Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγώ στην αρχή νόμιζα μας χακαραν ρουληδες αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν βγήκε ο Σαμαράς και άρα δύσκολα να βρουν ίντερνετ στους αγρους.... 

- abc_o_ karpouzas
λεω εγω.................
παει ο σερβερ τα πηρε με τις ασυναρτησίες που ακουγοντε εδω μεσα μας τυλιξε ολους πακετο και μας εστειλε για βρουβες....................
τελος καλο ολα καλα.............
ελα παμε ολοι μαζι χεριαααααααααααα
η κριτικη πρεπει να ειναι ......
καλοπροαιρετη

παει ο σερβερ τα πηρε με τις ασυναρτησίες που ακουγοντε εδω μεσα μας τυλιξε ολους πακετο και μας εστειλε για βρουβες....................
τελος καλο ολα καλα.............
ελα παμε ολοι μαζι χεριαααααααααααα

η κριτικη πρεπει να ειναι ......

καλοπροαιρετη

Χάχαχαχαkataramenos5 έγραψε:Δε μας αντεξε το ιδιο το φορουμ απλα πραγματα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει, δεν τον βλέπουμε.Trilofiotis έγραψε: Μήπως χρειαζόμαστε και εμείς έναν σατανικο Άη βασιλη για να θυμηθούμε ότι όλοι ΠΑΟΚ ειμαστε..;
Μοιάζει κιόλας με τον γνωστό: Είναι χοντρός (έως πολύ χοντρός), έχει μια αδυναμία στα κόκκινα και έχει μούσια, μαύρα όμως, ίσως γι' αυτό να έρχονται βαπόρια με άσπρες σκόνες από την Αραπιά, για μέικ απ. Το μόνο που δεν κάνει είναι «χο, χο, χο», αυτό το έκανε ο προκάτοχός του.
ΥΓ: Ωραίο το χθεσινό πείραμα με το φόρουμ, έτσι να το κάνετε αμέσως μετά από ήττες.

kataramenos5 έγραψε:Δε μας αντεξε το ιδιο το φορουμ απλα πραγματα.

ευτυχως δεν υπηρχαν εξελιξεις με αγωνες ποδοσφαιρου και μεταγραφες.
ενταξει την νικη με τα τρικαλα ποιος την μαμαει ( καλυτερα ας μην το δει αυτο ο Ρομαν )
ενταξει την νικη με τα τρικαλα ποιος την μαμαει ( καλυτερα ας μην το δει αυτο ο Ρομαν )
- john4serres

εκανα δευτερο account γιατι νομιζα οτι μπλοκαρα το δικο μου.
αν θελετε κρατηστε το , αν θελετε οχι.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ αυτό πιστεύω.. Σοβαρά.kataramenos5 έγραψε:Δε μας αντεξε το ιδιο το φορουμ απλα πραγματα.
Αν είναι να διαμαρτυρηθώ, θα κάνω αποχή από το Παλατάκι.buffalobill4 έγραψε:Δεν σας κρυβω πως στην αρχη πιστευα πως οι μοντς το κλεισανε λογω διαμαρτυριας για την επιθεση που δεχονται τις τελευταιες μερες.![]()
Να τον banάρω εγώ;;;;Chapo έγραψε:ευτυχως δεν υπηρχαν εξελιξεις με αγωνες ποδοσφαιρου και μεταγραφες.

Αλήθεια το είχα καημό χθες που δεν μπορούσα να μπω εδώ να μοιραστώ τη καύλα μου...
Η αλήθεια είναι ότι ιδέα δεν είχαμε πώς έγινε και ενώ το ψάχναμε, διορθώθηκε μόνο του...
Ας έχετε στο νου ότι κάθε postάρισμά σας μπορεί να είναι το τελευταίο............οπότε..προσοχή............

- paokovios1974
Αντε ρε παιδια που ειστε μου λειψατε βρε καθαρματα.
ban σε ολους τους δευτερους(τριτους)
λογαριασμους.
ban σε ολους τους δευτερους(τριτους)