Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Υπαρχει τοπικ για γιορτες και πανηγυρια.
Αντε που μου μαγαριζετε το Καφενειο μερες που ειναι.
Αντε που μου μαγαριζετε το Καφενειο μερες που ειναι.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Επανήλθε "μόνο του" (από ότι ακούγετε) όταν αποφάσισα σήμερα το μεσημέρι να ξαναγράψω!!!kataramenos5 έγραψε:Κι επαθε συγκοπή το φορουμnikolasf έγραψε:Παίδες δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τελευταία στο φόρουμ ειδικά μετά από τις απόψεις ορισμένων συνφορουμιτών στο τοπικ του τελευταίου Ποδοσφαιρικού ματς.... Νοιώθω ξένος εδώ μέσα και μύγα μέσα στο γάλα...![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως ήταν καλό να αραιώσω λίγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για καφέ πάντως είμαι διαθέσιμοςοποτε...

- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους...αν και δεν βλέπω κανέναν μέσα Χρισουγεννιάτικα...nikolasf έγραψε:Επανήλθε "μόνο του" (από ότι ακούγετε) όταν αποφάσισα σήμερα το μεσημέρι να ξαναγράψω!!!kataramenos5 έγραψε:Κι επαθε συγκοπή το φορουμnikolasf έγραψε:Παίδες δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τελευταία στο φόρουμ ειδικά μετά από τις απόψεις ορισμένων συνφορουμιτών στο τοπικ του τελευταίου Ποδοσφαιρικού ματς.... Νοιώθω ξένος εδώ μέσα και μύγα μέσα στο γάλα...![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως ήταν καλό να αραιώσω λίγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για καφέ πάντως είμαι διαθέσιμοςοποτε...
![]()
![]()
Υ.Γ. Χχχμμμ...Νικόλα σε κόβω

Χρόνια Πολλά goran εδώ είμαι .... ετοιμάζομαι για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα και την κρασοκατάνυξη

Με το καλό παλικάρι μου...Τις καλύτερες ευχές μου και στην οικογένεια σου παρ ότι δεν γνωριζόμαστε καν...Να είστε και να περνάτε καλά...

Υ.Γ. Εμείς μόλις ολοκληρώσαμε το οικογενειακό τσιμπούσι με την απαραίτητη γράπα...

Υ.Γ. Εμείς μόλις ολοκληρώσαμε το οικογενειακό τσιμπούσι με την απαραίτητη γράπα...

Είπα να περάσω για κανέναν fredo espresso σκέτο αλλά πάλι άδειος είναι ο καφενές...

Υ.Γ. Το καφενείο μάλλον είναι κλειστό σήμερα κι ο...καφετζής ούτε "ταμπέλα" δεν έβαλε απ έξω...

Καλημέρα σε όλους...
Πέρασα για τον γνωστό πρωινό σκέτο, αχτύπητο, παγωμένο, στιγμιαίο νες καφέ μου αλλά
...Πάλι μόνος μου θα τον πιω κατά πως φαίνεται
...