Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμε
ρε παιδιά δεν είδα το ματς -δεν με ενδιέφερε κιόλας γιατί ο τελικός ήταν και είναι γνωστή διαδικασία- αλλά η διαιτησία πως ήταν πέρα τα βήματα που δεν σφυρίχθηκαν και το 1 δευτερόλεπτο που κλάπηκε; Αντικειμενικά όμως. Πάντως ότι και να λέμε μιλάμε για αποτέλεσμα ορισμός της ξεφτίλας. Μην χρυσώνουμε το χάπι με π@παριές ότι νάναι....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όταν σε περνάει κορδέλα το κοράκι όσο άσχημα και αν έπαιξες για να μη πας τελικό ώστε να το πάρει 100% ο πράσινος βρικόλακας τότε πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να περάσουμε στις πράξεις
Ο ΠΑΟΚ απο τη στιγμη που εφυγε απ το παλε (ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ) ειναι -αγωνιστικα- ομαδα της σειρας.Και αυτο συμβαινει επειδη δεν υπαρχει επενδυτης να ξεπλ... εεε να επενδυσει και να φερει παιχταραδες.
ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι να φορανε τη φανελα οι παιχτες της τελευταιας 15ετιας που σε αλλες εποχες θα ετρωγαν πορτα ακομα και σαν θεατες.Σημερα ξυπνησατε καποιοι και κραζετε το ΜΠΑΝΕ?ΤΟ ΜΠΑΝΕ ΡΕ...ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ?ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ.Και προσεξτε καποιοι πως χαρακτηριζετε τη ΦΑΝΕΛΑ του ΠΑΟΚ.Αντε μη μας γυρνατε τα μυαλα.
Και τον ΠΑΟΚ τον θελω στον τελικο να παει να το σηκωσει και οχι για να παραστησει τον κομπαρσο στο πανηγυρακι του εκαστοτε χαμουτζη.
ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι να φορανε τη φανελα οι παιχτες της τελευταιας 15ετιας που σε αλλες εποχες θα ετρωγαν πορτα ακομα και σαν θεατες.Σημερα ξυπνησατε καποιοι και κραζετε το ΜΠΑΝΕ?ΤΟ ΜΠΑΝΕ ΡΕ...ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ?ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ.Και προσεξτε καποιοι πως χαρακτηριζετε τη ΦΑΝΕΛΑ του ΠΑΟΚ.Αντε μη μας γυρνατε τα μυαλα.
Και τον ΠΑΟΚ τον θελω στον τελικο να παει να το σηκωσει και οχι για να παραστησει τον κομπαρσο στο πανηγυρακι του εκαστοτε χαμουτζη.
- hasio_john
Re: -Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμ
Βρε συ Δέδα, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!RoMaN έγραψε: Ο Γιώργος Δέδας, ήταν αυτός που μίλησε για λογαριασμό των συμπαικτών .......... Συγχαρητήρια στον Φάρο για την πρόκριση. Προσεγγίσαμε το ματς πολύ επαγγελματικά. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα έχει κίνητρο για τη νίκη, ότι έχει στο ρόστερ του παίκτες έμπειρους οι οποίοι έχουν παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και όσο κυλούσε η ώρα και δεν μπορούσαμε να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, αγχωθήκαμε και δυσκολευτήκαμε".
Όσο για τη φάση του Σχορτσιανίτη, που δόθηκαν βολές "Ήμουν στον πάγκο, δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά λένε όλοι στην ομάδα ότι δεν ήταν φάουλ ....
Κάκιστες δηλώσεις που μικραίνουν την ομάδα και ντροπιάζουν την φανέλα!
Βγες με παπάρια και πες, σήμερα ήμασταν σε κακή μέρα, παίξαμε σαν τις κότες και δίκαια χάσαμε!
Δικαιολογίες και δακρύβρεχτες δηλώσεις για τον αντίπαλο, ΔΕΝ χωράνε στον ΠΑΟΚ.
(Ας έβαζες και συ την βολή εκείνη στο τέλος που θα μας έβαζε μπροστά ένα πόντο και θα έκοβε τα πόδια του αντιπάλου!)
Μάλλον ήταν αδιάβαστος ο ΠΑΟΚ σήμερα, δέχτηκε 21 πόντους από τον παλαίμαχο και δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι. Όλα αυτά που γράφετε πιο πάνω, θα τα γράφατε αν παίρναμε την πρόκριση στον μισό πόντο; Έπαιζαν δύο ομάδες με ίδιο μπάτζετ οποτε αυτα για Α2 μάλλον δεν ισχύουν! Όσο για τον Παναγιώτου, ο άνθρωπος είναι τραγικός! Με τόσο κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, για μένα αυτός διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αδικώντας την ομάδα σε φάση που έγινε ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του
Τα λόγια είναι περιττά. Ναι δεν ήταν φάουλ αλλά δική μας ευθύνη είναι που δεν καθαρίσαμε το ματς για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Κακη αψυχη εμφανιση, σφαγη στο σημειο ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και καληνυχτα.
Τωρα τα μπινελικια σε Μπανε με κανουν να γελαω. Εγω λεω εσεις που τον κραζετε να τον τιμωρησετε με αποχη απο το γηπ...

Τωρα τα μπινελικια σε Μπανε με κανουν να γελαω. Εγω λεω εσεις που τον κραζετε να τον τιμωρησετε με αποχη απο το γηπ...

Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα μπασκετικος, εχω την εντυπωση πως ειναι λογικο μια ομαδα να φερνει τετοια αποτελεσματα (εστω ακομα και με β' κατηγ ομαδες), οταν το παιχνιδι της βασιζεται κατα 80% στα τριποντα και δεν υπαρχει ποιοτητα ή μυαλο για διαφορετικο πλανο και πλουραλισμο..
Τι να πεις, κριμα γιατι θα "παραμυθιαζομασταν" λιγακι για το κυπελο κοντρα στο βαζελο και γιατι μετα απ'αυτο δυσκολα θα στηριξουν αυτοι που ειχαν αρχισει καπως να ψηνονται..
Τι να πεις, κριμα γιατι θα "παραμυθιαζομασταν" λιγακι για το κυπελο κοντρα στο βαζελο και γιατι μετα απ'αυτο δυσκολα θα στηριξουν αυτοι που ειχαν αρχισει καπως να ψηνονται..
Πεστα!Sekeris4 έγραψε:.Σημερα ξυπνησατε καποιοι και κραζετε το ΜΠΑΝΕ?ΤΟ ΜΠΑΝΕ ΡΕ...ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ?ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ.Και προσεξτε καποιοι πως χαρακτηριζετε τη ΦΑΝΕΛΑ του ΠΑΟΚ.Αντε μη μας γυρνατε τα μυαλα.
.
η αναφορα στη διαιτησια μου θυμιζει κατι δικαιολογιες των γαυρων οτι εχασαν τον τελικο το 2001 γιατι το 2ο γκολ του μπορμποκη ηταν οφσαιντ
ειναι κριμα να προσπαθουμε να αλειψουμε τις πληγες μας κατα αυτον τον τροπο δεν μας αξιζει...οι διαιτητες θεωρω πως σε γενικες γραμμες κρατησαν την ισορροπια κατα τη διαρκεια του αγωνα...
και επειδη ως ΠΑΟΚ μας αρεσει να μιλαμε για το μπατζετ σημερα χασαμε απο μια ομαδα που εχει το μισο μπατζετ απο εμας κατα δηλωση και του προεδρου της...
υγ αφορισμους στον μπανε δεν χρειαζονται...λαθη εκανε και θα κανει αλλα τετοια δικαιωματα δεν εχει δωσει...

ειναι κριμα να προσπαθουμε να αλειψουμε τις πληγες μας κατα αυτον τον τροπο δεν μας αξιζει...οι διαιτητες θεωρω πως σε γενικες γραμμες κρατησαν την ισορροπια κατα τη διαρκεια του αγωνα...
και επειδη ως ΠΑΟΚ μας αρεσει να μιλαμε για το μπατζετ σημερα χασαμε απο μια ομαδα που εχει το μισο μπατζετ απο εμας κατα δηλωση και του προεδρου της...
υγ αφορισμους στον μπανε δεν χρειαζονται...λαθη εκανε και θα κανει αλλα τετοια δικαιωματα δεν εχει δωσει...
Για την φαση με τις 3 βολες τι εχεις να πεις? Ασχετως εμφανισης οπου δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να μην επαιξε ασχημα απεναντι σε υποδεεστερο αντιπαλο.
- Kostomanolis
Διαλεξαμε ματς για να κανουμε μια απο τις χειροτερες εμφανισεις ματς με παικτες κλειδια εξαφανισμενους και κοουτσαρισμα ανυπαρκτο. Ακομα και ετσι παραλιγο να το παιρναμε το ματς και ερχεται το κορακι και οπως περσυ με τον βαζελο ετσι και φετος στην κριτσιμη στιγμη μας τελειωσε... Πολλα νευρα ακομα, δεν μπορω να το χωνεψω...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με την πρωτη ματια ειδα φαουλ στο ριπλευ φανηκε οτι υπηρξαν βηματα πρωτα...δε θελω να αποδωσω εκει την ηττα μου δεν μου αξιζει σαν οργανισμος θα παραμυθιαζομουν κατα αυτον τον τροπο...ας πουμε 2 φασεις πιο πριν δεν εδωσε στον φαρο καθαρο φαουλ κατω απο την ρακετα...γινονται αυτα...εγω θεωρω πως οι διαιτητες με τα λαθη τους μεσα προσπαθησαν να κρατησουν τις ισορροπιες σημερα...
πιο πολυ με πληγωσαν οι βολες του παλαιμαχου δεδα, του μαργαριτη, του σχορτσιανιτη και το τραγικο φαουλ του τεπιτς που κλειδωνει το παιχνιδι...πιο πολυ με πληγωσε το ΠΑΟΚτσακι ο αρχηγος που εχει ξεχασει τι σημαινει τριποντο, το ερμπολ του μαρκοβιτς ή τα χαμενα καλαθια του κατω απο τη ρακετα, ο σχεδον αποντος χατσερ...πιο πολυ με πληγωσε οτι με ξεφτυλιζει ο υπερβαρος παπαμακαριος...πιο πολυ με πληγωσε να βλεπω καποιον μπαντη να μαζευει τα επιθετικα ριμπαουντ το ενα μετα το αλλο...
αφηστε το διαιτητη μην παραμυθιαζομαστε πηραμε ακριβως αυτο που αξιζαμε κανενας διαιτητης δε μας στερησε την προκριση...
πιο πολυ με πληγωσαν οι βολες του παλαιμαχου δεδα, του μαργαριτη, του σχορτσιανιτη και το τραγικο φαουλ του τεπιτς που κλειδωνει το παιχνιδι...πιο πολυ με πληγωσε το ΠΑΟΚτσακι ο αρχηγος που εχει ξεχασει τι σημαινει τριποντο, το ερμπολ του μαρκοβιτς ή τα χαμενα καλαθια του κατω απο τη ρακετα, ο σχεδον αποντος χατσερ...πιο πολυ με πληγωσε οτι με ξεφτυλιζει ο υπερβαρος παπαμακαριος...πιο πολυ με πληγωσε να βλεπω καποιον μπαντη να μαζευει τα επιθετικα ριμπαουντ το ενα μετα το αλλο...
αφηστε το διαιτητη μην παραμυθιαζομαστε πηραμε ακριβως αυτο που αξιζαμε κανενας διαιτητης δε μας στερησε την προκριση...
ΣωστοςSera4 έγραψε:με την πρωτη ματια ειδα φαουλ στο ριπλευ φανηκε οτι υπηρξαν βηματα πρωτα...δε θελω να αποδωσω εκει την ηττα μου δεν μου αξιζει σαν οργανισμος θα παραμυθιαζομουν κατα αυτον τον τροπο...ας πουμε 2 φασεις πιο πριν δεν εδωσε στον φαρο καθαρο φαουλ κατω απο την ρακετα...γινονται αυτα...εγω θεωρω πως οι διαιτητες με τα λαθη τους μεσα προσπαθησαν να κρατησουν τις ισορροπιες σημερα...
- thanos-xanthi
ντροπη και ξεφτιλα
να μη κανουν δηλωσεις καν, ολη τη βδομαδα μας επρηξαν
τραγικη ομαδα , τραγικη εμφανιση, loosers
παιξτε τωρα χαλαρα και ωραια τα υπολοιπα παιχνιδια της σεζον τα αδιαφορα για 5-6 θεση
χαλαρα και ωραια και τα λεφτα στην τραπεζα
ενα ματς ηθελε κακαλα ,και ΔΕΝ τα εχετε
ντροπη
να μη κανουν δηλωσεις καν, ολη τη βδομαδα μας επρηξαν
τραγικη ομαδα , τραγικη εμφανιση, loosers
παιξτε τωρα χαλαρα και ωραια τα υπολοιπα παιχνιδια της σεζον τα αδιαφορα για 5-6 θεση
χαλαρα και ωραια και τα λεφτα στην τραπεζα
ενα ματς ηθελε κακαλα ,και ΔΕΝ τα εχετε
ντροπη