Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμε
Λυπαμαι αλλα το δογμα "Να τους πατουσαμε το λαιμο να μην παιζανε ρολο τα κουκουτσια" δεν μπορω να το δεχτω ουτε ως αποψη για να γλιστρησει πιο ευκολα το χαπι.
Παρομοια αντιμετωπιση εχουμε και στο ποδοσφαιρο και ερχεται το καθε λαμογιο και πανηγυριζει μεσα στη Τουμπα.
Μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε οτι οι μικρες ομαδες δεν ειναι όλες τοσο κακες/ατεχνες πια και πως τα φαλτσοσφυρίγματα καθοριζουν την τυχη των παιχνιδιων;
Προσωπικα, δεν εχω επαφη με το μπασκετ αλλα οταν ακουσα πως σκεφτονται να κανουν τον τελικο στην Κρητη αναρωτιομουν τι θα κανανε σημερα στο μαγευτικο Κερατσινι για να μην περασουμε.
Μας εχουνε τοσο στη μπουκα που η απλη καταγραφη γεγονοτων μοιαζει με σεναριο θεωριων συνωμοσιας.
Παρομοια αντιμετωπιση εχουμε και στο ποδοσφαιρο και ερχεται το καθε λαμογιο και πανηγυριζει μεσα στη Τουμπα.
Μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε οτι οι μικρες ομαδες δεν ειναι όλες τοσο κακες/ατεχνες πια και πως τα φαλτσοσφυρίγματα καθοριζουν την τυχη των παιχνιδιων;
Προσωπικα, δεν εχω επαφη με το μπασκετ αλλα οταν ακουσα πως σκεφτονται να κανουν τον τελικο στην Κρητη αναρωτιομουν τι θα κανανε σημερα στο μαγευτικο Κερατσινι για να μην περασουμε.
Μας εχουνε τοσο στη μπουκα που η απλη καταγραφη γεγονοτων μοιαζει με σεναριο θεωριων συνωμοσιας.
- ilovegame27
Θέλω και εγώ να κράξω αλλά δεν μπορώ!Πληγώνομαι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για την ομάδα που ποτέ δεν στήριξε κανείς!Κράζουν με τέτοια ευκολία αυτοί που βρίσκονταν στην γωνιά!
Πολύ δύσκολη μέρα για εμάς τους μπασκετικούς αλλά με μπροστάρη τον Roman που είναι ο μόνος που του βγάζω το καπέλο!πάλι θα γεμίσει το τόπικ που αφορά την ομάδα μπάσκετ με σχόλια διθυραμβικά από εκείνους που μιλάνε απαξιωτικά!
ΥΓ. Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με τη διαιτησία σε ποιο γαμημένο προηγμένο μπασκετικό πρωτάθλημα δεν λειτουργεί ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα το instant replay?
Πολύ δύσκολη μέρα για εμάς τους μπασκετικούς αλλά με μπροστάρη τον Roman που είναι ο μόνος που του βγάζω το καπέλο!πάλι θα γεμίσει το τόπικ που αφορά την ομάδα μπάσκετ με σχόλια διθυραμβικά από εκείνους που μιλάνε απαξιωτικά!
ΥΓ. Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με τη διαιτησία σε ποιο γαμημένο προηγμένο μπασκετικό πρωτάθλημα δεν λειτουργεί ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα το instant replay?
- Kostomanolis
Μας θεωρεις προηγμενο πρωταθλημα ειλικρινα;
Και πως θα καθαριζει την μπουγαδα ο βαζελος τοσα χρονια; Με instant replay; Και οι διαιτητες πως θα ζησουν; Κλεφτες να γινουν;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πως θα καθαριζει την μπουγαδα ο βαζελος τοσα χρονια; Με instant replay; Και οι διαιτητες πως θα ζησουν; Κλεφτες να γινουν;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Ας κλειδώσει το τόπικ με αυτό το σχόλιο!Sera4 έγραψε:με την πρωτη ματια ειδα φαουλ στο ριπλευ φανηκε οτι υπηρξαν βηματα πρωτα...δε θελω να αποδωσω εκει την ηττα μου δεν μου αξιζει σαν οργανισμος θα παραμυθιαζομουν κατα αυτον τον τροπο...ας πουμε 2 φασεις πιο πριν δεν εδωσε στον φαρο καθαρο φαουλ κατω απο την ρακετα...γινονται αυτα...εγω θεωρω πως οι διαιτητες με τα λαθη τους μεσα προσπαθησαν να κρατησουν τις ισορροπιες σημερα...
πιο πολυ με πληγωσαν οι βολες του παλαιμαχου δεδα, του μαργαριτη, του σχορτσιανιτη και το τραγικο φαουλ του τεπιτς που κλειδωνει το παιχνιδι...πιο πολυ με πληγωσε το ΠΑΟΚτσακι ο αρχηγος που εχει ξεχασει τι σημαινει τριποντο, το ερμπολ του μαρκοβιτς ή τα χαμενα καλαθια του κατω απο τη ρακετα, ο σχεδον αποντος χατσερ...πιο πολυ με πληγωσε οτι με ξεφτυλιζει ο υπερβαρος παπαμακαριος...πιο πολυ με πληγωσε να βλεπω καποιον μπαντη να μαζευει τα επιθετικα ριμπαουντ το ενα μετα το αλλο...
αφηστε το διαιτητη μην παραμυθιαζομαστε πηραμε ακριβως αυτο που αξιζαμε κανενας διαιτητης δε μας στερησε την προκριση...
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω...
Μπράβο Σέρα, τα είπες απλά και ΠΑΟΚτσίδικα!
- painkiller4
Για μενα το αποτελεσμα της σημερινης ηττας οφειλεται από λάθη που έγιναν κυρίως το καλοκαίρι και αφορούν τον εντελώς απαράδεκτο σχεδιασμό αυτής της ομάδας, για τον οποίο κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη,λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και άφησαν την ομάδα γυμνη σε πολλες και καιριες θεσεις
- Μπαρκαρούτσος
ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με τη διαιτησία σε ποιο γαμημένο προηγμένο μπασκετικό πρωτάθλημα δεν λειτουργεί ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα το instant replay?
Έχει γίνει και σε αγώνα της Α1 φέτος, ψάξε το αντίστοιχο topic του πρωταθλήματος...
painkiller4 έγραψε:Για μενα το αποτελεσμα της σημερινης ηττας οφειλεται από λάθη που έγιναν κυρίως το καλοκαίρι και αφορούν τον εντελώς απαράδεκτο σχεδιασμό αυτής της ομάδας, για τον οποίο κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη,λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και άφησαν την ομάδα γυμνη σε πολλες και καιριες θεσεις
1. Δες λίγο το topic με τα ανέκδοτα.
2. Τα ίδια "λάθη" φταίνε και για τις φετινές επιτυχίες...
Πολύ άσχημη ήττα σήμερα.
Μόνο με έναν τα έχω και θα τα έχω για όσο είναι στον ΠΑΟΚ.
Με το Βασιλειάδη. Αυτή η φανέλα με το νούμερο 7 δε σου αξίζει. Κάποιος σου την έδωσε, αλλά ούτε το 3% που δούλευε εκείνος δε δουλεύεις. Με δυό κολλητά σου σουτ μπορείς να πάρεις το ματς. Δυστυχώς σε όλα τα μεγάλα ματς είσαι εξαφανισμένος ή άποντος. Είμαι τόσο απογοητευμένος που είσαι εσύ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είμαι εκνευρισμένος και το θεωρώ τραγικό να φορά το νούμερο 7. Έπρεπε να κάτσεις να βαρέσεις 500 σούτ παραπάνω Βασιλειάδη για να βάλεις 5/8 ή 4/8 αλλά δεν έκατσε γελούσες στις εφημερίδες και έστελνες χρόνια πολλά με ντέφια.
Αν έχει τσίπα να αφήσεις αυτό το λατρεμένο νούμερο που συμβολίζει τον κάθε ΠΑΟΚτσή, γιατί δυστυχώς έχεις ξεχάσει τί σημαίνει για σένα.
Μόνο με έναν τα έχω και θα τα έχω για όσο είναι στον ΠΑΟΚ.
Με το Βασιλειάδη. Αυτή η φανέλα με το νούμερο 7 δε σου αξίζει. Κάποιος σου την έδωσε, αλλά ούτε το 3% που δούλευε εκείνος δε δουλεύεις. Με δυό κολλητά σου σουτ μπορείς να πάρεις το ματς. Δυστυχώς σε όλα τα μεγάλα ματς είσαι εξαφανισμένος ή άποντος. Είμαι τόσο απογοητευμένος που είσαι εσύ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είμαι εκνευρισμένος και το θεωρώ τραγικό να φορά το νούμερο 7. Έπρεπε να κάτσεις να βαρέσεις 500 σούτ παραπάνω Βασιλειάδη για να βάλεις 5/8 ή 4/8 αλλά δεν έκατσε γελούσες στις εφημερίδες και έστελνες χρόνια πολλά με ντέφια.
Αν έχει τσίπα να αφήσεις αυτό το λατρεμένο νούμερο που συμβολίζει τον κάθε ΠΑΟΚτσή, γιατί δυστυχώς έχεις ξεχάσει τί σημαίνει για σένα.
-
Το μόνο βάλσαμο σε αυτη την ήττα ειναι οτι ο προεδρας ειναι ΠΑΟΚΤΖΗΣ μέσα στο Πειραία οπως πάρα πολλοι που εχουμε ζήσει στον Πειραια ,ο Μπανε μας εκανε ΠΑΟΚ .
- PAOK_Antarctica
Η μοναδική φετινή επιτυχία ειναι που προκριθήκαμε στους 32 του eurocup, όπου περνάνε 4/6. Και το λέμε επιτυχία γιατί παραλίγο να αποκλειστούμε. Το ότι πήγαμε με τον γκει στη παράταση ή οτι χάσαμε ΜΟΝΟ με έναν πόντο από τον βάζελο ΔΕΝ είναι επιτυχίες. Αν θέλουμε μεγάλα πράγματα από την ομάδα πρέπει πρώτα να σταματήσουμε να την μικραίνουμε εμείς.
Τι κανει μια ομαδα μεγαλη;
Τι την κανει να ξεχωριζει απο το σωρο;
Τι την κανει να ξεχωριζει απο το σωρο;
Λουκέτο.
Τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα χειρότερα.
Κυρία διοίκηση ήξερες 2-3 μήνες τη κλήρωση. Πήρες ένα παικταρά που κάνει τη διαφορά και φάνηκε.
Έμεινες μόνο σ'αυτό και ενώ ήξερες πως το ματς θα είναι ντέρμπι.
Τώρα θα το πληρώσουμε όλοι.
Εσείς στιγματιστήκατε. Το τέλος του Σούλη και ίσως των υπολοίπων.
Αστείοι παίκτες και ανανεώσεις το καλοκαίρι και μια σοβαρή προσθήκη μετά.
Καληνύχτα μας.
Τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα χειρότερα.
Κυρία διοίκηση ήξερες 2-3 μήνες τη κλήρωση. Πήρες ένα παικταρά που κάνει τη διαφορά και φάνηκε.
Έμεινες μόνο σ'αυτό και ενώ ήξερες πως το ματς θα είναι ντέρμπι.
Τώρα θα το πληρώσουμε όλοι.
Εσείς στιγματιστήκατε. Το τέλος του Σούλη και ίσως των υπολοίπων.
Αστείοι παίκτες και ανανεώσεις το καλοκαίρι και μια σοβαρή προσθήκη μετά.
Καληνύχτα μας.
- PAOK_Antarctica
Ή μεγάλη ομάδα, σε περιπτώσεις που τα πάντα είναι εναντίον της, θα καταφέρει να κάνει το ακατόρθωτο απλα επειδή "είμαστε οι Χ και μπορούμε". Η τουλάχιστον θα το πιστέψει κι ας μην το καταφερει Έχει μια έμφυτη ανωτεροτητα στον χαρακτήρα της και ουδέποτε αμφισβητεί τον εαυτό της, δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Και όταν καίει η μπάλα, με κάποιον μαγικό τρόπο όλα δουλεύουν γι'αυτην. Δεν είναι μαγικά ομως, ειναι η αυτοπεποίθηση και η πιστη στις ίδιες της τις δυνάμεις.
Και ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα. Απλα,σήμερα δεν συμπεριφέρθηκε ως τέτοια.
Και ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα. Απλα,σήμερα δεν συμπεριφέρθηκε ως τέτοια.
- painkiller4
Βεβαια περα απο την οποια ασχημη εμφανιση αυτο που απο μονο του προκαλει ειναι και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκε από την διαιτησία σαν ομάδα χωρίς ιστορία και παρελθόν. Κάτι που βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την διοίκηση της ΚΑΕ η εχθρική αντιμετώπιση που έτυχε από τους διαιτητές. Κατι που σιγουρα δε θα συνεβαινε αν ηταν ομαδα του κεντρου σε οποια χαλια κατασταση και αν τυχον ηταν
19 σελιδες παντως σε μπασκετικο τοπικ απ το βρομπασκετ του 87 ειχαμε να δουμε..
Α ρε Μπανε, τα ποστ που σε μπινελικωνουν πιο πολλα απο τα ατομα στο παλατακι ειναι. Κι εσυ χαζε κατσε παρακαλα τους να ερθουν να σε στηριξουν. Δεν ξερεις οτι σε μια κακη ηττα θα μαζευτουν ολοι και θα θυμηθουν οτι στον ΠΑΟΚ παιζει ο τσοχλας και ο χατσερ?
Φυσικα και ξερεις... και ηξερες τι σημαινει ΠΑΟΚτσης απο τις τοτε ενδοξες μερες. Τοτε ομως σε καθε ματς ηταν μινιμουμ 3000 και ειχαν απαιτησεις.
Τωρα επειδη φτασαμε κοντα σε πανηγυρι, σε θυμηθηκαν και θυμηθηκαν οτι μας λειπει σεντερ, ο βασιλειαδης δεν κανει για αρχηγος και ο δεδας χανει βολες.
Αν ομως δινονταν τα βηματα και περνουσαμε, τα ποστ θα ηταν τα μισα.
Φυσικα και ξερεις... και ηξερες τι σημαινει ΠΑΟΚτσης απο τις τοτε ενδοξες μερες. Τοτε ομως σε καθε ματς ηταν μινιμουμ 3000 και ειχαν απαιτησεις.
Τωρα επειδη φτασαμε κοντα σε πανηγυρι, σε θυμηθηκαν και θυμηθηκαν οτι μας λειπει σεντερ, ο βασιλειαδης δεν κανει για αρχηγος και ο δεδας χανει βολες.
Αν ομως δινονταν τα βηματα και περνουσαμε, τα ποστ θα ηταν τα μισα.