Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: -Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμ
σιγουρα προκειται για μια ηττα που συνιστα τη μεγαλυτερη ντροπη του μπασκετικου ΠΑΟΚ...
σιγουρα και ο κοσμος γυρισε την πλατη στο τμημα μετα τον παππα που εφαγε με τον απατεωνα που ουτε το ονομα του δε θελω να λεω...
σιγουρα και η διοικηση και το τεχνικο τημ τα κανανε κουλουβαχατα φετος στον τομεα του στησιματος της ομαδας και εχουν ξεκαθαρες ευθυνες και αυτοι (και δεν αποτελει δικαιολογια το μπατζετ καθως αναφερομαστε σε λαθος διαχειριση του)...
ο μπασκετικος ΠΑΟΚ εδω και χρονια κρατιεται με μηχανικη υποστηριξη...ισως η πληρης απαξιωση στην οποια θα οδηγηθει το μπασκετικο τμημα με μαθηματικη ακριβεια -καθως σημερα θεωρω πως εχασε την τελευταια ευκαιρια να αναψει τη σπιθα της αναζοπυρωσης- βγει μακροπροθεσμα σε καλο...νομιζω πως καπως πρεπει αν ταρακουνηθουν τα νερα και πλεον ισως μας δωθηκε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια...
κατα τα αλλα σκυμμενο το κεφαλι για ακομη μια φορα οπως εχουμε μαθει εδω και πολλα χρονια...
καλη χρονια σε ολους με υγεια...
υγ ταντ γι αυτους τους λιγους που ζουν ακομα την μπασκετικη ομαδα απο κοντα σαν και σενα σιγουρα ειναι ακομα μεγαλυτερη σφαλιαρα...καλο κουραγιο αδερφε μου...
σιγουρα και ο κοσμος γυρισε την πλατη στο τμημα μετα τον παππα που εφαγε με τον απατεωνα που ουτε το ονομα του δε θελω να λεω...
σιγουρα και η διοικηση και το τεχνικο τημ τα κανανε κουλουβαχατα φετος στον τομεα του στησιματος της ομαδας και εχουν ξεκαθαρες ευθυνες και αυτοι (και δεν αποτελει δικαιολογια το μπατζετ καθως αναφερομαστε σε λαθος διαχειριση του)...
ο μπασκετικος ΠΑΟΚ εδω και χρονια κρατιεται με μηχανικη υποστηριξη...ισως η πληρης απαξιωση στην οποια θα οδηγηθει το μπασκετικο τμημα με μαθηματικη ακριβεια -καθως σημερα θεωρω πως εχασε την τελευταια ευκαιρια να αναψει τη σπιθα της αναζοπυρωσης- βγει μακροπροθεσμα σε καλο...νομιζω πως καπως πρεπει αν ταρακουνηθουν τα νερα και πλεον ισως μας δωθηκε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια...
κατα τα αλλα σκυμμενο το κεφαλι για ακομη μια φορα οπως εχουμε μαθει εδω και πολλα χρονια...
καλη χρονια σε ολους με υγεια...
υγ ταντ γι αυτους τους λιγους που ζουν ακομα την μπασκετικη ομαδα απο κοντα σαν και σενα σιγουρα ειναι ακομα μεγαλυτερη σφαλιαρα...καλο κουραγιο αδερφε μου...
Είναι θέμα θεάματος φιλε
Να πάω να δω την ομάδα να σκουντουφλανε μεταξύ τους? Λες ήρθε ο Μπερμπατοφ. Ε και? Άλλαξε τίποτα στο θέαμα που έβλεπες τα τελευταία χρόνια? Ο κόσμος πήγε γήπεδο στην αρχή. Μόλις είδε το θέαμα γύρισε πλάτη. Δε πα να παίζει και ο μέσι? Μια ενέργεια έκανε ο Σαμπο στο μάτς με το βαζελο και όλο το γήπεδο το συζητουσε για όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού. ..
Να πάω να δω την ομάδα να σκουντουφλανε μεταξύ τους? Λες ήρθε ο Μπερμπατοφ. Ε και? Άλλαξε τίποτα στο θέαμα που έβλεπες τα τελευταία χρόνια? Ο κόσμος πήγε γήπεδο στην αρχή. Μόλις είδε το θέαμα γύρισε πλάτη. Δε πα να παίζει και ο μέσι? Μια ενέργεια έκανε ο Σαμπο στο μάτς με το βαζελο και όλο το γήπεδο το συζητουσε για όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού. ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Δευ 28 Δεκ 2015, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ ακριβώς σε αυτό το σημείο που θίγεις , πρέπει να συνυπολογισουμε το γεγονός ότι οι νέες γενιές, δεν πάνε γήπεδο, αλλά πάνε για καφέ, facebook, κλπ κλπ.lamosas έγραψε:Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί και στο γήπεδο θα πάει (είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο είτε σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα) μόνο όταν θα έχει κάτι να δει. Να πάει στο παλαυακι να δει ποιον τον Τσοχλα και τον Βασιλειαδη ή τον Σκονδρα και τον Κιτσιου? Μόνο όταν θα έχει κάτι να δει που θα τον πωρωσει και καθηλώσει τότε θα γεμίσει και τα γήπεδα...αυτά
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Έχουν γίνει κι όλα τηλεοπτικά πλέον, οπότε που να τραβιέσαι...
SM-G920F
- buffalobill4
ΟΚ ρε φιλε μου λαμοσα. Δε διαφωνουμε. Αλλαξανε οι καιροι. Οι οπαδοι γινανε πελατες και πανε μονο οταν τους αρεσει το προιον. Αλλα αφου δεν τον απασχολει γιατι ριχνει καταρες απο το πληκτρολογιο και απο τον καναπε και το τραπεζι του καφενειου? Εγω αυτο δεν καταλαβαινω. Πως γινεται να παραπονιεται καποιος που δεν ειναι πελατης?
Έχω μικρό - αρκετά μικρό- ενδιαφέρον για το Μπάσκετ και συνεπώς δεν μπορώ να κρίνω αυτό το τραγικό και ντροπιαστικό αποτέλεσμα αλλά ρε παιδιά μία ερώτηση; Έχεις ευκαιρία να πας τελικό μετά από τόοοσα χρόνια (άσχετα με το γεγονός ότι έχεις 0,005% κατάκτησης του λόγω μπάτζετ, αθλήματος= απαγορεύεται η έκπληξη, καταπράσινης ΕΟΚ κλπ) και χάνεις από ομάδα Α2.;;!!! Τι να πω...κρίμα για τους άρρωστους μπασκετικούς που πραγματικά αυτοί και μόνο αυτοί καταστεναχωρέθηκαν, που περίμεναν ένα τελικό για το γαμώτο, άσχετα αν ξέραμε ότι η συμμετοχή μας θα ήταν τυπική διαδικασία... Αυτά να τα προσέξουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εκεί πλέον οποιοδήποτε αποκλεισμός από μικρή ομάδα σημαίνει τέρμα της ασυλίας. Γιατί πολύ το χάιδεμα...
buffalobill4 έγραψε:Φυσικα και ειναι νεοελληναρας. Που χωρις να κανει τιποτα περιμενει καποιον αλλον να του κανει τη δουλεια. Σε αλλες εποχες αν παιζαμε ημιτελικο με το φαρο, θα ειχε γινει καταληψη απο χθες στο κερατσινι απο δικους μας. Και παλι μπορει να χαναμε αλλα αυτο δεν το κρινω. Τι συζηταμε τωρα. Κραζουμε ενα τμημα που στα ευρωπαικα του ματς κοβει 100 εισητηρια? Ποιοι το κραζουμε αυτο? Οι 100 που πηγαινουμε?Asimos έγραψε:Επειδη ο αλλος εσκασε και γαμοσταυριζει και διαολοστελνει ειναι νεοελληναρας; Τραβατε σε ιστοτοπους ομαδων μετα απο κλαρινα να δειτε αναθεμα απο γερμανοεγγλεζογαλλακια...
Απλως εχουμε το know how να κανουμε τα τραγικα παιχνιδια οταν δεν πρεπει και να μας βγαινουν παιχνιδια χωρις νοημα.
Οπως και να το κανουμε το σημερινο ηταν ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.
Η συγκριση τωρα που επιχειρεις με κρατη με την κυριολεκτικη εννοια του ορου και πολιτες αυτων με την κυριολεκτικη εννοια του ορου ειναι ατυχεστατη. Ο,τι και να μου πεις για οποιαδηποτε ομαδα του εξωτερικου και τους οπαδους της, αυτην την αρρωστια (με την καλη αλλα και την κακη εννοια) που εχουμε εδω δεν την φτανουν ουτε στα νανομετρα της.
Εμεις σαν ΠΑΟΚτσηδες εν κατακλειδι, απο το λοι μαζι στις χαρες εχουμε φτασει στο ολοι μαζι στο ξεσκισμα.
Δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης ουτε εχω επισης διαθεση να το παιξω οτιδηποτε αλλα η γαμοεξελιξη, το ιντερνετ, η TV, τα μνημονια, και γω δεν ξερω τι αλλο να πω εχουν αλλαξει εντελως και την οπτικη, και την αυτοδιαθεση και το οποιο θαρρος του καθενα να μιλαει. Καλο το old school αλλα τελειωσε. Και οπως τελειωσε παντου στον κοσμο τελειωσε κι εδω. Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι η προπονηση των γαυροβαζελων για την ευρωλιγκα, δεν ειμαστε τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω. Γιαυτο και εχει 1000 εισιτηρια σε ενα μετριο ματς και 50 ατομα σε ενα ματς Ευρωπης. Γιατι η Ευρωπη που παιζουμε ειναι μια τριχα απο τα @@ της Ευρωλιγκας.
Θα μπορουσα να καθομαι και να αναλυω με τις ωρες αλλα δεν εχει νοημα αδερφε... Η ειδικων συνθηκων διοικηση αυτο μπορει να προσφερει, αυτο προσφερει. Το γιατι δεν ερχεται καποιος μεγαλομετοχος ειναι ερωτημα που δεν μπορω να απαντησω αν και το παραδειγμα του Δροσου ειναι κοντα.
- Μπαρκαρούτσος
Διάβασα καμιά 20αριά φορές τη λέξη "ντροπή" και συνήθως με κεφαλαία.
Αν για εσάς είναι ντροπή να χάνεις σε έναν αγώνα μπάσκετ, αλλά όχι αυτό

τότε ή εγώ ή εσείς, βλέπουμε τελείως λάθος τα πράγματα...
Αν για εσάς είναι ντροπή να χάνεις σε έναν αγώνα μπάσκετ, αλλά όχι αυτό

τότε ή εγώ ή εσείς, βλέπουμε τελείως λάθος τα πράγματα...
-
Και τι κέρδισες με τον Ζαγοράκη εκτός από χρέη? Πήρες κάποιον τίτλο?buffalobill4 έγραψε:Αυτη ειναι η λογικη που καυτηριαζω. Αυτη ειναι η λογικη του νεοελληνα. Και φιλε μου δεν κανω σε σενα ευθεια επιθεση. Κανω σε ολους μας. Ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρο βρηκε επενδυτη και προσωπικα εγω αναπολω τις εποχες του Ζαγορακη που πηγαινα γηπεδο χαρουμενος να δω τον λαο που το γεμιζε και την ομαδα που γεμιζε τον αγωνιστικο χωρο.makispaspartou έγραψε:3.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται επενδυτη..NO MONEY NO HONEY..
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται το λαο του σε ολα τα τμηματα. Τον χρειζοταν παλιοτερα, τον χρειαζεται τωρα και θα τον χρειαζεται παντα. Χωρις τον λαο του ο ΠΑΟΚ θα ηταν μικρη ομαδα. Χωρις επενδυτη ο ΠΑΟΚ πηρε οτι τιτλους πηρε.
Ο Ιβάν οργανωτική σε πήγε ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα
Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με Αλεξόπουλους, μπατατουδηδες, Οικονομικά,ίδιες και Βεζυρτζιδες πήρες τίτλους. Πιο παλιά τα πράγματα δεν ήταν επαγγελματικά για να συγκρίσεις.
Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι χρειάζονται 10.000 διαρκείας για να περάσεις τον Φαρο.
- PAOK_Antarctica
Roman πολλά μπορούμε να καταλογισουμε στον κόσμο, αλλα όχι ΚΑΙ αυτό.
- Μπαρκαρούτσος
buffalobill4 έγραψε:ΟΚ ρε φιλε μου λαμοσα. Δε διαφωνουμε. Αλλαξανε οι καιροι. Οι οπαδοι γινανε πελατες και πανε μονο οταν τους αρεσει το προιον. Αλλα αφου δεν τον απασχολει γιατι ριχνει καταρες απο το πληκτρολογιο και απο τον καναπε και το τραπεζι του καφενειου? Εγω αυτο δεν καταλαβαινω. Πως γινεται να παραπονιεται καποιος που δεν ειναι πελατης?
- painkiller4
Σωστα συμφωνουμε σχεδον σολα.Παντως εστω και τωρα μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα παρολο που ο στοχος του κυπελλου πηγε πλεον περιπατο να γινουν καποιες προσθαφαιρεσεις στο ροστερ ωστε η ομαδα να βοηθηθει και θα παει καλυτερα και στο Eurocup και στα πλει οφjoshua έγραψε:Αν και αθλητικα προερχομενος απο το μπασκετ εχω σταματησει εδω και χρονια να ασχολουμαι με το αθλημα περα απο οσο μου επιβαλλει η αγαπη μου για την ομαδα,η σημερινη φαπα ομως ειναι απλα απορια του τραγικου σχεδιασμου της ομαδας το καλοκαιρι, που πολυ θα ηθελα να μαθω καποια στιγμη ποιου εμπνευση ηταν,σιγουρα οχι του Σταυροπουλου απο τον οποιο περιμενω να μιλησει καποια στιγμη.Εν ετη 2015 με τα μπατζετ να εχουν χτυπησει λιμιτ νταουν ομαδα χωρις αμερικανους απλα δεν νοειται, γεγονος που εδωσε την ευκαιρια σημερα στους ελληνες παλαιμαχους του φαρου να κανουν παρτυ,αλωστε αν το σκεφτει κανεις γιατι να ειναι καλυτερος ο Τσοχλας του Παπαμακαριου;Κριμα,πραγματικα κριμα,κριμα για την προσπαθεια της διοικησης τοσα χρονια που μια τραγικη της αποφαση,αυτη της μη εστω και καθυστερημενης ενισχυσης ηρθε να γκρεμισει στα ματια του κοσμου τα οσα πετυχε τοσα χρονια.Χαθηκε μια μεγαλη ευκαιρια την ιδια στιγμη που αντιπαλοι μας εχουν παρει τα πανω τους να ειμαστε εμεις αυτοι που θα βρεθουμε απο πανω σε ουσια και αντι αυτου βαρεσαμε πατο. Ειναι αδικο για τον Μπανε,τον Μαρκοπουλο,τον Σταυροπουλο και ολους τους υπολοιπους στην διοικηση να ακουνε σημερα οτι ακουνε αλλα αυτη ειναι η μοιρα μια μεγαλης ομαδας.
Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 28/12 18:30 (Novasports 1)
Pablito έγραψε:Παιζουμε αυριο ημιτελικο,και εδω μεσα εχει περισσοτερη ησυχια απο παιχνιδι φιλικο κεκλεισμενων των θυρων..Αν γινει καμια στραβη, πρωτοι θα ειστε στο να "σταυρωσετε" την ομαδα!
Αν ειμαστε σοβαροι θα το παρουμε!
Υ.Γ Οι διαιτητες σε συνδιασμο με τον Ελληνιαδη και το οτι ο Φαρος ειναι το αγαπημενο "παιδι" του Βασιλακοπουλου, με βαζουν σε σκεψεις για τη διαιτησια αυριο.Αν εχουμε καμια σφαγη μην σας φανει περιεργο.Και οχι στον Σχορτσιανιτη που θα ειναι εμφανες αν τον φορτωσουν με φαουλ,αλλα σε κανεναν Χατσερ η Βασιλειαδη.
Τα λεγα..δυστυχως
- desperando
- Επικοινωνία:
Sorry αλλα δεν υπαρχει λογικος συσχετισμός σε αυτα που γραφεις.pilotos έγραψε:
Γράφεις ή δε γράφεις για χαριστικά συμβόλαια, άρα για μη σωστή διαχείριση χρημάτων της ΚΑΕ; άρα κάποιοι τρώνε λεφτά Ε;
Να σκέφτεσαι πριν γράψεις
Εγώ σε δικαιολογώ, λόγω της φόρτισης, όλοι πικραμενοι είμαστε
SM-G920F
Το οτι καναν καποια συμβολαια σε παικτες που δεν αξιζουν και δεν προσφέρουν δεν σημαίνει οτι στη διοίκηση τρωνε τα λεφτα. Ουτε πουθενά υπονοηθηκε κατι τετοιο.
Εξαλλου το δηλωσε και ο σουλης δεν θα κανουμε αλλαγες για να μην χαλασει η χημεία της ομαδας.
Ε ναι γιατι αν ερχοντουσαν δυο παικτες στις θέσεις των κακαρουδη δεδα θα χαλουσε η ομαδα,οπως γινεται σε ολες τις ομαδες του κοσμου.
Γι αυτο και στο γήπεδο θα βλεπουν συνέχεια τους300 του λεονιδα, γιατι ειναι ασχετοι απο αθλητικο μανατζμεντ.
Ασε ας μην μιλήσουμε καλυτερα για τον μπασκετικο ΠΑΟΚ διοικητικά γιατι δεν κανει.
Τουλαχιστον εχει νοημα η ζωη καποιων λογο του ΠΑΟΚ
Γιατί ρε αδερφέ ειναι άδικο και κρίμα για τον μπανε και τους υπόλοιπους? αυτοί δεν πήραν τις αποφάσεις? ο Μαρκόπουλος τι ειναι δημόσιος υπαλληλος? προφανώς και ήξερε τι ομαδα φτιάχτηκε, και προφανώς ήταν επιλογές του! Οπως και τις διοίκησης! Και τωρα που ήρθαν κατάματα με το γιατι δεν έρχεται ο κόσμος στο γηπεδο τωρα ειναι άδικο? τους άλλους στο ποδόσφαιρο τους έχουμε ξεσκίσει!joshua έγραψε:Αν και αθλητικα προερχομενος απο το μπασκετ εχω σταματησει εδω και χρονια να ασχολουμαι με το αθλημα περα απο οσο μου επιβαλλει η αγαπη μου για την ομαδα,η σημερινη φαπα ομως ειναι απλα απορια του τραγικου σχεδιασμου της ομαδας το καλοκαιρι, που πολυ θα ηθελα να μαθω καποια στιγμη ποιου εμπνευση ηταν,σιγουρα οχι του Σταυροπουλου απο τον οποιο περιμενω να μιλησει καποια στιγμη.Εν ετη 2015 με τα μπατζετ να εχουν χτυπησει λιμιτ νταουν ομαδα χωρις αμερικανους απλα δεν νοειται, γεγονος που εδωσε την ευκαιρια σημερα στους ελληνες παλαιμαχους του φαρου να κανουν παρτυ,αλωστε αν το σκεφτει κανεις γιατι να ειναι καλυτερος ο Τσοχλας του Παπαμακαριου;Κριμα,πραγματικα κριμα,κριμα για την προσπαθεια της διοικησης τοσα χρονια που μια τραγικη της αποφαση,αυτη της μη εστω και καθυστερημενης ενισχυσης ηρθε να γκρεμισει στα ματια του κοσμου τα οσα πετυχε τοσα χρονια.Χαθηκε μια μεγαλη ευκαιρια την ιδια στιγμη που αντιπαλοι μας εχουν παρει τα πανω τους να ειμαστε εμεις αυτοι που θα βρεθουμε απο πανω σε ουσια και αντι αυτου βαρεσαμε πατο. Ειναι αδικο για τον Μπανε,τον Μαρκοπουλο,τον Σταυροπουλο και ολους τους υπολοιπους στην διοικηση να ακουνε σημερα οτι ακουνε αλλα αυτη ειναι η μοιρα μια μεγαλης ομαδας.
Δεν υπαρχει κανενα άδικο για κανέναν, αποτύχανε ολοι τους.
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica έγραψε:Roman πολλά μπορούμε να καταλογισουμε στον κόσμο, αλλα όχι ΚΑΙ αυτό.
Δεν καταλογίζω την ήττα στον κόσμο, έλεος.
Γιατί όλοι αυτοί που λένε σήμερα ντροπή για την ήττα, δεν λένε ένα ΝΤΡΟΠΗ στον γαμημένο απόντα κόσμο;;;; Ακόμη και η Τούμπα έχει πολύ λίγο κόσμο πλέον, η 4 έχει καταθλιπτική εικόνα στα μικρά ματς! Πού πήγε ο ΠΑΟΚτσής;;