Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι διακριτικοί ;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε Artur προδότη...και με το μπάσκετ τι θα γίνει;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο στογιαγκοβιτς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σώθηκες

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ιβαν εχεις όλα τα καλά του κόσμου αλλα εχεις ενα κακο...ανα 3 μηνες εμπιστεύεσαι απόλυτα κάποιον ότι θα σου βρει λύση και ότι ειναι ο σωτήρας και μετα απο 3 μηνες τελειώνει για σένα...
Ζαγοράκη
Βρύζας
Τσιτσιακοφ
Τον στρατηγό
Τον άγγελο
Τον φρανκ
Τον Βεζυρτζή
Τον κουδα...

Διάλεξε ενα άνθρωπο και μείνε μαζί του...δεν γίνεται αυτο το πράγμα ανα 3 μηνες! Κανεις την ομάδα κωλο στα διοικητικα και τζάμπα χαλάς τα λεφτά σου χωρις αποτέλεσμα!
Κρίμα ειναι!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ με το πνεύμα αυτού που λες αλλά ένας δεν φτάνει φίλε μου Thanix...

Ο Ιβάν έχει ήδη τρεις σταθερές:

Την Γκοντσάρεβα στο οικονομικό, την οποία ενισχύει-εκσυγχρονίζει (στην επιχειρηματικότητα απ αυτά που δηλώθηκαν) με τον καινούριο απ το Ροστόφ, τον Γκαγκάτση (παραμένει αντιπρόεδρος και μετά την έλευση Βεζυρτζή) και τον Αγγελίδη (παραμένει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος) και πολύ καλά κάνει ως εδώ...

Μακάρι να πειστεί (και φυσικά να αποδειχτεί σωστός γι αυτό) ότι η επόμενη σταθερά να ακούει στο όνομα Φρανκ Άρνεσεν (θα το πούμε με σιγουριά μετά την παραμονή του τουλάχιστον 2 χρόνια στην ομάδα), ο οποίος πρέπει όμως να αφεθεί να κάνει την δουλειά που ξέρει, "τρέχοντας το 3ετές αγωνιστικό πλάνο της ομάδας χωρίς τους οπαδικούς παρορμητισμούς του μεγαλομετόχου και τυχόν "καπέλωμα" από όποιον άσχετο με το αντικείμενο...

Ο Βεζυρτζής σαν 5η σταθερά μάλλον θα (και πρέπει να) αναλάβει έναν διπλό ρόλο, αφ ενός του "μαντρόσκυλου" προς "τα έξω" (Ε.Π.Ο., Σούπερ Λίγδα αλλά και να "εξαφανίσει" ολόκληρη την σάπια "αρδοσύνη") κι αφ ετέρου της άμεσης και απρόσκοπτης μεταφοράς του Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου χαρακτήρα (D.N.A. όπως το λέει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης) που έχει ο ίδιος "στο αίμα του" σε "απαξάπαντες" μέσα στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, ποδοσφαιριστές και προπονητές, ξένους και Έλληνες, "μεγάλους" και "μικρούς" και σε ηλικία αλλά και σε αξία...

Ο δε έτερος καινούριος, ο Σλοβάκος, εκτός από τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις με την UEFA, να φτάσει μέχρι FIFA και CAS "κυνηγώντας" λυσσαλέα τα θέματα της εγκληματικής οργάνωσης με στοιχεία που θα έπρεπε να έχει ήδη έτοιμα (και ίσως μάλιστα έχει χωρίς να το ξέρουμε καν) ο "ξεχασμένος" απ όλους μας κύριος Μάλαμας Τεβεκέλης, και μάλιστα μέχρι την δικαίωση μας με εμφατικό (ναι ρε, μέχρι υποβιβασμού του π@υστόγαυρου και αφαίρεση καμιά 20αριά "τίτλων" του) τρόπο...

Υπάρχει φυσικά κι ο "Γιώργαρος" (ένας είναι ο Γιώργαρος, τά χουμε ξαναπεί αυτά) ως σύμβουλος, μεταφέρων τα γεγονότα και τα μηνύματα ένθεν κακείθεν και εποπτεύων τα "εντός" και τα "εκτός" ποδοσφαιρικού τμήματος, του οποίου όχι μόνο το όνομα εμπνέει σεβασμό και αποπνέει μοναδικό άρωμα Π.Α.Ο.Κ., αλλά φαίνεται να του έχει και αμέριστη εμπιστοσύνη ο Ιβάν, αφού του ζήτησε να είναι τα μάτια, τα αυτιά αλλά και το μυαλό του μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. όσο εκείνος βρίσκεται μακριά...

Καλά "το πάει το καράβι" φίλε μου ο Ιβάν, ειδικά μ αυτά που βλέπουμε φέτος και ειδικά μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων και την αναδιάρθρωση και μεγένθυση του νέου Δ.Σ. της "εταιρίας"...

Το μοναδικό ζητούμενο είναι να μην χάσει (εκτός από τα χρήματα του) την υπομονή του και την εμπιστοσύνη του σε ολόκληρο αυτό το team των ανθρώπων του (που ο ίδιος επέλεξε) σε λάθος χρονικό σημείο και τα τινάξει όλα στον αέρα λειτουργώντας από αγανάκτηση σαν ξεροκέφαλος πόντιος οπαδός ("...εμείς βλέπουμε τον Π.Α.Ο.Κ. όπως οι οπαδοί και δεν είμαστε ευχαριστημένοι μ αυτό που βλέπουμε..." δήλωσε την Κυριακή αμέσως μετά τον αγώνα...) ξεκινώντας από χρονικά λάθος "ξηλώματα", ειδικά του αγωνιστικού και καταστρέφοντας όχι άλλη μία αλλά δύο ή ίσως και περισσότερες χρονιές...

Σ αυτό το τελευταίο (το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα άλλωστε) είμαστε εμείς ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ που ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ να μην επηρεάζεται εύκολα από τους "αδηφάγους" 40 χρόνια τώρα για τον Π.Α.Ο.Κ. μας κ@λοάρδ και τις "περισπούδαστες" αλλά κατευθυνόμενες (από το βρώμικο καθεστώς του Ελληνικού ποδοσφαίρου που εδρεύει μεν στην κ@λοχαβούζα τους αλλά έχει απλώσει τα πλοκάμια του όχι μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά μέχρι την Ευρώπη) "αναλύσεις" και προτροπές τους...Με μοναδικό μας σκοπό να μην "παρασυρθεί", να μην αγανακτήσει "άκαιρα" και να μην λειτουργήσει άστοχα για πολλοστή φορά!!! ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ρε παλικάρια!!!

ΠΩΣ;;; ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (μιλάω για πάνω από 20.000 "κομμάτια" κάθε Κυριακή), με το χειροκρότημα και την ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και...
ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΓΙΟΥΧΕΣ ΚΑΙ "ΠΕΣΙΜΑΤΑ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ όπως κάνουμε μέχρι τώρα προβληματίζοντας τον ιδιαίτερα και βάζοντας τον σε δίλημμα "...ρε συ μήπως...;"...

Ελπίζω όλο και πιο πολλοί πλέον να κατάλαβαν ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ και να "βάλουν πλάτη" επιτέλους στηρίζοντας και βοηθώντας τον Π.Α.Ο.Κ. μας...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ...

Τότε και μόνο τότε η επιτυχία μας θα είναι δεδομένη καρντάσια μου αλλά κι αν κάτι "στραβώσει" (απευκταίο αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα) εμείς θα είμαστε ήσυχοι ότι ΚΑΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ...

Απλά σκεφτείτε το πολύ καλά παλικάρια και μετά πράξτε ανάλογα ... :pano: είμαστε όλοι... :nairepaok: ...αφού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 24 Δεκ 2015, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μου φάνηκε πολύ περίεργο που δεν σχολίασε (είτε θετικά είτε αρνητικά) κανένας τα ακριβώς από πάνω εδώ και δύο μέρες... :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. Υπήρχε όμως και το "black out" του forum φυσικά... ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι να σχολιασουμε ρε γκοραν. Αφου τα ιδια γραφουμε σχεδον ολοι. Σημερα διαβασα σε 3 ιστοσελιδες το ιδιο πραγμα.

Νομιζω την εκανε και φετος την γκελα ο ποντιος. Μενει να φανει αν ισχυει αυτο.

Και εσυ μαλακ@ ΠΑΟΚτση (κι εγω μεσα) μεινε να λες υπομονη κοροιδάρα.

Οσο εχουμε προοδευσει στον οικονομικο τομεα στον τομεα της επικοινωνιας, στον εμπορικο τομεα, στον τομεα της κοινωνικης εταιρικης ευθυνης (και σε ευχαριστουμε ειλικρινα ρε Ιβαν) αλλο τοσο και παραπανω εχουμε υποχωρησει στον αγωνιστικο τομεα. Αυτο δε, εχει φερει και μειωση οπαδων στο γηπεδο καθως βλεπουμε το καθε περισυ και καλυτερα καθε χρονια.

Τι να σου πω ρε Ιβαν. Χρονια πολλα και μακαρι τωρα των θεοφανειων να σου ερθει η επιφοιτηση μπας και αλλαξεις μυαλα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:?: :?: :?: Μάλλον άλλα καταλαβαίνουμε εσύ κι εγώ καρντάση αλλά τεσπα...Καλές γιορτές...

Υ.Γ. "...κι εσύ μ@λ@κ@ Π.Α.Ο.Κ.τσή..." :oops: :oops: :oops: ...Μάλιστα :cry: :cry: :cry: ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Αδερφε μου καλες γιορτες πρωτα απο ολα.

Οσον αφορα τωρα στο μ@λακα ΠΑΟΚτση φυσικα και δεν μας βριζω. Ειναι εκλαικευμενα το κατακημενε, το δολιε, το ερμε κλπ. Οσον αφορα στον Σαββιδη κρινω με βαση τα πεπραγμενα του. Ποτε μελλοντολογικα. Με βαση τη μεχρι τωρα δραση του (στα αγωνιστικα και μονο), ομαδα θα κανουμε (αν ποτε κανουμε) μονο τυχαια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μην ξεχνάς όμως ότι εδώ συνάντησε πρωτόγνωρα :shock: πράγματα εκτός κάθε λογικής πραγματικότητας :shock: φίλε μου... :idea: :idea: :idea: Κανονική εγκληματική οργάνωση λέμε :o :o :o ...Συνεχίζει όμως με το πείσμα του να "ανακατεύει την τράπουλα" :? ...Ε που θα πάει; :? Κάποια στιγμή θα βγάλει και κάναν άσσο απ το μανίκι του ;) ...Κι όχι τυχαία όπως πιστεύεις 8-) ... :pano: είναι... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:

Υ.Γ. Δόλιος, έρμος και κατακαημένος μόνο ο Π.Α.Ο.Κ.τσής δεν είναι... :oops: :oops: :oops: Όλοι οι άλλοι...ΝΑΙ... ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δεν λεω τον ΠΑΟΚτση δολιο και κατακαημενο γενικα. Το λεω για εδω και 4 χρονια που ενω πιστευε πως θα φτιαξει ομαδα, στην πραγματικοτητα ειδε καθε χρονο να εχει και χειροτερη.

Αδερφε μου, το καλοκαιρι πιστευα πως ο Σαββιδης επιτελους καταλαβε και εκανε το σωστο. Και ξανα να γυριζαμε πισω στο καλοκαιρι παλι θα το πιστευα. Απλα μετα τον ερχομο του βεζυρτζη (οχι οτι με χαλαει ο συγκεκριμενος) εχασα καθε ελπιδα οτι καποια στιγμη θα φτιαξουμε μια σοβαρη ομαδα.

Δε γινεται να εχεις εμπειρο ΑΔ και να φερνεις τον Νικο Βεζυρτζη για να τον εποπτευει. Για να μην το κουραζουμε λοιπον εγω λεω το εξης. Κρινοντας απο τον τροπο αντιδρασης του Σαββιδη σε προηγουμενες αναλογες περιπτωσεις εγω πιστευω πως ηδη την εκανε τη γκελα. Μενει να φανει και στην πραξη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν δεν ανακατευτει και στα καθαρά αγωνιστικά ο βεζυρτζης και κοιτάξει μόνο την προστασία της ομάδας θα βοηθήσει...... Ο Ιβάν την γκέλα θα την κάνει αν πειράξει αρνεσεν τουντορ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Από ότι καταλαβαίνω:

Ο Βεζυρτζής είναι πρόεδρος της ομάδας που θα βγάζει προς τα έξω την ταυτότητα της ομάδας. Την ιδιοσυγκρασία της ομάδας. Δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη ανάμειξη σε μεταγραφικά ζητήματα. Εγώ τον βλέπω σαν αυτόν που θα τρώει τις μπουνιές από τα μίντια και θα βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την εικόνα της ομάδας προς τα έξω.

Ο Αγγελίδης είναι ο πρόεδρος με τον όρο της νομικής υπόστασης, δηλαδή αυτό που διαχειρίζεται τα κύρια έγγραφα της εταιρίας και την νομική φύση της εταιρίας. Δηλαδή, οικονομικά, νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Ο Άρνεσεν είναι στο αγωνιστικό. Παίκτες, ακαδημίες, τεχνικό επιτελείο. Εγώ δεν βλέπω καμιά ανάμειξη ρόλων μεταξύ Βεζυρτζή και Άρνεσεν. Ο Άρνεσεν εισηγείται παίκτες, μαζί με την υπογραφή του προπονητή και των σκάουτερ. Ενισχύει τις ακαδημίες.

Ο Μίχελ είναι ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Θα πάει στη Ουέφα, έχει κύρος και είναι γνωστός. Θα βοηθήσει στην ευρωπαϊκή εικόνα του ΠΑΟΚ προς στο εξωτερικό. Το ίδιο ρόλο έχει και ο Βεζυρτζής, αλλά στο εσωτερικό.

Τώρα ο Κούδας είναι σύμβουλος. Μπορεί να ασχοληθεί και με τους βετεράνους, να πει την αποψή του και γενικά να παρατηρεί αν υπάρχει μια ομαλή λειτουργία στην ΠΑΕ. Σαν καταγραφέας του τί γίνεται στην ΠΑΕ.

Εγώ αυτά έχω καταλάβει. Έως τώρα δε βλέπω καμιά ανάμειξη ρόλων. Εδώ οι μισοί τους βγάλανε ότι μόνο δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Πέμ 24 Δεκ 2015, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑΜΗΝ .Ελπιζω οτι ο ποντιος δεν θα αποδειχτει ΤΟΣΟ αυτοκαταστροφικος .Ελπιζω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”