Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
ο Ιμομπιλε ειναι ταμαμ,αυτος θα ηταν ο ιδανικος αντιλουκας (το γραφω γιατι τετοιον ψαχνουν αποτι λενε) δυσκολος πολυ αλλα οχι ακατορθωτος ο δανεισμος του,περισσοτερο πιθανη ειναι η αρνηση του ποδοσφαιριστη παρα η δυσκολια στο οικονομικο.
Πιθανοτερη βλεπω επιστροφη στην πατριδα του.
- thanos-xanthi
αμα δε το ανακοινωσει ο πορκυ δε πιστευω τιποτα 
εναλλακτικα ο πετρωτος

εναλλακτικα ο πετρωτος

Aυτος ο σινγκ 1 γκολ και τρεις ασσιστ στο η χαρα του οβερ νορβηγικο πρωταθλημα,αστεια περιπτωση μου φαινεται.
Ειχε παιξει και στα παιχνιδια μας με τη ρεγκα επι μπολονι,καπου τα εχω κρατημενα. 

Εγω δεν βλεπω κατι καλυτερο απο τον γκολασα,και ειναι και 25.
Ελπιζω να μεινει στη μολντε που τον θελουν κιολας.
Ελπιζω να μεινει στη μολντε που τον θελουν κιολας.
immobile-kramaric Πακετακι δανεικοι.παρε κ 2 αμυντικους και κλεισαμε για χειμωνα

Παρολο που η ομαδα παρέπαιε αμυντικα στα τελευταια 5 ματς, με μαλεζα εχει στρωσει. Θα προτιμουσα να περναμε ενα δεκαρι καλο δανικο και τον ιμπομπιλε και πιστευω οτι θα ειμασταν κομπλε. Ή καλυτερα αγορασε τον χατζησαια απο τον πανιωνιο με 300 χιλαριακα, δωστω ενα 100-200 τον χρονο και αμα δεν σου βγει δεν ειναι τοσο πολυ μεγαλο το κοστος. Απο το να παρουμε ενα δευτερο κοστα και να τον χρυσοπλυρονουμε παλι, το προτιμο σαν λυση. Και αν υπηρχε κανενα δεκαρι τις προκοπης απο ελλαδα θα το προτιμουσα για λυση των 6 μηνων αλλα δεν εχω ξεχωρισει κανεναν.
- ace79grpaok
Απο το δεν θα κάνουμε μεταγραφές στον ιμομπιλε υπάρχει μια απόσταση δεν νομίζετε?An ο αρνεσεν έφερνε παίκτη που τον Ιούλιο τελειωνε το συμβόλαιο του με 500000 και τον γκολασα δανεικό ,πιανολα θα τον ανέβαζαν λαμογιο θα τον κατεβαζαν
Αλλά εμείς μόνο να λέμε και να υποβιβαζουμε τους ανθρώπους μας ξερουμε

δεν νομίζω ότι ο ιμπμπιλε εχει την παραμικρη σχεση με το λουκας οσον αφορα τον τροπο παιχνιδιου καθως ο ιμομπιλε ειναι καθαρο φορ. οπως και ο κραμαριτς δεν μπορει κανεις να πει οτι ειναι 10, πιο πολυ ειναι 9αρι.obanebane έγραψε:ο Ιμομπιλε ειναι ταμαμ,αυτος θα ηταν ο ιδανικος αντιλουκας (το γραφω γιατι τετοιον ψαχνουν αποτι λενε) δυσκολος πολυ αλλα οχι ακατορθωτος ο δανεισμος του,περισσοτερο πιθανη ειναι η αρνηση του ποδοσφαιριστη παρα η δυσκολια στο οικονομικο.
κατα τα αλλα, τουτος ο σινγκ μπορει να μην γεμιζουν το ματι τα νουμερα του, αλλα αν κανεις εχει δει περυσι και φετος (ειδικα) τη μολντε θα ξερει οτι μιλαμε για ενα ιδιαιτερα παιχτη με ιδιαιτερα καλα τεχνικα χαρακτηριστικα. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορει να αναλαβει εκτελεσεις στημενων φασεων, που θεωρω οτι ειναι ενας τομεας οπου πασχουμε.

παντως για κουτρα ειναι πολυ καλη λυση γιατί εκτός των άλλων μπορεί να έχει και ένα ελεύθερο ρόλο πισω απο τους επιθετικούς, καθώς μπορεί με άνεση να κινείται και στα πλάγια... ΝορβηγοΜαροκινός επίσης, αν δεν κάνω λάθος...

Επίσης, στα σεντερ μπακ. Θεωρώ "παρεξήγηση" το ότι η είσοδος μαλεζά βελτίσωσε την αμυντική μας λειτουργία. ότι η ομάδα "αναγκάστηκε" να προσαρμοστεί σε ένα πιο αμυντικογενές σύστημα σαφώς και βοηθάει το Στέλιο, που όταν δεν έχει πολλά μέτρα κενά πίσω του μπορεί να αποδώσει πολύ καλά. το θέμα είναι όταν χρειάζεται να ανέβει ψηλά και να πιέσει το αντίπαλο φορ ψηλά, όπου το σοφτ μαρκάρισμα του και γενικά η μέτρια ταχυδυναμική του ικανότητα δεν βοηθουν, όπως όταν μαρκάρει κοντά ή εντός της περιοχής μας και έχει να κάνει πιο πολύ με σέντρες απο το πλάι παρά με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας...
ο τραυματισμός του Κόστα πιστεύω ότι θα μας ωθήσει στο να βρούμε ενα σεντερ μπακ που ακόμα και αν δεν είναι γρήγορος, θα μπορεί να ανέβει ψηλά, να ξέρει να κρατάει σωστά τη γραμμή της άμυνας ψηλά και αν είναι στο ίδιο επίπεδο μαρκαρίσματος με τον εξαιρετικό στο 1με1 κόστα, αλλά και μπορεί να προωθήσει σωστότερα τη μπάλα μπροστά, θα είμαστε κομπλέ!
Μακάρι αλλά μέ τους καμοροραπτοπουλους δύσκολα να στεριωσουν η κοινή γνώμη των ΠΑΟΚτσηδων από αυτά τα λαμογια επηρεάζεται δυστυχώςgergeo4 έγραψε:immobile-kramaric Πακετακι δανεικοι.παρε κ 2 αμυντικους και κλεισαμε για χειμωνα![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως χιλιες φορες δανεικους παικτες παρα να φορτωθουμε τζαμπα συμβολαια σαν του κοστα, τοσα χρονια απο γεναρη μεταγραφες μονο ο βουκιτς εχει πιασει αλλα αυτος ηταν παικταρας
ασχετο και οφφ τοπικ, οταν γραφω ενα μηνυμα μου λεει οτι πρεπει να περασει εγκριση απο μοντ, πως γινεται να γραφω μηνυματα χωρις εκριση ( ή δεν γινεται;)
Μια χαρα τεχνικη εχει και μια χαρα δευτερος επιθετικος παιζει ο ιμομπιλε geo,και οσο και να προσπαθεις να με πεισεις για τον ινδονορβηγο δεν θα παρω. 

Δεν γίνεται. Μόλις περάσεις ένα όριο μηνυμάτων θα δημοσιεύεις χωρίς έγκριση.slowcrow έγραψε:ασχετο και οφφ τοπικ, οταν γραφω ενα μηνυμα μου λεει οτι πρεπει να περασει εγκριση απο μοντ, πως γινεται να γραφω μηνυματα χωρις εκριση ( ή δεν γινεται;)