ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΟΚ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΣΚΟΡ,ΣΚΟΡΕΡ,ΛΕΠΤΟ) 15-16
- VictorAK47
-
john4serres
Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΟΚ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΣΚΟΡ,ΣΚΟΡΕΡ,ΛΕΠΤΟ) 15-1
Διόρθωση .. αντί του Mitko o Santa Claus Αθανασιάδηςnikolasf έγραψε:ΠΑΟΚ μαριαδακοχώρι 2-0 Mitko 27'
- Ekatnetworkltd
Από ποια θέση της πρώτης σελίδας και πάνω μπαίνεις απ ευθείας σε όμιλο...Europa League;;;
Για να ξέρω δηλαδή αν πρέπει να "επενδύσω" για να "ενισχυθώ" στις μεταγραφές του Ιανουαρίου...αφού...

Για να ξέρω δηλαδή αν πρέπει να "επενδύσω" για να "ενισχυθώ" στις μεταγραφές του Ιανουαρίου...αφού...
Μόνο ο πρώτος σηκώνει το κύπελλο. Οι υπόλοιποι παίρνουν τα ........... 
Ωραία λοιπόν...ARMY σ ευχαριστώ για...την οικονομία που μου εξασφάλισες να κάνω...

Υ.Γ. Μ αυτά που εξοικονομώ μάλλον θα πάρω κι ένα διαρκείας για το μπάσκετ...
Υ.Γ. Μ αυτά που εξοικονομώ μάλλον θα πάρω κι ένα διαρκείας για το μπάσκετ...
Ολα για το χαβαλε γίνονται φίλε μου.
Εγώ να σκεφτείς που "κρατούσα" και τα 2 στοιχηματικά παιχνίδια του PAOKMANIA από το 2012, μέχρι το καλοκαίρι, (από το καλοκαίρι το 1 το δουλεύει ο odi) παίζω στοίχημα 1 ή 2 φορές το χρόνο και ειναι ενα παιχνίδι που δεν το πολυγουσταρω.
Όλα για το χαβαλέ.
Εγώ να σκεφτείς που "κρατούσα" και τα 2 στοιχηματικά παιχνίδια του PAOKMANIA από το 2012, μέχρι το καλοκαίρι, (από το καλοκαίρι το 1 το δουλεύει ο odi) παίζω στοίχημα 1 ή 2 φορές το χρόνο και ειναι ενα παιχνίδι που δεν το πολυγουσταρω.
Όλα για το χαβαλέ.
Φυσικά για το χαβαλέ ρε φίλε...Εξ ου και τα προηγούμενα γραφόμενα μου (πλην όμως του διαρκείας για το μπάσκετ που χρειάζεται όντως την στήριξη μας), δεν πιστεύω να φάνηκε κάπως αλλιώς...