Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Εγω παντως ,αν και πραγματικα η συζητηση ειναι αστεια και ακομα περισσοτερο που κολαει ο ντεσπε και το ποστ του γκοραν δεν το καταλαβα, χαιρομαι οταν διαβαζω αλλοθρησκους να λενε πως οι ΠΑΟΚτσιδες στα φορουμ λενε πως δεν ηταν πεναλτι,προφανως κυριοι ,προβατακια σαν και εσας που προσπαθειτε να πεισετε οτι το χερι του Ιντεγε με την βεροια ηταν ακουσιο και πως ο Φορτουνης ανατραπηκε απο το δεξι χερι του τερματοφυλακα που τον βρηκε στον γοφο δεν θα γινουμε ποτε.Οταν νιωθουμε οτι ευνοουμαστε θα το λεμε και θα το σιχαινομαστε,γαργαρα δεν θα το κανουμε.
Εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι συνολικά ευνοηθηκες;

Εγώ ξανά λέω...
Αν ήμουν σοβαρή ως ΠΑΕ, θα ζητούσα να μην ξανά σφυρίξουν και οι τρεις για διακωμώδηση του αθλήματος

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΕΛΕΟΣ!!!!!!Θα παω να κλαψω παρειτσα με τον Ντεσπε.Που στο διαολο εγραψα ρε οτι ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε συνολικα;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

joshua έγραψε:Εγω παντως ,αν και πραγματικα η συζητηση ειναι αστεια και ακομα περισσοτερο που κολαει ο ντεσπε και το ποστ του γκοραν δεν το καταλαβα, χαιρομαι οταν διαβαζω αλλοθρησκους να λενε πως οι ΠΑΟΚτσιδες στα φορουμ λενε πως δεν ηταν πεναλτι,προφανως κυριοι ,προβατακια σαν και εσας που προσπαθειτε να πεισετε οτι το χερι του Ιντεγε με την βεροια ηταν ακουσιο και πως ο Φορτουνης ανατραπηκε απο το δεξι χερι του τερματοφυλακα που τον βρηκε στον γοφο δεν θα γινουμε ποτε.Οταν νιωθουμε οτι ευνοουμαστε θα το λεμε και θα το σιχαινομαστε,γαργαρα δεν θα το κανουμε.
Ακριβώς έτσι. Συμφωνώ σε αμφότερα τα σκέλη.

Πρώτον, η συζήτηση εδώ και πολλή ώρα και στα δύο τόπικ (εδώ και στο τόπικ του ματς) είναι μνημείο αλαλουμισμού, με τον πύρηνα του θέματος να εκτροχιάζεται συνεχώς και με ατελείωτες προσωπικές αντιπαραθέσεις που καταστρέφουν την όποια (λέμε τώρα) συζήτηση.

Δεύτερον, τι πρέπει να πούμε τελικά; Για να μην χρησιμοποιήσουν τα λεγόμενά μας σε εμετικά άρθρα, θα λέμε ότι ήταν πέναλτι; Ή θα το προσπερνάμε συζητώντας για το πώς έπεφτε το δειλινό στην Τούμπα κι έλουζε την κερκίδα με όμορφα χρώματα; Έχουμε αποτρελαθεί τελείως, μου φαίνεται. Ήταν μούφα το πέναλτι, το είπαμε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και προχωράμε.

Κανείς δεν είπε ότι ευνοούμαστε συστηματικά.
Κανείς δεν είπε ότι ο διαιτητής σκόπευε να μας ευνοήσει την Κυριακή.
Κανείς δεν είπε ότι ο δαφνομπουκωμένος δεν είναι η πιο βρώμικη ομαδα.
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι, ένα οπαδικό φόρουμ είναι, όχι τα απόρρητα της CIA.

υγ: παιδιά, εντοπίστε σας παρακαλώ το θέμα της συζήτησης, μην το ξεχειλώνετε και μην προσθέτετε λόγια σε γραφόμενα που είναι πέρα για πέρα ακριβή.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λες ότι ένιωσες ότι ευνοηθηκες.
Εγώ ένιωσα ότι με πήδηξε για άλλη μια φορά η διαιτησία και κατά λάθος αυτός που απέβαλε τον κάτσε, που που που, μου έδωσε ένα πέναλτι, γιατί είναι ανάξιος ως διαιτητής, από διαιτητική ανεπάρκεια, δηλαδή αυτό που λέμε από την πρώτη μέρα που μας σφύριξε.
Αυτή είναι η διαφορά μας.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Απ ότι βλέπω , για μερικούς είναι σεβαστή η αντίθετη γνώμη απ τη δική τους.

Αλλά δεν χρειάζεται να τη λέμε κιόλας , υπό το φόβο του πως θα χρησιμοποιηθεί απ τους "κακούς".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

goran 64 έγραψε:Το λένε 1.000 κ@λοάρδ φέρνοντας μάλιστα παράδειγμα ότι αυτό "κυκλοφορεί" και μέσα στα Π.Α.Ο.Κ.τσήδικα forum (παίρνοντας σαν ¨σταθερά" απόψεις σαν την δική σου γι αυτό το συγκεκριμένο πέναλτι και διευρύνοντας τες βρώμικα όπως μόνο αυτοί ξέρουν καλά)...Δεν διάβασες ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
ωρες ωρες νοιωθω οτι βιαζεται η λογικη

τι μενοιαζει τι λενε οι 1000 κ@λοαρδ
δεν τους ακουω,δεν τους διαβαζω και τους θεωρω οτι πιο σαπιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
και θα λεω οτι βλεπω χωρις να φοβαμαι μη το χρησιμοποιησουν καποιοι δουλοι του συστηματος κατα το δοκουν

το λεω για τελευταια φορα και οποιος καταλαβε καταλαβε
η συζητηση αφορα μια συγκεκριμενη μεμονομενη φαση και τιποτα παραπανω.
αν θελετε να μιλησουμε γενικοτερα για τα εως τωρα παιχνιδια ή και για το ματς με πλατανια πολυ ευχαριστως.

ειναι φανερο και στον πιο ηλιθιο οτι ακομα και στο ματς με τον πλατανια που ο ΠΑΟΚ πηρε πεναλτι το οποιος δεν ηταν,συνολικα ειναι και παλι αδικημενος αφου κοβεται με οφ σαιντ σε φαση που κατα 90% ειναι γκολ,ενω δεν του εχει δοθει και καθαρο πεναλτι (by the book) στην φαση του μυστα οπου προηγειται της φασης του τζαβελλα.

ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην χρειαστει να επαναληφθω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Ελεος τε goran μετα λες οτι εγω εχω κουρασει...
Εσύ μόνος σου το είπες για σένα φίλε (έκανα και την παράθεση με το "γραπτό" σου, θυμάσαι;)... 8-)

Μπορεί να σε κούρασα κι εγώ αλλά το point μου έχει πολλή μεγάλη σημασία σε σχέση ειδικά με τα δικά σου και δεν δίνει και αφορμές ή πατήματα στους κ@λοάρδ να κάνουν την πενταβρόμικη δουλίτσα τους εναντίον αυτού που πραγματικά αγαπάω και υποστηρίζω φανατικά, αλλά όχι σαν φανατικός... ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Χρειαζόμαστε μια μεταγραφή επειγόντως, ή έναν παπά ρε παιδί μου, γιατί δεν μας βλέπω καλά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άμα δεν κατάλαβες, κάνε πως κατάλαβες, για να μην καταλάβει ο άλλος πως δεν κατάλαβες...κατάλαβες; ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 22 Δεκ 2015, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τραγικός
Άβαταρ μέλους
goran 64

Aureliano Buendia έγραψε:

Πρώτον, η συζήτηση εδώ και πολλή ώρα και στα δύο τόπικ (εδώ και στο τόπικ του ματς) είναι μνημείο αλαλουμισμού, με τον πύρηνα του θέματος να εκτροχιάζεται συνεχώς και με ατελείωτες προσωπικές αντιπαραθέσεις που καταστρέφουν την όποια (λέμε τώρα) συζήτηση.

Δεύτερον, τι πρέπει να πούμε τελικά; Για να μην χρησιμοποιήσουν τα λεγόμενά μας σε εμετικά άρθρα, θα λέμε ότι ήταν πέναλτι; Ή θα το προσπερνάμε συζητώντας για το πώς έπεφτε το δειλινό στην Τούμπα κι έλουζε την κερκίδα με όμορφα χρώματα; Έχουμε αποτρελαθεί τελείως, μου φαίνεται. Ήταν μούφα το πέναλτι, το είπαμε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και προχωράμε.

υγ: παιδιά, εντοπίστε σας παρακαλώ το θέμα της συζήτησης, μην το ξεχειλώνετε και μην προσθέτετε λόγια σε γραφόμενα που είναι πέρα για πέρα ακριβή.
Γνώμη σου ρε καρντασάκο ότι δεν ήταν πέναλτι...Όπως κι η δική μου ότι ήταν "καραμπινάτο" κιόλας κι ότι θα το σφύριζε 100% όποιος διαιτητής οπουδήποτε στη Γη (εκτός απ τους δικούς μας εις βάρος του π@ουστόγαυρου)...

Έχουμε διαφορετική άποψη λοιπόν, ωραία...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια από τις δύο απόψεις όμως όταν επαναλαμβάνεται από εμάς, τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή, και ανακυκλώνεται κι αναπαράγεται πολλαπλασιαστικά απ τους κ@λοάρδ κάνει μεγαλύτερη ζημία στον Π.Α.Ο.Κ.;

Μπορείς να απαντήσεις λογικά σ αυτήν την ερώτηση για να καταλάβουμε και τι μας γίνεται εν τέλει και να το λήξουμε το θέμα επιτέλους;
Άβαταρ μέλους
goran 64

τσιριγώτης έγραψε:Τραγικός
Αισχύλος, Σοφοκλής ή Ευριπίδης; ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

goran 64 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:

Γνώμη σου ρε καρντασάκο ότι δεν ήταν πέναλτι...Όπως κι η δική μου ότι ήταν "καραμπινάτο" κιόλας κι ότι θα το σφύριζε 100% όποιος διαιτητής οπουδήποτε στη Γη (εκτός απ τους δικούς μας εις βάρος του π@ουστόγαυρου)...

Έχουμε διαφορετική άποψη λοιπόν, ωραία...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια από τις δύο απόψεις όμως όταν επαναλαμβάνεται από εμάς, τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή, και ανακυκλώνεται κι αναπαράγεται πολλαπλασιαστικά απ τους κ@λοάρδ κάνει μεγαλύτερη ζημία στον Π.Α.Ο.Κ.;

Μπορείς να απαντήσεις λογικά σ αυτήν την ερώτηση για να καταλάβουμε και τι μας γίνεται εν τέλει και να το λήξουμε το θέμα επιτέλους;
Με γεια σου, με χαρά σου λεβέντη μου. (καπάρωσες το "καρντασάκο", δεν έλεγε να το ξαναπώ)
Αντιστοίχως, δική μου γνώμη είναι ότι για να δει κάποιος αυτή τη φάση ως πέναλτι, θα πρέπει να αυθυποβάλει τον εαυτό του γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι πήρε ένα φάλτσο σφύριγμα.
Όσο για το τι κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, αρνούμαι να υποκύψω στο λογικό άλμα στο κενό ότι επειδή θα γράψω σε δύο ποστ σε ένα τόπικ οπαδικού φόρουμ ότι ήταν πέναλτι, κάνω κακό στην ομάδα.
Δεν με απασχολούν οι εφημερίδες, τα ράδια, τα ιντερνετικά αθλητικά σάιτς, οι αμόρφωτοι τράγοι που δουλεύουν εκεί και οι αργόσχολοι που περνούν όλη τη μέρα τους σχολιάζοντας στραβοστόμικα τις τάχα μου "ειδήσεις".
Εγώ καμαρώνω όταν βγαίνουμε και λέμε ότι πήραμε ένα σφύριγμα που δεν ήταν. Ξεχωρίζουμε και το θεωρώ μαγκιά μας.
Αν εσύ θεωρείς ότι αυτή η στάση -που εγώ τη λέω κιμπάρικη- είναι αυτοκαταστροφική, τότε διαφωνούμε.
Δεν τρέχει και τίποτα, δεν έχουμε να μοιράσουμε και τίποτα μεταξύ μας, σιγά το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Κατάλαβα φίλε μου κι όπως λες μάλλον δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε...Ξέρεις όμως κι εγώ δεν είμαι κανένας "μπούφος" για να προσπαθώ να ρίχνω "μπετονένιους" τοίχους χτυπώντας τους με το κεφάλι μου... ;)

Να είσαι καλά... :pano: είμαστε και οι δύο... :nairepaok: ...αφού...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Το πέναλτι του Σρεντινγκερ ή αλλιώς κβαντικό πέναλτι. Και είναι και δεν είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”