες ανάσες μετά από κάποια άτυχη βραδιά της μπασκετικής ΠΑΟΚάρας και να έρχεται ο πατέρας μου να με παρηγορήσει δήθεν για να μη κλαίω για αυτά αλλά να βλέπω στο βλέμμα του ότι παρόλο δεν υπάρχει δάκρυ υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από εμένα. Το συναίσθημα αυτό δε το αλλάζω ούτε με 10 ευρωλίγκες.
κρίμα ΠΑΟΚάρα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ακούω Ρε μάγκες μιλάτε όλοι για επενδυτή.. Όπως όλοι γνωρίζουμε στο μπασκετ όσα λεφτά και να βάλεις δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρεις πίσω.. Άρα ψάχνουμε έναν τύπο που θέλει να χαλάσει λεφτά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2015-2016”